freddaras Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 οταν αλλαζουμε κερνελ, ας περιμενουμε να περασουν ~4 ολοκληρωμενες φορτισεις πρωτου σχηματισουμε αποψη για την αυτονομια του. εχει σημασια και το ποσοστο που ειχε η μπαταρια την ωρα του φλασαρισματος του Συμφωνώ για αυτό λέω θα περιμένω.. Πάντως ειδα και ένα βιντεακι στο YouTube 75 η μπαταρία :p Δέκα δέκα πέφτουν τα νούμερα.. Τεσπα θα δείξει καλύτερα αύριο.. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Συμφωνώ για αυτό λέω θα περιμένω.. Πάντως ειδα και ένα βιντεακι στο YouTube 75 η μπαταρία :p Δέκα δέκα πέφτουν τα νούμερα.. Τεσπα θα δείξει καλύτερα αύριο.. Sent from my note Καλά, θα σε δω αύριο που θα έχει βγει o 3,...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Καλά, θα σε δω αύριο που θα έχει βγει o 3,...:p Λογικα θα γίνει αυτό γιατί βρήκαν μπαγκ στις εφαρμογές όταν πατάς να δεις ποιες είναι σε εκτέλεση δεν σου δείχνει τα mb ε και λογικα θα το διορθώσουν το θέμα είναι να διόρθωνε και την μπαταρία αν μπορούσε να κράταγε 4-5 μερουλες με πολύ χρήση καλά θα ήταν ε; χαχαλολ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Όχι να μη κρατάει η μπαταρία 4-5 ημέρες. Έτσι πώς θα πάμε στο Note2 με 3100mAh μπαταρία :lol: ; (Βέβαια την ίδια απόδοση θα έχει το κινητό...1-2 ημέρες με καλή χρήση). Πάντως ότι κέρνελ και να έχω βάλει στις 40 ώρες με αρκετή χρήση το κινητό κρατάει μια χαρά, μετά φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1868760 Νέα ρομ παίδες η κάνω λάθος; Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1868760 Νέα ρομ παίδες η κάνω λάθος; Sent from my note Ναι έτσι φαίνεται... Πρέπει να περιμένουμε όμως τα Ευρωπαϊκά updates. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vga Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Παίδες ο καλύτερος notecore είναι ο 14.1. Καλύτερος από το νέο hydracore... Συμφωνώ και εγώ, με τον 14.1 όλα δούλευαν καλύτερα και η μπαταρία (Chrack 14) Παράθεση Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Εγώ περιμένω την κυπριακή ROM.... Είμαστε ακόμα στη 2.3.6... Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Εγώ περιμένω την κυπριακή ROM.... Είμαστε ακόμα στη 2.3.6... lol... εισαι σε καλο δρομο! :lol: Μη βάλει κανείς τον HydraCore 3.1 - έχει πρόβλημα το BT... κατά τα άλλα φοβερή διαχείριση μπαταρίας... 4-5 λεπτά σε tapatak και δεν έχει πέσει % μπαταρίας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Ναι έτσι φαίνεται... Πρέπει να περιμένουμε όμως τα Ευρωπαϊκά updates. Και από ότι βλέπω έχει αρκετές αλλαγές.. Άντε να βγει ευρωπαϊκή έκδοση να την δοκιμάσουμε. lol... εισαι σε καλο δρομο! :lol: Μη βάλει κανείς τον HydraCore 3.1 - έχει πρόβλημα το BT... κατά τα άλλα φοβερή διαχείριση μπαταρίας... 4-5 λεπτά σε tapatak και δεν έχει πέσει % μπαταρίας! Εγώ το γύρισα cf σήμερα μέχρι να στρώσει η κατάσταση εκεί. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 lol... εισαι σε καλο δρομο! :lol: Γι αυτό θα βάλω Παναμά να ησυχάσω! ;) Μου κάνει και κάτι κουλά το Note τελευταίως... Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 (edited) Γι αυτό θα βάλω Παναμά να ησυχάσω! ;) Μου κάνει και κάτι κουλά το Note τελευταίως... Βάλε την άμεσα:). Εγώ έχω να αλλάξω ΡΟΜ μια εβδομάδα (!) μετα τον ΠΑΝΑΜΑ. Ηρέμησα... και περιμενω το ΝΟΤΕ 2... :lol: Edited September 4, 2012 by geovass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Πειράζει που το έχω χρονίσει μονιμα στα 1400 με το antutu ;;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Μη βάλει κανείς τον HydraCore 3.1 - έχει πρόβλημα το BT... κατά τα άλλα φοβερή διαχείριση μπαταρίας... 4-5 λεπτά σε tapatak και δεν έχει πέσει % μπαταρίας! Changelog v3.1b HydraCore - Fixed bluetooth for TW roms Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 (edited) Εχθές ρώτησα τι είναι το fast dormancy μου είπαν και το απενεργοποίηση να πω λοιπών ότι πριν όντας ενεργοποιημένο τέτοια ώρα με την ίδια χρησει είχα 80% μπαταρία ενώ σήμερα που το απενεργοποίηση τώρα εχω 90%. Να λοιπών κάτι λεπτομέριες που κάνουν τη διαφορά. Edited September 4, 2012 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Εχθές ρώτησα τι είναι το fast dormancy μου είπαν και το απενεργοποίηση να πω λοιπών ότι πριν όντας ενεργοποιημένο τέτοια ώρα με την ίδια χρησει είχα 80% μπαταρία ενώ σήμερα που το απενεργοποίηση τώρα εχω 90%. Δεν καταλαβα Χριστό! :lol: Απ'τις γενικες γραμμες βγαζω πως με απενεργοποιημενο το fast dormacy εχεις με την ιδια χρηση πεσει στα 90% αντι στα 80% ..ετσι? Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Δεν καταλαβα Χριστό! :lol: Απ'τις γενικες γραμμες βγαζω πως με απενεργοποιημενο το fast dormacy εχεις με την ιδια χρηση πεσει στα 90% αντι στα 80% ..ετσι? Όλα τα κατάλαβες είδες... Ναι αυτό ακριβός τώρα με χρήση μια ώρα στο ίντερνετ έβαλα και τον 3.1 και είμαι 80% βλέπω να λύθηκε το προβληματακια που είχα με κατανάλωση. Για να δούμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Πειράζει που το έχω χρονίσει μονιμα στα 1400 με το antutu ;;; Κανείς;;;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Κανείς;;;; Για ποιών λόγο το έχεις κάνει αυτό θα σου ξετίναξει την μπαταρια και μπορεί να σου ανεβάσει και θερμοκρασίες. Δεν ξέρω αν έχει πρόβλημα αλλά δεν νομίζω να είναι και ποιο γρήγορο έτσι δεν είναι βλέπεις καμία διαφορά;;;;; γιατί δεν περνάς έναν οβερκλοκιν κερνελ και να τρέχει γραμικα στα 1600;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Βγήκε μια νέα ρομ, ιταλική. Την πέρασε κανείς ;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Για ποιών λόγο το έχεις κάνει αυτό θα σου ξετίναξει την μπαταρια και μπορεί να σου ανεβάσει και θερμοκρασίες. Δεν ξέρω αν έχει πρόβλημα αλλά δεν νομίζω να είναι και ποιο γρήγορο έτσι δεν είναι βλέπεις καμία διαφορά;;;;; γιατί δεν περνάς έναν οβερκλοκιν κερνελ και να τρέχει γραμικα στα 1600;; Αυτό είναι το θέμα ρε σι ότι βλέπω διαφορα σε όλα. Ιδικά όταν ανοίγω τηλέφωνο,μηνύματα,επαφές.τα ανοίγει σφαίρα...ότι μου ρουφάει μπαταρία μου ρουφάει αλλά θέμα θερμοκρασίας δεν έχω .... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 (edited) Βγήκε μια νέα ρομ, ιταλική. Την πέρασε κανείς ;. αν αναφερεσαι σε στοκ, δεν βλεπω κατι για Ιταλια.. αυτο βλεπω και το εχω ηδη βαλει να κανει download. N7000JPLR8----4.0.4/12.08.21-N7000OJPLR8---Download--United Arab Emirates τελικα το LR8 υποθετω πως ειναι πιο καινούργια απτην LR3 του Panama και λογικα ισχυει αυτο που ειχε πει ενα παιδι πως απλα αργησε πολυ να παει στον Παναμα η LR3:lol: (τουλαχιστον ηταν προσεγμενη LR3!) Επισης κατεβαζω και τη asylum-aokp-jb-build-02.zip για να την δοκιμασω.. διαβασα λιγο στο thread της και βλεπω πολυ καλα λογια. Edited September 4, 2012 by c0rpse_grinder Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lion Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Έβαλε κανεΊς Εμιράτα; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geonahta Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Είμαι στην πρώτη μέρα με asylum aokp build02, JB4.1.1. Όλα καλά μέχρι στιγμής. Χρειάστηκε να κάνω ένα restart το μεσημέρι καθώς ο nova έκανε κάτι σκαλωματα. Ειναι μικρα τα γραμματα, αλλα προφανως εχει 213 dpi..Ταιριάζει πολύ με το nexus7 μου :-) camera, bt, gps, παίζουν όλα. Κάτι πρέπει να παίζει με την external sd,δεν κανει mount σωστα στο media scanner. Το μονο που μου λειπει ειναι ενα call recording. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 (edited) GT-N7000 Italy (H3G) 2012 September Android 4.0.4 N7000XXLRL Aυτή και αν δεν είναι σφαίρα... Edited September 4, 2012 by apitsakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts