freddaras Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Εγώ ο άμοιρος που προσπαθώ να βρω ένα λόγο να αφήσω την συσκευή μας για να πάρω το note 2 και δεν βρίσκω;; Αν είναι σε αυτά τα επίπεδα με μια leaked version πως θα είναι με τις επόμενες;; Για όποιον δεν τον τρώει το χέρι του, η συσκευή στο πολύ πολύ χαλαρό βγάζει μέχρι το note 3. Και εγώ ακόμη ψάχνω λόγους και δεν βρίσκω.... Εγώ το note 2 θα το πάρω(αν κάτσει η φάση τελικά) επειδή έχει μεγάλη επιδότηση ο αδερφός μου. Έτσι πήρα και το πρώτο. Αν δεν κάτσει η φάση δεν έχω κανένα πρόβλημα να το κρατήσω μέχρι να βγει το τρία. Ειδικά τώρα έχει χτυπήσει ταβάνι. Δεν περίμενα τέτοια απογείωση πραγματικά Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Εσύ έχεις δει και τα δύο πριν από εμάς οπότε ξέρεις καλύτερα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 AirView : τι ειναι αυτο ? Το AirView είναι η αξιοποίηση του S Pen χωρίς αυτό να έρθει σε επαφή με την οθόνη. Αυτή η λειτουργία στο Note 1 μπορούσε να χρησιμοποιηθεί μόνο στον Browser, ενώ στο Note 2 έχει πολλές χρήσεις. Όπως για παράδειγμα στο Gallery , που πλέον μπορείς να κάνεις προεπισκόπηση των φωτογραφιών ενός φακέλου μόνο περνώντας το S Pen πάνω από τον φάκελο. Το πενάκι δεν έρχεται σε επαφή με την οθόνη. Αυτή τη λειτουργία κατά πάσα πιθανότητα θα την έχουμε και εμείς σε πλήρη λειτουργία με την έλευση της official JB . Μέχρι στιγμής λειτουργεί μόνο στη προεπισκόπηση των βίντεο. Ελπίζω να σε κάλυψα! ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2012 Εσύ έχεις δει και τα δύο πριν από εμάς οπότε ξέρεις καλύτερα :) σαφως και το 2 ειναι δυναμίτης δεν υπαρχει θεμα! αλλα και το 1 εχει τρομερη βελτιωση και μπορεις να κανεις την δουλεια και ολα αυτα που κανει το 2 ανετα! βασικα η jb το αποθεώνει! και μπορεις να περιμενεις ανετα! ενα πραγμα που με εντυπωσίασε στο 2 οταν το ειδα ηταν η ταχύτητα της καμερας! και αυτο τωρα το βλεπω στο ενα(ηταν καθαρα θεμα λειτουργικού εδω...) δειτε λιγο το παρακατω βιντεο! η photo βγαινει πλεον σε κλάσματα! βασικα την βγαζεις και δεν καταλαβαίνεις οτι βγηκε :lol::lol: κοιτας σαν χαζος να δεις που πηγε η photo:lol::lol: https://www.dropbox.com/s/r9wgsx00u01vphg/video_%CE%9D%CE%BF%CE%B5_02_2012_1.mp4 και εδω επαθα πλακα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Δεν το συζητάμε ρε παιδιά το κινητό απογειώθηκε σε όλους τους τομείς.(Κάτι που δεν έγινε με την ics).Εγώ τις δοκίμασα και τις 3 ρομ που συζητηθηκαv στα προηγούμενα post και μπορώ να πω ότι του chracks είναι σαφώς πιο ολοκληρωμένη , πιο γρήγορη , σταθερή και έχει καλύτερη μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 (edited) Μια ερώτηση αν ξέρει κάποιος για το Rocket JB. Πάω να αλλάξω ringtone και όταν πάω settings-sound - device ringtone μου ανοίγει ένας filmanager, και δεν βρίσκω τίποτα.... Αλλάζει αυτό? Θενκς :) Επισης, δεν μου κραταει ιστορικο κλησεων..... Edited November 3, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Μια ερώτηση αν ξέρει κάποιος για το Rocket JB. Πάω να αλλάξω ringtone και όταν πάω settings-sound - device ringtone μου ανοίγει ένας filmanager, και δεν βρίσκω τίποτα.... Αλλάζει αυτό? Θενκς :) Φίλε μου καταρχήν ποια ρομ έχεις; Εγώ έχω ροκετ πας στις ρυθμίσεις όπως λες πας στον φάκελο που έχεις τα mp3 η τους ήχους κλήσεις και βρίσκεις το ringtone που θες.. Αρχείο κλήσεων σε μένα κρατάει κανονικά δεν έχω κανένα πρόβλημα. Δεν το συζητάμε ρε παιδιά το κινητό απογειώθηκε σε όλους τους τομείς.(Κάτι που δεν έγινε με την ics).Εγώ τις δοκίμασα και τις 3 ρομ που συζητηθηκαv στα προηγούμενα post και μπορώ να πω ότι του chracks είναι σαφώς πιο ολοκληρωμένη , πιο γρήγορη , σταθερή και έχει καλύτερη μπαταρία. Με μπριζωνεις τώρα να δοκιμάσω την chrash ενώ είπα δεν θα το πειράξω :D Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Καλησπερα...link για Chrack Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Καλησπερα...link για Chrack Καλησπερα:) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=33521307 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Αυτό έλεγα και εγώ για την chrack. Ότι είναι πιο ολοκληρωμένη γιατί δεν χρειάζεται να περάσεις ούτε θέματα ξεχωριστά ούτε toggle notification ούτε τίποτα. Aroma installer και το ρυθμίζεις εσύ όπως θες. Fred δοκίμασε και πες μας πως σου φάνηκε. Για την μπαταρια, ίσως να έχει λίγο καλύτερη. Ίσως όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 (edited) Φίλε μου καταρχήν ποια ρομ έχεις; Εγώ έχω ροκετ πας στις ρυθμίσεις όπως λες πας στον φάκελο που έχεις τα mp3 η τους ήχους κλήσεις και βρίσκεις το ringtone που θες.. Αρχείο κλήσεων σε μένα κρατάει κανονικά δεν έχω κανένα πρόβλημα. Το θέμα είναι ότι μου ανοίγει ένα file manager, σε οτιδήποτε πάω να βάλω κάποιο ήχο η ringtone. Δεν είναι δηλαδή όπως είναι κανονικά που σου βγάζει ένα κατάλογο με ήχους και κάθε φορά που πας να διαλέξεις κάποιον τον εκτελεί να τον ακούσεις και να διαλέξεις... Δηλαδή πάω: settings-sound - device ringtone και μου ανοίγει ο ES File explorer... Είναι λογικό αυτό?? Εχω βάλει αυτήν... [ROM] RocketROM v1 - JB - 4.1.1- XXLS2 απο εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1957152 ..στην οποία είδα και άλλα προβήματα οπως: Η Gallery κρασάρει συνεχώς Δεν δείχνει τίποτα στο ιστορικό κλήσεων. Οταν έρχεται μήνυμα δεν εμφανίζει στο εικονάκι των μηνυμάτων το νουμέράκι... Ξαφνική κατανάλωση μπαταρίας - 30% κάτω σε κάποιο reboot.. Στην αρχή δεν μου έδειχνε στην taskbar τίποτα, αλλά μετά λύθηκε μόνο του δεν ξέρω πως... Μάλλον έχω κάνει κάποια βλακεία, αλλά δεν ξέρω τι.... Edited November 3, 2012 by gepol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Το θέμα είναι ότι μου ανοίγει ένα file manager, σε οτιδήποτε πάω να βάλω κάποιο ήχο η ringtone. Δεν είναι δηλαδή όπως είναι κανονικά που σου βγάζει ένα κατάλογο με ήχους και κάθε φορά που πας να διαλέξεις κάποιον τον εκτελεί να τον ακούσεις και να διαλέξεις... Δηλαδή πάω: settings-sound - device ringtone και μου ανοίγει ο ES File explorer... Είναι λογικό αυτό?? Εχω βάλει αυτήν... [ROM] RocketROM v1 - JB - 4.1.1- XXLS2 απο εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1957152 ..στην οποία είδα και άλλα προβήματα οπως: Η Gallery κρασάρει συνεχώς Δεν δείχνει τίποτα στο ιστορικό κλήσεων. Οταν έρχεται μήνυμα δεν εμφανίζει στο εικονάκι των μηνυμάτων το νουμέράκι... Ξαφνική κατανάλωση μπαταρίας - 30% κάτω σε κάποιο reboot.. Στην αρχή δεν μου έδειχνε στην taskbar τίποτα, αλλά μετά λύθηκε μόνο του δεν ξέρω πως... Μάλλον έχω κάνει κάποια βλακεία, αλλά δεν ξέρω τι.... Τσέκαρες το md5 πριν την εγκαταστήσεις; Εμένα η ρόκετ μου κατέβηκε δυο φορές λάθος , με άλλο md5. Απότι φαίνεται δεν σου έχει κάτσει καλά η ρομ. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 (edited) Το θέμα είναι ότι μου ανοίγει ένα file manager, σε οτιδήποτε πάω να βάλω κάποιο ήχο η ringtone. Δεν είναι δηλαδή όπως είναι κανονικά που σου βγάζει ένα κατάλογο με ήχους και κάθε φορά που πας να διαλέξεις κάποιον τον εκτελεί να τον ακούσεις και να διαλέξεις... Δηλαδή πάω: settings-sound - device ringtone και μου ανοίγει ο ES File explorer... Είναι λογικό αυτό?? Εχω βάλει αυτήν... [ROM] RocketROM v1 - JB - 4.1.1- XXLS2 απο εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1957152 ..στην οποία είδα και άλλα προβήματα οπως: Η Gallery κρασάρει συνεχώς Δεν δείχνει τίποτα στο ιστορικό κλήσεων. Οταν έρχεται μήνυμα δεν εμφανίζει στο εικονάκι των μηνυμάτων το νουμέράκι... Ξαφνική κατανάλωση μπαταρίας - 30% κάτω σε κάποιο reboot.. Στην αρχή δεν μου έδειχνε στην taskbar τίποτα, αλλά μετά λύθηκε μόνο του δεν ξέρω πως... Μάλλον έχω κάνει κάποια βλακεία, αλλά δεν ξέρω τι.... Η ρομ ειναι πυραυλος και δεν εχω κανενα απο τα προβληματα που λες! ξαναβαλτην απο την αρχη! η αν θες καλυτερα κατεβασε την και παλι οπως λεει και ο φιλος nnik πιο πανω! δοκιμαζω chrash τωρα θα επανελθω με εντυπώσεις! ρε παιδια η chrash αργει τοσο πολυ την πρωτη φορα που την βαζεις? εχω κολλησει στην αρχικη οθονη κανα 7λεπτο! Edited November 3, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Τσέκαρες το md5 πριν την εγκαταστήσεις; Εμένα η ρόκετ μου κατέβηκε δυο φορές λάθος , με άλλο md5. Απότι φαίνεται δεν σου έχει κάτσει καλά η ρομ. Τι εννοείς md5? Λες να την ξαναπεράσω απο πάνω? Η ρομ ειναι πυραυλος και δεν εχω κανενα απο τα προβληματα που λες! ξαναβαλτην απο την αρχη! η αν θες καλυτερα κατεβασε την και παλι οπως λεει και ο φιλος nnik πιο πανω! δοκιμαζω chrash τωρα θα επανελθω με εντυπώσεις! ρε παιδια η chrash αργει τοσο πολυ την πρωτη φορα που την βαζεις? εχω κολλησει στην αρχικη οθονη κανα 7λεπτο! Εμένα η ροκετ μου είχε κολλήσει στην αρχή κάνα 5λεπτό, μετά ήταν ΟΚ.... Περιμένω και εγώ εντυπώσεις :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Τι εννοείς md5? Λες να την ξαναπεράσω απο πάνω? Εμένα η ροκετ μου είχε κολλήσει στην αρχή κάνα 5λεπτό, μετά ήταν ΟΚ.... Περιμένω και εγώ εντυπώσεις :rolleyes: αμα ανοιξει ποτε θα σου πω!:lol::lol::lol: περιμενω εδω και κανα δεκαλεπτο...! ωχουυυυ ευτυχώς κρατησα back up την ροκετ!!!:p:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Τι εννοείς md5? Λες να την ξαναπεράσω απο πάνω? Εμένα η ροκετ μου είχε κολλήσει στην αρχή κάνα 5λεπτό, μετά ήταν ΟΚ.... Περιμένω και εγώ εντυπώσεις :rolleyes: Μην τη βάλεις από πάνω.Αν σου έχει κατέβει λάθος θα σου κάνει πάλι τα ίδια. Το md5 είναι ένα άθροισμα ας πούμε που πιστοποιεί ότι το αρχείο κατέβηκε σωστά.Σε κάθε ρομ δίνεται αυτό ώστε να είσαι σίγουρος ότι κατέβηκε σωστά. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 (edited) Μην τη βάλεις από πάνω.Αν σου έχει κατέβει λάθος θα σου κάνει πάλι τα ίδια. Το md5 είναι ένα άθροισμα ας πούμε που πιστοποιεί ότι το αρχείο κατέβηκε σωστά.Σε κάθε ρομ δίνεται αυτό ώστε να είσαι σίγουρος ότι κατέβηκε σωστά. Θυμισε μου λιγο ρε φιλε αν σου ειναι ευκολο πως το τσεκαρουμε αυτο? τελικα παιδια το αρχειο που κατεβηκε δεν ηταν σωστο για αυτο κολλουσε! τωρα ολα οκ! ανοιξε το κινητο θα επανελθω! Edited November 3, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Θυμισε μου λιγο ρε φιλε αν σου ειναι ευκολο πως το τσεκαρουμε αυτο? Δες το md5 στηνπρώτη σελίδα της ρομ Κατέβασε ένα πρόγραμμα md5 checker ,διάλεξε το αρχείο της ρομ και θα σου υπολογίσει το md5 της.Απλά μετά το συγκρίνεις με το νούμερο που ήδη ξέρεις. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Δες το md5 στηνπρώτη σελίδα της ρομ Κατέβασε ένα πρόγραμμα md5 checker ,διάλεξε το αρχείο της ρομ και θα σου υπολογίσει το md5 της.Απλά μετά το συγκρίνεις με το νούμερο που ήδη ξέρεις. οκ thanks δεν ηταν σωστο το αρχειο! οποτε ΠΡΟΣΟΧΗ εδω! πρωτες εντυπώσεις! ουαου!:) η πρωτη jb οπως επρεπε να ειναι απο την αρχη! ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ τα ΠΑΝΤΑ ρολοι! :) επαναφερω απο τιτανιουμ (και εδω κανενα προβλημα) και επανερχομαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 οκ thanks δεν ηταν σωστο το αρχειο! οποτε ΠΡΟΣΟΧΗ εδω! πρωτες εντυπώσεις! ουαου!:) η πρωτη jb οπως επρεπε να ειναι απο την αρχη! ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ τα ΠΑΝΤΑ ρολοι! :) επαναφερω απο τιτανιουμ (και εδω κανενα προβλημα) και επανερχομαι! Μπερδεύτηκα ποια είναι η καλύτερη σε ποια αναφέρεστε;;; Στην ροκετ ;;;; μα κρακ δεν λέγαμε ότι είναι καλύτερη;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. November 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2012 Μπερδεύτηκα ποια είναι η καλύτερη σε ποια αναφέρεστε;;; Στην ροκετ ;;;; μα κρακ δεν λέγαμε ότι είναι καλύτερη;; λοιπον στα γρηγορα γιατι παω για ποτακι και θα επανελθω!:p οπως μου φανηκε εμενα! η κρακ ειναι πιο ολοκληρωμένη! εχει τα παντα μεσα και τογλες και μογλες και μπλε θεμα και αρομα και και και τα παντα! ειναι σταθερη γρηγορη κτλ κτλ κτλ... εμενα ομως η ροκετ μου φανηκε ενα κλικ πιο γρηγορη...(οχι μεγαλη διαφορα αλλα χμμμμ εστω ενα κατι)! σε ολα τα αλλα κανενα προβλημα! για μπαταρια θα πω εντυπωσεις αυριο! παντως στην κρακ δουλευουν ολα σωστα! και το snote και ο music player και τα παντα! στην ροκετ υπαρχουν θεματα εδω!:) τεσπα πιστευω οτι το τελικο αποτελεσμα της JB το οφισιαλ θα ειναι θεαματικο! αυτα για την ωρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 (edited) Ετσι όπως τα λέτε, τελικά θα πάω για χρακ... Πάντως ετσι στα πολύ πρόχειρα, η κατανάλωση της ροκετ, μου έδειξε περιπου τα ίδια, με την αρουτάριστη στοκ ICS... Ενα μικρό update.... Για την ροκετ δεν βρήκα md5... Μέχρι να μου κατέβει η χρακ, πέρασα την ροκετ ξανά απο πάνω. Μέχρι στιγμής όλα δουλέυουν σωστά... Φαίνεται πως κάτι δεν πήγε καλά στην πρώτη εγκατάσταση....τι να πω...:X Edited November 4, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Η chrack έχει σίγουρα καλύτερη μπαταρία από την ρόκετ και είναι σταθερότατη, ενω η ροκετ μου έκανε μερικά κόλπα! Συνοψίζοντας νομίζω ότι η chrack είναι ότι καλύτερο και ολοκληρωμένο κυκλοφορεί αυτήν την στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Η chrack έχει σίγουρα καλύτερη μπαταρία από την ρόκετ και είναι σταθερότατη, ενω η ροκετ μου έκανε μερικά κόλπα! Συνοψίζοντας νομίζω ότι η chrack είναι ότι καλύτερο και ολοκληρωμένο κυκλοφορεί αυτήν την στιγμή. +1 Κανένα νέο για την official JB? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 +1 Κανένα νέο για την official JB? Τι να την κάνουμε;Αυτή τη στιγμή με την κρακς δουλεύουν όλα.Δεν νομίζω ότι θα δούμε πια διαφορές φοβερές με καινούρια ρομ. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts