Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

giokspy said:
Δες αν εχει τα παρακατω αρχεια http://db.tt/8zYdI1NU στο system/hdic το πρωτο αρχειο el. Και τα υπολοιπα στο system/T9DB

Αν δεν τα εχει βαλτα με τα σωστα permission rw-r-r

:respect::respect::thanks::thanks:

μια χαρα πλεον δουλευει το πληκτρολογιο της σαμμυ.Πολυ καλη ρομ η union μετα απο 1-2 μερες χρηση

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Με οποίο πρόγραμμα προσπαθώ να κλείσω το media scanner*μπας και δω διαφορά στην μπαταρία μετά από ρεισταρτ δεν μου δείχνει στην συλλογή τις φωτογραφίες και τα βίντεο μου... Καμία ιδέα..

Χαχαχαχαχα βιαστηκα να μιλησω.τωρα γραφει μονο ελληνικα.εβαλα τα αρχεια αλλαξα περμισιονς αλλα μονο ελληνικα.χαχαχαχαχαχαχαχα πεθαινωωωωω χαχα α α

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

araditsas said:
Με οποίο πρόγραμμα προσπαθώ να κλείσω το media scanner*μπας και δω διαφορά στην μπαταρία μετά από ρεισταρτ δεν μου δείχνει στην συλλογή τις φωτογραφίες και τα βίντεο μου... Καμία ιδέα..

Εγώ μετά από αρκετές προσπάθειες κατέληξα στο σημείο να πω,δεν πειράζω τίποτε,δεν κλείνω τίποτε από autorun και αφήνω το κινητό να κάνει μόνο του ότι θέλει και εγώ απλά χαίρομαι να το χρησιμοποιώ.Το αποτέλεσμα με δικαίωσε πλήρως.Ειλικρινά βαρέθηκα να ασχολούμαι με το πως να βγάλω μισή ώρα παραπάνω οθόνη.Επισης δε ξέρω γιατι εδώ και 3 ημέρες από τότε που έβαλα την burt έχω τόσο καλή για τα δεδομένα του note,αυτονομία.Οι 3 ώρες βγαίνουν για πλάκα.Οι 4 πιο δύσκολα και οι 5 με εξέπληξαν και μένα. Αλλά εγώ όπως είπα ήδη, χρησιμοποιώ τη συσκευή κυρίως για μουσική,βιντεο,browsing,ελάχιστες κλήσεις και λίγο gaming.Δε ξέρω τι θα γινόταν π.χ. με χρήση facebook.Παρήγγειλα και την φθηνή 5000mah μπαταρία (που όντως δε φορτίζει με τον φορτιστή της samsung δυστυχώς) για να δω πως θα μου "κάτσει" το κινητό με το επιπλέον βάρος και αν το αντέχω θα παω για την mugen να λύσω μια και καλή το πρόβλημα της αυτονομίας

Edited by bbbb

ρε παιδια μολις εβαλα την team για να την δοκιμασω εκανα επαναφορα απο back up και στο restart κόλλησα στην αρχικη οθονη...!!!!!!! ναι ναι ΚΑΙ ΠΑΛΙ.....

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΗΔΙΑ...Ε Λ Ε Ο Σ....

ημουν με asylum μια βδομαδα και δεν ειχα ουτε ενα restart...!

τι στο διαολο εχει κανει η sammy με την jelly και αυτο το κόλλημα στην αρχικη οθονη δεν μπορω να καταλαβω...

σορυ αλλα τα πηρα τωρα ασχημα...

Φίλε από ότι λένε το πρόβλημα με το κόλλημα αυτό λύνεται με τον philz kernel lsz fixed2 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=38446791&postcount=2449

Σε κάποιο άλλο ποστ του philz διάβασα ότι στον κερνελ αυτό για να λύσει το πρόβλημα έβαλε κάποια binary από ένα παλιότερο jb leak.Πάντως πράγματι μιλάμε για μεγάλο fail από μεριάς samsung

bbbb said:
Φίλε από ότι λένε το πρόβλημα με το κόλλημα αυτό λύνεται με τον philz kernel lsz fixed2 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=38446791&postcount=2449

Σε κάποιο άλλο ποστ του philz διάβασα ότι στον κερνελ αυτό για να λύσει το πρόβλημα έβαλε κάποια binary από ένα παλιότερο jb leak.Πάντως πράγματι μιλάμε για μεγάλο fail από μεριάς samsung

κατεβαζω το λινκ που μου εδωσες για να δοκιμασω..

thanks...:)

κρατησα back up εκανα επαναφορα και άνοιξε κανονικα....:rolleyes:(οπως παντα!)

ελεος...!

τι συμβαινει με αυτο το θεμα δεν εχω καταλαβει ακομη!

τεσπα δοκιμαζω το λινκ που μου εδωσες τωρα και θα επανέλθω στο θεμα...

Εμενα μου το ειχε κανει αυτο την πρωτη πρωτη φορα δεν θυμαμαι ποια ρομ ομως.μετα φλασαρω στγνα την ρομ χωρις κερνελ χωρις τιποτα.αμα εχει κερνελ μεσα θα τον περασει μονη της αλλιως.....ξερω γω...λολ! Και μετα την πρωτη φορα δεν ειχα ποτε θεμα με restart bootloop etc.τυχερος τι να πεις :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

Το θέμα με αυτό το πρόβλημα ειναι ότι θα παρουσιαστεί εκεί που κάποιος δε το περιμένει.Και κυρίως όταν π.χ. περιμένεις σημαντική κλήση ή πρέπει να καλέσεις εσύ.Μακάρι ο philz να το έχει λύσει τελείως με τον διορθωμένο κέρνελ

bbbb said:
Το θέμα με αυτό το πρόβλημα ειναι ότι θα παρουσιαστεί εκεί που κάποιος δε το περιμένει.Και κυρίως όταν π.χ. περιμένεις σημαντική κλήση ή πρέπει να καλέσεις εσύ.Μακάρι ο philz να το έχει λύσει τελείως με τον διορθωμένο κέρνελ

ετσι ακριβως....:)

θα μεινω με το νεο κερνελ που λυνει το προβλημα και θα σας πω!

μακαρι να πανε ολα καλα...βασικα μεταξυ μας χαζομαρα μου που φευγω απο ασυλουμ αλλα τελος παντων...τεσπα σε γενικες γραμμες εχουμε που εχουμε ενα σωρό προβληματα σημερα το να μην ανοιξει το κινητο επειδη απλα επανέφερε τα sms απο το τιτανιουμ ειναι απλα ...ΕΛΕΟΣ.....

bbbb said:

Εγω παντως ειχα πριν ενα bootloop με τον philz fixed2 . Δςν εχει λυθει το θεμα. Ασε που οτεν κανεις hot reboot μενει στο samsung και δεν ανοιγει.

Τωρα για τα ελληνικα δεν ξερω τι να πω ίσως θελει τα αντιστοιχα αρχεια αγγλικα στους ιδιους φακελους

giokspy said:
Εγω παντως ειχα πριν ενα bootloop με τον philz fixed2 . Δςν εχει λυθει το θεμα. Ασε που οτεν κανεις hot reboot μενει στο samsung και δεν ανοιγει.

Τωρα για τα ελληνικα δεν ξερω τι να πω ίσως θελει τα αντιστοιχα αρχεια αγγλικα στους ιδιους φακελους

:(:(:(:(:(:(:(

εκανες κατι συγκεκριμένο και κόλλησες η απλα restart?

εμενα πχ μου κολλησε στην επαναφορα απο το τιτανιουμ...

Μόλις τώρα άλλαξα sim και ξεκίνησε κανονικά.Τις προηγούμενες φορές που το έκανα αυτό,πάντα κολλούσε και ποτέ δε ξεκίνησε κανονικά.Ομως την ρομ τώρα δεν την τρέχω κανονικά απο εσωτερική μνήμη αλλά από internal sd και έτσι για να την μπουτάρω έχω τον dual boot philz kernel http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=38432472&postcount=772

Ακόμη και να κολλήσει κάποια στιγμή,μπαίνω recovery,φλασάρω asylum kernel και έχω λειτουργικό κινητό με asylum rom

bbbb said:
Μόλις τώρα άλλαξα sim και ξεκίνησε κανονικά.Τις προηγούμενες φορές που το έκανα αυτό,πάντα κολλούσε και ποτέ δε ξεκίνησε κανονικά.Ομως την ρομ τώρα δεν την τρέχω κανονικά απο εσωτερική μνήμη αλλά από internal sd και έτσι για να την μπουτάρω έχω τον dual boot philz kernel http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=38432472&postcount=772

Ακόμη και να κολλήσει κάποια στιγμή,μπαίνω recovery,φλασάρω asylum kernel και έχω λειτουργικό κινητό με asylum rom

την εβαλα σημερα! θα δω πως θα παει με το νεο κερνελ οπως ειπα και πιο πανω και θα ενημερωσω...!

:)

freddaras said:
:(:(:(:(:(:(:(

εκανες κατι συγκεκριμένο και κόλλησες η απλα restart?

εμενα πχ μου κολλησε στην επαναφορα απο το τιτανιουμ...

Αντικατεστησα τον popup browser και έκανε restart και κολλησε. Ετοιμαζομαι για team union.λεω να βαλω τους φακελους hdic και T9DB απο αλλες rom να δω αν δουλευει οκ το Samsung πληκτρολόγιο με αγγλικά και ελληνικά

Jelly bear 4 beta! Την πέρασα χθες και είναι μια από τα ίδια με την cyan 10.1!!! Με μικρά εικονίδια για φοιτητές..και καλή μπαταρία... και γιατί να μην περάσει κανείς την κανονική cyan?? Τέλως πάντων.. περίμενα περισσότερο χρώμα από την κανονική, αλλά τίποτα.

Ίσως βάλω και την xperia note για δοκιμή! Μήπως τυχόν την δοκίμασε κανείς??? Πάντως μου είναι δύσκολο να επιστρέψω σε 4.1.2!!!

Εγώ πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος με την team unnion, το μόνο που με χαλούσε ήταν η απουσία του πλκ της samsung.

Ευχαριστώ πολύ το φίλο που έδωσε τη λύση για την ενεργοποίηση του ελληνικού πλκ.

N7000 SlimWizz

Καλημέρα

Εγώ πάντως από asylum ξεκίνησα πέρασα burt και team αλλά ξαναγύρισα σε asylum.

Πολύ γρήγορη σταθερή και καλή μπαταρία

Μέχρι στιγμής asylum και ξερό ψωμί. :) :)

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

GTHOM said:
Καλημέρα

Εγώ πάντως από asylum ξεκίνησα πέρασα burt και team αλλά ξαναγύρισα σε asylum.

Πολύ γρήγορη σταθερή και καλή μπαταρία

Μέχρι στιγμής asylum και ξερό ψωμί. :) :)

+1000 Δοκίμασα την team ερχόμενος από asylum και θα γυρίσω πίσω τρέχοντας. Η team τα έχει τα μικρολαγκ. Βάλε και τα bootloop. Πίσω στην asylum μέχρι να βγάλει η samsung καμιά βάση της προκοπής.

Αν συνεχίσει με αυτές τις μα...ιες η samsung θα φάει γενικότερα X από μένα. Τα είπα και ησύχασα..

Edited by Nizl84

Nizl84 said:
+1000 Δοκίμασα την team ερχόμενος από asylum και θα γυρίσω πίσω τρέχοντας. Η team τα έχει τα μικρολαγκ. Βάλε και τα bootloop. Πίσω στην asylum μέχρι να βγάλει η samsung καμιά βάση της προκοπής.

Αν συνεχίσει με αυτές τις μα...ιες η samsung θα φάει γενικότερα X από μένα. Τα είπα και ησύχασα..

Εγώ παντός με τειμ είμαι πολύ καλύτερα από κάθε άλλη φορά τι να πω έκατσε καλά;;

Γιατί πρώτη φορά δεν έκανα επαναφορά δεδομένων στις εφαρμογές από τιτανιουμ μπας και επεξεργαστήρρόλο αυτό.

Το μόνο κακό είναι ότι οθόνη ότι και να κάνω ότι και να κλείσω δεν έχω την μπαταρία που θέλω....

παιδια καλησπερα

εβαλε κανεις την σημερινη asylum??

για μια ακομη φορα (γινομαστε βαρετοι) ειναι τελεια....

αλλα περασα το νεο UFT_Asylum_030313_LockScreen_On_dualpane_Off_MoEpDa.zip και δεν κανει το dualpane OFF.

Ξερει κανεις κατι????

EDIT: Μονο αυτο δουλεψε τελικα " UFT_Asylum_030313_dualpane_only_Off_MoEpDa.zip"

Edited by GTHOM
Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

GTHOM said:
παιδια καλησπερα

εβαλε κανεις την σημερινη asylum??

για μια ακομη φορα (γινομαστε βαρετοι) ειναι τελεια....

αλλα περασα το νεο UFT_Asylum_030313_LockScreen_On_dualpane_Off_MoEpDa.zip και δεν κανει το dualpane OFF.

Ξερει κανεις κατι????

EDIT: Μονο αυτο δουλεψε τελικα " UFT_Asylum_030313_dualpane_only_Off_MoEpDa.zip"

Όλο έτσι διαβάζω και όσες φορές έχω δοκιμάσει την βλέπω ίδια. Δλδ για πες μας τι διαφορές έχει από την χθεσινή ημέρα ή της μια βδομάδα πριν η ακόμα και ένα μήνα πριν... Κατά ταλα κάθε μέρα αναβάθμιση... Με ελάχιστες βελτιώσεις. Οκ δεν λέω καλή είναι αλλά ήμαρτον

araditsas said:
Όλο έτσι διαβάζω και όσες φορές έχω δοκιμάσει την βλέπω ίδια. Δλδ για πες μας τι διαφορές έχει από την χθεσινή ημέρα ή της μια βδομάδα πριν η ακόμα και ένα μήνα πριν... Κατά ταλα κάθε μέρα αναβάθμιση... Με ελάχιστες βελτιώσεις. Οκ δεν λέω καλή είναι αλλά ήμαρτον

+100 συμφωνω μαζι σου οτι καθε αναβαθμιση μου φαινεται ιδια.

απλως ΕΝΝΟΩ οτι συνεχιζει να ειναι τελεια...

Και επειδη ερχομουνα απο team και burt μου ελειψε... :):):)

εγω για το Μod files ηθελα να ρωτησω που δεν δουλευε και απλως ειπα ξανα την γνωμη μου για την rom

οκ μη βαρας :):):)

Edited by GTHOM

GTHOM said:
+100 συμφωνω μαζι σου οτι καθε αναβαθμιση μου φαινεται ιδια.

απλως ΕΝΝΟΩ οτι συνεχιζει να ειναι τελεια...

Και επειδη ερχομουνα απο team και burt μου ελειψε... :):):)

εγω για το Μod files ηθελα να ρωτησω που δεν δουλευε και απλως ειπα ξανα την γνωμη μου για την rom

οκ μη βαρας :):):)

Χάχα Χάχα όχι φίλε καλά έκανες και λες την γνώμη σου προς θεού δεν το είπα για εσένα απλά για της καθημερινές αναβαθμίσεις αυτουνού του..... :X

Aυτή ειναι η τακτική της cyanogenmod team.Απο την στιγμή λοιπόν που η asylum ακολουθεί τα nightlies της cm θα έχει καθημερινές αναβαθμίσεις.Και πράγματι από αναβάθμιση σε αναβάθμιση δε βλέπεις πάντα τρανταχτές διαφορές.π.χ. Απο την 25-2 και μετά έβαλαν νέους gpu drivers που πήραν από το τελευταίο ανεπίσημο leak της 4.2.1 του s3.Πάλι όμως ο χρήστης μπορεί να μην δει ουσιαστική διαφορά.Και προσωπικά πρέπει να ειμαι ο μόνος ;;; σε παγκόσμιο επίπεδο κατόχων note :lol: που έχω με jb tw custom rom καλύτερη αυτονομία σε χρήση οθόνης σε σχέση με τις cm10.1