galanakop Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Η τελευταία kingdroid στα ίδια επίπεδα παίδες. Πύραυλος.. Εύχομαι να το συνεχίσει ο τύπος και στην 4.0.4 Sent from my note Αξιζει να την περασω απο πανω απο την εξερετικη 4.3 Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Αξιζει να την περασω απο πανω απο την εξερετικη 4.3 Εγώ αυτό έκανα.. Και μετά wipe κτλ και πέρασα από πάνω notecore.. Κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής δεν πειραχτηκε τίποτα. Άσε που νομίζω ότι έχει καλύτερη διαχείριση της ραμ. Anyway αν βαριέσαι και αν είσαι οκ μην το κάνεις. Είμαι σίγουρος ότι θα βγει σε λίγο καιρό νέο update με την νέα βάση ;) Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsavlis Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 παιδιά καηλμερα και από εμενα! Είμαι κάτοχος το galaxy note, αλλα και του galaxy nexus. Το note δυστυχώς θέλει ακόμα αρκετή δουλειά για να φτάσει στα επίπεδα το nexus, ποσο μάλλον τώρα που βγήκε και η Jelly Bean. Έχω ένα θεματάκι που δεν ξέρω εάν ξέρει κανεις πως θα το λύσω. Λόγο δουλειάς, δουλεύω το mail και exchange που έχει η ICS, αλλα δυστυχώς έχει τα θεματάκια του με το sync. Τα διαβάζει όλα τα mail μου, αλλα όταν διαγράφω η διαβάζω mail από το note, δεν μου το κάνει update στο server. διάβασα πως είναι γενικότερα θέμα με την έκδοση ICS. Η google το έφτιαξε αυτό το θέμα στο jelly bean, και ψάχνω πως μπορώ να κάνω port το mail και exchange από Jelly, σε ICS... Είναι κανεις που δουλεύει το exchange του ICS με επιτυχία?? Ξέρει κανεις πως μπορώ να το κάνω το port? Μια καλημέρα να έχουμε όλοι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Ρε παιδια που ειναι το αρχειο για recovery μονιμο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 ΕΧΩ kingdroid 4.4υπαρχει κανασ τροποσ να περασω τον notecore v3 οπως ξερετε κολαει στα δαχτυλιδια ::: Βεβεα να πω οτι με speedmod τα σπαει τρελα απο της 9:00 και ειμαι με 95% με 5-6 τηλεφωνα απο 2 λεπτα και καμια 4αρα μυνιματα ολα κληστα βεββεα αλα στανταρ με αυτη την χρηση παλεοτερα ημουν στισ 14:00 με 90% και απο ταχυτητα βαλτε οσοι το σκευτεστε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 εγώ πέρασα τον v3b notecore σε kingdroid 4.3χωρίς κανένα πρόβλημα. δεν υποστηρίζει custom boot animation αλλά ποιος νοιάζεται; μοιάζει πάντως πράγματι να είναι o καλύτερος συνδυασμός, ρομ κερνελ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 (edited) ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ? :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ. Edited July 12, 2012 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 καθε φορα που περναμε custom πρεπει να περναμε abyss kernel? η μονο την πρωτη φορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 καθε φορα που περναμε custom πρεπει να περναμε abyss kernel? η μονο την πρωτη φορα ΚΑΘΕ ΜΑ ΚΑΘΕ φορα που περνασ ρομ πρεπει να περασεις abyss για να εισαι ασφαλης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Ωραια αλλη μια ερωτηση . Το νοτε που πηρα ειχε επανω custom εγω ηθελα να του περασω στοκ κατεβασα μια την φλασαρα μεσω odin κ τωρα εχει κολλησει στο logo samsung Κλασικο, οταν περασεις stock απο custom πρεπει να κανεις wipe data απο τον stock recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 criscelo η kingdroid? κ με τι κερνελ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 αυτο δεν απαντιετε ειναι στην χρησει που κανει ο καθενα εγω δεν εχω μεγαλη εμπιρεια αλα απο εχθεσ που εβαλα kingdroid και κερνελ σπειντνοτε εχω παθει πλακα και απο ταχυτητα αλα ιδιετερα απο μπαταρια απλα φανταστικη απο τισ 9 με λιγη βεββεα χρηση ειμαι στο 93% 6-7 τηλεφωνα 2 λεπτων και με ολα κληστα wifi bt κτλ criscelo βεββεα δεν εχω δοκημασει ασ μασ πει καποιοσ ποιο ιδικοσ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 εχεισ καποιο λινκ για το κερνελ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 http://touristinparadise.blogspot.gr/2012/05/samsung-galaxy-note-ics-download.html ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΕΟ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geonahta Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 ΕΧΩ kingdroid 4.4υπαρχει κανασ τροποσ να περασω τον notecore v3 οπως ξερετε κολαει στα δαχτυλιδια ::: Βεβεα να πω οτι με speedmod τα σπαει τρελα απο της 9:00 και ειμαι με 95% με 5-6 τηλεφωνα απο 2 λεπτα και καμια 4αρα μυνιματα ολα κληστα βεββεα αλα στανταρ με αυτη την χρηση παλεοτερα ημουν στισ 14:00 με 90% και απο ταχυτητα βαλτε οσοι το σκευτεστε... Περάσε το 3b. Παίζει μια χαρά στο δικό μου KD4.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 KD v4.4.0 + GL_Notecore_v2.15 οκ. KD v4.4.0 + GL_Notecore_v3 μένει στο custom boot (αλλά τελειώνει το boot και λαμβάνει πχ email) KD v4.4.0 + GL_Notecore_v3b οκ. Ευχαριστω, δεν ειχα παρει καν χαμπαρι για B γιατι δεν το ειχε ανεβασει ακομα, οποτε το περασα και ολα καλα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Ευχαριστω, δεν ειχα παρει καν χαμπαρι για B γιατι δεν το ειχε ανεβασει ακομα, οποτε το περασα και ολα καλα.:) καλησπερα παιδια φοραω την 4.3 kingdroid, για να βαλω την 4.4 πρεπει να κανω full wipe?? η μπαινει κατευθειαν απο πανω?? ευχαριστω Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 καλησπερα παιδια φοραω την 4.3 kingdroid, για να βαλω την 4.4 πρεπει να κανω full wipe?? η μπαινει κατευθειαν απο πανω?? ευχαριστωH 4.4 εχει το προβλημα με το προβλημα με το bluetooth??? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qc2par Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 καλησπερα παιδια εχθες εκανα ROOT στο κινητο μου βασει της βιβλου και λεω να περασω τωρα την νεα εκδοση 4 σε root γινεται και αν ναι ειναι ευκολο? γιατι ειμαι αρχαριος λιγο με αυτα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Αξιζει να την περασω απο πανω απο την εξερετικη 4.3 εγω την περασα και ξαναγυρισα στην 4.3 ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 εγω την περασα και ξαναγυρισα στην 4.3 ... Ευχαριστω...Μενω στην εξερετικη 4.3 Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Γιατι ξαναγυρισες το σε χαλασε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 παιδια καλησπερα κατι ξυπναει την συσκευη ανα τακτα χρονικα διαστηματα κ δεν μπορω να βρω τι ειναι. οτι πιστευα οτι ειναι το πεταξα αλλα παλι τα ιδια υπαρχει καποιο προγραμμα να δω τι το ξυπναει?? ευχαριστω Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 παιδια καλησπερα κατι ξυπναει την συσκευη ανα τακτα χρονικα διαστηματα κ δεν μπορω να βρω τι ειναι. οτι πιστευα οτι ειναι το πεταξα αλλα παλι τα ιδια υπαρχει καποιο προγραμμα να δω τι το ξυπναει?? ευχαριστω https://play.google.com/store/apps/details?id=com.asksven.betterbatterystats Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Γιατι ξαναγυρισες το σε χαλασε Την ένιωσα πιο αργή , και με κολλήματα , ελάχιστα βέβαια , άλλα μπροστά στην 4.3 είναι πισωγύρισμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts