Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εξαιρετικη γ νέα chrack αλλα ενα παραπονο εχω μόνο.Τα γράμματα στον browser είναι αχνά, μπορώ να ρυθμίσω μια γραμματοσειρά να φαίνεται πιο έντονη;

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εξαιρετικη γ νέα chrack αλλα ενα παραπονο εχω μόνο.Τα γράμματα στον browser είναι αχνά, μπορώ να ρυθμίσω μια γραμματοσειρά να φαίνεται πιο έντονη;

Αν είναι το ίδιο με την 12 μπορείς να απεγκαταστησεις τα jb fonts από τον aroma installer. Σου επαναφέρει την παλιά γραμματοσειρά.:)

Αν είναι το ίδιο με την 12 μπορείς να απεγκαταστησεις τα jb fonts από τον aroma installer. Σου επαναφέρει την παλιά γραμματοσειρά.:)

Δηλαδή να φλασαρω πάλι τη ρομ χωρίς wipe και να επιλέξω απεγκατάσταση από το aroma¿

Παιδιά μόλις είδα στους xda ότι άλλα δυο παιδιά είχαν το ίδιο πρόβλημα με εμένα η εγκατάστασή της Chrack σταμάτησε στο 50% μάλλον θα έχει κάποια θέματα όσον αφορά τον λαντσερ του S3..προσπάθησε κανένας από το φόρουμ να τον εγκαταστήσει? Η περασατε την ρομ χωρίς κανένα Μοντ?
Παναγιωτης

Παιδιά μόλις είδα στους xda ότι άλλα δυο παιδιά είχαν το ίδιο πρόβλημα με εμένα η εγκατάστασή της Chrack σταμάτησε στο 50% μάλλον θα έχει κάποια θέματα όσον αφορά τον λαντσερ του S3..προσπάθησε κανένας από το φόρουμ να τον εγκαταστήσει? Η περασατε την ρομ χωρίς κανένα Μοντ?

Αυτό σου είπα πριν,με αυτό το μοντ μου έπεφτε σε bootloop, και με κάποια άλλα ίσως,δεν ξέρω σίγουρα.

Μήπως ξέρεις την απάντηση στην προηγούμενη ερώτηση μου;

Αυτό σου είπα πριν,με αυτό το μοντ μου έπεφτε σε bootloop, και με κάποια άλλα ίσως,δεν ξέρω σίγουρα.

εγω παντα Apex Launcher εχω οποτε οταν εκανα την εγκατασταση εβαλα αυτον και δεν ειχα κανενα προβλημα

Coolpad F1 (8297W)

Με το άρομα κανε απεγκατάσταση τα jb Fonts η κατέβασε από το μάρκετ το rom toolbox αυτό έχει μέσα 220 fonts διάλεξε αυτό που θα σου κάτσει καλύτερα στο μάτι αρκεί να υποστηρίζει Ελληνικα αυτό που θα διαλεξεις

Παναγιωτης

Περιμενετε λιγο γιατι βγάζει την v14 και θα εχει λυσει τα παραπάνω προβλήματα

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

απο που προκυπτει το λιγο? :p μολις βγηκε η 13.. πιο πιθανο το βλεπω να βγει η 13.1 .. μετα 13.2 ..ισως 13.3 και μετα 14

Coolpad F1 (8297W)

Ευχαριστω παιδιά ,δούλεψε.

Όχι ρε μαμωτο,μια φορά την έβαλα πρώτος και την πάτησα.

Τέλος πάντων δεν θα θέλει full wipe λογικά.

Ευχαριστω παιδιά ,δούλεψε.

Όχι ρε μαμωτο,μια φορά την έβαλα πρώτος και την πάτησα.

Τέλος πάντων δεν θα θέλει full wipe λογικά.

στην Chrack αναφερεσαι ε? τι εννοεις δεν θελει full wipe? αφου γραφει:

For the V13 i recomment to make a Fullwipe!

You can try to wipe chache and dalvic only, but if you have problems

make Fullwipe and look if the Problem is gone!

Coolpad F1 (8297W)

http://www.hotfile.com/dl/168348541/dad4275/N7000UBLR3_N7000UWHLR2_TPA.zip.html

17/8/12 Παναμάς. Έχει Ελληνικά κανονικά, εγώ την πέρασα full wipe και την ρουτάρισα με Cf LR1 :)

Το ρουτ...:)

:)

Δηλαδή εγώ που έχω ρουτάρει με την πρώτη μέθοδο του ντόκτορα, και είμαι με στοκ κερνελ, υπάρχει λόγος να περάσω τον CF;

στην Chrack αναφερεσαι ε? τι εννοεις δεν θελει full wipe? αφου γραφει:

For the V13 i recomment to make a Fullwipe!

You can try to wipe chache and dalvic only, but if you have problems

make Fullwipe and look if the Problem is gone!

Εννοώ δεν θα θέλει η14 εφόσον έχεις βάλει τη 13.αφού θα είναι ίδια βάση.

Εννοώ δεν θα θέλει η14 εφόσον έχεις βάλει τη 13.αφού θα είναι ίδια βάση.

μα καλα, γιατι μιλαμε απο τωρα για την 14? εχω χασει καποιο επισοδειο? :lol:

Coolpad F1 (8297W)

Με το άρομα κανε απεγκατάσταση τα jb Fonts η κατέβασε από το μάρκετ το rom toolbox αυτό έχει μέσα 220 fonts διάλεξε αυτό που θα σου κάτσει καλύτερα στο μάτι αρκεί να υποστηρίζει Ελληνικα αυτό που θα διαλεξεις

Εγώ πάντως δοκίμασα να το κάνω και κόλλησα το κινητό. Αναγκάστηκα και έκανα εγκατάσταση από την αρχή.

Τελικά με Apex (όπως είχε πει ο φίλος c0rpse) πέρασε κανονικά. Δεν μπορώ να καταλάβω που μπορεί να οφείλεται αυτό και πως με S3TouchWiz κολλάει. Λογικά θα το έχει τσεκάρει. Μπορεί να φταίει και κάτι που έκανα.
spada

Τελικά με Apex (όπως είχε πει ο φίλος c0rpse) πέρασε κανονικά. Δεν μπορώ να καταλάβω που μπορεί να οφείλεται αυτό και πως με S3TouchWiz κολλάει. Λογικά θα το έχει τσεκάρει. Μπορεί να φταίει και κάτι που έκανα.

Εγώ την πρώτη φορά που φλασάρισα τη 13 έβαλα σαν launcher μόνο του S3.Αποτέλεσμα μπουτάρισα σε μια ρομ χωρίς launcher και σε μαύρη οθόνη,είχα μόνο notification bar.Και ακολούθως bootloop μόλις έβγαλα μπαταρία και ξαναμπουταρισα.

Δεύτερη φορ'α εγκατάσταση,έκοψα κάποια μοντς και έβαλα και τους άλλους αλλους launchers για σιγουριά κόλησε στο aroma instaler.

Tρίτη φορά έβαλα τα Αγγλικά γλώσσα στον aroma και πέρασε επιτέλους.

:)

Δηλαδή εγώ που έχω ρουτάρει με την πρώτη μέθοδο του ντόκτορα, και είμαι με στοκ κερνελ, υπάρχει λόγος να περάσω τον CF;

αν εισαι οκ ετσι οπως εισαι δεν νομιζω...:lol:

Απο οτι λεει ο chrack στο thread του θα κοιτάξει το θεμα με τον S3TouchWiz.

spada

Απο οτι λεει ο chrack στο thread του θα κοιτάξει το θεμα με τον S3TouchWiz.

Ναι έχει πρόβλημα όταν από το άρομα προσπαθήσεις να κάνεις εγκατάστασή τον S3 Launcher σε αναμονή λοιπόν για την επομενη

Παναγιωτης

Εγώ την πρώτη φορά που φλασάρισα τη 13 έβαλα σαν launcher μόνο του S3.Αποτέλεσμα μπουτάρισα σε μια ρομ χωρίς launcher και σε μαύρη οθόνη,είχα μόνο notification bar.Και ακολούθως bootloop μόλις έβγαλα μπαταρία και ξαναμπουταρισα.

Δεύτερη φορ'α εγκατάσταση,έκοψα κάποια μοντς και έβαλα και τους άλλους αλλους launchers για σιγουριά κόλησε στο aroma instaler.

Δεν νομίζω να φταίει η γλωσα, εγω πχ με ελληνικα στον αρομα εκανα την εγκατασταση. Ο s3 launcher και ενδεχομένως καποια mods σχετικα με αυτον δημιουργούν το πρόβλημα

Coolpad F1 (8297W)

Δεν νομίζω να φταίει η γλωσα, εγω πχ με ελληνικα στον αρομα εκανα την εγκατασταση. Ο s3 launcher και ενδεχομένως καποια mods σχετικα με αυτον δημιουργούν το πρόβλημα

Και εγώ δεν νομίζω να φταίει η γλώσσα απλώς τη δεύτερη φορά κόλλησε στο ελληνικό αρομα χωρίς να έχω βάλει κάποιο μοντ ακόμα.Μάλλον έτυχε,αλλά την τρίτη φορά έβαλα τα Αγγλικά για καλό και για κακό.

Απλά πάμε για stock και notecore και ξεμπερδευουμε :D.

Freddaras η νέα στοκ που έβαλες είναι πιο γρήγορη από την προηγούμενη; Βλέπεις κάποια διαφορά;

Απλά πάμε για stock και notecore και ξεμπερδευουμε :D.

Freddaras η νέα στοκ που έβαλες είναι πιο γρήγορη από την προηγούμενη; Βλέπεις κάποια διαφορά;

Φίλε με πρόλαβες.

Αυτό πήγα να γράψω.

Δεν νομίζω να έχω δει το κινητό πιο γρήγορο. Και το έχω με cf kernel. Νομίζω ότι ακόμη και η κάμερα ανοίγει πιο γρήγορα.

Sent from my note