Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Περασα την νεα εκδοση και λυθηκαν ολα τα θεματα που ειχα απ'οτι φαινεται.

Οποτε μετα τα restore που εκανα, ειμαι στην φαση που απολαμβανω την συσκευη:D.

Αν μπορει καποιος ας δοκιμασει κατι ευκολο. Παρτε ενα widget και αλλαξτε του θεση

στην οθονη. Αφηνει πισω του ιχνη? Τα οποια φευγουν με το που αλλαξετε σελιδα στον

launcher και δεν ξαναεμφανιζονται αν δεν μετακινησετε παλι το widget. Widgets οπως του καιρου ας πουμε

η απο τον music player σας.

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Προσωπικά πιστεύω ότι δεν υπάρχει περίπτωση η samsung να βγάλει ρομ με τέτοια ταχύτητα και smoothness που βλέπουμε στις cm/aosp roms.Δε νομίζω ότι κινδυνεύει το note 2.Αυτό που βλέπουμε ειναι γιατί το pure android δεν ειναι το πάνβαρο πράγμα που κάποιοι νομίζουν.Παίζει άνετα και σε μονοπύρηνες συσκευές με arm v7 cpu και 512mb ram και χαλαρά σε διπύρηνο με 1gb ram.Οτι δε παίζει σωστά π.χ. ο flash player με τον οποίο είμαι κολλημένος :p,δεν ειναι γιατί δε το σηκώνει αλλά γιατί δεν υπάρχουν οι σωστοί drivers μιας και δεν ειναι open source όλο το κομμάτι του android. Οταν η cm rom ειναι μαζί με τα google apps γύρω στα 250mb και η samsung rom 4.1.2 πάνω από 800mb η διαφορά ειναι μεγάλη και φαινεται.

Προσωπικά πιστεύω ότι δεν υπάρχει περίπτωση η samsung να βγάλει ρομ με τέτοια ταχύτητα και smoothness που βλέπουμε στις cm/aosp roms.Δε νομίζω ότι κινδυνεύει το note 2.Αυτό που βλέπουμε ειναι γιατί το pure android δεν ειναι το πάνβαρο πράγμα που κάποιοι νομίζουν.Παίζει άνετα και σε μονοπύρηνες συσκευές με arm v7 cpu και 512mb ram και χαλαρά σε διπύρηνο με 1gb ram.Οτι δε παίζει σωστά π.χ. ο flash player με τον οποίο είμαι κολλημένος :p,δεν ειναι γιατί δε το σηκώνει αλλά γιατί δεν υπάρχουν οι σωστοί drivers μιας και δεν ειναι open source όλο το κομμάτι του android. Οταν η cm rom ειναι μαζί με τα google apps γύρω στα 250mb και η samsung rom 4.1.2 πάνω από 800mb η διαφορά ειναι μεγάλη και φαινεται.

Συμφωνω απολυτα. Περα απο το κομματι του SNote, οι samsung roms κουβαλανε πολλη σαβουρα.

Στο θεμα της ταχυτητας ουτε εγω πιστευω οτι θα βγαλει αντιστοιχη, μιας και για την samsung τα

χαζοεφεδακια και λοιπες βλακειες ειναι κανονας. Αν δειτε συγκριτικο του Nexus 4 με Note 2 η διαφορα

στο σκρολαρισμα κυριως σε browser δεν ειναι αμελητεα. Εχουν μια διαφορα βεβαια σε hardware αλλα ειναι

και οι ρομς της Samsung που παιζουν το μεγαλυτερο ρολο, καθως το κινητο απο μονο του ειναι κτηνος.

BBBB κατι που ηθελα να σε ρωτησω, πως ειναι η συμβιωση σου με το θηριο? Στο θεμα ογκου κυριως και φορητοτητας.

Περασα την νεα εκδοση και λυθηκαν ολα τα θεματα που ειχα απ'οτι φαινεται.

Οποτε μετα τα restore που εκανα, ειμαι στην φαση που απολαμβανω την συσκευη:D.

Αν μπορει καποιος ας δοκιμασει κατι ευκολο. Παρτε ενα widget και αλλαξτε του θεση

στην οθονη. Αφηνει πισω του ιχνη? Τα οποια φευγουν με το που αλλαξετε σελιδα στον

launcher και δεν ξαναεμφανιζονται αν δεν μετακινησετε παλι το widget. Widgets οπως του καιρου ας πουμε

η απο τον music player σας.

Όχι φίλε μου κανένα πρόβλημα..

Ο nova δουλεύει ρολόι..

Παίδες στην τελική βγει δεν βγει επίσημη εμένα σήμερα το κινητό μου έφτασε τρελό level...

Δεν το αγγίζω σχεδόν και ανταποκρίνεται.

Δεν έχω το παραμικρό λαγκ ο browser έχει ξεπεράσει την κάθε έννοια του smoothness κτλ κτλ κτλ.

Από την στιγμή που υπάρχουν τέτοιες εξαιρετικές ρομ κάθομαι περιμένω το θηρίο 3 και είμαι χαλαρός όσο δεν παίρνει

Sent from my note

Edited by freddaras

BBBB κατι που ηθελα να σε ρωτησω, πως ειναι η συμβιωση σου με το θηριο? Στο θεμα ογκου κυριως και φορητοτητας.

Μια χαρά.Τελικά δεν ειναι τόσο μεγάλο.Μεγάλο για κουβάλημα μου φάνηκε το nexus 7.Κακώς πέρσι τέτοιο καιρό φοβήθηκα το μέγεθος του και αγόρασα το s2 αντί του note και έχασα χρήματα από την πώλησή του.To note χωράει άνετα σε τσέπη και περιμένω να μου έρθει και μια θήκη ζώνης.Δε με προβλημάτισε καθόλου μιας και παλιότερα κουβαλούσα το qtek 9000 (δεν ειναι πιο μακρύ από το note αλλά πιο χοντρό κάτι που δυσκόλευε σαφώς την μεταφορά του),μετά πέρασα στο hd2 οπότε οκ με το note.

Edited by bbbb

Όχι φίλε μου κανένα πρόβλημα..

Ο nova δουλεύει ρολόι..

Τελικα τα widget των gapps μου δημιουργουν θεματα τωρα που το

εψαξα λιγο:(. Δεν πειραζει μικρο το κακο αν και θα μου λειψει το

Push του gmail.

Καλησπερα.Εγω εχω ενα προβλημα με το ringtone.Χτυπαει μια φορα και μετα μπαινει σε silence.Ξερει κανεις πως μπορω να το ρυθμισω?

Τελικα τα widget των gapps μου δημιουργουν θεματα τωρα που το

εψαξα λιγο:(. Δεν πειραζει μικρο το κακο αν και θα μου λειψει το

Push του gmail.

Εγώ έχω aqua mail .Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό...Gmail το έσβησα με την μια...

Εγώ έχω aqua mail .Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό...Gmail το έσβησα με . την μια...

Στα σετινγκς Μόντε τι πρέπει να επιλέξω.

Αξίζει η προ έκδοση να αγοράσω μου αρέσει θα το δουλεύω αν μπορέσω να το ρυθμίσω στα μέτρα μου

Στα σετινγκς Μόντε τι πρέπει να επιλέξω.

Αξίζει η προ έκδοση να αγοράσω μου αρέσει θα το δουλεύω αν μπορέσω να το ρυθμίσω στα μέτρα μου

Εγώ μετά από αυτό έχω κλείσει με το θέμα.

Ψαξου λίγο γενικώς δοκίμασε το και τα ξαναλέμε...:)

Sent from my note

Και εγώ αυτό έχω απλά το gmail έχει push notifications για τα mail.

Καλημέρα

Και το aqua push έχει..

Sent from my note

Καλημέρα

Και το aqua push έχει..

Sent from my note

Έχει και το έχω ενεργοποιημένο άλλα τα mail δεν τα παίρνει κατευθείαν μόλις σταλούν. Τσεκαρει στο χρόνο που είναι προεπιλεγμένος. Αν ξέρεις κάποιο άλλο trick για να το κάνω ρίξε μια χείρα βοήθειας.:)

Για τον φίλο που ρωτάει για κερνελ, φοραω τον μαμησιο. Αλλά με ενδιαφέρει αν έχει δοκιμάσει κάποιος κάποιον άλλο.

Edited by Nizl84

Έχω thor kernel 0.29...είναι πολύ καλός με αρκετά tweaks και επιλογή oc για οποίον θελει ..αν θέλει κάποιος να τον κατεβάσει να κανει αναζήτηση στο google δεν υπάρχει στους xda....η εκδοση για jb είναι 0.29 mr1

Έχει και το έχω ενεργοποιημένο άλλα τα mail δεν τα παίρνει κατευθείαν μόλις σταλούν. Τσεκαρει στο χρόνο που είναι προεπιλεγμένος. Αν ξέρεις κάποιο άλλο trick για να το κάνω ρίξε μια χείρα βοήθειας.:)

Για τον φίλο που ρωτάει για κερνελ, φοραω τον μαμησιο. Αλλά με ενδιαφέρει αν έχει δοκιμάσει κάποιος κάποιον άλλο.

Την αγορασμένη έκδοση έχεις έτσι;

Φίλε δουλεύει κανονικά μόλις το δοκίμασα.

Δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο απλά έβαλα τα στοιχεία του λογαριασμού μου στην αρχή και επέλεξα push..

Για Google πάντα μιλάμε έτσι;

Yahoo δεν υποστηρίζει..

Sent from my note

Καλημερα παιδες....μια ερωτηση ειμαι στην final ics aliance και ολα κομπλε...αν θελησω να παω σε jelly πχ στην ultimate η την αντιστοιχη aliance τι πρεπει να κανω;

βρήσκεις τη ρομ που θέλεις και ακολουθείς τα βήματα για την εγκατάσταση...τι κέρνελ έχεις..?

edit: για να σε προλάβω δές εδώ αν ο κερνελ σου είναι safe..

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1857556

Edited by ch_makis

βρήσκεις τη ρομ που θέλεις και ακολουθείς τα βήματα για την εγκατάσταση...τι κέρνελ έχεις..?

edit: για να σε προλάβω δές εδώ αν ο κερνελ σου είναι safe..

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1857556

Φιλε μου στο changelog λεει Philz Lrt kernel....αρα ειναι ασφαλες...οποτε αν θελω να παω σε custim 4.1 απλα κανω ολα τα wipes (data.dalvick.cache..format data-system-cache-preload) και φλασαρω την ρομ ε;

ναι είσαι εντάξει..προχώρα άφοβα...

απο την εμπειρία μου θα σου πρότεινα την slim bean 3.1 (4.1.2)

η εναλλακτικά asylum 10.1 η οποία ειναι 4.2.1

η 2η είναι καινούρια αλλα ακολουθεί το πλάνο nightlies της cyanogenMod..

στην πρώτη έχει σταματήσει η εξέλιξη καθώς όλοι εστιάζουν στην 4.2.x

Είσαι θεός.

Τρομερές απαντήσεις..

Μου έλυσες τα χέρια να είσαι καλά..

Παιδιά η ρομ μετά το σημερινό update είναι στην κυριολεξία απίστευτη..Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Η όμως..

Ξεπερνάει για μένα την κάθε έννοια smoothness η οτιδήποτε στο κινητό μας.

Πραγματικά τώρα έχω χαζέψει...

Αυτή την στιγμή βάζω το note δίπλα στο οποιοδήποτε SGIII ΚΑΙ στο οποιοδήποτε note 2

Νομίζω δεν υπάρχει λόγος αλλαγής κινητού πλέον...

Παιδιά χτυπήσαμε ταβάνι το σπάσαμε και πάμε για ουρανό..

Τώρα κατάλαβα γιατί δεν βγάλανε jelly (ακόμη)...

Κυριολεκτικά θα σφάξουν το note 2'...

Πατριδα για ποια ρομ μιλας.. με τρελανες :)

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Η Asylum CM10.1 εβγαλε και σημερα αναβαθμιση για οποιων ενδιαφερει...20/12/12

Έχουμε δουλειά και σήμερα το βράδυ από ότι φαίνεται.:)

παιδια καλησπερα

φοραω την slim με το μαμισιο κερνελ

για να βαλω την asylum τι πρεπει να κανω??

οπως ολες τις αλλες ετσι και αυτή??

γιατι στο xda λεει και για τα GApps και το SuperSU-v0.99

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του