Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά, είδατε καμιά φώτο με το repartition τικαρισμενο;;;

Μόνο όταν το λένε τα παιδιά με τους οδηγός στο xda το κάνουμε!

Στη τελευταία από ταϊβάν χρειάζεται γιατί αλλάζει και bootloader.

φαντάζομαι αν δεν γίνει κάτι με τον τρόπο που μου είπαν τότε στο service το επαναφέρουν, σωστα?

Edited by SaintPetrouil

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

φαντάζομαι αν δεν γίνει κάτι με τον τρόπο που μου είπαν τότε στο service το επαναφέρουν, σωστα?

Θα στο επαναφερουν σιγουρα.Πες τους οτι πηγες να περασεις την αναβαθμιση μεσω kies και κολλησε.

Αλλα φυσικα δοκιμασε πρωτα.Αν θες περασε τη τελευταια επισημη απο ταϊβαν μεσω odin που αλλαζει και τον bootloader μηπως ξεκολλησει.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Θα στο επαναφερουν σιγουρα.Πες τους οτι πηγες να περασεις την αναβαθμιση μεσω kies και κολλησε.

Αλλα φυσικα δοκιμασε πρωτα.Αν θες περασε τη τελευταια επισημη απο ταϊβαν μεσω odin που αλλαζει και τον bootloader μηπως ξεκολλησει.

θα δοκιμάσω πρώτα με την 4.0.3 γερμανική official. Άλλωστε official ήθελα. Αν δεν γίνει θα δοκιμάσω και την Ταϊβάν με αλλαγή bootloader.

30% downloaded...

Oneplus 5 - 128GB

θα δοκιμάσω πρώτα με την 4.0.3 γερμανική official. Άλλωστε official ήθελα. Αν δεν γίνει θα δοκιμάσω και την Ταϊβάν με αλλαγή bootloader.

30% downloaded...

Και η ταϊβαν official ειναι...Απλα με τη Γερμανικη δε ξερω αν πετυχει που ειναι no wipe.

Anyway, δοκιμασε και ενημερωσε μας!

Follow me on XDA

Ω ναι!!! official ICS 4.0.3 Germany .... έβαζα λάθος pit file(αυτό που κατέβασα με το Odin και είχε default μέσα έβαλα.. και δεν ήταν για το Note) .. To άλλαξα , έβαλα repartition/pit και τρέχει ICS :D

thanks για όλα.. Όποιος θέλει pit file για Νοτε μου λέει :)

Oneplus 5 - 128GB

Ω ναι!!! official ICS 4.0.3 Germany .... έβαζα λάθος pit file(αυτό που κατέβασα με το Odin και είχε default μέσα έβαλα.. και δεν ήταν για το Note) .. To άλλαξα , έβαλα repartition/pit και τρέχει ICS :D

Χαχαχα! Έχω διαβάσει πολλές αντιδράσεις σε περιπτώσεις Brick, η δική σου φίλε ήταν η πιο χαλαρή! Μην σου πω πως φάνηκες να το διασκεδάζεις κιόλας! :lol:

Λοιπόν, πάλι καλά να λες. Άντε και προσοχή από εδώ και πέρα, κρίμα είναι να το τουβλιάσεις!

[sIGPIC][/sIGPIC]

||||||||||||||[be the change you want to see in the world]|||||||||||||||

Κι εγω εδω ειμαι πλεον, απλα πανεμορφη rom - την περιμενα καιρο τωρα και εμφανιστηκε με πολυ λιγα προβληματα...

εγώ που ειμαι σε alba ics πρέπει να περάσω πρώτα κάποια stock GB ?

Άντε ρε φίλε και μας κοψοχώλιασες...:)

Πάντως χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί η αλληλεγγύη στο φόρουμ μας είναι στα υψηλότερα επίπεδα...:D

εγώ που ειμαι σε alba ics πρέπει να περάσω πρώτα κάποια stock GB ?

Για να μη τα λεμε συνεχεια.

Αν ειμαστε σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ics rom απο αυτες που κυκλοφορουν τωρα (ΕΚΤΟΣ CM9), κανουμε install abyssnote 4.2-reboot into recovery-full wipe-install rom.

edit: εδω ενα κατατοπιστικο αρθρο που θα βοηθησει να καταλαβετε.

Edited by elthis

Follow me on XDA

Αν ειμαστε σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ics rom απο αυτες που κυκλοφορουν τωρα (ΕΚΤΟΣ CM9), κανουμε install abyssnote 4.2-reboot into recovery-full wipe-install rom.

ωραια αρχοντα το καταλαβαμε.. :):)

αν εισαι σε cm9??

ευχαριστουμε για ολα ΗΛΙΑ και να εισαι παντα καλα

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Χαχαχα! Έχω διαβάσει πολλές αντιδράσεις σε περιπτώσεις Brick, η δική σου φίλε ήταν η πιο χαλαρή! Μην σου πω πως φάνηκες να το διασκεδάζεις κιόλας! :lol:

Λοιπόν, πάλι καλά να λες. Άντε και προσοχή από εδώ και πέρα, κρίμα είναι να το τουβλιάσεις!

Άντε ρε φίλε και μας κοψοχώλιασες...:)

Πάντως χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί η αλληλεγγύη στο φόρουμ μας είναι στα υψηλότερα επίπεδα...:D

κοίταξε, είμαι προγραμματιστής και αν μη τι άλλο το Ν8 μου το έχω μπρικάρει άπειρες φορές.. ξέρω πως όλα φτιάχνονται... απλά γελούσα με τον εαυτό μου που το μπρίκαρα με την πρώτη .. :lol:

απο κει και πέρα καλά τα είπες Pandritis, όλοι μια παρέα πρέπει να είμαστε και να βοηθάμε ο ένας τον άλλον..

ευχαριστώ και πάλι όλους σας για την άμεση ανταπόκριση.

Oneplus 5 - 128GB

edit: εδω ενα κατατοπιστικο αρθρο που θα βοηθησει να καταλαβετε.

να είσαι καλά , ρωτάω και θα ξαναρωτάω όσο και να έχω διαβάσει γιατί με τα απανωτά τουβλιασματα που ακούμε γυρω γυρω εναν φοβο τον εχω .. εγω που ηδη ειχα βαλει abyssnote kernel 4.2 πρεπει να περασω ξανα ? :O

να είσαι καλά , ρωτάω και θα ξαναρωτάω όσο και να έχω διαβάσει γιατί με τα απανωτά τουβλιασματα που ακούμε γυρω γυρω εναν φοβο τον εχω .. εγω που ηδη ειχα βαλει abyssnote kernel 4.2 πρεπει να περασω ξανα ? :O

Τον abyssnote τον περναμε ουσιαστικα για να κανουμε τα wipes/backup κτλ.Μολις περασες την AlBa ο kernel αλλαξε με αυτον της AlBa.

Αυτο συμβαινει με καθε rom.

Αρα, οταν θες να περασεις μια αλλη rom, θα πρεπει να ακολουθησεις την ιδια διαδικασια.

Follow me on XDA

Τον abyssnote τον περναμε ουσιαστικα για να κανουμε τα wipes/backup κτλ.Μολις περασες την AlBa ο kernel αλλαξε με αυτον της AlBa.

Αυτο συμβαινει με καθε rom.

Αρα, οταν θες να περασεις μια αλλη rom, θα πρεπει να ακολουθησεις την ιδια διαδικασια.

χίλια ευχαριστώ , ειχα κολλήσει επειδή λίγες σελίδες πιο πριν είχες πει οτι

Περνας απο recovery τον abyssnote 4.2 kernel-reboot into recovery-full wipe-install (any) GB custom rom, recovery-full wipe-install cm9- install gapps-wipe data/factory reset-reboot.

οπότε φαντάστηκα οτι έπρεπε και τωρα να περάσω GB rom , ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια !!

v@geli ή οποιαδήποτε άλλο παλικάρι που χρησιμοποιεί την Paranandroid επειδή δεν έχω χρόνο να διαβάσω posts για να βρω αυτά που έχετε γράψει, μπορεί να απαριθμήσει τα bugs...

Συγγνώμη παιδιά που δεν έχω χρησιμοποιήσει το search και ρωτάω πράγματα που μπορεί να έχουν ξανά αναφερθεί...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

v@geli ή οποιαδήποτε άλλο παλικάρι που χρησιμοποιεί την Paranandroid επειδή δεν έχω χρόνο να διαβάσω posts για να βρω αυτά που έχετε γράψει, μπορεί να απαριθμήσει τα bugs...

Συγγνώμη παιδιά που δεν έχω χρησιμοποιήσει το search και ρωτάω πράγματα που μπορεί να έχουν ξανά αναφερθεί...

Γιαννη η Paranandroid, οπως και ολες αυτες, εχουν τα ιδια bugs/issues με την cm9.

Τα 2 συμαντικοτερα λοιπον ειναι το mass storage οπου χρειαζεται να εγκαταστησεις μια εφαρμογη για να δουλεψει κανονικα, και οπως λενε καποια παιδια δε παιζει σωστα βιντεο 1080p.

Follow me on XDA

Γιαννη η Paranandroid, οπως και ολες αυτες, εχουν τα ιδια bugs/issues με την cm9.

Τα 2 συμαντικοτερα λοιπον ειναι το mass storage οπου χρειαζεται να εγκαταστησεις μια εφαρμογη για να δουλεψει κανονικα, και οπως λενε καποια παιδια δε παιζει σωστα βιντεο 1080p.

Ευχαριστώ πολύ Ηλία...

Από τα screenshots πάντως φαίνεται φοβερή...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ευχαριστώ πολύ Ηλία...

Από τα screenshots πάντως φαίνεται φοβερή...

Ναι,οντως...

Να κανω κι εγω μια ερωτηση.

Την εχει περασει κανεις πανω απο την cm9 nigthly η θελει full wipe?

Follow me on XDA

Ναι,οντως...

Θέλει μόνο wipe cache και davnik

Από CM9 είναι η μόνη περίπτωση που δεν χρειάζεται Full Wipe.;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

||||||||||||||[be the change you want to see in the world]|||||||||||||||

Ναι,οντως...

Εγώ την πέρασα πάνω από την τελευταία nightly χωρίς full wipe και όλα πάνε άψογα μέχρι τωρα

Παναγιωτης

Και γω το ιδιο και ολα δουλευουν αψογα..αν και δεν μπορω να βολεψω τα widgets μου ετσι οπως θελω.

@pafimal ποια widgets χρησιμοποιεις και ποιον launcher;

Και γω το ιδιο και ολα δουλευουν αψογα..αν και δεν μπορω να βολεψω τα widgets μου ετσι οπως θελω.

@pafimal ποια widgets χρησιμοποιεις και ποιον launcher;

βασικος λογος που την εβγαλα

επισης οτι στον browser τα γραμματα ειναι πολυ μικρα

εχετε βρει καπια λυση για αυτα τα 2 ?

Νομίζω δεν το είδα πουθενά στις τελευταίες σελίδες, σχετικά με το Emmc bug (brick στο wipe/factory reset σε ICS kernel) το γνωρίζουν ήδη στην Google και έχουν βγάλει και fix. Φυσικά δεν το έκαναν release ακόμα αλλά όπως και να έχει είναι ένα πολύ καλό νέο για οριστική λύση στο πρόβλημα: http://www.xda-developers.com/android/hard-brick-bug-on-galaxy-s-ii-and-note-leaked-ics-kernels/

Για όποιον δεν θέλει να διαβάσει το κατεβατό, το resume είναι πως υπάρχει πρόβλημα στο firmware του chip της Emmc που λόγο ενός flag που ενεργοποίησαν στους ICS kernels εμφανίστηκε. Διορθώνεται απλά με firmware upgrade αυτού του chip σύμφωνα με τα λεγόμενα του engineer της Google (τα quotes είναι από συνομιλία μαζί του με email) το οποίο ήδη έχουν φτιάξει αλλά δεν το έχουν δώσει στο κοινό.

Μέχρι τότε WIPE ΜΟΝΟ ΜΕ GB Kernels, ούτε καν από stock 3e recovery. Επίσης αναφέρθηκε και brick απλά και μόνο φλασάροντας διαφορετική ρομ με affected kernel, οπότε ΠΡΟΣΟΧΗ!

Εβαλα την Ics την Γερμανικη,αλλα θελω να ξαναβαλω αυτη που ειχα και για λογους εγγυησης.

Ποια ηταν και καποιο λινκ με οδηγιες.(οχι απο Xda).

Τι λενε εδω;

http://www.geekyandroid.com/2012/05/galaxy-note-german-ics-warning-it-could.html

Εβαλα την Ics την Γερμανικη,αλλα θελω να ξαναβαλω αυτη που ειχα και για λογους εγγυησης.

Ποια ηταν και καποιο λινκ με οδηγιες.(οχι απο Xda).

Τι λενε εδω;

http://www.geekyandroid.com/2012/05/galaxy-note-german-ics-warning-it-could.html

Δεν εχουν ολες οι συσκευες το ιδιο firmware, αρα δε μπορει να απαντησει καποιος ποιο firmware ειχες πριν.

Αλλα και τωρα, αν εχεις περασει τη Γερμανικη μεσω pc, και δεν εχεις root κτλ, δεν εχεις προβλημα με την εγγυηση.

Αν θες οποιαδηποτε αλλη, κατεβασε απο εδω και περασε τη με pc odin.

Αυτο που λενε εκει ειναι οτι περιπου ειπε ο stinger πανω απο σενα....;)

Μην ανησυχεις απο τη στιγμη που εχεις stock.

Follow me on XDA