Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σωστός..Αυτη είναι η διαδικασια αλλα κατα το install του abyss θα σου κολήσει η οθόνη...μην φοβηθείς πατα σηνεχεια τα 3 πληκτρα μαζι για να σε βάλει σε cwm

το εχω κανει 4-5 φορες και ποτε δεν μου εχει κολλησει κατα την εγκατασταση του abyss.

οταν τελειωνει η εγκατασταση παω go back > advanced > reboot recovery

και μπαινει με abyss4.2 touch recovery οπου και κανω τα απαραιτητα wipes

Edited by c0rpse_grinder
Coolpad F1 (8297W)

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Είμαι σε kingdroid αξίζει να πάω σε chark ή όχι ? εσείς που έχετε δοκιμάσει και τις δυο τι άποψη έχετε ?

Καλησπερα. Για μενα και οι δυο ειναι απο τις καλυτερες rom αλλα στο κινητο μου καθεται πιο καλα η chrack.

Edited by george_xp_pro

Καλησπερα. Για μενα και οι δυο ειναι απο τις καλυτερες rom αλλα στο κινητο μου καθεται πιο καλα η chrack.

+1 chrack με cf ομως.. παντα μα παντα οποιον netcore Και να βαλω μετα απο 1-2 μερες αρχιζει να καολλαει να σερνεται στα καλα καθουμενα να ανεβαζει θερμοκρασια και να ρουφαει τη μπαταρια σαν τρελο.. λογικα καποια εφαρμογη απ αυτες που εχω, δεν συνεργαζεται με netcore αλλα λογω περιορισμενου χρονου το αφηνω με cf που δουλευει μια χαρα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

+1 chrack με cf ομως.. παντα μα παντα οποιον netcore Και να βαλω μετα απο 1-2 μερες αρχιζει να καολλαει να σερνεται στα καλα καθουμενα να ανεβαζει θερμοκρασια και να ρουφαει τη μπαταρια σαν τρελο.. λογικα καποια εφαρμογη απ αυτες που εχω, δεν συνεργαζεται με netcore αλλα λογω περιορισμενου χρονου το αφηνω με cf που δουλευει μια χαρα!

Εγω chrack με notecore δεν εχω κανενα προβλημα εδω και 4-5 μερες.. λογικα καποια εφαρμογη θα σου κανει το θεματακι αυτο ναι

Coolpad F1 (8297W)

Εγώ με Κρακ, αλλά ενώ το κινητό λειτουργεί υποδειγματικα με notecore πράγματι στο σερφαρισμα ρουφάει σαν τρελό την μπαταρία. Θα ξαναπεράσω με cf.

Όντως στο σερφάρισμα ο Νetcore ρουφάει την μπαταρία. Με CF Root δεν ισχύει αυτό ;. Και με speedmode, τα ίδια είναι περίπου...

Όντως στο σερφάρισμα ο Νetcore ρουφάει την μπαταρία. Με CF Root δεν ισχύει αυτό ;. Και με speedmode, τα ίδια είναι περίπου...

Με CF Root βγαζω ανετα τη μερα μου.. το βραδυ εχω και 15-25% υπολοιπο μπαταριας! βεβαια αυτα με βαρια χρηση..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εάν επιτρέπεται τι χρήση του κάνεις ;.

Ολη μερα ανοιχτο wifi η 3g αναλογα, 2-3 ωρες ανοιχτη οθονη, tapatalk, mail, browser..

αυτη ειναι η χρηση που κανω, βεβαια σε εκεινο το Post ειμαι με netcore

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4221352#post4221352

Edited by emperor4her
[sIGPIC][/sIGPIC]

τωρα δοκιμαζω liquidblack :P

οπως ειπε και ο φιλος η chrak με cf ειναι αψογη !!!

με Note και εγω εχω προβληματακια κυριως με μπαταρια και σκαλωματα

Την Alliance rom v2.1 του darky την έχει δοκιμάσει κανείς να μας πεί εντυπώσεις; Έχει κάποια ωραία κολπάκια, π.χ shortcuts εφαρμογών στην lockscreen, flashlight με το home button.

γιατι διαβαζω τοσα προβληματακια με chrαck + notecore?

μονο εγω ειμαι τυχερος και μου εκατσε καλα? αλλα αν διαβασω απο εναν ακομα οτι εχει θεμα με αυτο το combo μαλλον θα ξαναφλασαρω με CF

Coolpad F1 (8297W)

Με CF Root βγαζω ανετα τη μερα μου.. το βραδυ εχω και 15-25% υπολοιπο μπαταριας! βεβαια αυτα με βαρια χρηση..

οσοι εχετε cf root στο κινητο σας για πειτε μου αν βλεπετε το παρακατω βιντεο σωστα...

http://www.youtube.com/watch?v=0cay2dnuhcs

αν το μαυρο απεικονίζεται σωστα δηλαδη και οχι σαν "ομελετα"....

οσοι εχετε cf root στο κινητο σας για πειτε μου αν βλεπετε το παρακατω βιντεο σωστα...

http://www.youtube.com/watch?v=0cay2dnuhcs

αν το μαυρο απεικονίζεται σωστα δηλαδη και οχι σαν "ομελετα"....

Μολις ξενερωσα. Ομελετα ειναι. Με Notecore και speed ειναι μια χαρα... Παντως ακομα και ετσι προτιμω την μπαταρια:)

Μολις ξενερωσα. Ομελετα ειναι. Με Notecore και speed ειναι μια χαρα... Παντως ακομα και ετσι προτιμω την μπαταρια:)

με speed και note ομως λυνεται ενα απο τα μεγαλυτερα προβληματα που ειχε το note μας...;)

ισως αυτο με το μαυρο να ηταν και το μεγαλυτερο! και για καποιον που βλεπει συχνά σηριαλ η βιντεο απο το κινητο(οπως εγω πχ) δυσκολα ξαναπαει σε cf...

πραγματικα απορω με την samsung...πως δεν το εχει λυσει ακομη "επισημα".....τρομπαρουν σε μερικα θεματα ασχημα!

χαιρομαι απο την αλλη που η συσκευη μας με την βοηθεια των devs εχει πιασει ταβανι πραγματικα!

Δεν εχεις και αδικο γιατι και εγω το λιωνω στις ταινιες. :(

Αρα ο φορτιστης ας ειναι ετοιμος για υπερωριες.

Edit: Τελικα και με Notecore γινεται σαλατα. Παω να δω με speed. Τοσο πολυ παντως δεν το ειχα παρατηρησει σε καμμια ταινια οσο στο βιντεο που εστειλες. Φωτιες αναψες:).

Edit 2: Και με Speed τελικα. Απλα στους δυο τελευταιους ειναι μικροτερο το φαινομενο.

Edited by Nizl84

Εβαλα και εγώ το chark τελικά. Στο ΟΤΑ update μου έβγαλε το update και έκανα install χωρίς wipe.

Τωρα στο update μου βγάζει το παρακάτω μυνημα :

Available updates

Error fetching update info invalid rom & device combo!

Έκανα κάτι λάθος ?

Εβαλα και εγώ το chark τελικά. Στο ΟΤΑ update μου έβγαλε το update και έκανα install χωρίς wipe.

Τωρα στο update μου βγάζει το παρακάτω μυνημα :

Available updates

Error fetching update info invalid rom & device combo!

Έκανα κάτι λάθος ?

Σωστά το έκανες. Έτσι γράφει.:)

Σωστά το έκανες. Έτσι γράφει.:)

Ευχαριστώ λέω και εγώ .:O

Εγώ πάντως έβαλα την notecore 12.5 αλλά το video είναι τα ίδια χάλια. Οχι τιποτα άλλο αλλά έβγαλα και την cf εσείς πως είδατε την διαφορά? θα πρέπει να κανω κάτι ?

Που βρίσκω τον cf ?

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Εγώ πάντως έβαλα την notecore 12.5 αλλά το video είναι τα ίδια χάλια. Οχι τιποτα άλλο αλλά έβγαλα και την cf εσείς πως είδατε την διαφορά? θα πρέπει να κανω κάτι ?

Που βρίσκω τον cf ?

http://download.chainfire.eu/203/CF-Root/SGN/CF-Root-SGN_XX_DBT_LRG-v5.6-CWM5.zip

Δεν εχεις και αδικο γιατι και εγω το λιωνω στις ταινιες. :(

Αρα ο φορτιστης ας ειναι ετοιμος για υπερωριες.

Edit: Τελικα και με Notecore γινεται σαλατα. Παω να δω με speed. Τοσο πολυ παντως δεν το ειχα παρατηρησει σε καμμια ταινια οσο στο βιντεο που εστειλες. Φωτιες αναψες:).

Edit 2: Και με Speed τελικα. Απλα στους δυο τελευταιους ειναι μικροτερο το φαινομενο.

ελα ρε συ καμια σχεση!

το εχουν διορθώσει παρα πολυ!

με cf δεν μπορεις να διακρινεις τιποτα απο ενα σημειο και μετα...

Που βρίσκω τον cf ?

την μεγαλη διαφορα θα την δεις με τον τελευταίο speed και με notecore απο 13 και πανω....

με τον 12 που ειχα και εγω οντως παιζει χαλια....

Edited by freddaras

Όποιος διαθέτει στοκ ρομ, system tuner pro, και netcore kernel, ας δοκιμάσει το εξής. Στις μενού του tuner pro-->tweaks--> boot settings-->governors behavior--->power-save bias να το βάλει 60%. Θα χάσει το κινητό λίγο σε ταχύτητα [όχι φοβερή, αλλά θα κερδίσει κάτι πολύ παραπάνω (μπαταρία στο web browsing)]. Χάνει 1% κάθε 3 λεπτά σε εμένα (wifi, για 3g δεν το γνωρίζω ακόμη).

συμφωνα με το παραkατω σε λιγο θα ειναι πανω και η νεα kingdroid:

KingDroid ICS NoteMania v7.3 [YOUR STYLE YOUR ROM] [AROMA] UPLOADING (LINK)

Coolpad F1 (8297W)

ΟΠαίδες Καλημέρα.

Χθες έβαλα λίγο cm10 και πραγματικά έστω και από αυτό το preview εντυπωσιαστηκα.

Φυσικά η ρομ έχει πολλά μπαγκ ακόμη και δεν είναι για καθημερινή χρήση αλλά η εξέλιξη ειδικά στον browser είναι πολύ μεγάλη.

Πολύ smooth άνοιξε με άνεση πολλά sites που ο browser της cm9 ζοριζοταν και το βασικότερο για μένα δείχνει επιτέλους αυτό το χάλι με το text wrapping να διορθώνεται. (το κείμενο που ζουμάρεις έρχεται μπροστά σου και σταματάει αυτό το χάος που έχουμε τώρα πχ να ζουμάρεις κάτι και να σε πηγαίνει δέκα σειρές πάνω ή κάτω)

Εδώ και ένα βιντεακι που τράβηξα χθες από τον browser

Άντε θα δουν πολλά τα μάτια μας ακόμη από την κινηταρα μας :)

συμφωνα με το παραkατω σε λιγο θα ειναι πανω και η νεα kingdroid:

KingDroid ICS NoteMania v7.3 [YOUR STYLE YOUR ROM] [AROMA] UPLOADING (LINK)

Και τι αλλαγές έχει να μας φέρει η νεα kingdroid;

Sent from my note

Edited by freddaras