araditsas Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Σιγουρα ετσι δεν θα το μπρικαρω;:O δεν μπορώ να σε καταλάβω θες υπεύθυνη δήλωση με γνήσιο της υπογραφής ρωτάς από χθες και όλοι σου λέμε πως να το κανείς και συνεχίζεις να ρωτάς;;;;; Μπορείς να το αφήσεις οπως έχει τι σε ενοχλεί το τρίγωνο; πάντα όταν πηραζεις κάτι κρύβει κινδύνους γιατί του έκανες ρουτ, δεν φοβοσουν ;; Τέλος πάντων αν σε παρηγορεί εγώ το εχω κάνει και όλα είναι μια χαρά αλλά σε παρακαλώ μην ξαναρωτησεις το ίδιο πράγμα έχει απαντηθεί να σε καλά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 δεν μπορώ να σε καταλάβω θες υπεύθυνη δήλωση με γνήσιο της υπογραφής ρωτάς από χθες και όλοι σου λέμε πως να το κανείς και συνεχίζεις να ρωτάς;;;;; Μπορείς να το αφήσεις οπως έχει τι σε ενοχλεί το τρίγωνο; πάντα όταν πηραζεις κάτι κρύβει κινδύνους γιατί του έκανες ρουτ, δεν φοβοσουν ;; Τέλος πάντων αν σε παρηγορεί εγώ το εχω κάνει και όλα είναι μια χαρά αλλά σε παρακαλώ μην ξαναρωτησεις το ίδιο πράγμα έχει απαντηθεί να σε καλά.. To εκανα και ολα καλα,ρωταω για να μην καταστρεψω το τηλεφωνο δεν μου περισσεύουν φιλε μου,ποιος σου ειπε οτι το εχω κανει root;Και αν σε ενοχλει τοσο πολυ που ρωταω μην ξανακοιταξεις τα post μου.Γιαυτο ειναι τα forum για να ρωταμε.Φιλικα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagelismar Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 παιδια μια ερωτηση. Επειδη προσφατα χωρις να τ καταλαβω ακολουθοντας ολες τις οδηγειες καπως τα καταφερα και εκανα το κινητο να ανοιγει οποτε γουσταρει (ευτυχος κατι λα8ος επεζε με το λογισμικο και μ το εφτιαξε η samsung) εχω κατι ερωτησεις. Σκεφτομαι να ξαναπροσπαθησω και να περασω την Sweet ROM v3. Για να μην κανω καμια πατατα περναω πρωτα μεσω odin την HydraCore v5.4 κανω wipe cache και μετα flashαρω την rom ετσι? Και επειδη ξερω οτι καθε rom περναει τον δικο τις kernel μετα καλο θα ειναι να αφησω τις sweet τον cf kernel η να ξαναπερασω τον HydraCore? Ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 To εκανα και ολα καλα,ρωταω για να μην καταστρεψω το τηλεφωνο δεν μου περισσεύουν φιλε μου,ποιος σου ειπε οτι το εχω κανει root;Και αν σε ενοχλει τοσο πολυ που ρωταω μην ξανακοιταξεις τα post μου.Γιαυτο ειναι τα forum για να ρωταμε.Φιλικα:) :lol::lol::lol: θεος! βρε απο την στιγμη που εχεις βαλει custom rom(την sweet rom οπως λες) εισαι ηδη ροοτ!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 :lol::lol::lol: θεος! βρε απο την στιγμη που εχεις βαλει custom rom(την sweet rom οπως λες) εισαι ηδη ροοτ!:p :lol::lol::lol:Που να το ξερω φιλαρακι στα αλλα κινητα δεν ηταν ετσι.Τεσπα σε ευχαριστω πολυ για αλλη μια φορα:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gleft Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 νομιζω ολες οι custom roms ειναι rooted. και παλι ομως, το τριγωνακι απ οτι εχω καταλαβει βγαινει οταν εχεις χρησιμοποιησει custom recovery για να φλασαρεις κατι αλλο στο κινητο σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 (edited) παιδια μια ερωτηση. Επειδη προσφατα χωρις να τ καταλαβω ακολουθοντας ολες τις οδηγειες καπως τα καταφερα και εκανα το κινητο να ανοιγει οποτε γουσταρει (ευτυχος κατι λα8ος επεζε με το λογισμικο και μ το εφτιαξε η samsung) εχω κατι ερωτησεις. Σκεφτομαι να ξαναπροσπαθησω και να περασω την Sweet ROM v3. Για να μην κανω καμια πατατα περναω πρωτα μεσω odin την HydraCore v5.4 κανω wipe cache και μετα flashαρω την rom ετσι? Και επειδη ξερω οτι καθε rom περναει τον δικο τις kernel μετα καλο θα ειναι να αφησω τις sweet τον cf kernel η να ξαναπερασω τον HydraCore? Ευχαριστω προκαταβολικα ΕΤΣΙ κάνεις αλλά καλό θα είναι να κάνεις όλα τα wipe κασε,φορματ και από αντβανς wipe νταλβινκ. Μετά όπως τα γράφεις ακριβός για τον κερνελ είναι καθαρά δική σου επιλογή γνώμη μου άσε τον cf που είναι φανταστικός και αν αργότερα θες να πειραματιστείς βάζεις και χυντρακορ. Για καλύτερη μπαταρία cf Για ταχύτητα hydracore (με μικρές απώλειες μπαταρίας μην φανταστείς κάτι τρελό) EDIT: Φανταστηκα καλή ρομ εχω ενθουσιαστεί αν και άργησα να την βάλω γιατί η κρακ μου είχε κάτσει καλά τώρα που την εχω την προτείνω σε όλους. Από κερνελ τι λέτε όσοι έχετε αλλάξει;; εχω πάθει πλάκα κα είμαι με cf Edited October 9, 2012 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Πάντως μη κάνοντας το full wipe για τη sweet rom καθυστερούσε αισθητά το πρώτο boot με αποτέλεσμα να κάνω reboot recovery, όλα τα wipes και ξανά πέρασμα της ROM. Τότε έκανε boot σε λιγότερο από 10 λεπτά Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Φίλε μου εγώ πριν μια εβδομάδα έκανα το εξής: Abbys Kernel, full wipe, format εσωτερική-εξωτερική μνήμη (από τις επιλογές του abbys) μπήκα σε download mode και φλασαρα την γερμανική LRQ. Το τηλέφωνο άνοιξε σα να είχε βγει από το κουτί του! 11Gb εσωτερική 15,9Gb εξωτερική μνήμη. Και μόλις συνδέθηκε με wifi κατέβασε μόνο του και την τελευταία LRT...:) Σε ευχαριστώ πολύ!!!!δούλεψε τέλεια!!!το format δεν εκανα αλλά δεν με απασχολεί!!εσβησα ότι δεν ήθελα!!!ευχαριστώ πολύ και πάλι!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Σε ευχαριστώ πολύ!!!!δούλεψε τέλεια!!!το format δεν εκανα αλλά δεν με απασχολεί!!εσβησα ότι δεν ήθελα!!!ευχαριστώ πολύ και πάλι!!!! Να είσαι καλά...άντε και με το δεύτερο Νοτελι θα τα λέμε δίπλα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 sweet v3 Από κερνελ τι λέτε όσοι έχετε αλλάξει;; εχω πάθει πλάκα και είμαι με cf θα εχω μεγάλη διαφορά σε μπαταρία αν αλλάξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 sweet v3 Από κερνελ τι λέτε όσοι έχετε αλλάξει;; εχω πάθει πλάκα και είμαι με cf θα εχω μεγάλη διαφορά σε μπαταρία αν αλλάξω; είχα αυτόν που έχει η rom από μόνη της-για πανω απο μια εβδομάδα-και είδα αισθητή διαφορά στη μπαταρία!!αποκλείεται να ήταν η ιδέα μου..ίσως να είχε κάτσει καλά στη συσκευή μου...άφησε την όπως είναι για μένα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Να είσαι καλά...άντε και με το δεύτερο Νοτελι θα τα λέμε δίπλα.:) για να δούμε!!ελπίζω να έρθω σύντομα!!!με τόσα που γράφετε εκέι έχω ψηθεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 sweet v3 Από κερνελ τι λέτε όσοι έχετε αλλάξει;; εχω πάθει πλάκα και είμαι με cf θα εχω μεγάλη διαφορά σε μπαταρία αν αλλάξω; εγω λεω να μεινεις με αυτον που εχει η ρομ τα παει περίφημα!!:) γενικα παντως η sweet rom εχει βαλει τα γυαλιά σε ολες τις custom αυτη την στιγμη! δεν κολλάει πουθενα! οτι καλυτερο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekotas Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Και εδώ μια από τα ίδια με πυρήνα PhilZ-cwm6 2.7, ταχύτατη rom η Sweet (το κοντέρ το έχει σπάσει η miui ;)) Παράθεση Πίστευε και Μη, Ερέυνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geonahta Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Βγαίνει σήμερα επισήμως JB στην κορέα για S3, S3lte, και note. Διαβάστε στα ελληνικά για ζελέ φασόλια (google translate) http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=auto&tl=el&u=http%3A%2F%2Fwww.samsungtomorrow.com%2Fm%2F3388 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Και εδώ μια από τα ίδια με πυρήνα PhilZ-cwm6 2.7, ταχύτατη rom η Sweet (το κοντέρ το έχει σπάσει η miui ;)) οταν λες ΜΙUI εννοεις αυτη? -> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1891586 Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Βγαίνει σήμερα επισήμως JB στην κορέα για S3, S3lte, και note. Διαβάστε στα ελληνικά για ζελέ φασόλια (google translate) http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=auto&tl=el&u=http%3A%2F%2Fwww.samsungtomorrow.com%2Fm%2F3388 Μας έφτιαξες την μέρα τώρα μιλάμε :) Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 (edited) Μας έφτιαξες την μέρα τώρα μιλάμε :) Sent from my note περιμένουμε νεότερα. .να μας ενημερώσετε άμεσος. .. edit μπας και έχει κανένας κανα καλό widget για καιρό;; θέλω να είναι διάφανο για να μην κρύβει το wallpaper. είχα ένα απότο s3 σε κάποια ρομ αλά δεν θυμάμαι. Edited October 10, 2012 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Όσοι έχουν την sweet να είμαστε σε αναμονή αυτός ετοιμάζει αυτή την στιγμή την 4 έκδοση την δοκιμάζει ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sall Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Παιδιά sos δεν μπουτάρει......Πήγα να περάσω μια custom rom και κόλλησε στην εγκατασταση και δεν μουτάρει. Πάω να περάσω μαμά και κοολάει στην εγκατασταση. Τί να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 (edited) Όσοι έχουν την sweet να είμαστε σε αναμονή αυτός ετοιμάζει αυτή την στιγμή την 4 έκδοση την δοκιμάζει ! δεν καταλαβα ακομη που βασιζει την νεα sweet? TESTING NEW Sweet ROM v4 based on LRU Firmware με μπερδεψε λιγο! ποτε βγηκε αυτη η βαση ρε παιδια? Edited October 10, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 (edited) δεν καταλαβα ακομη που βασιζει την νεα sweet? TESTING NEW Sweet ROM v4 based on LRU Firmware με μπερδεψε λιγο! ποτε βγηκε αυτη η βαση ρε παιδια? από που κατεβενει αυτό πατώ ;;; 1 AUSSIE SWEET ROM v1 ;; freddaras εσυ τι έχεις τώρα και με τι κερνελ; Edited October 10, 2012 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 από που κατεβενει αυτό πατώ ;;; 1 AUSSIE SWEET ROM v1 ;; oxi oxi φιλε μου δεν ειναι αυτη λαθος εκανα!:) αυτη ειναι αυστραλεζικη λεει! (και εδω μπερδεύτηκα λιγο!) γενικα εχω μπερδευτεί τωρα γιατι δεν ηξερα οτι βγηκε νεα βαση για το κινητο μας!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Παιδιά sos δεν μπουτάρει......Πήγα να περάσω μια custom rom και κόλλησε στην εγκατασταση και δεν μουτάρει. Πάω να περάσω μαμά και κοολάει στην εγκατασταση. Τί να κάνω? Ψυχραιμία.πες λεπτομέρειες.από οντιν η από cwm.; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts