nnik_1969 Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Κατεβάζω αυτή N7000XXLRQ--4.0.4/12.08.28-N7000DBTLRQ---Download---Germany---Installation και την περνάω κανονικά με το ODIN? (εχω Γερμανική συσκευή γι αυτό διαλέγω Γερμανικές stock roms, ότι για ιδιαίτερο λόγο) Στην περιγραφή λέει... Don't wipe anything from stock ICS recovery Don't factory reset/Hard reset on stock ICS. Don't flash any Wipe version of ICS ROM Δλδ δεν κάνω τίποτα σε wipe που μου λέγατε ποιο πριν,ε? Απλά περνάω την rom και θα είναι σαν hard reset, όλα μηδενισμένα ή δε θα χάσω τίποτα σαν την προηγούμενη φορά και θα "κουτσαίνει" το σύστημα? Επίσης μετά το πέρασμα της rom, αυτή την στιγμή η συσκευή μου είναι rooted, θα παραμείνει έτσι ή θα πρέπει να την ξανακάνω root? Ευχαριστώ! Κοίταξε η συγκεκριμένη ρομ δεν είναι wipe ,;άρα υπάρχει ένας κίνδυνος να τη βάλεις και το κινητό να μην μπουτάρει.Θα σου έλεγα να πάρεις το tar ενός safe kernel όπως ο hydracore τον περνάς με οντιν ,μπαίνεις στο recovery ,κάνεις τα 3 wipes και μετά μπαίνεις σε download και βάζεις τη ρομ κανονικά με οντιν όπως ξέρεις. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lion Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Παιδιά τα φώτα σας! Μετά από wipes και καθαρή εγκατάσταση της γερμανικής LRQ αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Δε λαμβάνω notifications για μηνύματα που μου στέλνουν στο fb. Λαμβάνω notifications για οτιδήποτε άλλο (wall posts, events κλπ) αλλά όχι για προσωπικά μηνύματα στο fb. Πριν είχα πάλι γερμανική (χωρίς τα wipes) και όλα λειτουργούσαν κανονικά. Μήπως ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Παιδια μια ερωτηση... Θελω να επαναφερω το τηλ οπως το αγορασα(χωρις ρουτ και custom rom)... Ποια η διαδικασια??? Αν μπορει καποιος ας γραψει τα βήματα... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Παιδιά τα φώτα σας! Μετά από wipes και καθαρή εγκατάσταση της γερμανικής LRQ αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Δε λαμβάνω notifications για μηνύματα που μου στέλνουν στο fb. Λαμβάνω notifications για οτιδήποτε άλλο (wall posts, events κλπ) αλλά όχι για προσωπικά μηνύματα στο fb. Πριν είχα πάλι γερμανική (χωρίς τα wipes) και όλα λειτουργούσαν κανονικά. Μήπως ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει; Νομίζω ότι γενικά η εφαρμογή έχει πρόβλημα. Εγώ έχω βάλει να μου έρχονται οι notifications με εφαρμογή τρίτου και ηρέμησε το κεφάλι μου Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 (edited) Παιδια μια ερωτηση... Θελω να επαναφερω το τηλ οπως το αγορασα(χωρις ρουτ και custom rom)... Ποια η διαδικασια??? Αν μπορει καποιος ας γραψει τα βήματα... Θυμάσαι τί φόραγε το τηλ. οταν το αγόρασες?Είναι DBT? 1.Θα σου προτεινα να κατεβασεις απο εδω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=20963730&postcount=3 αυτη τη ρομ N7000XXLC1---------2.3.6-------2012 March----------N7000OXALC1----------Open Germany http://www.hotfile.com/dl/149643785/7619ef9/N7000XXLC1_N7000OXALC1_DBT.zip.html και κατοπιν να την ξεζιπαρεις. 2. Στον task manager στο Pc σου βρισκεις ότι service τρεχει (2ο Tab) με το ονομα kies και το "σκοτωνεις" 3. Ανοιγεις το Pc odin και στο PDA βαζεις τη rom που ξεζιπαρες. 4. Από εδω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=20963718&postcount=2 δες πώς πρεπει να ειναι το Pc odin ( τί πρεπει να ειναι τικαρισμένο και τί οχι) 5.Κλεισε το κινητο και βαλε το σε download mode (vol down+home+power) 6.Συνεδεσε το με το usb στο pc και φλασαρε με το pc odin. 7.Λογικα οταν θα τελειωσει και κανει reboot θα σο κολλησει στο samsung logo.Αν στο κανει, τοτε επιτοπου πατας volume up+home+power για να μπεις στο stock recovery.Εκει κανε wipe cache+wipe data/factory reset και εισαι ετοιμος Edited September 18, 2012 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spada Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Βγήκε μικρό update OTA για DBT (N7000XXLRT). Αν έχετε πειράξει το systemui.apk μέσα στο system/app πιθανόν να μην καταφέρετε να το βάλετε μέσω ΟΤΑ. Χρειάστηκε να επαναφέρω το κινητό στην αρχική κατάσταση (stock τα παντα) για να το περάσω. Δεν βλέπω βελτίωση στην ταχύτητα μάλλον καθυστερεί περισσότερο θα έλεγα. Το μόνο (μάλλον) που ανανεωθηκε είναι το S-Memo. Παράθεση spada Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lion Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Νομίζω ότι γενικά η εφαρμογή έχει πρόβλημα. Εγώ έχω βάλει να μου έρχονται οι notifications με εφαρμογή τρίτου και ηρέμησε το κεφάλι μου Sent from my note Ποια εφαρμογή εννοείς;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Ποια εφαρμογή εννοείς;;; Για την εφαρμογή Facebook δεν λες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lion Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Για την εφαρμογή Facebook δεν λες; Ναι. Λες έχω βάλει εφαρμογή τρίτου. Ποια εννοείς; :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Ναι. Λες έχω βάλει εφαρμογή τρίτου. Ποια εννοείς; :-) https://play.google.com/store/apps/details?id=org.mikebannion.fbnotificationsFree&feature=search_result https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lukekorth.facebookNotificationsPaid&feature=related_apps εγω τις εχω αγορασμενες και τις 2!:) ειναι εξαιρετικες!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lion Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 https://play.google.com/store/apps/details?id=org.mikebannion.fbnotificationsFree&feature=search_result https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lukekorth.facebookNotificationsPaid&feature=related_apps εγω τις εχω αγορασμενες και τις 2!:) ειναι εξαιρετικες!:) Θα τις δοκιμάσω, thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Ρε παιδιά τι έχει γίνει και δεν βγάζει update στον Hydracore παθανε τίποτα περίεργο δεν είναι;;;; βέβαια ησύχασα αππς τα φλασαρισματα αλλά.........άρχισε η στέρηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Ρε παιδιά τι έχει γίνει και δεν βγάζει update στον Hydracore παθανε τίποτα περίεργο δεν είναι;;;; βέβαια ησύχασα αππς τα φλασαρισματα αλλά.........άρχισε η στέρηση... Το είχε πει, είναι για μία εβδομάδα διακοπές...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Ρε παιδιά τι έχει γίνει και δεν βγάζει update στον Hydracore παθανε τίποτα περίεργο δεν είναι;;;; βέβαια ησύχασα αππς τα φλασαρισματα αλλά.........άρχισε η στέρηση... Εγώ πάλι ηρέμησα :D Αν και είμαι με cf σταθερά πλέον ο hydracore ήταν μεγάλη πρόκληση πάντα. Άντε ευκαιρία να στρωσουμε και την μπαταρία λίγο :p Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Εγώ πάλι ηρέμησα :D Αν και είμαι με cf σταθερά πλέον ο hydracore ήταν μεγάλη πρόκληση πάντα. Άντε ευκαιρία να στρωσουμε και την μπαταρία λίγο :p Sent from my note Δεν θέλω να ξεσήκωσω κανέναν αλλά εδώ και 20 λεπτά έβαλα τονOC Πολύ γρήγορος ρε Βέβαια αύριο φοβάμαι μην κλαίω αν βλέπω την μπαταρία μου να πευτει σαν νερό.... Έβαλα και κάτι ωραία notification bar πάνω για cup και θερμοκρασία πολύ μουρατο το έκανα ΧΑΧΑΧΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Δεν θέλω να ξεσήκωσω κανέναν αλλά εδώ και 20 λεπτά έβαλα τονOC Πολύ γρήγορος ρε Βέβαια αύριο φοβάμαι μην κλαίω αν βλέπω την μπαταρία μου να πευτει σαν νερό.... Έβαλα και κάτι ωραία notification bar πάνω για cup και θερμοκρασία πολύ μουρατο το έκανα ΧΑΧΑΧΑ Χαχα, καλωσόρισες στο κλαμπ της ταχύτητας.:D Όταν στα έλεγα εγώ και o V@gelis για τους oc, δεν μας πίστευες...πρόσεξε στις στροφές τώρα γιατί τρέχει πολύ...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Η μπαταρία με oc πως πάει ρε παίδες; Κρατάει; Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Η μπαταρία με oc πως πάει ρε παίδες; Κρατάει; Sent from my note Όχι όπως με Cf αλλά δεν έχει και τεράστια διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Καλημερα στην παρεα. Εχουμε new base την LRT. Οποιος φλασαρει πρωτος ας γραψει εντυπωσεις. Θα φλασαρω και εγω το μεσημερι μετα την δουλεια. Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Όχι όπως με Cf αλλά δεν έχει και τεράστια διαφορά. Υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις που θα πρέπει να προσέξω; Με τρώει το χέρι μου τώρα όπως κατάλαβες :p Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις που θα πρέπει να προσέξω; Με τρώει το χέρι μου τώρα όπως κατάλαβες :p Sent from my note Εγώ δεν τον έχω πειράξει. Είχε ποσταρει παλιότερα o v@gelis κάποιες ρυθμίσεις για conservative αν θυμάμαι καλά. Εγώ τον δουλεύω ondemand με 100-1600 και πάει σφαίρα. Υπ όψιν εγώ βάζω τον Notecore 14.1 όχι τον Hydracore...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 (edited) Εγώ δεν τον έχω πειράξει. Είχε ποσταρει παλιότερα o v@gelis κάποιες ρυθμίσεις για conservative αν θυμάμαι καλά. Εγώ τον δουλεύω ondemand με 100-1600 και πάει σφαίρα. Υπ όψιν εγώ βάζω τον Notecore 14.1 όχι τον Hydracore...:) Μόλις έβαλα oc Hydra σε SweetROM και το κινητό πετάει. Έπαθα πλάκα. Καλημερα στην παρεα. Εχουμε new base την LRT. Οποιος φλασαρει πρωτος ας γραψει εντυπωσεις. Θα φλασαρω και εγω το μεσημερι μετα την δουλεια. Η εξαιρετική SweetROM που φοράω ήδη ετοιμάζει update με την τελευταία βάση. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1879769 Sent from my note Edited September 19, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 (edited) Χαχα, καλωσόρισες στο κλαμπ της ταχύτητας.:D Όταν στα έλεγα εγώ και o V@gelis για τους oc, δεν μας πίστευες...πρόσεξε στις στροφές τώρα γιατί τρέχει πολύ...:p ΧΑΧΑΧΑ παραλίγο να φύγω σε μια στροφή..... Δεν υπάρχει πολύ σφαίρα λέμε... Η μπαταρία τσιμπάει λίγο αλά όχι και μεγάλες διάφορες πρόσεξα ότι έχει πολύ καλό deepsleep οπότε συνυπολογίζοντας και την τεράστια διαφορά ταχύτητας είσαι σίγουρα κερδισμένος. Ρε λέτε να είναι καλύτερη η 14.1 από αυτην που εχω ;;;; παίζει κάτι τέτοιο;;; τώρα είνα πολύ καλό... Με αλλαγή κερνελ χρειάζονται 1-2 φορτώσεις για να στρώσει η όχι;; Διάβασα για κάτι ρυθμίσεις σε οβερκλοκιν η κρακ που εχω έχει μέσα ένα πρόγραμα για να ΠΕΙΡΑΖΕΙΣ την cpu αλλά ποιος ξέρει τι να διαλέξει;;; μπας και πρέπει να του βάλω χέρι;;; Δεν το χρειάζομαι απλά θέλω να ξέρω αν από ρεικοβερι θέλεις να κανείς ρειστορ μπακαπ πρέπει να προσέξεις τίποτα κανείς wipe;;;; Edited September 19, 2012 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 (edited) Παιδιά μόλις το πήρα από ένα φίλο και φοράει cm10. Βάζω και ένα screenshot με λεπτομέρειες. Διάβασα πριν για μια γερμανική ρομ οπού δουλεύει και το πενάκι. Τι πρέπει να κάνω για να τη περάσω. Το παιδί που μου το έδωσε έχει μέσα στη καρτα και ένα. safe kernel και μου είπε να περνάω αυτόν πριν από κάθε full wipe. Κάθε βοήθεια και λινκ ευπρόσδεκτα. Υγ το τηλέφωνακι τα σπαει...απίστευτο εργαλείο... http://db.tt/5HIxZbno Edited September 19, 2012 by gpou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Αντε παιδες, ας κανουμε τα τελευταια φλασαρισματα γιατι -θεου θελοντος και ... τσεπης επιτρεποντος- συντομα θα ειμαστε στο νεο εργαλειο για να ξεχειμωνιασουμε... ναι, ναι, στο νοτελι 2 αναφερομαι...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts