freddaras Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Μάλιστα πολύ ευχάριστα νέα για το κινητό μας παίδες. Σε λίγο πάω σπίτι και θα την περάσω και εγώ.. (την κατέβασα ήδη στην δουλειά) Μου αρέσει που όλοι λένε ότι το κινητό γίνεται ακόμη πιο γρήγορο και πιο smooth με την νέα έκδοση. Και περιμένουμε και jb.. Έχει το κινητακι μας ψωμιά ακόμη.. :) Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 To ενεργοποίησα αλλά ακόμα δεν έχω καταφέρει να το κάνω να παίξει... Με κρατημένο το δάχτυλο στην οθόνη μου βγάζει τις επιλογές για Wallpaper/Widgets κλπ... EDIT: παίζει μια χαρά από locked screen βέβαια! Από locked screen παίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Φωτιές ανάψατε πάλι και μόλις ήρθα στη δουλειά και τα διάβασα. Δεν είναι λέω την ώρα να πάω σπίτι να φλασαρω!! Παιδιά ο s3 launcher είναι αυτός που περιέχει; Γιατί σε παλιότερες ρομ δεν έτρεχε και πολύ γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Ναι αυτός είναι. Τρέχει σφαίρα !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orone Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Νεος Hydracore 3.5.. Ο τυπος καθε μερα φτιαχνει καινουργιο kernell! Changelog v3.5 HydraCore - Rebuilt from scratch - Addressed lag problems - Voltage Control apps / AOKP built in "performance" tab now fully working - Android logger built in (not a module any more) - Fixed Button lights in non TW roms - Removed all undervolting from STD kernel - now completely stock frequencies and voltages - OC kernel min GPU now set to 267mhz @ 925mv (barely more than old kernels @ 160mhz) - Re added all standard kernel debugging for full application support (logging is not used by the kernel but is available for apps, particurlarly debugfs) - Updates to hardcore's k3-11 MDNIE settings - SLQB allocator Link Παράθεση There are 10 kinds of people..those who understand binary code,and those who don't.. http://www.ted.unipi.gr/logo.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Nerven Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Μόλις έγινα ενας κάτοχος Samsung Galaxy Note !!! Το περιμένω αύριο με courier! :w00t::w00t::w00t::w00t::w00t::w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Μόλις έγινα ενας κάτοχος Samsung Galaxy Note !!! Το περιμένω αύριο με courier! :w00t::w00t::w00t::w00t::w00t::w00t: Καλορίζικο :) Στην καλύτερη φάση το πήρες. Σήμερα μόλις είχαμε ένα πολύ δυνατό update και σύντομα περιμένουμε και jb. Καλορίζικο και καλά φλασαρισματα :p Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Ρε παιδια φλάσαρα τη νεα γερμανικη αλλά κολλάει στο λογότυπο της samsung χωρίς να μπορεί να μπουτάρει ,δεν έκανα βέβαια τα wipes στην αρχή και μάλλον φταιει αυτό .Τι μπορώ να κάνω τώρα για να ξεκολήσω; Μήπως μπορώ φλασάροντας μια wipe rom και που θα τη βρώ; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Nerven Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 (edited) Καλορίζικο :) Στην καλύτερη φάση το πήρες. Σήμερα μόλις είχαμε ένα πολύ δυνατό update και σύντομα περιμένουμε και jb. Καλορίζικο και καλά φλασαρισματα :p Sent from my note Σε ευχαριστώ πολύ! Ας το χαρώ λίγο stock πρώτα :p Αν πέσει root, flash, etc η εγγύηση πάπαλα; :cry: ps Ώχχχ 500 σελίδες διάβασμα έχω να ρίξω; :P Edited September 5, 2012 by Nerven Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Ρε παιδια φλάσαρα τη νεα γερμανικη αλλά κολλάει στο λογότυπο της samsung χωρίς να μπορεί να μπουτάρει ,δεν έκανα βέβαια τα wipes στην αρχή και μάλλον φταιει αυτό .Τι μπορώ να κάνω τώρα για να ξεκολήσω; Μήπως μπορώ φλασάροντας μια wipe rom και που θα τη βρώ; Προσπάθησα να φλασάρω μια άλλη ics rom αλλά πάλι τα ίδια .Καμμια ιδέα; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 (edited) Σε ευχαριστώ πολύ! Ας το χαρώ λίγο stock πρώτα :p Αν πέσει root, flash, etc η εγγύηση πάπαλα; :cry: ps Ώχχχ 500 σελίδες διάβασμα έχω να ρίξω; :P Όχι φίλε μου μην τις διαβάζεις όλες. Την Βίβλο του Elthis διάβασε και όταν αποφασίσεις να ρουταρεις...εδώ είμαστε!:) Ρε παιδια φλάσαρα τη νεα γερμανικη αλλά κολλάει στο λογότυπο της samsung χωρίς να μπορεί να μπουτάρει ,δεν έκανα βέβαια τα wipes στην αρχή και μάλλον φταιει αυτό .Τι μπορώ να κάνω τώρα για να ξεκολήσω; Μήπως μπορώ φλασάροντας μια wipe rom και που θα τη βρώ; Σε recovery δεν μπαίνει; Αν μπαίνει κάνε τα wipes με Abyss και μετά πέρνα την με pc odin. Αν δεν μπορέσεις να μπεις recovery πέρνα την ZLPF την Ταϊβανέζικη που έχει και αλλαγή bootloader. Αυτή τα κάνει σκούπα όλα...:) http://www.hotfile.com/dl/156659285/3ff1360/N7000ZSLPF_N7000OZSLPF_BRI.zip.html Edited September 5, 2012 by pandrits Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 (edited) Όχι φίλε μου μην τις διαβάζεις όλες. Την Βίβλο του Elthis διάβασε και όταν αποφασίσεις να ρουταρεις...εδώ είμαστε!:) Σε recovery δεν μπαίνει; Αν μπαίνει κάνε τα wipes με Abyss και μετά πέρνα την με pc odin. Αν δεν μπορέσεις να μπεις recovery πέρνα την ZLPF την Ταϊβανέζικη που έχει και αλλαγή bootloader. Αυτή τα κάνει σκούπα όλα...:) http://www.hotfile.com/dl/156659285/3ff1360/N7000ZSLPF_N7000OZSLPF_BRI.zip.html Σε recovery μπαίνει αλλά μάλλον το στοκ Δείχνει ένα ψόφιο αντροιντ και έχει επιλογή wipe data αλλά φοβάμαι να το κάνω. Προσπαθησα να βάλω και αβυσσ αλλά μάταια Edited September 5, 2012 by nnik_1969 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 ρε παιδια αυτο το null γιατι το λεει στο πληκτρολογιο τησ νεας γερμανικης? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Σε recovery μπαίνει αλλά μάλλον το στοκ Δείχνει ένα ψόφιο αντροιντ και έχει επιλογή wipe data αλλά φοβάμαι να το κάνω. Προσπαθησα να βάλω και αβυσσ αλλά μάταια Θα περάσεις μέσω odin έναν safe kernel, στο reboot θα μπεις κατευθείαν Cwm και θα κάνεις τα wipes. Το είχα πάθει και εγώ αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Θα περάσεις μέσω odin έναν safe kernel, στο reboot θα μπεις κατευθείαν Cwm και θα κάνεις τα wipes. Το είχα πάθει και εγώ αυτό. Στο pda τον βάζεις τον κέρνελ; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Στο pda τον βάζεις τον κέρνελ; Ναι. Μετά ξαναπερνα την ρομ και είσαι κομπλέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lion Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Η ιταλική έχει τα καλούδια της τελευταίας Γερμανικής; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Nerven Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 (edited) Sorry που διακόπτω την συζήτηση περί kernels αλλά θέλω να ρωτήσω την άποψη σας για τα παρακάτω για να τα παραγγείλω ή κάτι άλλο καλύτερο να μου προτείνετε μιας και είστε πιο παλιοί χρήστες του N7000. (Το δικό μου θα έρθει αύριο :D) Τρία screen protector να έχω να αλλάζω για αρχή Screen Protector Και ένα καληματάκι με προστασία οθόνης. Flipcover Τι λέτε; :worry: PS Λέω να πάρω το κάλυμμα σε άσπρο χρώμα ώστε πίσω να είναι άσπρο καπάκι πίσω, άσπρο κάλυμμα μπροστά αλλά η οθόνη θα είναι όλη μαύρη μιας και πήρα το Dark blue που έχει μαύρη οθόνη. Αυτό Κάπως έτσι http://www.youtube.com/watch?v=53sRs9flsSA Edited September 5, 2012 by Nerven Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Ναι. Μετά ξαναπερνα την ρομ και είσαι κομπλέ. Ευχαριστώ φίλε .Δεν χρειάστηκε καν να περάσω τη ρομ .Έκανα τα wipes και με το νέο boot μπήκε αμέσως.Να σου πω μόλις είδα το ψόφιο ανθρωπάκι του αντρόιντ τα ψιλοχρειάστηκα,αλλά εντάξει είμαι παλιά καραβάνα τώρα δεν πανικοβάλομαι εύκολα.:):ninja: Εΰχαριστώ και πάλι. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 ετοιμαζομαι να περασω την τελευταια ρομ με ολα τα καλουδια.. παιδες το call rec λειτουργει? το δοκιμασε κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xet84 Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 παιδια για ρουτ στη νεα γερμανικη πρεπει να κανουμε κατι ? \η ειναι ηδη ρουταρισμενη ? Παράθεση Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lion Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 ετοιμαζομαι να περασω την τελευταια ρομ με ολα τα καλουδια.. παιδες το call rec λειτουργει? το δοκιμασε κανεις? Την ιταλική εννοείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Την ιταλική εννοείς; ναι XXLRQ:) αυτη που λεγαμε το μεσημερι.. γιατι βγηκε και αλλη?:blink: opps αυτυη ειναι η γερμανικη μπερδεύτηκα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lion Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 ναι XXLRQ:) αυτη που λεγαμε το μεσημερι.. γιατι βγηκε και αλλη?:blink: opps αυτυη ειναι η γερμανικη μπερδεύτηκα... Τελικά η ιταλική έχει και αυτή τα καλούδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 Τελικά η ιταλική έχει και αυτή τα καλούδια; ρε παιδια σορυ γιατι μπερδεύτηκα τελειως τωρα..:lol::lol: εγω μολις περασα την XXLRQ! μου βγηκε οντως ο νεος launcher κτλ... ποια ειναι η γερμανικη και ποια ειναι η ιταλικη? επισης την XXLRQ πως την ρουταρατε? τα mods call rec κτλ δουλευουν? σορυ τωρα γυρισα σπιτι και εχω χαοσει λιγο...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts