Spireto_2158 Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Παντως εγω οταν ειχα στην διαθεση μου τους δυο γαλαξιες που τους ειχα αλλαξει τα φωτα , παντα οταη επροκειτο να τα πουλησω περνουσα την πιο προσφατη official ρομ :) Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Παντως εγω οταν ειχα στην διαθεση μου τους δυο γαλαξιες που τους ειχα αλλαξει τα φωτα , παντα οταη επροκειτο να τα πουλησω περνουσα την πιο προσφατη official ρομ :) Αυτή είναι η λύση.Πέρασμά μέσω odin της επίσημης ρομ. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Αυτή είναι η λύση.Πέρασμά μέσω odin της επίσημης ρομ. τι μ@λ%κια και αυτο να μην μπορεις να κανεις ενα απλο factory reset ενω εισαι ηδη stock και unrooted.. ετσι θα το κανω, με odin, θα περασω αυτη N7000XXLRI---4.0.4/12.07.13-N7000OXXLP8---Download --- Greece Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Προσωπικά έχω κάνει factory reset σε στοκ unrooted ics. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 (edited) Προσωπικά έχω κάνει factory reset σε στοκ unrooted ics. μπορει το μοντελο σου να μην εχει το eMMC brick bug.. oχι μπορει.. σιγουρα δεν το εχει :) στην σελιδα της chrack ρομ διαβαζω πως ο μονος safe για nandroid backup κερνελ ειναι ο abyssnote 4.2 πως και ολοι εχετε τον notecore? edit: μολις καταλαβα οτι ο abyssnote ειναι μονο για το wipe data και μετα βαζεις οποιον θες edit2: τελικα πηρα το κουραγειο και περασα ακολουθωντας τις οδηγιες το compilation της υπογραφης! και οντως το κινητο πεταει συμφωνα με τα οσα διαβαζω τοσες μερες εδω! δεν παιζει να το δωσω τωρα. ας βγει το note2 και τοτε βλεπουμε :lol: edit3: αν εχει καποιος καμια θηκουλα που την εχει βαρεθει και ψηνεται να παρει καινουργια ας μου στειλει ενα ΠΜ γιατι ανγχωνομαι με το γεγονος οτι θα κανει 1,5 βδομαδα ακομη να μου ρθει η θηκη απτο eBay χαχα Edited August 13, 2012 by c0rpse_grinder Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Καλημέρα. Παιδιά imo ο καλύτερος kernel είναι ο notecore 12.5 με conservative governor (as is). Σαφώς ανώτερος από τον 13 και σε ταχύτητα και σε αυτονομία. Παραμένω εδώ και chrack's 12 φυσικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 (edited) Καλημέρα. Παιδιά imo ο καλύτερος kernel είναι ο notecore 12.5 με conservative governor (as is). Σαφώς ανώτερος από τον 13 και σε ταχύτητα και σε αυτονομία. Παραμένω εδώ και chrack's 12 φυσικά... Καλημέρα Και εγώ έτσι νομίζω ο 12.5 είναι καλύτερος από το 13 και πιο smooth μάλιστα:) Πάντως και ο τελευταίος speed δένει πολύ όμορφα με chrack Γενικά το κινητό μας με όλους αυτούς τους συνδυασμούς πετάει. edit2: τελικα πηρα το κουραγειο και περασα ακολουθωντας τις οδηγιες το compilation της υπογραφης! και οντως το κινητο πεταει συμφωνα με τα οσα διαβαζω τοσες μερες εδω! δεν παιζει να το δωσω τωρα. ας βγει το note2 και τοτε βλεπουμε :lol: Το note 2 είναι το μοναδικό κινητό που θα με κάνει να αλλάξω την κινηταρα μας. Και πάλι όμως στο επίπεδο που έχει φτάσει τώρα θα περιμένω. Να δούμε τι ασθένειες θα βγάλει ο διάδοχος κτλ όπως και να πεσει λίγο η τιμή του και μπλα μπλα μπλα. Γενικά νομίζω ότι με το note αυτήν την στιγμή είμαστε καλυμμένοι και με το παραπάνω Sent from my note Edited August 14, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Καλημέρα Γενικά νομίζω ότι με το note αυτήν την στιγμή είμαστε καλυμμένοι και με το παραπάνω Sent from my note Το πιστευω και εγω, περασαν πολλα κινητα απ'τα χερια μου το τελευταιο τριμηνο (sgs2, one s, g.nexus, razr) και με το Note ολα ειναι ενα (αν οχι δυο και τρια..) levels πιο ανετα και ομορφα. Δεν υπαρχει πιθανοτητα να κανεις κατι με αλλο κινητο που να μην μπορεις να κανεις με το Note αλλα σιγουρα το Note προσφερει πραγματα που για αλλες συσκευες ειναι πρακτικα αδυνατο :cool: Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Το πιστευω και εγω, περασαν πολλα κινητα απ'τα χερια μου το τελευταιο τριμηνο (sgs2, one s, g.nexus, razr) και με το Note ολα ειναι ενα (αν οχι δυο και τρια..) levels πιο ανετα και ομορφα. Δεν υπαρχει πιθανοτητα να κανεις κατι με αλλο κινητο που να μην μπορεις να κανεις με το Note αλλα σιγουρα το Note προσφερει πραγματα που για αλλες συσκευες ειναι πρακτικα αδυνατο :cool: Συμφωνω σε ολα και εγω αλλαξα πολλα κινητα μεχρι και το galaxy s3 αλλα παντα καταληγω εδω ειναι η τριτη φορα που παιρνω Note και νομιζω οτι θα το δωσω μονο οταν βγει με το καλο το Note2...τι να λεμε η κορυφη απο καθε πλευρα Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spada Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Λοιπόν έβαλα και εγώ την charck v12 αλλά έχω θεματάκια, δεν περάστηκε καθόλου ο default browser και ούτε ο ics browser+ που είχα επιλέξει. Πέρασα μόνος μου τον ics browser+ αλλά κρασάρει. Όταν πέρασα την ρομ είχα κάνει όλα τα wipe αφού πέρασα πρώτα abyss 4.2. Κατά την εγκατάσταση της ρομ με ρώτησε αν ήθελα να περαστεί με full wipe ή όχι. Επέλεξα όχι αφού είχα κάνει πριν wipe. Λέτε να φταίει αυτό; Καλησπέρα σε όλους. Έχω και εγώ το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με το ics browser+. Το πέρασα χωρίς wipe αφού είχα και εγώ κάνει πριν από abyss. Παρατηρώ και μια μικρή καθυστέρηση στο Swype. Μπορεί να παίζει ρόλο o kernel? Πέρασα τον CF. Παράθεση spada Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Chraks v12 ent note core v12.5 standard... Με τον oc που μπορει να φτανει ρε παιδια??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Chraks v12 ent note core v12.5 standard... Με τον oc που μπορει να φτανει ρε παιδια??? http://imageshack.us/photo/photo/12/screenshot2012081212580.png/ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Ένα link με τον netcore 12.5 έχει κανείς ; το site έχει μόνο τον 13. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vViperXx Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Καλησπερα.Σημερα πηρα και εγω το Note και ειμαι υπερευχαριστημενος.2 μερες διαβαζω για custom rom αλλα επειδη ειναι καπως μπερδεμενα στο μυαλο μου ακομα ηθελα να ρωτησω τα εξης: Το εκανα root me CWM &SuperSU.Εβαλα τον notecore.Ειναι ασφαλες τωρα να κανω full wipe κτλπ; Εαν θελω να εγκαταστησω custom rom ειναι ασφαλες να το κανω μεσω mobile odin η CWM; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Καλησπερα.Σημερα πηρα και εγω το Note και ειμαι υπερευχαριστημενος.2 μερες διαβαζω για custom rom αλλα επειδη ειναι καπως μπερδεμενα στο μυαλο μου ακομα ηθελα να ρωτησω τα εξης: Το εκανα root me CWM &SuperSU.Εβαλα τον notecore.Ειναι ασφαλες τωρα να κανω full wipe κτλπ; Εαν θελω να εγκαταστησω custom rom ειναι ασφαλες να το κανω μεσω mobile odin η CWM; Να θυμάσαι πάντα πως για να κάνεις ασφαλές full wipe θα περνάς πρώτα τον Abyss 4.2 η κάποιον αντοιστιχο (εγώ το κάνω με τον 3.8) Αν θες να περάσεις custom rom χωρίς full wipe, την περνάς από recovery έτσι όπως είσαι. Αν θες full wipe, πάλι θα περάσεις τον Abyss πρώτα και μετά τη ρομ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Καλησπερα.Σημερα πηρα και εγω το Note και ειμαι υπερευχαριστημενος.2 μερες διαβαζω για custom rom αλλα επειδη ειναι καπως μπερδεμενα στο μυαλο μου ακομα ηθελα να ρωτησω τα εξης: Το εκανα root me CWM &SuperSU.Εβαλα τον notecore.Ειναι ασφαλες τωρα να κανω full wipe κτλπ; Εαν θελω να εγκαταστησω custom rom ειναι ασφαλες να το κανω μεσω mobile odin η CWM; Προσπάθησε να δουλεύεις με CWM είναι πιο εύκολο ! Πάμε με την σειρά τι κάνουμε να βάλουμε custom rom Βάζεις τα εξής αρχεία στην SDCard 1)Abyss 2)Jbroid 3)Την custom rom που έχεις επιλέξει π.χ. Chrack 4)Kernel π.χ. notecore Ξεκινάς POWER BUTTON + HOME BUTTON + Volume UP Σε βάζει σε recovery Επιλέγεις: 1) Install from sdcard επιλέγεις το Abyss 2) Advanced 3) reboot recovery θα περιμένεις μερικά δευτερόλεπτα γιατί θα κάνει επανακκίνηση 4) Wipe Factory reset 5) Wipe cache 6) Wipe Dalvin 7) Install from sdcard επιλέγεις jbroid μόλις τρέξει ξανακάνεις πάλι wipe όλα αυτά που σου έχω στο 4-5-6 8) install from sdcard επιλέγεις την Chrack Rom Μόλις τελειώσει η εγκατάσταση κάνεις reboot Σημείωση: στην εγκατάσταση σε αφήνει να επιλέξεις ποια kernel θέλεις μπορείς από εκεί να επιλέξεις την notecore χωρίς να χρειαστεί να την βάζεις μετά ΕΤΟΙΜΟΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Ένα link με τον netcore 12.5 έχει κανείς ; το site έχει μόνο τον 13. Ευχαριστώ Με λίγο ψάξιμο στον βρήκα :happy:https://m.box.com/view_shared/3b739b4627d073ec78fa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 παιδες οσοι ειστε σε cm9 βλεπετε καμια εξέλιξη στον browser??? βλεπω οτι βγαινει η μια ρομ μετα την αλλη μετα την ανακοίνωση της stable!!!! Παιδες νομιζω οτι ο τελευταιος speed εχει καλυτερη μπαταρια απο τον notcore.. και "δενει" καλυτερα με την κρακ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Με λίγο ψάξιμο στον βρήκα :happy:https://m.box.com/view_shared/3b739b4627d073ec78fa Σε ευχαριστώ πολύ!! Αν καιβεγω με τον 13 δεν εχω θέματα, θα βάλω πάλι τον 12.5 για να δω αυτονομία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sebastian13 Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Προσπάθησε να δουλεύεις με CWM είναι πιο εύκολο ! Πάμε με την σειρά τι κάνουμε να βάλουμε custom rom Βάζεις τα εξής αρχεία στην SDCard 1)Abyss 2)Jbroid 3)Την custom rom που έχεις επιλέξει π.χ. Chrack 4)Kernel π.χ. notecore Ξεκινάς POWER BUTTON + HOME BUTTON + Volume UP Σε βάζει σε recovery Επιλέγεις: 1) Install from sdcard επιλέγεις το Abyss 2) Advanced 3) reboot recovery θα περιμένεις μερικά δευτερόλεπτα γιατί θα κάνει επανακκίνηση 4) Wipe Factory reset 5) Wipe cache 6) Wipe Dalvin 7) Install from sdcard επιλέγεις jbroid μόλις τρέξει ξανακάνεις πάλι wipe όλα αυτά που σου έχω στο 4-5-6 8) install from sdcard επιλέγεις την Chrack Rom Μόλις τελειώσει η εγκατάσταση κάνεις reboot Σημείωση: στην εγκατάσταση σε αφήνει να επιλέξεις ποια kernel θέλεις μπορείς από εκεί να επιλέξεις την notecore χωρίς να χρειαστεί να την βάζεις μετά ΕΤΟΙΜΟΣ Ειμαι με την official 4.0.4 (Γερμανιας) Αυτη ειναι η διαδικασια να περασεις μια custom rom ? Μπορεις να μου δωσεις και μια καλη αλλα και σταθερη rom χωρις πολλα συμπραγκαλα εγκατεστημενα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vViperXx Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας.Θα το δοκιμασω σημερα και θα επιστρεψω με νεοτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 (edited) Χρονια Πολλα! Ηρθε κι ενα μικρο Update με τον OTA updater (v12.1). Προχωρηστε αφοβα... Edited August 15, 2012 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Χρονια Πολλα! Ηρθε κι ενα μικρο Update με τον OTA updater (v12.1). Προχωρηστε αφοβα... οντως προχωρηστε αφοβα , ειναι στην καρτα στο ota , downloads , να ξεραμε και τι κανει .... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 οντως προχωρηστε αφοβα , ειναι στην καρτα στο ota , downloads , να ξεραμε και τι κανει .... :p Το περασα...οντως μεγαλη μαγκια το ota ρε παιδια... Μια ερωτηση... Δεν εκανα wipe το περασα κατευθειαν... Επρεπε να κανω τα μικρα wipe η οχι??? Βεβαια εχει κατσει καλα χωρις το παραμικρο προβλημα απλα ρωταω ετσι για υην ιστορια... Και χρονια πολλα στους εορταζοντες... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 Το περασα...οντως μεγαλη μαγκια το ota ρε παιδια... Μια ερωτηση... Δεν εκανα wipe το περασα κατευθειαν... Επρεπε να κανω τα μικρα wipe η οχι??? Βεβαια εχει κατσει καλα χωρις το παραμικρο προβλημα απλα ρωταω ετσι για υην ιστορια... Και χρονια πολλα στους εορταζοντες... εγω εκανα μονο cache wipe και ειναι μια χαρα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts