dargiris Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Ναι σ' εμένα λειτουργεί η πένα Και σε μένα, όλα καλά με την πένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 εβαλα την ροκετ jb ειναι η μονη jb που μπορεσα να επαναφερω ολες της εφαρμογες μου με το τιτανιουμ μπακαπ , με της αλλες δεν γινοταν. κατα τα αλλα η εμεπιρια ειναι απολαυστικη !!! πραγματι to snote δεν λειτουργεί δοκιμαστε την ροκετ ειναι η καλυτερη jb που Κυκλοφορεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koza1971 Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 εβαλα την ροκετ jb ειναι η μονη jb που μπορεσα να επαναφερω ολες της εφαρμογες μου με το τιτανιουμ μπακαπ , με της αλλες δεν γινοταν. κατα τα αλλα η εμεπιρια ειναι απολαυστικη !!! πραγματι to snote δεν λειτουργεί δοκιμαστε την ροκετ ειναι η καλυτερη jb που Κυκλοφορεί θα συμφωνησω ειναι πολυ καλη! δουλευει αψογα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Το S-Note λειτουργει αψογα και στην Rocket JB v1. Πρίν την εγκατάσταση εκτος απο τα κλασικά wipes (data/cache/dalvik cache) θελει format system και preload ωστε να "κατσει" σωστά η νεα ROM ;) Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Παίδες και εγώ δεν πρόλαβα.. Το απογευματάκι θα την δοκιμάσω..Έχω τρελή αγωνία. Κάτι άλλο.. Ρε παιδιά μπαίνω από το tapatalk και δεν μπορώ να βρω τα θέματα για τα note πουθενά..Από τότε που έγινε η μεταφορά είναι λες και δεν υπάρχουν. Μπορούν να κάνουν κάτι οι mods για αυτό; Γιατί είναι τρομερά ενοχλητικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 (edited) Το S-Note λειτουργει αψογα και στην Rocket JB v1. Πρίν την εγκατάσταση εκτος απο τα κλασικά wipes (data/cache/dalvik cache) θελει format system και preload ωστε να "κατσει" σωστά η νεα ROM ;) Δλδ τι ακριβός πρέπει να κάνω μπορείς να αναφερεις τα βήματα αυτό δεν το εχω ξανακούσει... Είναι κάτι που πρέπει να προσέχω είναι ασφαλές;ένας φίλος σε ς2 πάτησε φορματ σύστεμ και δεν του ξανανοίξει το τηλ. και τι ακριβός κάνει να φανταστώ σβήνει όλους τους φακέλους να πάρω μπακαπ ;; Edited October 27, 2012 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Το S-Note λειτουργει αψογα και στην Rocket JB v1. Πρίν την εγκατάσταση εκτος απο τα κλασικά wipes (data/cache/dalvik cache) θελει format system και preload ωστε να "κατσει" σωστά η νεα ROM ;) Φίλε μου δεν κατάλαβα τα δύο τελευταία. Ειδικά το preload..μπορείς να μας το εξηγήσεις λίγο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 (edited) Φίλε μου δεν κατάλαβα τα δύο τελευταία. Ειδικά το preload..μπορείς να μας το εξηγήσεις λίγο; Ναι να μας το εξιγεισει κάποιος τώρα γιατί κατέβαζω classicrom jb Και θέλω να την φλασαρω Από τα πολύ λίγα αγγλικά που ξέρω δεν διαβάζω καλά λόγια για κλασικ ρομ κάτι λενε ότι δεν επαναφέρει το τιτανιουμ τις εφαρμογές και διαφορά ψιλά αν θέλει κάποιος να διαβάσει και να μας επί ή να δοκιμάσει θα ήθελα να έγραφε εδώ ένα σχολείο. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1958414 Edited October 27, 2012 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 εχω κατεβασει την ροκετ δυο φορες,και μου βγαζει σφαλμα,οταν το βαζω στην sd.η οταν ανοιγω το zip παλι βγαζει σφαλμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koza1971 Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 εχω κατεβασει την ροκετ δυο φορες,και μου βγαζει σφαλμα,οταν το βαζω στην sd.η οταν ανοιγω το zip παλι βγαζει σφαλμα. μου το εκανε και εμενα αυτο χτες. θα πας ρυθμισεις περισσοτερα και βοηθητικα προγραμματα και θα σου ζητησει να συνδεσεις το κινητο στo pc. και θα την βαλεις στο φακελο usb storage. ετσι περασε σε μενα. μονο αν δεν σου εχει κατεβει σωστα. χτες με google μου εβγαζε σφαλμα. και την κατεβασα με firefox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Ελεγξτε το md5 παιδια γιατι κατεβαινει συχνα με λαθη Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 εχω κατεβασει την ροκετ δυο φορες,και μου βγαζει σφαλμα,οταν το βαζω στην sd.η οταν ανοιγω το zip παλι βγαζει σφαλμα. σε μενα δειχνει να κατεβηκε σωστα! τωρα την βαζω! θα επανελθω με εντυπώσεις! ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΤΟΥΣ MODS ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ NOTE ΑΠΟ ΤΟ TAPATALK! SORRY ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΩ:) ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΣΑΜΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΟΣΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΕ TAPATALK! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 (edited) σε μενα δειχνει να κατεβηκε σωστα! τωρα την βαζω! θα επανελθω με εντυπώσεις! ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΤΟΥΣ MODS ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ NOTE ΑΠΟ ΤΟ TAPATALK! SORRY ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΩ:) ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΣΑΜΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΟΣΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΕ TAPATALK! Ρε Φρεντυ συγνώμη αλλά φαίνεται όλη η κατηγορία Note section. Γιατί δεν την βλέπεις;;; Εγω μαλιστα την εχω βάλει και στα αγαπημένα topic και με ανοίγει κατευθείαν εκεί.:) Μπες Φορουμ/Συσκευες/Samsung/Samsung Android Phones/η τελευταία επιλογη κατω κατω Samsung Note Section.:D Edited October 27, 2012 by pandrits Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Ρε Φρεντυ συγνώμη αλλά φαίνεται όλη η κατηγορία Note section. Γιατί δεν την βλέπεις;;; Εγω μαλιστα την εχω βάλει και στα αγαπημένα topic και με ανοίγει κατευθείαν εκεί.:) σε μενα δεν φαινεται! αστο θα το ξαναβαλω απο την αρχη και θα σου πω!:) ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΖΑΛΙΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΚΕΤ! ΟΥΑΟΥ!!!!!!!!!! αγορασαμε αλλο κινητο μηπως?:lol::lol: κοιτα ρε τι σου κανει ενα λειτουργικό! επαθα σοκ τωρα! παω για επαναφορα κτλ και επιστρεφω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 (edited) Δλδ τι ακριβός πρέπει να κάνω μπορείς να αναφερεις τα βήματα αυτό δεν το εχω ξανακούσει... Είναι κάτι που πρέπει να προσέχω είναι ασφαλές;ένας φίλος σε ς2 πάτησε φορματ σύστεμ και δεν του ξανανοίξει το τηλ. και τι ακριβός κάνει να φανταστώ σβήνει όλους τους φακέλους να πάρω μπακαπ ;; Φίλε μου δεν κατάλαβα τα δύο τελευταία. Ειδικά το preload..μπορείς να μας το εξηγήσεις λίγο; Καταρχήν wipe μόνο με ασφαλή kernel αυτό είναι γνωστό Μετ στο μενού mounts format system και preload ώστε να μην μείνει ίχνος από τα προηγούμενα και μετά εγκατάσταση την f room κανονικά. Edited October 27, 2012 by Superuser Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Καταρχήν wipe μόνο με ασφαλή kernel αυτό είναι γνωστό Μετ στο μενού mounts format system και preload ώστε να μην μείνει ίχνος από τα προηγούμενα και μετά εγκατάσταση την f room κανονικά. ελα εβαλα abyss εκανα φουλ φορματ γουαιπ κτλ και μετα εβαλα ροκετ!:) ολα πανε ρολοι μεχρι στιγμης! τωρα επαναφερω τιτανιουμ ειμαι στο 60% και ολα δείχνουν να πηγαινουν σουπερ! το κινητο εχει αλλαξει!!!! τα παντα ανοιγουν σε δευτερόλεπτα! ο δε browser εχει παει σε αλλο level! και μιλαμε ακομη για μη επίσημη εκδοση της jb.. δεν μπορω να φανταστω καν τι θα γινει στην επίσημη! επιτελους το note απογειώνεται! βλεπω αλλαξε και η καμερα!!!! και οι ρυθμισεις κτλ κτλ κτλ.. πω πω πω τρελαθηκα τωρα!:lol::lol::lol: επισης επαθα πλακα και με την διαχείριση εφαρμογών! ανοιγει πλεον σε κλασματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 στα γρηγορα με ροκετ! εκανα επαναφορα ΤΑ ΠΑΝΤΑ με τιτανιουμ κανονικα!!!(τα παντα μεχρι και τις wifi ρυθμισεις) το κινητο παει σφαιρα!!!! το muktitasking εχει παει σε αλλο level...(χαζεψα εδω.....) η ραμ μου ειναι σε καλυτερα επιπεδα!!! καμια σχεση με παγωτο! ο browser παει σφαιρα..... οι επαφες ανοιγουν πλεον σφαιρα... ο nova παει σφαιρα! το κινητο αλλαξε...ειναι σαν να αγοραζεις καινουργιο!:) και ολα αυτα με μια beta εκδοση! τελικα το λειτουργικο κανει παπαδες!!!! το note παει σε αλλο level σημερα! εντυπωσιαστηκα.... αυριο θα σας πω για μπαταρια κτλ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demetres_ Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Έτοιμος και εγώ Όλα καλά το νότε απογειώθηκε. Μόνο ένα πρόβλημα :χάθηκαν οι επαφές. Πως μπορώ να τις επαναφέρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Παιδιά έχω χαζέψει πραγματικά.. Καταρχήν η ραμ πετάει.. Πάνω από 300 συνεχώς. Η δε ταχύτητα του κινητού έχει ξεφύγει τελείως..αγνώριστο πραγματικά. Πως κατάφεραν και το κάνανε αυτό σε κινητό που έχει ένα χρόνο στην αγορά πραγματικά παθαίνω πλάκα.. Τα υπόλοιπα αύριο.. Μπράβο και πάλι μπράβο Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koza1971 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Πεταει!!! . Κ να δουμε στην τελικη βερσιον τι θα κανει θα απογειωθει τελειως!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolakos Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 ρε παιδιά εμενα γιατί η rocket μου κρασάρει τον music player? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 ελα εβαλα abyss εκανα φουλ φορματ γουαιπ κτλ και μετα εβαλα ροκετ!:) ολα πανε ρολοι μεχρι στιγμης! τωρα επαναφερω τιτανιουμ ειμαι στο 60% και ολα δείχνουν να πηγαινουν σουπερ! το κινητο εχει αλλαξει!!!! τα παντα ανοιγουν σε δευτερόλεπτα! ο δε browser εχει παει σε αλλο level! και μιλαμε ακομη για μη επίσημη εκδοση της jb.. δεν μπορω να φανταστω καν τι θα γινει στην επίσημη! επιτελους το note απογειώνεται! βλεπω αλλαξε και η καμερα!!!! και οι ρυθμισεις κτλ κτλ κτλ.. πω πω πω τρελαθηκα τωρα!:lol::lol::lol: επισης επαθα πλακα και με την διαχείριση εφαρμογών! ανοιγει πλεον σε κλασματα! Εγώ έβαλα τη στοκ γιατί η ρόκετ μου κατέβαινε με λάθη. Συμφωνώ απολύτως φρέντυ.Το κινητό είναι στην αίσθηση εφάμιλο του S3 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 ρε παιδιά εμενα γιατί η rocket μου κρασάρει τον music player? και εμενα φιλε αλλα μικρο το κακο , με ολες της αλλες jb Που παιζουν στο xda θα εχεις προβλημα επαναφορας με titanium το 90% τον εφαρμογών σου /:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 καλημέρα και χρόνια πολλά!!βλέποντας ένα βίντεο με το ΝΟΤΕ να τρέχει jb μάλλον μετάνιωσα που το έδωσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geonahta Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 καλημέρα και χρόνια πολλά!!βλέποντας ένα βίντεο με το ΝΟΤΕ να τρέχει jb μάλλον μετάνιωσα που το έδωσα... Χρονια πολλά. Συμφωνώ. Είναι ήδη καλύτερο από οποίο ics stock ROM έχω δοκιμάσει. Ξεκινάει μια νέα εποχή: θα δούμε πολλές από τις λειτουργίες του note2 στο note μας. Μερικές τις ετοιμάζει η Samsung, μερικές θα μας τις μεταφέρουν οι developers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts