Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι γραφουν αυτες οι επιλογες; εγω εχω τωρα την jellybam οποτε δε ξερω να σου πω ακριβως γιαυτο που ρωτας αλλα αν γραψεις τι λενε λογικα θα βρουμε τι κανουν

αυτό ειναι όποιος ξέρει ας πει τι κάνουν οι 3 κατω επιλογές

[ATTACH]28712[/ATTACH]

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ρε παιδιά αυτός ο dev της Asylum βλέπω στην υπογραφή του έχει SlimRoms ένα Banner. Λέτε να είναι ο ίδιος προγραμματιστής της Slim, άλλωστε πιο πάνω σας έχω γράψει σε άλλο μήνυμα πως δεν είδα καμιά διαφορά μεγάλη της Asylum με την Slim και διαπιστώνω πως σχετικά έχουν μέρες να ανανεώσουν την slim ενώ εδώ για την Asylum σχεδόν κάθε 2-3 ημέρες γίνεται ανανέωση. Μήπως έχει εγκαταλειφθεί η slim και δεν το ξέρουμε ? Γνωρίζει κανείς ?

αυτό ειναι όποιος ξέρει ας πει τι κάνουν οι 3 κατω επιλογές

1 - Αν θα κλείνουν οι ειδοποιήσεις όταν πατάς σε κάποιο από τα widget για τις ρυθμίσεις.

2 - Αν θα εμφανίζετε scrollbar κάτω από τα widget (αν έχεις πολλά).

3 - Αν θα δονείτε όταν πατάς κάποιο widget.

Ρε παιδιά αυτός ο dev της Asylum βλέπω στην υπογραφή του έχει SlimRoms ένα Banner. Λέτε να είναι ο ίδιος προγραμματιστής της Slim, άλλωστε πιο πάνω σας έχω γράψει σε άλλο μήνυμα πως δεν είδα καμιά διαφορά μεγάλη της Asylum με την Slim και διαπιστώνω πως σχετικά έχουν μέρες να ανανεώσουν την slim ενώ εδώ για την Asylum σχεδόν κάθε 2-3 ημέρες γίνεται ανανέωση. Μήπως έχει εγκαταλειφθεί η slim και δεν το ξέρουμε ? Γνωρίζει κανείς ?

Η 3.1 ειναι η τελευταία με android 4.1.2.Περιμένουμε να βγάλουν με android 4.2.1 http://slimroms.net/

Η Asylum είναι η μόνη, για την ώρα, που βασίζεται στην CM10.1.

Ο developer της είναι αυτός που έβγαζε τις unofficial nightlies της CM10.1 για το Note.

Περιμένουμε εντυπώσεις από τους γνωστούς υπόπτους. :)

Παιδιά όποιος θέλει να βάλει την Asylum CM10.1 η διαδικασία εγκατάστασης είναι ακριβώς όπως την δίνω πιο κάτω. Δεν θα κάνετε τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο για να μην έχετε πρόβλημα. Ο τρόπος αφορά για εγκατάσταση σε περίπτωση που είστε στην slim π.χ. ή στην Asylum CM10

1. Boot Recovery

2. Φλασάρισα την Hydra 7 (Safe Kernel)

4. Πάμε Advanced και μετά επιλέγουμε Reboot Recovery σε λίγο σας ξαναβάλει στο recovery.

4. Full Wipe Factory Reset

5. Wipe Cache

6. Wipe Dalvin

7. Flash Asylum CM10.1 ROM

8. Flash Gapps

9. Full Wipe Factory Reset ξανά (προσοχή οπωσδήποτε αυτό γιατί αλλιώς θα σας κολλήσει στην boot εικόνα)

10. Flash CWM-SuperSU-v0.99.zip

10. Restart System

Για εντυπώσεις κλπ αν όχι απόψε το βράδυ αύριο θα σας πω. Ήδη την έχω φλασάρει και κάνω εγκατάσταση τα προγράμματα

Προσοχή σε κάτι βασικό που γράφει ο Chasmodo: Don't restore system stuff or apps + data using Titanium, it will cause issues

Που σημαίνει να μην κάνετε restore συστήματος και προγραμμάτων με το titanium επειδή θα δημιουργήσει πρόβλημα.

Αυτά

Tην πέρασα πριν λίγο.Η ρομ ειναι ταχύτατη.Για beta ρομ είναι εξαιρετική.Με χαλάει κάπως το black styl των ρυθμίσεων και του dialer μιας και προτιμώ το holo του pure android αλλά από την άλλη το μαύρο δείχνει πολύ ωραίο στην οθόνη του note.Η κάμερα δεν έχει την ρύθμιση για επιλογή της μνήμης αποθήκευσης και το ραδιόφωνο λειτουργεί κανονικά με το spirit fm.Από αυτονομία θα δείξει τις επόμενες ώρες.Επειδή προσωπικά δεν έμεινα παρά μόνο 3-4 ώρες με την stock ics μιας και δεν αντεχόταν περισσότερο :lol: μπορεί κάποιος να μου πει ποια ειναι η αναμενόμενη αυτονομία της συσκευής? Πόσες ώρες χρήσης οθόνης βγάζει πάνω-κάτω ώστε να συγκρίνω με τις custom που δοκιμάζω;

Καλησπέρα, στην Slim 3.1 υπάρχει η δυνατότητα να έχουμε ενεργοποιημένη τη ρύθμιση για 160 χαρακτήρες στα μηνύματα και ορθογραφικό έλεγχο μαζί?
Πίστευε και Μη, Ερέυνα

Καλησπέρα παιδιά, ποια είναι η καλύτερη Rom απο τους XDA για το κινητό μας?

Καλή ερώτηση αλλα η απάντηση ειναι λιγο υποκειμενική

εγώ θα ελεγα slim rom μιας και εχω δοκιμάσει παρα πολλές και με αυτήν ειμαι κομπλέ απο όλα.

αν διαβάσεις λιγο πιο πισω στο φορουμ θα βρεις και λεπτομέρειες.

Παιδιά όποιος θέλει να βάλει την Asylum CM10.1 η διαδικασία εγκατάστασης είναι ακριβώς όπως την δίνω πιο κάτω. Δεν θα κάνετε τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο για να μην έχετε πρόβλημα. Ο τρόπος αφορά για εγκατάσταση σε περίπτωση που είστε στην slim π.χ. ή στην Asylum CM10

1. Boot Recovery

4. Πάμε Advanced και μετά επιλέγουμε Reboot Recovery σε λίγο σας ξαναβάλει στο recovery.

5. Wipe Cache

6. Wipe Dalvin

8. Flash Gapps

9. Full Wipe Factory Reset ξανά (προσοχή οπωσδήποτε αυτό γιατί αλλιώς θα σας κολλήσει στην boot εικόνα)

10. Restart System

Για εντυπώσεις κλπ αν όχι απόψε το βράδυ αύριο θα σας πω. Ήδη την έχω φλασάρει και κάνω εγκατάσταση τα προγράμματα

Προσοχή σε κάτι βασικό που γράφει ο Chasmodo: Don't restore system stuff or apps + data using Titanium, it will cause issues

Που σημαίνει να μην κάνετε restore συστήματος και προγραμμάτων με το titanium επειδή θα δημιουργήσει πρόβλημα.

Αυτά

Που ειναι αυτη η Asylum;:)

Την βρηκα ενταξει

Edited by gjimmys

Tην πέρασα πριν λίγο.Η ρομ ειναι ταχύτατη.Για beta ρομ είναι εξαιρετική.Με χαλάει κάπως το black styl των ρυθμίσεων και του dialer μιας και προτιμώ το holo του pure android αλλά από την άλλη το μαύρο δείχνει πολύ ωραίο στην οθόνη του note.Η κάμερα δεν έχει την ρύθμιση για επιλογή της μνήμης αποθήκευσης και το ραδιόφωνο λειτουργεί κανονικά με το spirit fm.Από αυτονομία θα δείξει τις επόμενες ώρες.Επειδή προσωπικά δεν έμεινα παρά μόνο 3-4 ώρες με την stock ics μιας και δεν αντεχόταν περισσότερο :lol: μπορεί κάποιος να μου πει ποια ειναι η αναμενόμενη αυτονομία της συσκευής? Πόσες ώρες χρήσης οθόνης βγάζει πάνω-κάτω ώστε να συγκρίνω με τις custom που δοκιμάζω;

δοκιμασε να περασεις θεμα απο το μαρκετ και λογικα θα ειμαι οκ τα χροματα

1. Boot Recovery

5. Wipe Cache

6. Wipe Dalvin

8. Flash Gapps

10. Restart System

Αυτά

Περιμένουμε εντυπώσεις..

Ρε παιδιά αυτό με το τιτανιουμ δεν είναι πρόβλημα;

Καήκαμε αν δεν μπορούμε να κάνουμε restore.:confused:

Sent from my note

Έχω διαβάσει κάπου ότι μπορείς να κάνεις restore apps αλλά όχι apps+data ή system data. Κάτι είναι κι αυτό! Ουσιαστικά στήνεις από την αρχή το τηλέφωνο, κάτι που προσωπικά βαριέμαι.

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Έχω διαβάσει κάπου ότι μπορείς να κάνεις restore apps αλλά όχι apps+data ή system data. Κάτι είναι κι αυτό! Ουσιαστικά στήνεις από την αρχή το τηλέφωνο, κάτι που προσωπικά βαριέμαι.

+1

Δεν υπάρχει περίπτωση να το στήσω από την αρχή με τίποτα.

Κωδικούς wifi εφαρμογές κτλ είναι μαρτύριο για μένα να τα στήσω από την αρχή.

Οπότε για την ώρα άκυρη η ρομ

Sent from my note

Άλλωστε αν πας σε JB και θέλεις για οποιοδήποτε λόγο να επιστρέψεις σε ICS stock, σχεδόν τα ίδια προβλήματα θα έχεις...

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Άλλωστε αν πας σε JB και θέλεις για οποιοδήποτε λόγο να επιστρέψεις σε ICS stock, σχεδόν τα ίδια προβλήματα θα έχεις...

Γύρισα από από jelly σε παγωτό και δεν είχα κανένα θέμα..

Έγινε επαναφορά των πάντων κανονικά.

Sent from my note

Παίζει να μην είναι θέμα της rom αλλά της 4.2.1, οπότε θα πρέπει να το κάνεις κάποτε ;)

Ρε συ μεγάλο παιδεμα.

Ελπίζω να αξίζει τον κόπο τουλάχιστον.

Είδατε όσοι την βάλατε καμία συγκλονιστική διαφορά που να αξίζει τον κόπο όλη αυτή η ταλαιπωρία;

Sent from my note

Λοιπόν παιδιά μόλις τώρα πήγα να διαβάσω στο xda για εάν έχουν και άλλα άτομα την ίδια ερώτηση και γράφουν αρκετοί πως δούλεψε η titanium χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Το μόνο βασικότατο που παρατήρηση ήταν ο dev τους ρωτούσε εάν φλασάρισαν το SU οπότε κάντε ακριβές την εγκατάσταση όπως ακριβώς σας την έδωσα πιο πάνω.

Καλή επιτυχία.

ps: Αν όχι σήμερα τουλάχιστον αύριο ετοιμάζει νέα έκδοση ο dev που δηλώνει πως θα είναι ακόμη πιο smooth

Wait for tomorrow's build, then tell me something about smoothness.

Η ρομ μου άρεσε άλλα γύρισα στην 4.1.2 γιατί δεν έπαιζε σωστά ο flash player.είχε μονο ηχο και μαύρη εικόνα στα βίντεο.δεν είναι θέμα της 4.2.1 γενικά μιας και στο n7 με 4.2.1 παίζει κανονικά.οπότε αν βαλει κάποιος την νέα έκδοση που ετοιμάζει ο dev αν μπορεί ας δοκιμάσει τι γίνεται με το flash.

Ρε συ μεγάλο παιδεμα.

Ελπίζω να αξίζει τον κόπο τουλάχιστον.

Είδατε όσοι την βάλατε καμία συγκλονιστική διαφορά που να αξίζει τον κόπο όλη αυτή η ταλαιπωρία;

Sent from my note

Κοίτα εγώ που την έβαλα την θεωρώ πιο καλή της slim με κάτι άλλα έξτρα που έχουν προσθέσει στην lock screen θα την δεις και θα μου πεις. Είναι πολύ smooth, χωρίς καθυστερήσεις, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Εμένα όλα τα προγράμματα μου τα τρέχει μια χαρά και όχι μόνο αυτό, βλέπω πως ο dev έχει πέσει με τα μούτρα και προσπαθεί να την κάνει ακόμη καλύτερη, αν και δεν με απασχολεί και έτσι να μείνει :)

Ήδη δήλωσε πως η αυριανή έκδοσή που θα βγάλει ανανέωση βέβαια θα είναι ακόμη πιο smooth

Όσο για το εάν αξίζει το κόπο, δεν είναι το θέμα εάν θα την "νιώσεις" πιο γρήγορα της slim ή πιο καλή μπαταρία κλπ. Απλά το θέμα είναι ένα και βασικό. Πως έχει βγει νέα βάση CM10.1 και όλοι οι dev δουλεύουν πλέουν πάνω σε αυτή και μόνο. Ήδη ο ίδιος dev που τον ρώτησα την CM10 την παράτησε. Οπότε είναι σαν να λέμε είμαστε στην ICS βγήκε η JB και εμείς μένουμε στο παρελθόν αν μείνεις στην Slim ή στην CM10 και απλά να περιμένεις τι ? Αφού ανανεώσεις δεν γίνονται. Ελπίζω να κατάλαβες το σκεπτικό μου.

Παιδιά απλά για ενημέρωση βγήκε η νέα έκδοση, προφανώς το μήνυμα το έγραψε χτες πως αύριο θα την έχει έτοιμη γι' αυτό μπερδεύτηκα και σε μήνυμα πιο πάνω σας έγραφα πως θα βγει αύριο. Λάθος μου. Είναι όντως πάνω:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2051904

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Την έβαλα ειναι αρκετα ενδιαφέρων να πω οτι επανέφερα απο τιτανιουμ 104 εφαρμογές και όλα δουλεύουν μια χαρά για την ωρα.