Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

φορουσα και την SVA ROM JB v4.0 XXLSC , και την AllianceROM_N7000_JB_XXLSC-ALpha1 ΑΛΛΑ και την SweetROM_V2.5_LSA

συμφωνα με την ταπεινη μου γνωμη (δεν ειμαι και ειδήμων)

εχει καλυτερη ανταποκριση στην οθονη,

ανοιγει πιο γρηγορα τις επαφες και τις εφαρμογες,

δεν κολλαει σε διαφορες εφαρμογες (πχ es εξερευνητης-uninstaller pro-setcpu και διαφορες αλλες που οταν τις ανοιγα η κλειναν μονες τους η κολλουσαν)

γραφει ελληνικα :)

γενικα μου εδωσε την αισθηση μιας ρομ που ευχαριστως την κραταω :)

και παλι οπως ειπα δεν ειμαι ειδικος οπως πολλα παιδια εδω μεσα

την γνωμη ειπα

Στα υπόψιν για δοκιμή μια χαρά τα λες

Όσο για το αν είσαι ειδικός και βέβαια είσαι όλοι εδώ βάζουμε από ένα λιθαράκι και χτίζουμε τα κάστρα μας... Αν με πιάνεις όλων οι γνώμες βοηθάνε.

EDIT. : κάποιες ρομ αναφέρουν ότι είναι έχουν OpenVPN. Ξέρει κανείς τι είναι αυτό.;

Edited by araditsas

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αν και επιμένει στην προηγούμενη βάση περιμένουμε εντυπώσεις.

Sent from my note

Αν και επιμένει στην προηγούμενη βάση περιμένουμε εντυπώσεις.

Sent from my note

Στην αρχή δεν είδα διαφορες τώρα με δύο ωριτσες χρήση την βλέπω τέλεια.

Έχεις δίκιο για την βάση. δοκίμασες καμιά new ; σκέφτομαι την ουλτιματε αλλά περιμένω να ακούσω κάτικκαλό. Δεν ξέρω αν έχουν διαφορες.

Όντως είναι πολύ καλή .......η 5,0 φαντάζομαι την 5,1

Έχω PhilZ 3.71 kernel , εάν δεν είναι ασφαλής .....

έχουμε κανένα Link από Abyss 4.2 εγκατάσταση από CWM ?

Είναι ασφαλής μην σε φοβίζει εγώ έχω φλασάρει τόσες και τόσες φορές με Philz τώρα βγήκε και πιο νέα έκδοση 3.73 με την νέα βάση.

Οπότε απόψε που θα βάλω την Ultimate θα φλασάρω και εγώ με Philz 3.73

Είναι ασφαλής μην σε φοβίζει εγώ έχω φλασάρει τόσες και τόσες φορές με Philz τώρα βγήκε και πιο νέα έκδοση 3.73 με την νέα βάση.

Οπότε απόψε που θα βάλω την Ultimate θα φλασάρω και εγώ με Philz 3.73

Δηλαδή εάν κάνουμε εγκατάσταση την 5,1 πρέπει να φλασαρουμε έξτρα τον Philz 3.73 ? δεν τον έχει μέσα όπως λέει ?

SV2BZQ

GEORGE FOLTOPOULOS

htpp://www.sv2bzq.gr

Φυσικά και την έχει το λέει καθαρά στα changelog δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Κάνε τα wipe που πρέπει και φλάσαρε είσαι έτοιμος

Tην έχει δοκιμάσει κάποιος. την Ultimate?

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Απόψε θα την δοκιμάσω εγώ απόψε αν κάνεις λίγο υπομονή, αλλιώς ίσως κάποιο άλλο παιδί. Πάντως αυτό που έχω να σου πω είναι πως η ultimate με άφησε απόλυτο ικανοποιημένο στην προηγούμενη βάση και απορώ με τον εαυτό μου που την άλλαξα. Ίσως οφείλετε στην μανία που μας έχει πιάσει για αλλαγές στην ROM :)

Το θέμα είναι να επιλέξεις μία με την οποία είσαι ευχαριστημένος και να την αναβαθμίζεις συνεχώς....

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Λοιπόν. Αφού πέρασα από ΟΛΕΣ τις νέες Roms (LSC) μπορώ να πω με σιγουριά πως προτείνω την Ultimate. Είναι η πιο ολοκληρωμένη λύση και δουλεύει ένα κλικ ταχύτερα από τις υπόλοιπες! Το λέω με σιγουριά!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

||||||||||||||[be the change you want to see in the world]|||||||||||||||

Λοιπόν. Αφού πέρασα από ΟΛΕΣ τις νέες Roms (LSC) μπορώ να πω με σιγουριά πως προτείνω την Ultimate. Είναι η πιο ολοκληρωμένη λύση και δουλεύει ένα κλικ ταχύτερα από τις υπόλοιπες! Το λέω με σιγουριά!!!

Με έβαλες στην μπριζα και την δοκίμασα συμφωνώ απόλυτα είναι καλη το ίδιο καλη ήταν και ητειμ γιουνιον ν3 αλλα εδώ είμαστε σε νέα βάση. ..

Την προτιμώ από όλες έως τωρα και φανταστητε είναι η τρίτη που έβαλα σήμερα. ..

Μακαρή να έχει και καλη μπαταρία

Edit

πολύ καλύτερη διαχείριση μνήμης

Το ίδιο γρήγορες

Edited by araditsas

Με έβαλες στην μπριζα και την δοκίμασα συμφωνώ απόλυτα είναι καλη το ίδιο καλη ήταν και ητειμ γιουνιον ν3 αλλα εδώ είμαστε σε νέα βάση. ..

Την προτιμώ από όλες έως τωρα και φανταστητε είναι η τρίτη που έβαλα σήμερα. ..

Μακαρή να έχει και καλη μπαταρία

Edit

πολύ καλύτερη διαχείριση μνήμης

Το ίδιο γρήγορες

Αυτό το αρχείο κατέβασες ?

http://sourceforge.net/projects/ultimatejb/files/Ultimate_N7000_XXLSC_JellyBean_4.1.2_v5.1/Ultimate_N7000_LSC_JB_4.1.2_v5.1.zip/download

Το έβαλα κανονικά στο κινητό πάω να το φλασάρω και μου λέει πως το zip αρχείο έχει πρόβλημα πολύ περίεργο

Έχω την team union xxls7 v3 beta με την οποία είμαι πολύ ευχάριστη μένος. Θέλω να περάσω την καινούργια. Να ρωτήσω κάποιον, αν την έχει περάσει, αξίζει ο κόπος;

Θα κάνω full wipe ή και φορματ;

καλησπερα εχω περασει την 4.1.2 απο samobile firmware μεσω odin θελω να δουλεψω το titanium αλλα μου λεει οτι δεν ειμαι root πιο αρχειο πρεπει να κατεβασω ενα λινκ?? και κατι ακομα αφου το κανω root μεσω odin χανω παλι ρυθμισεις εφαρμογες κλπ? ευχαριστω οποιον μπορει και ασχοληθει!

Αυτό το αρχείο κατέβασες ?

http://sourceforge.net/projects/ultimatejb/files/Ultimate_N7000_XXLSC_JellyBean_4.1.2_v5.1/Ultimate_N7000_LSC_JB_4.1.2_v5.1.zip/download

Το έβαλα κανονικά στο κινητό πάω να το φλασάρω και μου λέει πως το zip αρχείο έχει πρόβλημα πολύ περίεργο

Τι είναι αυτό? Δεν ξέρω.

Έχω την team union xxls7 v3 beta με την οποία είμαι πολύ ευχάριστη μένος. Θέλω να περάσω την καινούργια. Να ρωτήσω κάποιον, αν την έχει περάσει, αξίζει ο κόπος;

Θα κάνω full wipe ή και φορματ;

Ναι αξίζει είναι καλύτερη η xxlsa ν3 αλλα εχεισ βγει και καινούργια βάση xxlsc και προτημησα την νέα.

Ναι θέλει φουλ γουαιπ και όλα τα γνωστά πριν την εγκατάσταση.

Data/Factory

wipeCache

wipeDalvik Cache

wipeFormat /system

format /preload

And install the rom!

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

καλησπερα εχω περασει την 4.1.2 απο samobile firmware μεσω odin θελω να δουλεψω το titanium αλλα μου λεει οτι δεν ειμαι root πιο αρχειο πρεπει να κατεβασω ενα λινκ?? και κατι ακομα αφου το κανω root μεσω odin χανω παλι ρυθμισεις εφαρμογες κλπ? ευχαριστω οποιον μπορει και ασχοληθει!

Πρέπει να κάνεις update το supersu

Πρέπει να κάνεις update το supersu

Δεν ξερω πως κανεις ρουτ το τηλ με jb αλλα σίγουρα αυτο που απαντησες ειναι λαθος εχει βαλει οφισιαλ ρομ που σημενει οτι δεν ειναι ρουτ. Οπότε δεν εχεο και σουπερ υ .

Οι νέοι το thread το ξεκιναμε απο την πρώτη σελίδα ;)

Οι νέοι το thread το ξεκιναμε απο την πρώτη σελίδα ;)

Παλιέ αν μπορεις και ξέρεις βοηθά το παιδί εκεί που του λες δεν λέει για ρουτ σε jb.

Εγώ είμαι ακόμη με την team union ένα. .

Μάλλον αύριο θα έχω ίντερνετ ελπίζω να καταφέρω να φλασαρω επιτέλους. :p

Αυτή η ultimate που λέτε έχει αρομα ινσταλερ?

Είναι πολύ βολικό στο να βγάζεις την σαβούρα με την μια.

Sent from my note

Κάποια στιγμή κατέβασε την Slimbean που πατάει πάνω στην XLSA και δοκίμασε την. Είναι γυμνή AOSP με στοιχεία από CM και AOKP σύμφωνα με τον δημιουργό της. Βάλε τα δικά σου με nova και χαζεψε ταχύτητα. Πολύ μπροστά από τις τωρινές της Sammy. Μιλάω πάντα για ταχύτητα και smoothness.

Χωρίς snote και τα λοιπά βέβαια που θέλουμε οι περισσότεροι.

Αν αλλάξω γνώμη έχω την team union σε backup βεβαίως βεβαίως. ;)

Edited by Nizl84

Κάποια στιγμή κατέβασε την Slimbean που πατάει πάνω στην XLSA και δοκίμασε την. Είναι γυμνή AOSP με στοιχεία από CM και AOKP σύμφωνα με τον δημιουργό της. Βάλε τα δικά σου με nova και χαζεψε ταχύτητα. Πολύ μπροστά από τις τωρινές της Sammy. Μιλάω πάντα για ταχύτητα και smoothness.

Χωρίς snote και τα λοιπά βέβαια που θέλουμε οι περισσότεροι.

Αν αλλάξω γνώμη έχω την team union σε backup βεβαίως βεβαίως. ;)

Kαλημερα !

Μια slimbean + snote tools νομιζω για μενα ειναι ιδανικη.υπαρχει κατι τετοιο?

Εγω ειμαι με v2 team union και παει καλα.αλλα το θεμα με μνημη και μπαταρια παραμενει .

βλεπω προς ultimate κινειστε.αξιζει η 5.1?

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Kαλημερα !

Μια slimbean + snote tools νομιζω για μενα ειναι ιδανικη.υπαρχει κατι τετοιο?

Εγω ειμαι με v2 team union και παει καλα.αλλα το θεμα με μνημη και μπαταρια παραμενει .

βλεπω προς ultimate κινειστε.αξιζει η 5.1?

Ναι παιδιά αξίζει η5.1 είναι στα ίδια επίπεδα με τειμ γιουνιον ν3 που ειχα αλλα

Καλύτερη διαχείριση μνήμης

Ελληνικά στο πληκτρολόγιο κανονικά

Και καλύτερη μπαταρία όχι τέλεια αλλα καλύτερη από όλες τις τελευταίες....

.φανταζομαι οτι σε ενα δυο φορτίσματα θα ειναι ακόμα καλύτερη. ..

Αυτή η άτιμη η μπαταρία μας έχει φάει τελικά. Είμαι με την Slimbean και η μπαταρία έχει τα ίδια χάλια.. Όλα τέλεια αλλά δεν μπορώ το απόγευμα να ψάχνω για φόρτιση η να το πηγαίνω χαλαρά για να με βγάλει μέχρι το βράδυ. Είχα καλομάθει μάλλον από κάποιες βάσεις στην ics.

Αυτή η άτιμη η μπαταρία μας έχει φάει τελικά. Είμαι με την Slimbean και η μπαταρία έχει τα ίδια χάλια.. Όλα τέλεια αλλά δεν μπορώ το απόγευμα να ψάχνω για φόρτιση η να το πηγαίνω χαλαρά για να με βγάλει μέχρι το βράδυ. Είχα καλομάθει μάλλον από κάποιες βάσεις στην ics.

καλησπερα

απολυτο δικιο εχεις

οποια και να δοκιμασα τα ιδια ειναι απο μπαταρια γμτ, και η ultimate τα ιδια χαλια απο μπαταρια ειναι, με το ζορι εως το βραδυ

σκεφτομαι να γυρισω σε ics και σε sweetrom v5 που ηταν αρχοντας απο μπαταρια :)

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του