tigerdaytona Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Λοιπον εβαλα Paranoid JB και για καποιο λογο μου εβγαλε το triangle . Κατεβασα την εφαρμογη triangle away και το εβγαλα. Επισης δεν μου λειτουργουσε το bluetooth. Συνδεοταν και μερα εκλεινε μονο του...Αλλα και παλι πολυ "αδεια" Rom ηταν.... Τελικα με τις οδηγιες σας εβαλα sweet rom 4 και ειναι πολυ καλη. Η καλυτερη εως τωρα. Εχει kernel Hydra. Θα γινει καλυτερο με speed kernel? Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Λοιπον εβαλα Paranoid JB και για καποιο λογο μου εβγαλε το triangle . Κατεβασα την εφαρμογη triangle away και το εβγαλα. Επισης δεν μου λειτουργουσε το bluetooth. Συνδεοταν και μερα εκλεινε μονο του...Αλλα και παλι πολυ "αδεια" Rom ηταν.... Τελικα με τις οδηγιες σας εβαλα sweet rom 4 και ειναι πολυ καλη. Η καλυτερη εως τωρα. Εχει kernel Hydra. Θα γινει καλυτερο με speed kernel? Εγώ δεν είχα, ούτε έχω κανένα από τα προβλήματα που περιγράφεις. Για το Bluetooth ισχύει, ούτε εγώ μπορώ να το χρησιμοποιήσω για να στείλω. Για τον kernel που ρώτησες έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια για τον συνδιασμό Sweet v4 με CF. Όλοι λένε πως ο hydra έχει θεματάκια με τη μπαταρία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Τελικα θα τον δοκιμασω τον speedkernel. Πως τον βαζω mobile odin δεν εχω. και απο που τον κατεβαζω. Στο xda βρηκα 2 διαφορετικους . Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Τελικα θα τον δοκιμασω τον speedkernel. Πως τον βαζω mobile odin δεν εχω. και απο που τον κατεβαζω. Στο xda βρηκα 2 διαφορετικους . Κατεβάζεις από ΕΔΩ την έκδοση για CWM. Μπαίνεις Recovery (Home+Vol up+ Power), επιλέγεις το zip και κάνεις install. Αφού τελειώσεις κάνε Wipe Cache και Davnik και είσαι έτοιμος! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Τελικα θα τον δοκιμασω τον speedkernel. Πως τον βαζω mobile odin δεν εχω. και απο που τον κατεβαζω. Στο xda βρηκα 2 διαφορετικους . Δοκίμασε speed mode .σε συνδυασμό με την sweet 4 είναι τρομερός συνδυασμός. Πύραυλος το κινητό. Και μετά κάτσε όπως είσαι μέχρι να βγει επίσημα η jb. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Χτες παρέλαβα την έξτρα μπαταρία 5000mhΑ για το note που είχα παραγγείλει από το ebay και πριν λίγο της έκανα την πρώτη φουλ φόρτιση (κράτησε κάπου 3,5 - 4 ώρες η φόρτιση), σύντομα θα σας πω πόσες ώρες μου κράτησε τελικά η χρήση της και εάν αξίζει μια τέτοια μπαταρία ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Χτες παρέλαβα την έξτρα μπαταρία 5000mhΑ για το note που είχα παραγγείλει από το ebay και πριν λίγο της έκανα την πρώτη φουλ φόρτιση (κράτησε κάπου 3,5 - 4 ώρες η φόρτιση), σύντομα θα σας πω πόσες ώρες μου κράτησε τελικά η χρήση της και εάν αξίζει μια τέτοια μπαταρία ! Από όγκο πως πάει; Λογικά θα μεγάλωσε αρκετά. Περιμένω με ανυπομονησία το test drive σου και αν επιτρέπεται, πόσο την βρήκες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 Από όγκο πως πάει; Λογικά θα μεγάλωσε αρκετά. Περιμένω με ανυπομονησία το test drive σου και αν επιτρέπεται, πόσο την βρήκες; Ναι στην πίσω πλευρά τώρα είναι πιο φουσκωτό εννοείτε. Μαζί με την μπαταρία μου είχαν ένα έξτρα κάλυμμα για να χωράει η μπαταρία. Την αγόρασα αν θυμάμαι καλά κάπου 11-13$ από το ebay Η πλήρη φόρτιση έγινε 19:00 θα κοιτάξω αύριο ίδια ώρα πόσο μπαταρία θα μου δείχνει αν και εγώ κάνω πάρα μα πάρα πολύ χρήση του κινητού με όλα ανοικτά 3G GPS κλπ αλλά θα δούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2012 (edited) Ναι στην πίσω πλευρά τώρα είναι πιο φουσκωτό εννοείτε. Μαζί με την μπαταρία μου είχαν ένα έξτρα κάλυμμα για να χωράει η μπαταρία. Την αγόρασα αν θυμάμαι καλά κάπου 11-13$ από το ebay Η πλήρη φόρτιση έγινε 19:00 θα κοιτάξω αύριο ίδια ώρα πόσο μπαταρία θα μου δείχνει αν και εγώ κάνω πάρα μα πάρα πολύ χρήση του κινητού με όλα ανοικτά 3G GPS κλπ αλλά θα δούμε να θυμάσαι ότι θα θέλει 2-3πλήρης φορτίσει για να δείξει μην βγάλεις γρήγορα συμπερασματα...ρε παιδιά δεν έχει φόβο να σκάσει μια τέτοια μπαταρία και να σου φύγει το κεφάλι τις φοβάμαι EDIT Δύο μέρες δοκιμάζω κερνελ με χιντρα δεν έμειναν ευχαριστημένος πολύ κατανάλωση μπαταρίας. αλλά από χθες βρήκα καλύτερο και από τον speedmode K3.13 δοκίμασα αλουςτους speedmode εκτός από τον 3-12 δεν έφτασα εκεί διότι με τον Κ3-11 εχω την εντύπωση ότι δεν θα ξαναχρειαστει να ξανάφόρτισω το κινητό μου (πλάκα κάνω) δεν το συζητώ δοκιμάστε δεν χάνει καθόλου σε ταχύτητα και από μπαταρία άστο Edited October 21, 2012 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 να θυμάσαι ότι θα θέλει 2-3πλήρης φορτίσει για να δείξει μην βγάλεις γρήγορα συμπερασματα...ρε παιδιά δεν έχει φόβο να σκάσει μια τέτοια μπαταρία και να σου φύγει το κεφάλι τις φοβάμαι EDIT Δύο μέρες δοκιμάζω κερνελ με χιντρα δεν έμειναν ευχαριστημένος πολύ κατανάλωση μπαταρίας. αλλά από χθες βρήκα καλύτερο και από τον speedmode K3.13 δοκίμασα αλουςτους speedmode εκτός από τον 3-12 δεν έφτασα εκεί διότι με τον Κ3-11 εχω την εντύπωση ότι δεν θα ξαναχρειαστει να ξανάφόρτισω το κινητό μου (πλάκα κάνω) δεν το συζητώ δοκιμάστε δεν χάνει καθόλου σε ταχύτητα και από μπαταρία άστο Τελικά επειδή μπερδεύτηκα τον Κ3-11 άφησες ? Αυτόν θεωρείς καλό για μπαταρία και ταχύτητα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Τελικά επειδή μπερδεύτηκα τον Κ3-11 άφησες ? Αυτόν θεωρείς καλό για μπαταρία και ταχύτητα ? Ναι δεν συζητώ το πόσο καλός είναι απλά τελεία μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 Δοκίμασε speed mode .σε συνδυασμό με την sweet 4 είναι τρομερός συνδυασμός. Πύραυλος το κινητό. Και μετά κάτσε όπως είσαι μέχρι να βγει επίσημα η jb. Sent from my note καλημέρα, τα εβαλα και ατα 2 και οντως πολυ καλη αποδοση. Το CRT OFF EFFECT το ακριβως κανει ? Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 καλημέρα, τα εβαλα και ατα 2 και οντως πολυ καλη αποδοση. Το CRT OFF EFFECT το ακριβως κανει ? Eιναι εφεδακι που κανει την οθονη να σβηνει οπως οι παλιες τηλεορασεις με μια ασπρη γραμμη στη μεση. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 παιδια καλημερα αυτη η swett rom v4 που βγηκε εχει διαφορες απο την sweet rom v4 test??? την κατεβαζω αλλα μη την βαλω τζαμπα... αν ειναι ιδια ευχαριστω Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. October 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2012 παιδια καλημερα αυτη η swett rom v4 που βγηκε εχει διαφορες απο την sweet rom v4 test??? την κατεβαζω αλλα μη την βαλω τζαμπα... αν ειναι ιδια ευχαριστω Αφού σύντομα γράφει θα βγει η 5. Δεν περιμένεις καλύτερα λίγο μια και καλή να κάνεις το update ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 (edited) καλημέρα , εχοντας Galaxy Note | Sweet V.4 LRU | Speedmod K3-13 . Εαν εκδοθει η V5 τι κανουμε ? Εγκατασταση με CWM πανω απο την V4 ? O Kernel θα αλλαξει με την εγκατασταση της V5? Μια σημαντικη σημειωση για τον ανωτερω συνδιασμο Rom + kernel ειναι οτι πριν με stock ICS στο Quadrant ειχα σκορ 3.400 και τωρα 4.200 Edited October 23, 2012 by tigerdaytona Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Η διαδικασία είναι σταθερή (εκτός εαν ο δημιουργός προτείνει άλλως πως) Backup, Wipes, πέρασμα της ROM, Restore :) Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 για να γυρισω σε Stock ICS διαβασα την διαδικασια στην ''ΒΙΒΛΟ''. Κατεβασα απο sammobile την greek version ICS & ειναι 1 αρχειο 800 ΜΒ Zipped με καταληξη .tar (Samsung\I9220LP1-N7000-ICS-REPACK-1.tar). Aυτο επιλεγω στο ΟDIN 1.85 στο κουμπι PDA ? Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Έχω την εντύπωση πως η τελευταία ελληνική stock ROM είναι αυτή Αλλά αν είσαι σίγουρος, ναι, το .tar αρχείο βάζεις στο PDA Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dargiris Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 καλημέρα , εχοντας Galaxy Note | Sweet V.4 LRU | Speedmod K3-13 . Εαν εκδοθει η V5 τι κανουμε ? Εγκατασταση με CWM πανω απο την V4 ? O Kernel θα αλλαξει με την εγκατασταση της V5? Μια σημαντικη σημειωση για τον ανωτερω συνδιασμο Rom + kernel ειναι οτι πριν με stock ICS στο Quadrant ειχα σκορ 3.400 και τωρα 4.200 Εγώ με τον παραπάνω συνδυασμό βγάζω 2.700. Τι μπορεί να κάνω λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 (edited) Μηπως εχεις φορτωσει πολλες εφαρμογες; Υπαρχει τροπος για screenshot στην sweet rom v4; :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή την Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited October 23, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Ναι δεν συζητώ το πόσο καλός είναι απλά τελεία μπαταρία. Σε μένα δεν έκατσε καθόλου καλά την δοκίμασα χτες βράδυ μετά την φουλ φόρτιση και για λόγω που δεν έχω καταλάβει μέσα σε 15 λεπτά από 100% με πήγε 94% και όπως καταλαβαίνεις της έδωσα ενα ξεγυρισμένο σουτ και γύρισα στην 13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Μηπως εχεις φορτωσει πολλες εφαρμογες; Παντως τωρα που ξαναετρεξα το Quadrant μου εβγαλε..... Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geonahta Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Πριν λίγο ο eybee1970 διέρρευσε boot/modem/system από το JellyBean που δοκιμάζει η Samsung. Αν όλα πάνε καλά, σύντομα θα έχουμε τις πρώτες cooked JB ROMs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Μόλις πριν λίγο ανακοίνωσε o dev της sweet πως η 5 έκδοση θα είναι έτοιμη αν όχι μέσα στην ημέρα ίσως αύριο και πως την τεστάρει. Επίσης έδωσε και screenshots αυτό που μου αρέσει είναι πως μοιάζει σαν την 3 που μου άρεσε περισσότερο τα toggles στην 3, χαίρομαι γι' αυτό. Έχει βάλει και τι changelogs έχει κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts