giorgosaero Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 Όταν λες πολύ καλύτερη εννοείς? Είδες κάποια τρανταχτή διαφορά? Κάποια βελτίωση στην μπαταρία ας πούμε ? Εγώ σκέφτομαι να την βάλω αύριο. Καλά με το πληκτρολόγιο έχω πάθει σοκ. Πραγματικά εδώ τα σπάσανε. Sent from my note Προσωπικα νομιζω οτι ειναι ενα κλικ πιο γρηγορη...ειδικα στο ιντερνετ...και δεν εχω προβλημα με το πληκτρολογιο (απο το νοτε σου απανταω) αλλα ολα αυτα ειναι γιαυτα που βλεπω εγω σε στοκ lsc deodexed που φοραω...να σας κανω μια ερωτηση...μολις περασα την ρομ και πηγα να βγαλω το εικονιδιο των ενημερωσεων μου εβγαλε μια σημειωση που ελεγε οτι το κινητο σας ειναι τροποποιημενο και δεν θα σας ερχονται αυτοματες ενημερωσεις....δεν ειναι κατι σοβαρο αυτο ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 (edited) Προσωπικα νομιζω οτι ειναι ενα κλικ πιο γρηγορη...ειδικα στο ιντερνετ...και δεν εχω προβλημα με το πληκτρολογιο (απο το νοτε σου απανταω) αλλα ολα αυτα ειναι γιαυτα που βλεπω εγω σε στοκ lsc deodexed που φοραω...να σας κανω μια ερωτηση...μολις περασα την ρομ και πηγα να βγαλω το εικονιδιο των ενημερωσεων μου εβγαλε μια σημειωση που ελεγε οτι το κινητο σας ειναι τροποποιημενο και δεν θα σας ερχονται αυτοματες ενημερωσεις....δεν ειναι κατι σοβαρο αυτο ε; Μην ανησυχείς δεν τρέχει κάτι σε ολους μας το ίδιο κάνει. Είναι απόλυτα φυσιολογικό αυτό που σου βγάζει. Η γνώμη σου μετράει ότι και αν βάλεις περιμένω ποστ με εντυπώσεις... Το πληκτρολόγιο όντος πολύ καλό αλά σήμερα ανακαληψα το σου ψύξει και έχω πάθει πλάκα Έχω το στοκ πληκτρολόγιο για portraid και το εξαιρετικό επίσης swift για landscape και είμαι κομπλε. Θα σου πω αύριο εντυπώσεις από την ρομ δυστυχώς για λίγες μέρες δεν έχω ίντερνετ. Αύριο θα την κατεβάσω στην δουλειά και θα την δοκιμάσω σπίτι. Sent from my note Edited December 2, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Κατεβάζω δοκιμάζω.. http://www.android-hilfe.de/custom-roms-fuer-samsung-galaxy-note/326995-rom-team-union-rom-jelly-bean-rom-03-12-12-xxlsa-v3.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Κατεβάζω δοκιμάζω.. http://www.android-hilfe.de/custom-roms-fuer-samsung-galaxy-note/326995-rom-team-union-rom-jelly-bean-rom-03-12-12-xxlsa-v3.html περιμενουμε με το κουμπι στο χερι... :) δες αν γραφει ελληνικα.. ευχαριστω Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Παιδιά έχω την Ultimate 5,0 και θέλω να περάσω την Ultimate 5,1 είπα να κάνω Wipe Data αλλά πρέπει να περάσω άλλον cernel η αυτός που φοράει είναι ασφαλής ? Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 (edited) περιμενουμε με το κουμπι στο χερι... :) δες αν γραφει ελληνικα.. ευχαριστω Έβαλα και την ν3 διάφορες δεν βλέπωεείναι εξερετικη δεν βλέπω κάτι σε σχέση με την 2 ακόμα. Ελληνικά ΔΕΝ γράφει. Βέβαια υπάρχει το SwiftKey στο market δοκιμάστε το τέλειο. Παιδιά έχω την Ultimate 5,0 και θέλω να περάσω την Ultimate 5,1 είπα να κάνω Wipe Data αλλά πρέπει να περάσω άλλον cernel η αυτός που φοράει είναι ασφαλής ? Δεν με βοηθάς πες τι κερνελ έχεις τώρα να σου πω.. Edited December 3, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Παιδιά έχω την Ultimate 5,0 και θέλω να περάσω την Ultimate 5,1 είπα να κάνω Wipe Data αλλά πρέπει να περάσω άλλον cernel η αυτός που φοράει είναι ασφαλής ? δεν ξερω αν ειναι ασφαλης ο κερνελ ΑΛΛΑ βαλε την ultimate 5.1 με κλειστα ματια.. ειναι πολυ καλη, γρηγορη και δεν νοιωθεις οτι πατας την οθονη. :) εγω παντως εβαλα αλλον κερνελ Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 δεν ξερω αν ειναι ασφαλης ο κερνελ ΑΛΛΑ βαλε την ultimate 5.1 με κλειστα ματια.. ειναι πολυ καλη, γρηγορη και δεν νοιωθεις οτι πατας την οθονη. :) εγω παντως εβαλα αλλον κερνελ Τι είχες πριν για να καταλάβω με τι την συγκρίνεις και τι το καλό έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Δεν με βοηθάς πες τι κερνελ έχεις τώρα να σου πω.. δεν ξερω αν ειναι ασφαλης ο κερνελ ΑΛΛΑ βαλε την ultimate 5.1 με κλειστα ματια.. ειναι πολυ καλη, γρηγορη και δεν νοιωθεις οτι πατας την οθονη. :) εγω παντως εβαλα αλλον κερνελ Όντως είναι πολύ καλή .......η 5,0 φαντάζομαι την 5,1 Έχω PhilZ 3.71 kernel , εάν δεν είναι ασφαλής ..... έχουμε κανένα Link από Abyss 4.2 εγκατάσταση από CWM ? Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Όνταλάείναι πολύ καλή .......η 5,0 φαντάζομαι την 5,1 Έχω PhilZ 3.71 kernel , εάν δεν είναι ασφαλής ..... έχουμε κανένα Link από Abyss 4.2 εγκατάσταση από CWM ? Αν θες τον έχω τον abyss αλα δεν τον χρειάζεσαι ο κερνελ σου είναι safe έχω κάνε φουλ γουαιπ με ααυτόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Τι είχες πριν για να καταλάβω με τι την συγκρίνεις και τι το καλό έχει; φορουσα και την SVA ROM JB v4.0 XXLSC , και την AllianceROM_N7000_JB_XXLSC-ALpha1 ΑΛΛΑ και την SweetROM_V2.5_LSA συμφωνα με την ταπεινη μου γνωμη (δεν ειμαι και ειδήμων) εχει καλυτερη ανταποκριση στην οθονη, ανοιγει πιο γρηγορα τις επαφες και τις εφαρμογες, δεν κολλαει σε διαφορες εφαρμογες (πχ es εξερευνητης-uninstaller pro-setcpu και διαφορες αλλες που οταν τις ανοιγα η κλειναν μονες τους η κολλουσαν) γραφει ελληνικα :) γενικα μου εδωσε την αισθηση μιας ρομ που ευχαριστως την κραταω :) και παλι οπως ειπα δεν ειμαι ειδικος οπως πολλα παιδια εδω μεσα την γνωμη ειπα Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 (edited) φορουσα και την SVA ROM JB v4.0 XXLSC , και την AllianceROM_N7000_JB_XXLSC-ALpha1 ΑΛΛΑ και την SweetROM_V2.5_LSA συμφωνα με την ταπεινη μου γνωμη (δεν ειμαι και ειδήμων) εχει καλυτερη ανταποκριση στην οθονη, ανοιγει πιο γρηγορα τις επαφες και τις εφαρμογες, δεν κολλαει σε διαφορες εφαρμογες (πχ es εξερευνητης-uninstaller pro-setcpu και διαφορες αλλες που οταν τις ανοιγα η κλειναν μονες τους η κολλουσαν) γραφει ελληνικα :) γενικα μου εδωσε την αισθηση μιας ρομ που ευχαριστως την κραταω :) και παλι οπως ειπα δεν ειμαι ειδικος οπως πολλα παιδια εδω μεσα την γνωμη ειπα Στα υπόψιν για δοκιμή μια χαρά τα λες Όσο για το αν είσαι ειδικός και βέβαια είσαι όλοι εδώ βάζουμε από ένα λιθαράκι και χτίζουμε τα κάστρα μας... Αν με πιάνεις όλων οι γνώμες βοηθάνε. EDIT. : κάποιες ρομ αναφέρουν ότι είναι έχουν OpenVPN. Ξέρει κανείς τι είναι αυτό.; Edited December 3, 2012 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Κατεβάζω δοκιμάζω.. http://www.android-hilfe.de/custom-roms-fuer-samsung-galaxy-note/326995-rom-team-union-rom-jelly-bean-rom-03-12-12-xxlsa-v3.html Αν και επιμένει στην προηγούμενη βάση περιμένουμε εντυπώσεις. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Αν και επιμένει στην προηγούμενη βάση περιμένουμε εντυπώσεις. Sent from my note Στην αρχή δεν είδα διαφορες τώρα με δύο ωριτσες χρήση την βλέπω τέλεια. Έχεις δίκιο για την βάση. δοκίμασες καμιά new ; σκέφτομαι την ουλτιματε αλλά περιμένω να ακούσω κάτικκαλό. Δεν ξέρω αν έχουν διαφορες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Όντως είναι πολύ καλή .......η 5,0 φαντάζομαι την 5,1 Έχω PhilZ 3.71 kernel , εάν δεν είναι ασφαλής ..... έχουμε κανένα Link από Abyss 4.2 εγκατάσταση από CWM ? Είναι ασφαλής μην σε φοβίζει εγώ έχω φλασάρει τόσες και τόσες φορές με Philz τώρα βγήκε και πιο νέα έκδοση 3.73 με την νέα βάση. Οπότε απόψε που θα βάλω την Ultimate θα φλασάρω και εγώ με Philz 3.73 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Είναι ασφαλής μην σε φοβίζει εγώ έχω φλασάρει τόσες και τόσες φορές με Philz τώρα βγήκε και πιο νέα έκδοση 3.73 με την νέα βάση. Οπότε απόψε που θα βάλω την Ultimate θα φλασάρω και εγώ με Philz 3.73 Δηλαδή εάν κάνουμε εγκατάσταση την 5,1 πρέπει να φλασαρουμε έξτρα τον Philz 3.73 ? δεν τον έχει μέσα όπως λέει ? Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Φυσικά και την έχει το λέει καθαρά στα changelog δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Κάνε τα wipe που πρέπει και φλάσαρε είσαι έτοιμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Tην έχει δοκιμάσει κάποιος. την Ultimate? Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Tην έχει δοκιμάσει κάποιος. την Ultimate? Απόψε θα την δοκιμάσω εγώ απόψε αν κάνεις λίγο υπομονή, αλλιώς ίσως κάποιο άλλο παιδί. Πάντως αυτό που έχω να σου πω είναι πως η ultimate με άφησε απόλυτο ικανοποιημένο στην προηγούμενη βάση και απορώ με τον εαυτό μου που την άλλαξα. Ίσως οφείλετε στην μανία που μας έχει πιάσει για αλλαγές στην ROM :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Το θέμα είναι να επιλέξεις μία με την οποία είσαι ευχαριστημένος και να την αναβαθμίζεις συνεχώς.... Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Tην έχει δοκιμάσει κάποιος. την Ultimate? Λοιπόν. Αφού πέρασα από ΟΛΕΣ τις νέες Roms (LSC) μπορώ να πω με σιγουριά πως προτείνω την Ultimate. Είναι η πιο ολοκληρωμένη λύση και δουλεύει ένα κλικ ταχύτερα από τις υπόλοιπες! Το λέω με σιγουριά!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 (edited) Λοιπόν. Αφού πέρασα από ΟΛΕΣ τις νέες Roms (LSC) μπορώ να πω με σιγουριά πως προτείνω την Ultimate. Είναι η πιο ολοκληρωμένη λύση και δουλεύει ένα κλικ ταχύτερα από τις υπόλοιπες! Το λέω με σιγουριά!!! Με έβαλες στην μπριζα και την δοκίμασα συμφωνώ απόλυτα είναι καλη το ίδιο καλη ήταν και ητειμ γιουνιον ν3 αλλα εδώ είμαστε σε νέα βάση. .. Την προτιμώ από όλες έως τωρα και φανταστητε είναι η τρίτη που έβαλα σήμερα. .. Μακαρή να έχει και καλη μπαταρία Edit πολύ καλύτερη διαχείριση μνήμης Το ίδιο γρήγορες Edited December 3, 2012 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Με έβαλες στην μπριζα και την δοκίμασα συμφωνώ απόλυτα είναι καλη το ίδιο καλη ήταν και ητειμ γιουνιον ν3 αλλα εδώ είμαστε σε νέα βάση. .. Την προτιμώ από όλες έως τωρα και φανταστητε είναι η τρίτη που έβαλα σήμερα. .. Μακαρή να έχει και καλη μπαταρία Edit πολύ καλύτερη διαχείριση μνήμης Το ίδιο γρήγορες Αυτό το αρχείο κατέβασες ? http://sourceforge.net/projects/ultimatejb/files/Ultimate_N7000_XXLSC_JellyBean_4.1.2_v5.1/Ultimate_N7000_LSC_JB_4.1.2_v5.1.zip/download Το έβαλα κανονικά στο κινητό πάω να το φλασάρω και μου λέει πως το zip αρχείο έχει πρόβλημα πολύ περίεργο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demetres_ Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Έχω την team union xxls7 v3 beta με την οποία είμαι πολύ ευχάριστη μένος. Θέλω να περάσω την καινούργια. Να ρωτήσω κάποιον, αν την έχει περάσει, αξίζει ο κόπος; Θα κάνω full wipe ή και φορματ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qc2par Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 καλησπερα εχω περασει την 4.1.2 απο samobile firmware μεσω odin θελω να δουλεψω το titanium αλλα μου λεει οτι δεν ειμαι root πιο αρχειο πρεπει να κατεβασω ενα λινκ?? και κατι ακομα αφου το κανω root μεσω odin χανω παλι ρυθμισεις εφαρμογες κλπ? ευχαριστω οποιον μπορει και ασχοληθει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts