Roccat Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Tο εχω διαβασει αυτο αλλα απο την beta που εχω δεν εχω καταλαβει πως περναμε ics :X any help boys, μην το κανουμε τουβλακι το θηριακι...... update : Για να περασω την official 4.0.4 απο την beta jb που ειμαι, θελει root ? Η απλα την πεταω στο Odin συνδεω το κινητο και απλα φλασαρω ? Any help boys ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dikemon Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Λέω να δοκιμασω και θα πω την έχει βάλει κανένας; JELLYBAM - v5.2.0 [31/01] [n7000] [AOKP | CM10.1 | DPIChanger] http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1996033 Ναι εγώ την πέρασα σήμερα.... πάει γα..τα.. το μόνο που με στεναχωρεί δεν έχει ράδιο FM... Ξέρει κανείς εάν μπορώ να το περάσω διαφορετικά. Εννοώ το ράδιο χωρίς internet... me k;apoio aππ γίνεται??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekotas Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Ναι εγώ την πέρασα σήμερα.... πάει γα..τα.. το μόνο που με στεναχωρεί δεν έχει ράδιο FM... Ξέρει κανείς εάν μπορώ να το περάσω διαφορετικά. Εννοώ το ράδιο χωρίς internet... me k;apoio aππ γίνεται??? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mikersmicros.fm_unlock&feature=more_from_developer Παράθεση Πίστευε και Μη, Ερέυνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Ναι εγώ την πέρασα σήμερα.... πάει γα..τα.. το μόνο που με στεναχωρεί δεν έχει ράδιο FM... Ξέρει κανείς εάν μπορώ να το περάσω διαφορετικά. Εννοώ το ράδιο χωρίς internet... me k;apoio aππ γίνεται??? Πραγματικα τα σπάει είναι πολύ καλη ...και ρυθμίσεις οτι θες τα παντα όλα. Για ράδιο αυτό που σου είπε ο φίλος ψαξτο και στο xda το έχει free Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dikemon Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 (edited) Σας ευχαριστώ για την άμεση βοήθειά σας!! Με ενόχλησε χθες που ερχόμουν Αθήνα και στο τρένο δεν είχαν ράδιο, γιατί οι μικρές ευκολίες κάνουν το τηλ..!! Το εγκατέστησα ήδη και σας ευχαριστώ για δεύτερη φορά!!! Και επειδή με γλυκάνατε, μπορείτε να μου πείτε εάν μπορώ να εγκαταστήσω και μια εφαρμογή GPS ή πρέπει να κάνω και κάτι άλλο? Edited January 31, 2013 by dikemon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 Πηρα σημερα το θηριακι μου πισω!:) επιτελους! μια βδομαδα κανανε 170 εβρο πληρωσα! πολυ γρηγορα το πηρα πισω! μου βαλανε ice μεσα(ενω ειχα asylum) και σβήστηκαν τα παντα! σε μια φαση επαθα πανικο γιατι ειχα τα παντα στο τιτανιουμ και το αρχειο σβήστηκε! ηρεμησα ομως γιατι ειχα κρατησει back Up της ασυλουμ στην εξωτερικη μου καρτα μνημης και ετσι ολα επανήλθαν και παλι!:) περασα και την τελευταια asylum ! βλεπω διορθώθηκε και το προβλημα με το σημα(εκει ειχα μεινει εγω) και τα παντα! παιδες ειναι απίστευτο βουτυρο στα παντα πλεον η ασυλουμ η ετσι μου φαινεται? με το σημερινο update της με χαζεψε για αλλη μια φορα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Πηρα σημερα το θηριακι μου πισω!:) επιτελους! μια βδομαδα κανανε 170 εβρο πληρωσα! πολυ γρηγορα το πηρα πισω! μου βαλανε ice μεσα(ενω ειχα asylum) και σβήστηκαν τα παντα! σε μια φαση επαθα πανικο γιατι ειχα τα παντα στο τιτανιουμ και το αρχειο σβήστηκε! ηρεμησα ομως γιατι ειχα κρατησει back Up της ασυλουμ στην εξωτερικη μου καρτα μνημης και ετσι ολα επανήλθαν και παλι!:) περασα και την τελευταια asylum ! βλεπω διορθώθηκε και το προβλημα με το σημα(εκει ειχα μεινει εγω) και τα παντα! παιδες ειναι απίστευτο βουτυρο στα παντα πλεον η ασυλουμ η ετσι μου φαινεται? με το σημερινο update της με χαζεψε για αλλη μια φορα! ΑΝΤΕ ρε φιλε επιτέλους καλοριζικο και προσοχή... αν βαρεθεις ασυλουμ και θες φλασαρισματακια αξίζει και η JELLYBAM - v5.2.0 την έχω από χθες....και ολα καλα.ισος και λιγο καλητερη στα σημεία , βέβαια ειναι νωρίς θα δείξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 (edited) Καλορίζικο και πάλι.Η συσκευή αυτή ειναι απλά κάτι σαν ναρκωτικό :p Αν "εθιστείς" σε αυτή,δε ξεκολλάς.Προσωπικά άφησα τις cm10.1 και γύρισα πάλι στην angry v3 έτσι γιατί απλά μπορώ :D Οταν την βαρεθώ θα ξαναπάω στην cm.Aν θα έπρεπε να βρω ένα αρνητικό στην cm ειναι η αίσθηση της αφής που ειναι κατώτερη από τις jb leaked και μου δημιουργεί ένα μικρό πρόβλημα ειδικά στον dialer.Oταν πάω να πάρω γρήγορα τηλέφωνο, "χάνω" πατήματα.Ενώ στις tw based το δάχτυλο ειναι σαν να έχει "μαγνήτη" και πάει μόνο του,εκει που πρέπει Edited February 1, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 ΑΝΤΕ ρε φιλε επιτέλους καλοριζικο και προσοχή... αν βαρεθεις ασυλουμ και θες φλασαρισματακια αξίζει και η JELLYBAM - v5.2.0 την έχω από χθες....και ολα καλα.ισος και λιγο καλητερη στα σημεία , βέβαια ειναι νωρίς θα δείξει... Την έβαλα φίλε σήμερα.. Τι να πω καταπληκτική ρομ και αυτή.. Καμία σχέση με το προηγούμενο update. Γενικά η εξέλιξη της cm10 είναι απίστευτη. Δεν αναγνωρίζω το κινητό μου πλέον. Έχουμε ξεφύγει τελείως. Σούπερ όλα.. παραμένω για λίγο εδώ και βλέπουμε :p Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Πηρα σημερα το θηριακι μου πισω!:) επιτελους! μια βδομαδα κανανε 170 εβρο πληρωσα! πολυ γρηγορα το πηρα πισω! μου βαλανε ice μεσα(ενω ειχα asylum) και σβήστηκαν τα παντα! σε μια φαση επαθα πανικο γιατι ειχα τα παντα στο τιτανιουμ και το αρχειο σβήστηκε! ηρεμησα ομως γιατι ειχα κρατησει back Up της ασυλουμ στην εξωτερικη μου καρτα μνημης και ετσι ολα επανήλθαν και παλι!:) περασα και την τελευταια asylum ! βλεπω διορθώθηκε και το προβλημα με το σημα(εκει ειχα μεινει εγω) και τα παντα! παιδες ειναι απίστευτο βουτυρο στα παντα πλεον η ασυλουμ η ετσι μου φαινεται? με το σημερινο update της με χαζεψε για αλλη μια φορα![/quote Καλοριζικο παλι φιλε μου. Αντε καλα φλασαρισματα παλι :) Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Ευχαριστώ πατρίδα :) Παίδες η μπαταρία έχει βελτιωθεί κατά πολύ στην τελευταία asylum η έχω τρελαθεί από την χαρά μου που πήρα πίσω το note? :p Είναι πρώτη φορά που το έχω διαλύσει από χθες και δεν άλλαξα ακόμη μπαταρία. Αν συνεχίσουν έτσι βλέπω να βγαίνει η οφισιαλ Τζέλα και εμείς να παραμένουμε σε cm10. :p Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Καλημερα. Εχω μεινει με την 1η jb Rom MKALTER betaV1 εδω και μηνες. Στο πεδιο kernel γραφει: 3.0.31-302285 se.infra@sep-64#2 SMP PREEMPT. Πιο.αλλο kernel προτεινετε να βαλω πριν φλασαρω asylum? Βαλτε μου καποιο link να κατεβασω Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Καλημερα. Εχω μεινει με την 1η jb Rom MKALTER betaV1 εδω και μηνες. Στο πεδιο kernel γραφει: 3.0.31-302285 se.infra@sep-64#2 SMP PREEMPT. Πιο.αλλο kernel προτεινετε να βαλω πριν φλασαρω asylum? Βαλτε μου καποιο link να κατεβασω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1901191 κατέβασε την τελευταία έκδοση και ακολούθα τις οδηγίες της asylum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Ευχαριστώ πατρίδα :) Παίδες η μπαταρία έχει βελτιωθεί κατά πολύ στην τελευταία asylum η έχω τρελαθεί από την χαρά μου που πήρα πίσω το note? :p Είναι πρώτη φορά που το έχω διαλύσει από χθες και δεν άλλαξα ακόμη μπαταρία. Αν συνεχίσουν έτσι βλέπω να βγαίνει η οφισιαλ Τζέλα και εμείς να παραμένουμε σε cm10. :p Sent from my note Ναι ε; να την βάλω δλδ έχει διάφορα. καλη και η τζελημπαμ αλλά αν έχει καλητερη μπαταρία λέω να ξαναγηρισω ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Ναι ε; να την βάλω δλδ έχει διάφορα. καλη και η τζελημπαμ αλλά αν έχει καλητερη μπαταρία λέω να ξαναγηρισω ...... Έτσι μου φάνηκε εμένα από την τελευταία φορά που την είχα:) Καμία βδομάδα δηλαδή. Η τζελημπαμ πάνω κάτω στα ίδια θα είναι φαντάζομαι. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 (edited) Στις τελευταίες asylum παρατήρησα καλύτερη αυτονομία κυρίως ως προς την αναμονή.Σε ότι αφορά την χρήση δυσκολα ξεπερναει τις 3,30 ώρες. Η κάμερα της συσκευής τα σπάει!! Edited February 2, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Στις τελευταίες asylum παρατήρησα καλύτερη αυτονομία κυρίως ως προς την αναμονή.Σε ότι αφορά την χρήση δυσκολα ξεπερναει τις 3,30 ώρες. Η κάμερα της συσκευής τα σπάει!! Ναι στην αναμονη εχει μεγαλη διαφορα..τι ειδα χθες το βραδυ! η καμερα ειναι εξαιρετικη συνεχιζει να με εκνευριζει το γεγονος ομως οτι δεν εχει επιλογη για αποθήκευση(εξωτερικη καρτα μνημης κτλ)..! οποτε αγορασα αλλη εφαρμογη-καμερας απο το μαρκετ εδω και ηρεμησα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Στην τζελιμπαμ έχει αυτήν την επιλογή ποσο δύσκολο να είναι να το βάλει και αυτός κάθε μέρα απντειτ κανει.. Δεν ξέρω αγγλικά μήπως κάποιος να του το έγραφε;;; καλό θα ηταν να βάλει και επιλογή να μην περιστρεφετε η οθονη κλειδοματος γιατι αργει στο ξεκλειδομα Και να βαλει να εχεις επιλογη να αλαξεις την φωτο στα νοτιφικεισον στην οθονη που κατεβενει ειναι κατι που το εχει η τζελιμπαμ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Στην τζελιμπαμ έχει αυτήν την επιλογή ποσο δύσκολο να είναι να το βάλει και αυτός κάθε μέρα απντειτ κανει.. Δεν ξέρω αγγλικά μήπως κάποιος να του το έγραφε;;; καλό θα ηταν να βάλει και επιλογή να μην περιστρεφετε η οθονη κλειδοματος γιατι αργει στο ξεκλειδομα Και να βαλει να εχεις επιλογη να αλαξεις την φωτο στα νοτιφικεισον στην οθονη που κατεβενει ειναι κατι που το εχει η τζελιμπαμ.... του το γραψανε για την καμερα και απαντησε νομιζω οτι δεν το υποστηριζει η CM γενικως οποτε δεν ειναι δικο του θεμα! φανταζομαι το οτι υπαρχει στην τζελιμπαμ ειναι πατέντα αυτου που εφτιαξε την ρομ και αν την βαλει και αυτος θα θεωρηθεί..χμμμμ αντιγραφή! μαλλον κατι τετοιο πρεπει να παιζει! παντως και η τζελιμπαμ που την ειχα χθες βουτυρο ηταν.!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Ναι στην αναμονη εχει μεγαλη διαφορα..τι ειδα χθες το βραδυ! η καμερα ειναι εξαιρετικη συνεχιζει να με εκνευριζει το γεγονος ομως οτι δεν εχει επιλογη για αποθήκευση(εξωτερικη καρτα μνημης κτλ)..! οποτε αγορασα αλλη εφαρμογη-καμερας απο το μαρκετ εδω και ηρεμησα! καλησπερα Πατριδα με τον μαμισιο κερνελ την εχεις η περασες αλλον Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 του το γραψανε για την καμερα και απαντησε νομιζω οτι δεν το υποστηριζει η CM γενικως οποτε δεν ειναι δικο του θεμα! φανταζομαι το οτι υπαρχει στην τζελιμπαμ ειναι πατέντα αυτου που εφτιαξε την ρομ και αν την βαλει και αυτος θα θεωρηθεί..χμμμμ αντιγραφή! μαλλον κατι τετοιο πρεπει να παιζει! παντως και η τζελιμπαμ που την ειχα χθες βουτυρο ηταν.!:) Οπότε το συμπέρασμα μου είναι οτι είναι λίγο ανώτερη η jellybam!!! Παλι καλά που παιζουν δυο καλες Ρομ έτσι για να φλασαρουμε γιατί έχει πεσει νεκρα. Χαχχα σήμερα ήμουν έτοιμος να βάλω την κινγκντριοντ ice για να θυμηθω πως είναι η καλη μπαταρία βέβαια. Η δεύτερη σκέψη έλεγε καλητερα τρείς φορτίσεις την ημερα παρα περσινα ξινα σταφυλια....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fosmpa Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 καλησπερα παιδες.. εχω το νοτε εδω και λιγο καιρο και εχω θολωσει απο το διαβασμα που ριχνω... μπραβο για αλλη μια φορα σε ολους που με τις εξτρα γνωσεις μας βοηθατε... (και οχι δεν γλυφω) λοιπον ηρθε η ωρα πιστευω να ψαχτω λιγο παραπανω οποτε πειτε μου αν εχω δικιο... η κερνελ ειναι η βαση που παταει η ρομ οποτε θα πρεπει να εχω μια καλη κερνελ που να πατανε ολες οι cf ρομ ή σχεδον ολες... οποτε με αυτα που διαβασα η NoteCore και η CM10 ειναι η καλυτερες... οποτε να βαλω μια απο τις 2 η υπαρχει και καμια αλλη καλυτερη..? και με βαση τις ρομ, διαβασα και καταλαβα οτι η ασυλουμ και η τζελιμπαμ αυτην την στιγμη θεωρουνται οι τοπ... δεν θελω τρελα πραγματα.. ειμαι ικανοποιημενος απο την Ics οποτε απλα θελω λιγη παραπανω ταχυτητα και να εχω τα πλεονεκτηματα ενος σπασμενου κινητου εφαρμογες και τετοια.. εχω την xxlri θελω αν γινετε να με καθοδηγησετε σε οδηγο για το ροοτ και το φλασαρισμα και για το τι μπακ απς χρειαζονται και δεν μιλαω για τα προσωπικα δεδομενα αλλα του κινητου αρχεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 καλησπερα παιδες.. εχω το νοτε εδω και λιγο καιρο και εχω θολωσει απο το διαβασμα που ριχνω... μπραβο για αλλη μια φορα σε ολους που με τις εξτρα γνωσεις μας βοηθατε... (και οχι δεν γλυφω) λοιπον ηρθε η ωρα πιστευω να ψαχτω λιγο παραπανω οποτε πειτε μου αν εχω δικιο... η κερνελ ειναι η βαση που παταει η ρομ οποτε θα πρεπει να εχω μια καλη κερνελ που να πατανε ολες οι cf ρομ ή σχεδον ολες... οποτε με αυτα που διαβασα η NoteCore και η CM10 ειναι η καλυτερες... οποτε να βαλω μια απο τις 2 η υπαρχει και καμια αλλη καλυτερη..? και με βαση τις ρομ, διαβασα και καταλαβα οτι η ασυλουμ και η τζελιμπαμ αυτην την στιγμη θεωρουνται οι τοπ... δεν θελω τρελα πραγματα.. ειμαι ικανοποιημενος απο την Ics οποτε απλα θελω λιγη παραπανω ταχυτητα και να εχω τα πλεονεκτηματα ενος σπασμενου κινητου εφαρμογες και τετοια.. εχω την xxlri θελω αν γινετε να με καθοδηγησετε σε οδηγο για το ροοτ και το φλασαρισμα και για το τι μπακ απς χρειαζονται και δεν μιλαω για τα προσωπικα δεδομενα αλλα του κινητου αρχεια Όχι κανεις λάθος στα περισωτερα δεν μπορώ να σε βοηθήσω τώρα γιατί είμαι σε δουλεια αν μπορεί κάποιος ας το κανει απλα μην κανεις καμια πατάτα και κανείς καμία ζημιά περιμενε να σου πουν πως έχουν τα πράματα γιατί τα εχεις μπερδέψει πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fosmpa Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 χαχαχαχα το ξερα οτι δεν το εχω με αυτα αλλα οχι τοσο:lol::lol::lol: (και ημουν σιγουρος οτι διαβαζα για τα περι android) πισω στα θρανια για διαβασμα.. δεν υπηρχε περιπτωση να κανω κατι χωρις την βοηθεια-καθοδηγηση σας οποτε ειμαι στην αναμονη μεχρι να τα καταλαβω... οποτε μπορεσεις και εχεις/εχετε ορεξη αν οχι μια απλη εξηγηση εστω τι πρεπει να κατσω να διαβασω για να τα καταλαβω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Ρε παίδες να ρωτήσω κάτι. Δεν σας ενοχλεί που έχουν κάνει tablet mode τα settings; Για να φαίνεται φυσιολογικά πρέπει να ρίξουμε πολύ το dpi το οποίο εγώ ας πούμε δεν το θέλω. Πάω στα settings του nova και έχω την μισή λέξη για τις κατηγορίες. Οι υποεπιλογες στα δεξιά φαίνονται μια χαρά και βολεύουν αλλά από αριστερά υπάρχει θέμα. Εσείς πως το διαχειρίζεστε; Φαντάζομαι έχετε ρίξει αρκετά το dpi. Αν ναι, στα πόσα παίζετε; Εγώ μέχρι 280 βαριά κατεβαίνω γιατί μετά υπάρχει θέμα στα δικά μου μάτια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts