araditsas Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 chrack v8 σταθερα εδω (με notecore v7) και μετα παμε στην καινουρια και μονο... ;) ξέρουμε για πότε λένε για αναβάθμιση;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 (edited) και λίγο καλύτερη η κρακ ν8 αλλα όπου ναν απότι ακούω θα κάνει αναβάθμιση για να δούμε βεβεα αν η κινγκ δεν κόλλαγε η αν τώρα που έβαλα άλλον κερνελ είναι καλά δεν υπάρχει δεύτερη. εγώ μόλις έκανα αλλαγή κερνελ έβαλα σπιντμοντ η πρώτη μάτια είναι θετικότατη δεν την βλέπω πιο αργή και το τηλ εδώ και 5 λεπτά είναι οκ θα δείξει η νεκροψία χάχαχα πιο αργά θα πω κανα σχολείο μπας και τελικά δεν συνεργάζεται καλά με νοτκορ Λές ρε φίλε τα κολλήματα να είναι από τον κερνελ; Περιμένουμε εντυπώσεις.. chrack v8 σταθερα εδω (με notecore v7) και μετα παμε στην καινουρια και μονο... ;) To σκεφτόμουν και εγώ για Chrack αλλά βλέπω ότι ήδη έχει την εννιά στα σκαριά.. Οπότε λέω να περιμένω Sent from my note Edited July 24, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Λές ρε φίλε τα κολλήματα να είναι από τον κερνελ; Περιμένουμε εντυπώσεις.. Sent from my note πολύ νόρις αλλά είμαι σχεδόν βέβαιος ότι με σπιντ είναι σούπερ τόσο ώρα το παλεύω το ζορίζω και δείχνει πολύ καλό και όλοι ξέρουμε ότι ο σπιντμοντ κερνελ δεν είναι της πλάκας και η μπαταρία του πάντα πέταγε άντε γιατί πολύ νοτκορε δουλεύαμε τελευτία χχαχαχα θα επανέλθω και με ότι νεότερων δω. ερώτηση όταν αλλάζεις κερνελ η μπαταρία πολύ μετά από 1-2 μέρες είναι οκ η κατευθείαν ;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 chrack v8 σταθερα εδω (με notecore v7) και μετα παμε στην καινουρια και μονο... ;) Βαγγέλη, με ποιο launcher είσαι? Σκέπτομαι να φλασάρω chrack v8, αλλά μου αρέσει πολύ o launcher του S3. Παίζει σωστά με αυτή την rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Βαγγέλη, με ποιο launcher είσαι? Σκέπτομαι να φλασάρω chrack v8, αλλά μου αρέσει πολύ o launcher του S3. Παίζει σωστά με αυτή την rom? πριν τρις μέρες τον είχα και πεζού όλα πολύ καλά και πολύ γρήγορα μην το φόβισε καθόλου και έχει και το μπλε τησ ice με αρόμα η εγκατάσταση κανονικά διαλέγεις ότι θες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Προσωπικά πέρασα την στοκ ελληνική ICS 4.0.4. Αντε να δούμε τι θα δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 (edited) την πέρασα... γρήγορη φαίνεται, αλλά έχει αλλάξει τα εικονίδια στα stock ICS και δεν μοιάζει με NOTE...:( EDIT: ανεβαίνει η v9 Edited July 24, 2012 by geovass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Ωραία έκανα το root μου, πέρασα και τον netcore 7.0 ...Όλα καλά πήγαν!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 την πέρασα... γρήγορη φαίνεται, αλλά έχει αλλάξει τα εικονίδια στα stock ICS και δεν μοιάζει με NOTE...:( EDIT: ανεβαίνει η v9 Πόση ώρα ακόμη θα ανεβαίνει;:D Υπάρχει κάπου το λινκ ρε παιδιά; μερικές φορές το ανεβάζουν πιο νωρίς:D Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Πόση ώρα ακόμη θα ανεβαίνει;:D Υπάρχει κάπου το λινκ ρε παιδιά; μερικές φορές το ανεβάζουν πιο νωρίς:D Sent from my note Μετά τις 10 θα είναι διαθέσιμη...κανά δυορο ακόμα Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Μετά τις 10 θα είναι διαθέσιμη...κανά δυορο ακόμα Οπότε μάλλον αύριο θα την δοκιμάσω εγώ. Ρωτάω απλά γιατί μερικές φορές εδώ στο φόρουμ είχαμε τα λινκ πριν βγουν επίσημα στο xda :D Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Προσωπικά πέρασα την στοκ ελληνική ICS 4.0.4. Αντε να δούμε τι θα δούμε... Την κατεβάζω τώρα για να την περάσω. Είναι non-wipe? Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 καλησπερα παιδια αυτην την δοκιμασε κανεις?? AlBa Syndicate XXLRI Full Aroma v.1 (24.07.2012) PDA - XXLRI modem - XXLRB CSC - XELP6 kernel - GL-NoteCore v.7 Changelog: 1) Build for Aroma - XXLRG v.4 2) Fixed dark-blue thene for new build 3) Deleted mod 15_Toggles - not working on new build 4) Updated kernels 5) Sone little bugfixes and additions Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 (edited) Πόση ώρα ακόμη θα ανεβαίνει;:D Υπάρχει κάπου το λινκ ρε παιδιά; μερικές φορές το ανεβάζουν πιο νωρίς:D Sent from my note με speednote πετάει n king πολύ σταθερή δόξα γιατί ήταν κρίμα τώρα απότι κατάλαβα θα βάλει χακ ν9 περιμένουμε για πρώτες εντυπώσεις. αν είναι το ίδιο καλή με ν8 θα την παρω μαζί στις διακοπές και θα την φλασαρω παραλία για να κάτσει πιο καλά. Edited July 24, 2012 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 με speednote πετάει n king πολύ σταθερή δόξα γιατί ήταν κρίμα τώρα απότι κατάλαβα θα βάλει χακ ν9 περιμένουμε για πρώτες εντυπώσεις. τυχερος εισαι γιατι σε μενα κολλουσε συνεχεια οτι κερνελ και να εβαλα με αποτελεσμα την αλλαξα και εβαλα την AlBa_v4 Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Την κατεβάζω τώρα για να την περάσω. Είναι non-wipe? Ναι φυσικά!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chvet Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 καλησπερα παιδια αυτην την δοκιμασε κανεις?? AlBa Syndicate XXLRI Full Aroma v.1 (24.07.2012) Απόψε θα την βάλω εγώ και τις επόμενες 1-2 ημέρες θα ξέρουμε τι παίζει, αν και όποιος διαβάζει τις αλλαγές καταλαβαίνει και τι έχουν αλλάξει ! Οπότε είναι εύκολο για κάποιον που την έχει ήδη να ξέρει τι θα βρει διαφορετικό ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Απόψε θα την βάλω εγώ και τις επόμενες 1-2 ημέρες θα ξέρουμε τι παίζει, αν και όποιος διαβάζει τις αλλαγές καταλαβαίνει και τι έχουν αλλάξει ! Οπότε είναι εύκολο για κάποιον που την έχει ήδη να ξέρει τι θα βρει διαφορετικό ! Την τελευταία εβδομάδα είμαι με Alba (την προηγούμενη έκδοση) και έμεινα αρκετά ικανοποιημένος! Δεν θα φλασάρω όμως την καινούρια μιας και απ' ότι φαίνεται στο changelog οι αλλαγές δεν είναι σημαντικές. Σήμερα περιμένω τη Chrack's V9 και λογικά θα την αλλάξω όταν βγει η νέα Rocket στο τέλος της εβδομάδας. :cool: Να προσθέσω πως και εγώ δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την King . Edit: Μόλις ανέβηκε η Chrack' s V9, για όποιον ενδιαφέρεται! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 με speednote πετάει n king πολύ σταθερή δόξα γιατί ήταν κρίμα τώρα απότι κατάλαβα θα βάλει χακ ν9 περιμένουμε για πρώτες εντυπώσεις. αν είναι το ίδιο καλή με ν8 θα την παρω μαζί στις διακοπές και θα την φλασαρω παραλία για να κάτσει πιο καλά. Έχεις δίκιο η ρομ με speed πετάει.. Προφανώς δεν έδεσε σωστά με notecore. Την αφήνω για την ώρα και αύριο μεθαύριο δοκιμάζουμε και την νέα κρακ Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Την τελευταία εβδομάδα είμαι με Alba (την προηγούμενη έκδοση) και έμεινα αρκετά ικανοποιημένος! Δεν θα φλασάρω όμως την καινούρια μιας και απ' ότι φαίνεται στο changelog οι αλλαγές δεν είναι σημαντικές. Σήμερα περιμένω τη Chrack's V9 και λογικά θα την αλλάξω όταν βγει η νέα Rocket στο τέλος της εβδομάδας. :cool: Να προσθέσω πως και εγώ δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την King . Edit: Μόλις ανέβηκε η Chrack' s V9, για όποιον ενδιαφέρεται! Την κατεβαζω και ετοιμαζομαι να την περασω. Ελπιζω να ειναι τοσο καλη οσο η V8. Θα ριξω μια ματια και στην Alba βεβαια. Μια ερωτηση για οποιον χρησιμοποιει S3 launcher. Σας λαγκαρει καθολου, στην εναλλαγη αρχικων οθονων ας πουμε? Εκει που ειναι fluid σε μενα, τραβαει κατι lag που με χαλαει και αναγκαζομαι και χρησιμοποιω το παλιοτερο touchwiz. Just curious αν συμβαινει και σε αλλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Σας είπα βάλτε crash άλλα δεν ακούτε :ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 (edited) Έχεις δίκιο η ρομ με speed πετάει.. Προφανώς δεν έδεσε σωστά με notecore. Την αφήνω για την ώρα και αύριο μεθαύριο δοκιμάζουμε και την νέα κρακ Sent from my note κατέβαζω κρακ λόγια θα περάσω σήμερα Αν και είμαι πολυ ευχαριστημένος με κιγκ μαζί με σπειντ. Edited July 24, 2012 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Σας είπα βάλτε crash άλλα δεν ακούτε :ρ Πιο smooth και απο την Chrack? Κατεβαζω ηδη δυο ρομ, και τωρα με ψηνεις και για τριτη:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 (edited) Σας είπα βάλτε crash άλλα δεν ακούτε :ρ Την περασες?? αν ναι εισαι ευχαριστημενος?? EDIT: μαλλον εχει προβλημα η σελιδα και δεν μπορω να την κατεβασω Edited July 24, 2012 by GTHOM Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Εφόσον έχει βγει καινούρια base γιατί φλασάρετε ακόμα με την παλιά ;. Με την stock που είμαι, και πολύ γρήγορη είναι με τον netcore kernel (σε όλα τα benchmarks που έχω κάνει είναι τα ίδια με την Chrack), και smooth είναι. Απλά η μπάρα ειδοποιήσεων είναι χάλια με τα toggles. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts