baltziak Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Ότι πιο γρήγορο και smooth έχω βάλει στο κινητό. Όλα δουλεύουν άψογα.κανένα πρόβλημα με καμιά εφαρμογή τίποτα απολύτως. Βούτυρο.αξίζει και με το παραπάνω Sent from my note Ξεκινώ το φλασάρισμα λοιπόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 (edited) Εγώ δεν με βλέπω να περιμένω για φουλ φόρτιση, στα 40-50% θα την κάνω την ζημιά μου φαίνεται... Υ.Γ. Ώπα τώρα πρόσεξα, κι εσύ εγγραφή στο φόρουμ Δεκ. 2003 με τριψήφιο αριθμό ποστς και Μακεδόνας... ωραία πράματα! Χεχε μαλλον ειχαμε τις ιδιες τεχνολογικες ανησυχιες φιλε μου μακεδονα :cool: Εβαλα την Bagsti και πεταει το κινητο.πραγματικα smooth . ολα δουλευουν μεχρι στιγμης.το μονο που δεν εχω ειναι τα lockscreen apps αλλα ισως την ξαναπερασω παλι και κατσει καλυτερα η ρομ. Το multiwindow ειναι απιστευτο.πραγματικο realtime multitasking αλα windows . η μνημη διαθεσιμη ειναι στα 863ΜΒ απο τα 807ΜΒ. και αυτο ειναι μονο η αρχη οπως βλεπω καθ οτι η ρομ ειναι τελειως στοκ. Το Νοτε ΙΙ ειναι το καλυτερο κινητο κατα την προσωπικη μου αποψη. Το Νοτε ειναι το αμεσως επομενο ομως με αυτα που βλεπω :) EDIT: για text wrap στον πλοηγο απο οτι ειδα πας στις ρυθμισεις του πλοηγου->για προχωρημενους και τσεκαρεις το αυτοματη προσαρμογη σελιδων. με double tap λειτουργει κανονικα. :) Oσο για το multiwindow αυτο ενεργοποιειται πατωντας το back πατημενο. Υ.Γ. ελπιζω να το πατενταρει η samsung ή οποιος επινοησε το multiwindow γιατι θα το βαλει η apple οπως παει στο iphone 10 και θα αρχιζει τις μηνυσεις παλι. :P Edited November 8, 2012 by jimpsar Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 (edited) Ξεκινώ το φλασάρισμα λοιπόν. Και καλά θα κάνεις. Εγώ είναι σαν να έχω αγοράσει άλλο κινητό. Έχω πάθει σοκ.. Ο browser έχει πάει σε άλλο level πλέον. Με το text wrapping (δεν το περίμενα αυτό με τίποτα δεν νομίζω να υπάρχει αυτό ούτε στο note 2) δεν χρειάζεσαι ούτε όπερα πλέον ούτε τίποτα. Το κινητό είναι τόσο γρήγορο και τόσο smooth που δεν το αναγνωρίζω. Χωρίς πλάκα. Το καλύτερο update μέχρι σήμερα.. Και δεν είναι καν επίσημο και πάλι. Μπράβο και πάλι μπράβο.. Νομίζω δεν υπάρχει πλέον ουσιαστικός λόγος να πάει κάποιος στο note2 αυτή την στιγμή καλησπέρα ρε παιδια. χαχα, 2 μερες στην παρεα των κατοχων note, και ριχνοντας μια ματια εδω στις συζητησεις σας, ειναι σα να διαβαζω κινεζικα. ευτυχως το παιδι από τον οποίο το πήρα το κινητο, φαινεται να του ειχε βαλει ωραία rom που με βολευει πολύ καλά έως στιγμής (εννοείται ειναι rooted το τηλεφωνο, to kies δε το αναγνωρισε. παρα μονο ο υπολογιστης ως εξωτ.συσκευη αποθηκευσης). θα διαβασω σιγά σιγα πράγματα κ θα επανερχομαι για ερωτησεις.προς το παρόν, ότι δουλευει καλα΄, δε το πειράζω. απλά σκεφτομαι να παρω μερικά πιο "τσεπάτα" τζιν. χαχα. θα τα λέμε. Διαβασε φίλε μου και περιμενε λίγο για κάτι επίσημο.. Έρχονται τρελές μέρες για το κινητό μας:) Το σημερινό ανεπίσημο update όχι το απογείωσε το κάνει στην κυριολεξία καινούργιο. Κοίτα ρε τι σου κάνει ένα λειτουργικό.. Respect απλά. Sent from my note Edited November 8, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 freddaras θα σε παρω στο κινηγη... Με ξεσικωνεις παλι δωσε λινκ και πες μου αν μπορω να κανω wipe full φυσικα απο τον κερνελ που εχω τωρα chrack jb Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Γιατί δεν μου λειτουργεί η προεσκοπηση βίντεο με το πενάκι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 freddaras θα σε παρω στο κινηγη... Με ξεσικωνεις παλι δωσε λινκ και πες μου αν μπορω να κανω wipe full φυσικα απο τον κερνελ που εχω τωρα chrack jb :p Εγώ φουλ γουαιπ από κρακ έκανα. Μετά preload system και μετά έβαλα την ρομ. Το λινκ το έδωσα λίγο πιο πάνω.. Γιατί δεν μου λειτουργεί η προεσκοπηση βίντεο με το πενάκι? Δεν δουλεύει όντως. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 εχει την μπαρα ή πρεπει να περασω καποιο αλλο παστ απο πανω? Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 (edited) preload system δεν χρειαζεται. Μονο full wipe. Πάντως το κινητό έγινε από άλλον πλανήτη. Edited November 8, 2012 by baltziak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 (edited) εχει την μπαρα ή πρεπει να περασω καποιο αλλο παστ απο πανω? Τα έχει όλα δεν χρειάζεσαι τίποτα. :) preload system δεν χρειαζεται. Μονο full wipe. Πάντως το κινητό έγινε από άλλον πλανήτη. Και φαντάσου είναι ανεπίσημο όλο αυτό ακόμη.. Θα έχουμε και άλλες βελτιώσεις στο τελικό αποτέλεσμα :) Sent from my note Edited November 8, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vViperXx Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 (edited) δουλευεi το 3g στην allianceROM? να συμπληρώσω οτi γiα airview hack πρεπεi να δωσετε permissions rw--r--r Edited November 8, 2012 by vViperXx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 δουλευεi το 3g στην allianceROM? να συμπληρώσω οτi γiα airview hack πρεπεi να δωσετε permissions rx--r--r Ναι σε μένα δουλεύει κανονικά το 3g. Από εκεί σερφαρω τώρα. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Συγουρα wipe απο chrack jb ετσι?? Να μην περασω abyss?? Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 δουλευεi το 3g στην allianceROM? να συμπληρώσω οτi γiα airview hack πρεπεi να δωσετε permissions rw--r--r Για εξήγησε μου λίγο που να δώσω permissions. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vViperXx Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 (edited) Συγουρα wipe απο chrack jb ετσι?? Να μην περασω abyss?? Ναi. @freddaras μου δiνεiς το apn μηπως & τα settings δεν εiνα σωστα? Για εξήγησε μου λίγο που να δώσω permissions. system/etc/permissions βρες το αρχεiο,συνεχομενο πατημα πανω του,properties - permissions - change user -read write group-read other-read το apn γiα καποiο λογο το εiχε surfonly.vodafone.gr. το αλλαξα σε internet.vodafone.gr Edited November 9, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Μια τελευταια ερωτηση στα wipe να κανω τελικα και format system / preload / data (?) κατι απο αυτα? Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vViperXx Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Μια τελευταια ερωτηση στα wipe να κανω τελικα και format system / preload / data (?) κατι απο αυτα? κανε full wipe + preload Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Ok οχι system τοτε... system ειχα κανει στη chrack επειδη το ειχε πει ο φιλος freddaras.. αυριο θα εχει κατεβει... πρωι πριν την δουλεια φλασαρω... ξενερωσα που δεν δουλευει η προεπισκοπιση των video αλλα ακουσα τοσα καλα καιθα την δοκιμασω... καληνυχτα Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 system/etc/permissions βρες το αρχεiο,συνεχομενο πατημα πανω του,properties - permissions - change user -read write group-read other-read Δεν βρίσκω το αρχείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebastian13 Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Aπογειωση με την Aliance. Ολα δουλευουν σαν Ελβετικο Ρολόι οπως SPEN (εγινε full smooth) , Multi View, και τα παντα ολα που λεμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Δεν βρίσκω το αρχείο. Καλημέρα. Το κατεβάζεις εσύ το αρχείο φίλε. Νομίζω υπάρχει το λινκ πιο πάνω. Τεσπα ξεκάθαρη βελτίωση και στο θέμα της μπαταρίας πλέον. Πάει πολύ καλύτερα. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 (edited) Καλημερα σε ολους... Γι'αυτο το αρχειο που λετε και ξανα λετε τι κανει ακριβως ρε παιδια? http://sourceforge.net/pro...2.zip/download απο εδω την κατεβασα.. Υπαρχει καποιο md5 να δουμε αν κατεβηκε σωστα? Edited November 9, 2012 by TiAiNO Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Η Alliance έχει το 15-toggle Mod? Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Καλημερα επιβεβαιωνω και εγω η aliance ειναι φανταστικη σε ολα,η καλυτερη rom μεχρι τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Καλημέρα. Το κατεβάζεις εσύ το αρχείο φίλε. Νομίζω υπάρχει το λινκ πιο πάνω. Τεσπα ξεκάθαρη βελτίωση και στο θέμα της μπαταρίας πλέον. Πάει πολύ καλύτερα. Sent from my note Ναι το κατέβασα και το πέρασα και δουλεύει ρολόι το airiew. Όντως η μπαταρία είναι πολύ καλύτερη από του chracks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 (edited) Και ναι το multiwindow δουλεύει σωστά και σε 240dpi, τώρα μάλιστα (αν και παίρνει και λιγότερο) :rolleyes: Και ναι τρέχει ανεξάρτητα από τον twlauncher. TSF σου 'ρχομαι :D Edited November 9, 2012 by Jonous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts