Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

με αυτήν είμαι και εγώ , κανένα κόλλημα πουθενά !

πριν ημουν με την lliquidblack και αυτη χωρις κανενα κολλημα , και εξερετικη αυτονομια , αυτο που λατρευω σε αυτες της ρομ ειναι η φωτεινοτητα της οθονης , το λευκο ειναι καθαρο !

Σας δουλεύουν όλα ρε παιδιά ρολόι ?

Και usb on the go και 3g κλήσεις και όλα τα σχετικά ?

Καλημερα στο φορουμ απο οτι γνωριζω ο στοκ καιρος δουλευει μονο με τον ντιφολτ λαντσερ και οχι με νοβα η απεξ τουλαχιστον ετσι νομιζω

Μάλιστα thanks για την απάντηση

Sent from my note

Edited by freddaras

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Λοιπον παιδες εβαλα τη ρομ του Pier http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1847323 απλα πολυ καλη με πολλες κουστουμιες απο το να αλλαξεις Background στα notifications μεχρι να αλλαξεις χρωμα κειμενου στην lockscreen την δοκιμαζω τωρα και επανερχομαι με εντυπωσεις..:happy:
Παναγιωτης

Ο developer της Epsilon Project - V1, σήμερα θα βγάλει την V2 σήμερα, η οποία θα ειναι η τελευταία μιας και αγόρασε S3 :)

καλησπερα παιδες μια μικρη βοηθεια!!πωσ μπορω να περασω καποιο πρόσφατο cwm?κατεβασα ενα αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν κανει για το νοτε και δευτερον εναι σε μορφη img!

Ο developer της Epsilon Project - V1, σήμερα θα βγάλει την V2 σήμερα, η οποία θα ειναι η τελευταία μιας και αγόρασε S3 :)

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Κρίμα που θα την αφήσει γιατί έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Πρώτη custom που περνάω και είναι όσο σταθερή όσο και η official με απίστευτη ταχύτητα και διαχείριση ενέργειας.

There are 10 kinds of people..those who understand binary code,and those who don't.. http://www.ted.unipi.gr/logo.gif

λοιπον παιδες!

απο χθες ειμαι με στοκ LRI...

xθες την ειχα με notecore σημερα περασα τον LRI cf root που μολις βγηκε αν δεν κανω λαθος!:)

το κινητο ειναι "βουτυρο"...! πεταει...!!!

τι εκανα?

πεταξα ολη την σαβουρα την sammy αφου εγινα ροοτ.....

για τα παραπανω εικονίδια της μπαρας πανω βρηκα μια Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Η εφαρμογη στο μαρκετ(ας ειναι καλα αυτο το μαρκετ πραγματικα εχει τα παντα...)! ουτε mods ουτε τιποτα...

Notification Toggle λεγεται...(μεχρι και για το ποσοστο της μπαταριας εχει πανω δεξια..θα το δειτε στην εικονα κατω...)

https://play.google.com/store/apps/details?id=de.j4velin.notificationToggle&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImRlLmo0dmVsaW4ubm90aWZpY2F0aW9uVG9nZ2xlIl0.

η εφαρμογη απλα κανει παπαδες... εχει τα ΠΑΝΤΑ.....!!!

Απο εκει και περα έστρωσα το κινητο μου με τις εφαρμογες μου με το nova κτλ κτλ κτλ...

και ζω...ενα ονειρο...:p

για να πω την αληθεια κουράστηκα λιγο και απο τα aromata κτλ κτλ κτλ....

ηθελα λιγο κατι κοντα σε στοκ να "ηρεμησω".....

το μονο που με χαλαει ειναι οτι δεν μπορεσα να κανω το call rec να δουλεψει..που θα παει ομως θα γινει και αυτο...:)

τωρα απλα περιμενω JB.....:)

Edited by freddaras

απο που να κατεβασω και εγω την LR1 ???εχει και για ελλδα η μονο βουλγαρια??

Εδώ είσαι:

http://www.hotfile.com/dl/164927361/1458f37/N7000XXLRI_N7000OXXLP8_VGR.zip.html

Αυτή είναι η ελληνική , όχι της Βουλγαρίας.

Εδώ είναι όλο το Thread με τις stock Roms και ότι πληροφορίες χρειάζεσαι:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=20963707

Edited by sotiris_rez

[sIGPIC][/sIGPIC]

||||||||||||||[be the change you want to see in the world]|||||||||||||||

απο που να κατεβασω και εγω την LR1 ???εχει και για ελλδα η μονο βουλγαρια??

και της βουλγαριας να κατεβασεις δεν θα καταλαβεις τιποτα....:)

εχει ελληνικα στο φουλ...;)

και της βουλγαριας να κατεβασεις δεν θα καταλαβεις τιποτα....:)

εχει ελληνικα στο φουλ...;)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1424997

Fred, βάλε το call. rec ακριβώς με τον τρόπο που λέει ο γιατρός και θα σου δουλέψει Κανονικά! Μόλις το πέρασα έχοντας Cf kernel.

Μάλλον λόγο NoteCore δεν σου πέρναγε...:)

Ψιλοαπαγοητευση η ρομ του Pier ενω εχει πολλες κουστουμιες μου εκανε κατι παγωματα οταν πηγα στις προσθαφαιρεσεις προγραματων,εκανα ριμπουτ παλι τα ιδια για να φορτισεις την μπαταρια περασε κανενα τριωρο και βαλε δεν με βλεπω να την κραταω μαλλον ξαναγυρναω σε cm9...
Παναγιωτης

... για να φορτισεις την μπαταρια περασε κανενα τριωρο και βαλε

Παίζει ρόλο η rom για το πόσο χρόνο χρειάζεται η συσκευή μας να φορτίσει??

There are 10 kinds of people..those who understand binary code,and those who don't.. http://www.ted.unipi.gr/logo.gif

Παίζει ρόλο η rom για το πόσο χρόνο χρειάζεται η συσκευή μας να φορτίσει??

o kernel παιζει ρολο και ο φορτιστης που χρησιμοποιεις..

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1424997

Fred, βάλε το call. rec ακριβώς με τον τρόπο που λέει ο γιατρός και θα σου δουλέψει Κανονικά! Μόλις το πέρασα έχοντας Cf kernel.

Μάλλον λόγο NoteCore δεν σου πέρναγε...:)

Σωστός φίλε

Με cf δουλεύει ρολόι:)

Να είσαι καλά..

Τώρα είμαι κομπλέ

Sent from my note

Καλημέρα σε όλους. Να ενημερώσω πως βγήκε ο notecore v14.1. Μάλλον ο καλυτερος, τουλαχιστον όπως έχει κάτσει στο τλφ μου. Αν το περάσει κάποιος σε στοκ ας πει εντυπώσεις γιατι με τρώει πολύ να βάλω και εγώ.
spada

Καλημέρα σε όλους. Να ενημερώσω πως βγήκε ο notecore v14.1. Μάλλον ο καλυτερος, τουλαχιστον όπως έχει κάτσει στο τλφ μου. Αν το περάσει κάποιος σε στοκ ας πει εντυπώσεις γιατι με τρώει πολύ να βάλω και εγώ.

Stock XLR1, με Notecore 14.1 oc. Απίστευτη αίσθηση ταχύτητας...όλα ανοίγουν αστραπιαία! Διόρθωσε και το cwm recovery που έμπαινε σαν χελώνα. Τώρα μπουταρει σε νορμάλ χρόνο.:)

Σωστός φίλε

Με cf δουλεύει ρολόι:)

Να είσαι καλά..

Τώρα είμαι κομπλέ

Sent from my note

14.1 φίλε...αστραπή...και εξακολουθεί και δουλεύει το call. rec. αφού ήταν ήδη εγκατεστημένο...:D

o kernel παιζει ρολο και ο φορτιστης που χρησιμοποιεις..

Καλήμερα στο φόρουμ μάλλον ο κερνελ που έχει η ρομ του Πιερ γιατί ο φορτιστής μου είναι ο οριτζιναλ

Παναγιωτης

Το έχω από χθες το βράδυ. Δε μπορώ να πιστέψω ότι ακόμα και τώρα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Απίστευτος kernel...

Chrack + Νotecore14.1

συνδυάζεται πολύ όμορφα όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο

Coolpad F1 (8297W)

Τον εχω με τη KingDroid 7.2 και είναι όντως αισθητή η διαφορά συγκριτικά με τη v14. Να προσθέσω πως χρησιμοποιώ την standard έκδοση του kernel. Το μόνο που μένει είναι να δούμε την απόδοση της μπαταρίας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τον εχω με τη KingDroid 7.2 και είναι όντως αισθητή η διαφορά συγκριτικά με τη v14. Να προσθέσω πως χρησιμοποιώ την standard έκδοση του kernel. Το μόνο που μένει είναι να δούμε την απόδοση της μπαταρίας.

και που να βάλεις και την 7.4 :):)

και που να βάλεις και την 7.4 :):)

Δεν μπήκα καν στη διαδικασία μιας και διάβασα πολλές αναφορές για κόλλημα κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης και δε νομίζω πως η διαφορά άμεσα στις δύο άξιζε τον κόπο.

Ασε την KingDroid τώρα,έχουμε αλλά τρεξίματα πάλι... Μόλις διάβασα πως σήμερα θα ανεβεί η νέα Chrack's V13. :rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αμα την βάλεις σωστά δεν έχεις προβλήματα. Εαν βάλεις ένα σωρό mods και tweaks ενδεχομένως να έχεις θέματα. Έμενα μου έκαστε όνειρο από την πρώτη στιγμή και έκτοτε δεν την αλλάζω με τίποτα!

Οσοι φοράμε chrack12 δεν νομίζω να χρειαστεί wipe για την αναβάθμιση σε 13 έτσι δεν είναι? Α επισης βοήθησα τον chrack για την μετάφραση του installer.. Οποτε 99% στην νεα έκδοση θα υπάρχει επιλογη εγκατάστασης μέσω Aroma και στα ελληνικά :-)
Coolpad F1 (8297W)