Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο τελευταιος cf kernel

εδω εχει 9 ,πως παει αναλογα με την ρομ;

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=26746339&postcount=7

αυτος ειναι το τελευταιος...

http://download.chainfire.eu/210/CF-Root/SGN/CF-Root-SGN_XX_OXX_LRI-v5.6-CWM5.zip

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

1) Κατεβαζουμε οποιαδήποτε οfficial ICS εκδοση θελουμε απο εδω (προτεινεται αυτη του Παναμα)

2) Tην περναμε μεσω PC Οdin στο κινητο (Οδηγιες εδω)

3) Μετα παλι μεσω Odin περναμε CF-Kernel για να γινουμε root και εχουμε recovery (link για τον κερνελ εδω)

4) Αφου μπει ο κερνελ παμε και κατεβαζουμε τα mods:

• α. Mod for call recording : (for rooted device) απο
εδω
-αφου το κατεβασουμε, το βαζουμε στην εσωτερικη μνημη του κινητου οχι στην εξωτερικη sd.
-μετα κατεβαζουμε το root explorer (απο καπου..PM με αν δεν..) και σβηνουμε μονοι μας
τα phone.odex & phone_util.odex from system/app folder.
-κανουμε reboot σε recovery και φλασαρουμε το αρχειακι που κατεβασαμε ("Call recording-N7000-ICS")
β. Touchwiz 5 (SGS3) απο εδω και απλα τα φλασαρουμε μεσω recovery.
γ. 15 Toggle systemUI απο εδω (για εκδοσεις απο LRK και μετα, αν εχετε παλαιωτερη εκδοση πατε σε αυτο εδω). Αφου κατεβει το φλασαρουμε μεσω recovery και μετα οταν ανοιξουμε τη συσκευη παμε αμεσως στον root explorer παλι και σβηνουμε αυτη τη φορα το systemui.odex from system/app

5) εως τωρα ειχαμε το τριγωνακι σε καθε reboot και ειναι και ανεβασμενος ο μετρητης για τα φλασαριασματα, αυτο το διορθωνουμε με το triangle away του chainfire που βρισκεται εδω. Περισσοτερα για το triangle away εδω. Αφου το κατεβασουμε το εγκαθιστουμε και το τρεχουμε προσεκτικα. Καλο ειναι να μαστε online οταν γινεται αυτο γιατι μπορει να ζητησει να κατεβασει καποια αρχεια. Αφου ολα οκ θα μπει σε ενα ειδικο recovery οπου θα σας ζητηθει να πατησετε το vol up για να κανει το reset του counter.. αφου γινει αυτο, ξεκιναει παλι η συσκευη μας με μηδενισμενο counter.

6) Tωρα ειναι ολα ετοιμα και μπορειτε ειτε να μεινετε με αυτον τον kernel ειτε να δοκιμασετε καποιον αλλον οπως ο Hydracore (link) o οποιος συμφωνα με τον dev του ειναι FULLY SAFE FOR ALL WIPES ON ALL ROM TYPES.

Καλό θα ήταν αν μπορούσε o Elthis να πρόσθετε αυτό τον οδηγό στην Βίβλο μιας και πολλοί καινούριοι φίλοι μπερδεύονται με τον παλιό...αφού έχει αλλάξει.

Μπράβο c0rpse πολύ καλή δουλειά και κατατοπιστική...:)

Το systemUI.odex (ας το κάνουμε πρώτα μια αντιγραφή στην κάρτα μας για καλού και κακού) δεν το κάνουμε delete ΠΡΙΝ φλασάρουμε ;. Τουλάχιστον έτσι κάνω εγώ. Απλά να προστεθούν και κάποια άλλα πράγματα όπως π.χ για install το theme των 15 toggles σε revovery θα πρέπει πρώτα να κάνουμε format cache/wipe dalvik cache. Ίσως πολλοί να μην το γνωρίζουν αυτό.

Το systemUI.odex (ας το κάνουμε πρώτα μια αντιγραφή στην κάρτα μας για καλού και κακού) δεν το κάνουμε delete ΠΡΙΝ φλασάρουμε ;. Τουλάχιστον έτσι κάνω εγώ. Απλά να προστεθούν και κάποια άλλα πράγματα όπως π.χ για install το theme των 15 toggles σε revovery θα πρέπει πρώτα να κάνουμε format cache/wipe dalvik cache. Ίσως πολλοί να μην το γνωρίζουν αυτό.

Οντως και γω ολα αυτα που ειναι για delete τα εχω μεταφέρει σε εναν φακελο στην εξωτερική καρτούλα (αχρειαστα να ναι...). Οσον αφορα το wipe cache /dalvik δεν το εγραφε στις οδηγίες του γιατρού και οταν εγω το έκανα αυτές ακολούθησα.. Και ολα καλα χωρις κανενα πρόβλημα. Αλλα αν εισαι σίγουρος πως αν κανεις τα συγκεκριμένα wipes είναι καλύτερα, τοτε να το προσθέσω απο πανω :-) Tι αλλα πραγματα πιστευεις πρεπει να προστεθουν διοτι απ'οτι λες αυτο με το cache/dalvik ειναι ενα απλα ενα παραδειγμα:p

Edited by c0rpse_grinder
Coolpad F1 (8297W)

το ειχαμε κουβεντιασει και παλιοτερα νομιζω..

σε βαρια sites ζοριζεται κολλάει και γινεται αργος..

δες το παρακατω βιντεο που τραβηξα με την τελευταια cm9 που εβαλα τον ιουλιο...

Απο το video βλεπω οτι χρησιμοποιεις αλλο browser (xscope). Ειλικρινα τετοια συμπεριφορα δεν εχω δει με τον stock.Ποιο site εβλεπες να το τεσταρω με τον stock της 9.1?

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Απο το video βλεπω οτι χρησιμοποιεις αλλο browser (xscope). Ειλικρινα τετοια συμπεριφορα δεν εχω δει με τον stock.Ποιο site εβλεπες να το τεσταρω με τον stock της 9.1?

Αργύρη εγώ με την cm10 με τα οποία μικροπροβλήματα της δεν έχω δει τέτοια συμπεριφορά στο σερφαρισμα .αυτό που ανέβασε ο Φρέντυ το αντιμετώπισα με το γκαλαξυ ταμπλετ που είχα με την 3.2 πάνω... τέτοιο χάλι λες και ανέβαζες κουρτίνα..καμιά σχέση Φρέντυ εδώ μπαίνω στο σάιντ των xda και δεν έχω τέτοιο πρόβλημά

Παναγιωτης

θεωρω τον xscope μια και τον ανεφερες εναν απο τους καλυτερους browsers για το κινητο μας...απιστευτος....

δεν φταιει σε καμια περιπτωση αυτος.....

Αργύρη εγώ με την cm10 με τα οποία μικροπροβλήματα της δεν έχω δει τέτοια συμπεριφορά στο σερφαρισμα .αυτό που ανέβασε ο Φρέντυ το αντιμετώπισα με το γκαλαξυ ταμπλετ που είχα με την 3.2 πάνω... τέτοιο χάλι λες και ανέβαζες κουρτίνα..καμιά σχέση Φρέντυ εδώ μπαίνω στο σάιντ των xda και δεν έχω τέτοιο πρόβλημά

θα το δω καλυτερα παιδες και θα επανελθω...

παντως παρα πολυ κοσμος γκρινιαζε για το θεμα.....και στο SGII....

θεωρω τον xscope μια και τον ανεφερες εναν απο τους καλυτερους browsers για το κινητο μας...απιστευτος....

δεν φταιει σε καμια περιπτωση αυτος.....

θα το δω καλυτερα παιδες και θα επανελθω...

παντως παρα πολυ κοσμος γκρινιαζε για το θεμα.....και στο SGII....

παιδια κι εγω με 9.1 δεν εχω τετοιο προβλημα ... chrome εγω.. με στοκ λιγα νερα τα κανει σε βαριες σελιδες αλλα καμια σχεση με το βιντεο

Παύλος

Καλησπέρα. Σήμερα περάσαμε την stock του Παναμά μέσω mobile Odin pro και αντιμετωπισα προβλημα με το csc.με το samsung keyboard εγραφε nullnull.δοκιμασα να ξαναφλασαρω το cach.img μεσω mobile odin αλλα τπτ.Καμια ιδεα?

Επισης ηθελα να ρωτησω αν το mobile odin αυξανει τον counter.Αν και δεν μου εβγαλε triangle,ρωταω απλα για επιβεβαιωση

Edited by vViperXx

Καλησπέρα. Σήμερα περάσαμε την stock του Παναμά μέσω mobile Odin pro και αντιμετωπισα προβλημα με το csc.με το samsung keyboard εγραφε nullnull.δοκιμασα να ξαναφλασαρω το cach.img μεσω mobile odin αλλα τπτ.Καμια ιδεα?

Επισης ηθελα να ρωτησω αν το mobile odin αυξανει τον counter.Αν και δεν μου εβγαλε triangle,ρωταω απλα για επιβεβαιωση

μπορεις πολυ απλα να μπεις σε download mode για να δεις αν εχει αυξηθει ο counter

επισης, δεν ειναι απαραιτητο να υπαρχει το τριγωνακι για να ειναι + ο counter

edit: Βγηκε Νεος HYDRACORE:

STANDARD Kernel (no OC)

v3 CWM Zip - http://hecubus.com/xda/kernel/HydraC...ORE_v3_STD.zip

v3 ODIN Tar - http://hecubus.com/xda/kernel/HydraC...ORE_v3_STD.tar

OC/UV kernel (with overclock / undervolt)

v3 CWM Zip - http://hecubus.com/xda/kernel/HydraC...CORE_v3_OC.zip

v3 ODIN Tar - http://hecubus.com/xda/kernel/HydraC...CORE_v3_OC.tar

Edited by c0rpse_grinder
Coolpad F1 (8297W)

Σε πολλές rom χάνεται το root. Αυτό λένε στο νήμα του hydracore, και πρέπει να φλασάρουν το Supersu

Σε πολλές rom χάνεται το root. Αυτό λένε στο νήμα του hydracore, και πρέπει να φλασάρουν το Supersu

Ο οδηγός ειναι για το πως να γίνουν ολα αυτα σε στοκ ρομ, στις οποίες απ όσο ξέρω δεν χάνεται το root

Coolpad F1 (8297W)

Ο οδηγός ειναι για το πως να γίνουν ολα αυτα σε στοκ ρομ, στις οποίες απ όσο ξέρω δεν χάνεται το root

Δλδ εγώ με κρακ ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω;;

Απλά στον τελευταίο κέρνελ hydracore (3.0) υπάρχει αυτό το πρόβλημα.

Μόλις τον έβαλα σε Παναμά.

Κανένα απολύτως πρόβλημα με το ροοτ.

Και όμως πάει ακόμη πιο σφαίρα του κινητό.. Απίστευτο.

Sent from my note

Καλημερα... Μια ερωτηση : Μπορει καποιος να μου θυμησει πως κοιταμε τον counter?

Edit: ΑΑΑΑ δηλαδη μπαινω download mode και μου λεει αν εχει αυξηθει?? ευχαριστω πολυ

Edited by TiAiNO
kTm Duke 690

Καλημερα... Μια ερωτηση : Μπορει καποιος να μου θυμησει πως κοιταμε τον counter?

Καλημέρα μπαίνεις σε download mod πατημενα ταυτόχρονα power+volume down+ home

Παναγιωτης

Εδω μου λεει :

ODIN MODE

PRODUCT NAME : GT-N7000

CUSTOM BINARY DOWNLOAD: NO

CURRENT BINARY : SAMSUNG OFFICIAL

Εισαι Οκ :-) "CUSTOM BINARY DOWNLOAD: NO"

Δλδ εγώ με κρακ ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω;;

οντως το comment του φιλου apitsakis προκαλει λιγο συγχιση χωρις λογο :lol:

αν ακολουθήσεις τον οδηγό δεν θα χεις πρόβλημα σε οποια ρομ και να σαι, διότι αν δεις το 1ο+2ο βήμα ειναι μετάβαση σε στοκ ρομ.

Edited by c0rpse_grinder
Coolpad F1 (8297W)

Γιά c0rpse_grinder... ο οδηγός είναι εκπληκτικός... και πολύ ουσιαστική προσφορά σου, βέβαια και των άλλων παιδιών.

Ευχαριστούμε!

Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD)

για να βάλω και εγώ του Παναμά απο Alba XXLQ3 by elthis ακολουθώ τον οδηγό στην προηγούμενη σελίδα ή κάνω κάποια άλλη διαδικασία???εχω αρχίσει και μπερδεύομαι με τόσα που έχουν βγει...:blink:
[sIGPIC][/sIGPIC]

για να βάλω και εγώ του Παναμά απο Alba XXLQ3 by elthis ακολουθώ τον οδηγό στην προηγούμενη σελίδα ή κάνω κάποια άλλη διαδικασία???εχω αρχίσει και μπερδεύομαι με τόσα που έχουν βγει...:blink:

ακολουθεις απλα τον οδηγο , δεν υπαρχει προβλημα που εισαι σε αλλη ρομ γιατι τα βηματα 1 και 2 σε βαζουν στην τελευταια στοκ του παναμα.

σε περιπτωση που θες να κανεις wipe πριν το περασμα της stock περνα εναν safe kernel (hydracore, abyss4.2) και κανε τα απαραιτητα wipes.

μετα κλενεις το note και μπαινεις με key combo σε download mode για να φλασαρεις μεσω Odin

Coolpad F1 (8297W)

οκ άρα δεν χρειάζεται να πάω πρώτα σε Gingerbread σωστα?

ευχαριστούμε για τον οδηγό...:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

οκ άρα δεν χρειάζεται να πάω πρώτα σε Gingerbread σωστα?

ευχαριστούμε για τον οδηγό...:)

oχι οχι δεν χρειαζεται, απλα και ομορφα μεσω Odin φλασαρεις την ICS που θες :)

Coolpad F1 (8297W)