efthimis31 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 ανα μπραβο.... γιατι κοντεψα να τρελαθω μιλαμε! δεν νομιζω οτι φταιει η ρομ ο κερνελ φταιει.. εχει βαρύνει το κινητο αλλα δεν ξερω για πιο λογο.. ισως για καλυτερη μπαταρια? θα το αφησω και σημερα να δω πως θα παει και αυριο δοκιμαζω κατι αλλο...:p εχει παντως "καθυστέρηση" ακομη και στην καμερα...!!!! Μπορεί να έχει υποχρονίσει τον επεξεργαστή και να μπερδεύει το πότε πρέπει να γίνεται.. Ποιος ξέρει.. Κι εμένα πάντως αυτή του crisckelo by Elthis μου κάνει κάτι κολληματακια και θέλει επανεκινηση ο apex.. Τελικά καλύτερη συμπεριφορά είδα στην rocket rom σε ics αλλά και σε chrack's Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Σε ποια rom είσαι?? είμαι με Alba by Elthis . Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Μπορεί να έχει υποχρονίσει τον επεξεργαστή και να μπερδεύει το πότε πρέπει να γίνεται.. Ποιος ξέρει.. Κι εμένα πάντως αυτή του crisckelo by Elthis μου κάνει κάτι κολληματακια και θέλει επανεκινηση ο apex.. Τελικά καλύτερη συμπεριφορά είδα στην rocket rom σε ics αλλά και σε chrack's δεν ξερω τι εχει κανει παντως θυμιζει samsung galaxy 1 ετσι οπως ειναι τωρα το κινητο:p θα του δωσω ακομη μια ευκαιρια σήμερα και αυριο δρομο....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Η Cassie's XtraLite ακόμα χειρότερα σε 4 FC σε settings και στον Apex και μιλάμε παιδιά της ρομ της περνάω καθαρά πάντα,τεσπα κατεβάζω τώρα kingdroid και αν δω πάλι τα ίδια αύριο θα παίξει GB :) Δεν μπορεί να είναι ιδέα μου για της μέχρι τώρα ρομ που βασίζονται σε παγοτακι, παίζει αρκετό ως πολλή λαγκ και ειναι απίστευτα κουραστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAMERSPIROS_1972 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Παιδια καλησπερα...απο custom πιστευω οτι η καλυτερη ειναι η rocket...απλη,καλη μπαταρια, ομορφο θεμα...βγηκε και update σε v2... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Για επιστροφή σε gb πάλι install abyss-reboot into recovery-full wipe. Πρωτα reboot recovery και μετα full wipe ή wipe και μετα reboot recovery και ιστερα install την rom?? Πάντως παιδιά απο ICS μέχρι στιγμής δεν έχω μείνει ευχαριστημένος δεν εχω καταφέρει να αφήσω ρομ πάνω 5 μέρες ολο και κάποια λαλακια θα με ξενερώσει,με βλέπω να επιστρέφω σε GB μέχρι να βγει κάτι σταθερό και αξιόπιστο. Καπως ετσι με βλεπω και εμενα αδελφε και ευτυχως εχω κρατισει nandroid backup της τελευταιας GB που ειχα Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Παιδια καλησπερα...απο custom πιστευω οτι η καλυτερη ειναι η rocket...απλη,καλη μπαταρια, ομορφο θεμα...βγηκε και update σε v2... Μάλλον βλέπω να την δοκιμάζω κάποια στιγμή κι αυτή.. Έχει αναφερθεί κάποιο πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAMERSPIROS_1972 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Μάλλον βλέπω να την δοκιμάζω κάποια στιγμή κι αυτή.. Έχει αναφερθεί κάποιο πρόβλημα? Να σου πω την αληθεια δεν εχω παρακολουθησει στους xda...δεν ειμαι και heavy user...παντως με εχει βολεψει παρα πολυ σε οτι κανω χωρις κανενα προβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 (edited) Παιδια καλησπερα...απο custom πιστευω οτι η καλυτερη ειναι η rocket...απλη,καλη μπαταρια, ομορφο θεμα...βγηκε και update σε v2... Ημουν ενθερμος χρηστης rocket για πολυ καιρο σε GB.Απο καποιο σημειο και μετα τα χαλασε...Anyway... Δε καταλαβαινω τι εννοεις ''απλη''?Οι υπολοιπες ειναι συνθετες???:p Μιας και τις εχω δοκιμασει ολες για να καταληξω καπου, η αποψη μου ειναι η εξης. ΟΛΕΣ οι custom ics rom εχουν καλη μπαταρια, πανω κατω στα ιδια επιπεδα. ΟΛΕΣ εχουν πανω κατω την ιδια ''ταχυτητα'' και το ιδιο smoothness (βαζω λιγο πιο πισω την kingdroid, καποιες version back που με απογοητευσε). Το θεμα της καθεμιας ειναι ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ γουστο.Υποστηριζουμε kalagas φυσικα γιατι ο Γιαννης ριχνει ΠΟΛΥ δουλεια. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ προβλημα εχετε δεν εχει να κανει με τη rom που εχετε περασει!ΔΕ γινεται να ειναι πχ 5 χρηστες ευχαριστημενοι και απροβληματιστοι, 1 και μισος να εχουν προβλημα, και να φταιει η rom. Επαναλαμβανω: α)Απεγκαθιστουμε με titanium backup (υπαρχουν πολλες παρομοιες εφαρμογες που κανουν τη δουλεια αυτη) ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ εφαρμογη μας ειναι αχρηστη και απλα καθεται στο /system μας. β)Παγωνουμε μεσω titanium backup το wifi sharing, την ενημερωση λογισμικου, τη κοινη χρηση wifi, το google maps, το kies, το socialhub, αν δε τα χρειαζομαστε (ποσοι τα χρειαζομαστε?) γ)Ακολουθουμε πιστα τις οδηγιες εγκαταστασης και καλο ειναι να κανουμε 2 συνεχομενες φορες full wipe! δ)Καντε battery calibration!!! ε)Κατι τελευταιο, οχι εξακριβωμενο...Μερικοι devs ειπανε οτι προτινεται να ''φοραμε'' τον νεο bootloader που ηρθε με την επισημη ZSLPF.O bootloader αλλαζει σπανια σε επισημα updates. Πληροφοριες εγκαταστασης εδω. Εγω τον ''φοραω'' (επαναλαμβανω οτι δε γνωριζω αν ισχυει η οχι) και με την AlBa η συσκευη μου πεταει 3 μερες τωρα, χωρις ΚΑΝΕΝΑ απολυτως προβλημα!!!Εχω 36 ωρες μπαταρια με 3,5 ωρες οθονη on και μου μενει κι αλλο!!! Ακολουθηστε τις συμβουλες αυτες και ειμαι σιγουρος οτι θα παιρνετε το 100% της καθε rom!!! Edited May 26, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Ημουν ενθερμος χρηστης rocket για πολυ καιρο σε GB.Απο καποιο σημειο και μετα τα χαλασε...Anyway... Δε καταλαβαινω τι εννοεις ''απλη''?Οι υπολοιπες ειναι συνθετες???:p Μιας και τις εχω δοκιμασει ολες για να καταληξω καπου, η αποψη μου ειναι η εξης. ΟΛΕΣ οι custom ics rom εχουν καλη μπαταρια, πανω κατω στα ιδια επιπεδα. ΟΛΕΣ εχουν πανω κατω την ιδια ''ταχυτητα'' και το ιδιο smoothness (βαζω λιγο πιο πισω την kingdroid, καποιες version back που με απογοητευσε). Το θεμα της καθεμιας ειναι ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ γουστο.Υποστηριζουμε kalagas φυσικα γιατι ο Γιαννης ριχνει ΠΟΛΥ δουλεια. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ προβλημα εχετε δεν εχει να κανει με τη rom που εχετε περασει!ΔΕ γινεται να ειναι πχ 5 χρηστες ευχαριστημενοι και απροβληματιστοι, 1 και μισος να εχουν προβλημα, και να φταιει η rom. Επαναλαμβανω: α)Απεγκαθιστουμε με titanium backup (υπαρχουν πολλες παρομοιες εφαρμογες που κανουν τη δουλεια αυτη) ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ εφαρμογη μας ειναι αχρηστη και απλα καθεται στο /system μας. β)Παγωνουμε μεσω titanium backup το wifi sharing, την ενημερωση λογισμικου, τη κοινη χρηση wifi, το google maps, το kies, το socialhub, αν δε τα χρειαζομαστε (ποσοι τα χρειαζομαστε?) γ)Ακολουθουμε πιστα τις οδηγιες εγκαταστασης και καλο ειναι να κανουμε 2 συνεχομενες φορες full wipe! δ)Καντε battery calibration!!! ε)Κατι τελευταιο, οχι εξακριβωμενο...Μερικοι devs ειπανε οτι προτινεται να ''φοραμε'' τον νεο bootloader που ηρθε με την επισημη ZSLPF.O bootloader αλλαζει σπανια σε επισημα updates. Πληροφοριες εγκαταστασης εδω. Εγω τον ''φοραω'' (επαναλαμβανω οτι δε γνωριζω αν ισχυει η οχι) και με την AlBa η συσκευη μου πεταει 3 μερες τωρα, χωρις ΚΑΝΕΝΑ απολυτως προβλημα!!!Εχω 36 ωρες μπαταρια με 3,5 ωρες οθονη on και μου μενει κι αλλο!!! Ακολουθηστε τις συμβουλες αυτες και ειμαι σιγουρος οτι θα παιρνετε το 100% της καθε rom!!! Το βράδυ άφησα το κινητό χωρίς να το φορτίσω με ανοικτό μόνο το bleutooth.Έχασα μόνο 1%.Άρα η ρομ σου δεν έχει θέμα με τη μπαταρία.Έχω κάνει όλα τα παραπάνω που είπες,τα οποία τα έκανα σε κάθε ρομ από τότε που είχα το S II.;) Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 (edited) Ωραία σε ευχαριστώ πολύ ... απλά έχω και κάτι άλλα προβλήματα με την μπαταρία , με βοηθάει ο Ηλίας σε αυτό το θέμα . Περιμένω με αγωνία γιατί τα βλέπω όλα ........ΜΑΥΡΑ .... :X Καλημέρα... Λοιπόν κατέβασε το αρχείο αυτό http://db.tt/SSiHoeen Και βάλτο στο φακελο sdcard/ZipThemer/edify αντικαθιστώντας το phoneDatabase.xml που υπάρχει ήδη.... Κάνε το ίδιο και με αυτό το αρχείο http://db.tt/XkuJ9CJo αντικαθιστώντας το update-binary που υπάρχει ήδη... Μετά άνοιξε την εφαρμογή ZipThemer, πάτα το μενού-settings και στο Update Script Format διάλεξε το Edify - GT-N7000... Μετά πάτα το back και πάτα το κουμπί "+Theme"... Άμα σου βγάλει μήνυμα για skip πάτα μια το back να φύγει το μήνυμα... Μόλις τελειώσει θα έχεις το Mixed Theme στην λίστα... Τώρα πάτα το κουμπί "BuildIt!" Μόλις τελειώσει η διαδικασία θα πρέπει να έχεις 2 zip στην Εσωτερική κάρτα μνήμης, ένα με κατάληξη xxxxx-update.zip και ένα με κατάληξη xxxxx-undo.zip Επανεκιννησε το τηλέφωνο σε Recovery και διάλεξε το flash zip from sdcard card ή κάτι τετοιο... Στο επόμενο μενού διάλεξε το choose zip from internal sdcard και βρες το zip με την κατάληξη xxxxx-update.zip και φλάσαρε το... Μόλις τελειώσει κάνε ένα wipe cache από το αρχικό μενού και ένα wipe dalvik-cache που είναι στην επιλογή advanced του Recovery... Μετά κάνε reboot system και περίμενε... Θα σου ξαναφορτωσει όλες τις εφαρμογές από την αρχή... Μόλις ανοίξει το κινητό σου πες μου αν αλλάξανε τα εικονίδια... Δηλαδή αν έχεις πλέον το mixed theme... Ευχαριστώ για το testing... Edited May 27, 2012 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Kalhmera... Loipon katebase to arxeio ayto http://db.tt/SSiHoeen Kai balto sto fakelo sdcard/ZipThemer/edify antikauistvntaw to phoneDatabase.xml poy yparxei hdh.... Kane to idio kai me ayto to arxeio http://db.tt/XkuJ9CJo antikauistvntaw to update-binary poy yparxei hdh... Meta anoije thn efarmogh ZipThemer, pata to menoy-settings kai sto Update Script Format dialeje to Edify - GT-N7000... Meta pata to back kai pata to koympi "+Theme"... Ama soy bgalei mhnyma gia skip pata mia to back na fygei to mhnyma... Moliw teleivsei ua exeiw to Mixed Theme sthn lista... Tvra pata to koympi "BuildIt!" Moliw teleivsei h diadikasia ua prepei na exeiw 2 zip sthn Esvterikh karta mnhmhw, ena me katalhjh xxxxx-update.zip kai ena me katalhjh xxxxx-undo.zip Epanekinnhse to thlefvno se Recovery kai dialeje to flash zip from sdcard card h kati tetoio... Sto epomeno menoy dialeje to choose zip from internal sdcard kai brew to zip me thn katalhjh xxxxx-update.zip kai flasare to... Moliw teleivsei kane ena wipe cache apo to arxiko menoy kai ena wipe dalvik-cache poy einai sthn epilogh advanced toy Recovery... Meta kane reboot system kai perimene... Ua soy janafortvsei olew tiw efarmogew apo thn arxh... Moliw anoijei to kinhto soy pew moy an allajane ta eikonidia... Dhladh an exeiw pleon to mixed theme... Eyxaristv gia to testing... Καλημέρα .... Σε ευχαριστώ που έγραψες τον οδηγώ αλλά .....πάλι τίποτα . Όταν κάνω install το αρχείο ( σε RECOVERY ) φτάνει στο 30-40% η μπάρα, παγώνει για λίγη ώρα και μετά πετάγεται μέχρι την άκρη τις οθόνης (λες και να θέλει να βγει έξω από αυτή , στα δεξιά ) και εκεί παγόνι για αρκετή ώρα χωρίς να με αφήνει να κάνω τίποτα, και μετά από 2-4 λεπτά κάνει REBOOT μόνο του χωρίς βεβαίως κανένα αποτέλεσμα . :( Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Παίδες καλήμερα .. Με την chrack του elthis αλλά και με την τελευταία αλβα με Φράνκο κερνελ έχω το εξής παράξενο θέμα . Σε Nova launcher (μετά από επαναφορά του back up από την ίδια την εφαρμογή και όχι από το τιτανιουμ) σταματάνε όλα τα Widgets να ανανεώνονται .. Πχ το ρολόι του fancy widget σταματάει και δείχνει μια ώρα πριν το widget για την μπαταρία σταματάει και δείχνει 79% ενώ η μπαταρία μου είναι στο 63% κτλ κτλ.. Δεν μπορώ να καταλάβω αν φταίει ο nova η κατι συμβαίνει με τις ρομ κτλ.. Δείτε λίγο την εικόνα που βαζω και θα καταλάβετε τι εννοώ .. Δείτε την ώρα πάνω και την ώρα στο fancy widget πχ... Τι μπορεί να φταίει τώρα εδώ γνωρίζει κάνεις? Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Παίδες καλήμερα .. Με την chrack του elthis αλλά και με την τελευταία αλβα με Φράνκο κερνελ έχω το εξής παράξενο θέμα . Σε Nova launcher (μετά από επαναφορά του back up από την ίδια την εφαρμογή και όχι από το τιτανιουμ) σταματάνε όλα τα Widgets να ανανεώνονται .. Πχ το ρολόι του fancy widget σταματάει και δείχνει μια ώρα πριν το widget για την μπαταρία σταματάει και δείχνει 79% ενώ η μπαταρία μου είναι στο 63% κτλ κτλ.. Δεν μπορώ να καταλάβω αν φταίει ο nova η κατι συμβαίνει με τις ρομ κτλ.. Δείτε λίγο την εικόνα που βαζω και θα καταλάβετε τι εννοώ .. Δείτε την ώρα πάνω και την ώρα στο fancy widget πχ... Τι μπορεί να φταίει τώρα εδώ γνωρίζει κάνεις? Sent from my note Το ειχα βρει μπροστα μου κι εγω σε καποιες ics rom σε συνδυασμο με καποιες εφαρμογες οπως fancy widgets. Δε ξερω αν φταει τελικα το ics η οι εφαρμογες θα πρεπει να ανανεωθουν... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 (edited) @Κalagas το εκανα περιμενω να ανοιξει... Ανεβαζω photos αν ειναι ολα comple http://imageshack.us/photo/my-images/256/capture01o.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/33/screenshot2012052713094.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/600/screenshot2012052713100.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/339/screenshot2012052713103.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/135/screenshot2012052713104.png/ Αυτες τραβιξα το μονο που βλεπω ειναι η μπαταρια δεν εχει αλλαξει Edited May 27, 2012 by TiAiNO Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Το ειχα βρει μπροστα μου κι εγω σε καποιες ics rom σε συνδυασμο με καποιες εφαρμογες οπως fancy widgets. Δε ξερω αν φταει τελικα το ics η οι εφαρμογες θα πρεπει να ανανεωθουν... Το περίεργο είναι πως τώρα που το δοκιμάζω χωρίς το μπακ απ καθαρό τον nova δηλαδή όλα δουλεύουν ρολόι..:confused: Προφανώς κάτι εκεί φταίει.. Το κακό είναι πως πρέπει να τα κάνω ξανά όλα από την αρχή... Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 ε)Κατι τελευταιο, οχι εξακριβωμενο...Μερικοι devs ειπανε οτι προτινεται να ''φοραμε'' τον νεο bootloader που ηρθε με την επισημη ZSLPF.O bootloader αλλαζει σπανια σε επισημα updates. Πληροφοριες εγκαταστασης εδω. Εγω τον ''φοραω'' (επαναλαμβανω οτι δε γνωριζω αν ισχυει η οχι) και με την AlBa η συσκευη μου πεταει 3 μερες τωρα, χωρις ΚΑΝΕΝΑ απολυτως προβλημα!!!Εχω 36 ωρες μπαταρια με 3,5 ωρες οθονη on και μου μενει κι αλλο!!! Ακολουθηστε τις συμβουλες αυτες και ειμαι σιγουρος οτι θα παιρνετε το 100% της καθε rom!!! Εγώ αποφάσισα να περάσω τον νέο bootloader γιατί μπορέι να ευθύνεται αυτό για κάποια ίσως κολλήματα...εξάλλου γιατί στον Ηλία να παίζει καλύτερα από εμένα η ίδια rom? Είπαμε είναι πιο ωραίος αλλά όχι και τόσο :p:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Το αναφέρω ,γιατί το έψαξα αρκετά και το γράφω.Και η επαναφορά nandroid, απαιτεί πρώτα το φλάσάρισμα του Abyss kernel. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Εγώ αποφάσισα να περάσω τον νέο bootloader γιατί μπορέι να ευθύνεται αυτό για κάποια ίσως κολλήματα...εξάλλου γιατί στον Ηλία να παίζει καλύτερα από εμένα η ίδια rom? Είπαμε είναι πιο ωραίος αλλά όχι και τόσο :p:p:p LoL... Πραγματικα δε ξερω τι γινεται απο τοτε που βγηκαν οι ics αναβαθμισεις. Το ιδιο φαινομενο μπορει κανεις να το παρατηρησει σε ολες τις custom rom, ΑΛΛΑ και στα επισημα firmware... Διαφορετικες συμπεριφορες σε καθε συσκευη... Η samsung ειναι αληθεια οτι τα εκανε λιγο σαλατα με την εκδοση του παγωτου στις ναυαρχιδες της... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 LoL... Πραγματικα δε ξερω τι γινεται απο τοτε που βγηκαν οι ics αναβαθμισεις. Το ιδιο φαινομενο μπορει κανεις να το παρατηρησει σε ολες τις custom rom, ΑΛΛΑ και στα επισημα firmware... Διαφορετικες συμπεριφορες σε καθε συσκευη... Η samsung ειναι αληθεια οτι τα εκανε λιγο σαλατα με την εκδοση του παγωτου στις ναυαρχιδες της... Ναι έχει γίνει ένας χαμός και έχουνε βγει και πολλές εκδόσεις... τώρα μόλις πέρασα abyss και είμαι έτοιμος να περάσω την alba by Elthis ή την rocket rom v2... λέω να περάσω την δικιά σου για να δω καλύτερα αν θα έχει οποιοδήποτε θέμα.... όταν έχω νέα ενημερώνω, ελπίζω ο νέος bootloader να είναι τούμπανος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 LoL... Πραγματικα δε ξερω τι γινεται απο τοτε που βγηκαν οι ics αναβαθμισεις. Το ιδιο φαινομενο μπορει κανεις να το παρατηρησει σε ολες τις custom rom, ΑΛΛΑ και στα επισημα firmware... Διαφορετικες συμπεριφορες σε καθε συσκευη... Η samsung ειναι αληθεια οτι τα εκανε λιγο σαλατα με την εκδοση του παγωτου στις ναυαρχιδες της... Ελα Ηλια πες την αληθεια ποσα λεφτα εχεις δωσει για να βγαζουν καθαρα rom στα πλαισια του δικου σου κινητου και μονο ?? :p:lol: Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Έχω περάσει όλες της καινούριες και σε κάποια σημεία κολλούσαν , οπότε ξαναπέρασα την τελευταια οφισιαλ ταϊβανέζικη από πάνω τον τελευταίο κερνελ τα καρμπόν τουικσ και τα 15 τογκλς και βρήκα την υγεία μου ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Ελα Ηλια πες την αληθεια ποσα λεφτα εχεις δωσει για να βγαζουν καθαρα rom στα πλαισια του δικου σου κινητου και μονο ?? :P Τόσο testing κάνει ο άνθρωπος με το μεράκι του σιγά μην τους πληρώσει... πάντως έχετε αναλογιστεί πόσο χρόνο διαθέτουμε για να "παίζουμε" με το note μας?? μεροκάματα μιλάμε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Ναι έχει γίνει ένας χαμός και έχουνε βγει και πολλές εκδόσεις... τώρα μόλις πέρασα abyss και είμαι έτοιμος να περάσω την alba by Elthis ή την rocket rom v2... λέω να περάσω την δικιά σου για να δω καλύτερα αν θα έχει οποιοδήποτε θέμα.... όταν έχω νέα ενημερώνω, ελπίζω ο νέος bootloader να είναι τούμπανος!!! Εγώ πάντως μετά την Chrack by Elthis πέρασα την Kingdroid, την κράτησα λίγες ώρες και τώρα πέρασα την Alba by Elthis. Αυτό που διαπιστώνω είναι πως όπου έχει βάλει το χέρι του ο Elthis η ρομ Πετάει! Μπράβο και εύχομαι σε μια ελληνική ρομ ας πούμε Elthis/Kalagas...:) με την ανάλογη υποστήριξη απο εμάς...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Εγώ αποφάσισα να περάσω τον νέο bootloader γιατί μπορέι να ευθύνεται αυτό για κάποια ίσως κολλήματα...εξάλλου γιατί στον Ηλία να παίζει καλύτερα από εμένα η ίδια rom? Είπαμε είναι πιο ωραίος αλλά όχι και τόσο :p:p:p Τον νεο bootloader πρέπει να τον περασεις πριν βάλεις την ρομ έτσι δεν είναι;αν το κάνεις μετά μάλλον θα γίνει χαμός φαντάζομαι:p Να ρωτήσω κάτι εγώ που πέρασα τις τελευταίες ρομ πάνω από την ταϊβανέζικη λογικά δεν έχω και τον τελευταίο bootloader? Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts