kalagas Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Παλικάρια δουλεύουν τα προγράμματα GPS (Sygic κλπ) στην LPY ICS??? Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Παλικάρια δουλεύουν τα προγράμματα GPS (Sygic κλπ) στην LPY ICS??? Ναι αμέ όλα δουλεύουν! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Για να κανω root πρεπει να εχω οπωσδηποτε sd καρτα? Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Ναι πιστεύω ότι έτσι πρέπει...:happy: Αν θες περίμενε να την δουλέψω λιγάκι να σου πω αλλά είναι ίσως η πιο αξιόπιστη σε ics εν τέλει αυτή την στιγμή οπότε it is up to u! Οκ φίλε θα περιμενω εντυπώσεις.. Αν δεις ότι κάτι δεν πάει καλά σφύρα :p Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Για να κανω root πρεπει να εχω οπωσδηποτε sd καρτα? Όχι δεν απαιτείται. Μπορείς να περάσεις ότι αρχείο χρειάζεται στην εσωτερική σου κάρτα αποθήκευσης :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 γεια σας ειμαι σε stock root και θελω να παω σε cm9 ή αλλη custom πως? με τις οδηγιες απο εδω? https://docs.google.com/document/d/1wYkGfGS63atd9ntlt2mER5xbZAJb2eMkA7TRUqVYxuc/edit?pli=1 και αν θελω μετα να αλλαξω rom (ειτε απο cm9 αλλου , ειτε απο αλλη custom) ? thanks Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 γεια σας ειμαι σε stock root και θελω να παω σε cm9 ή αλλη custom πως? με τις οδηγιες απο εδω? https://docs.google.com/document/d/1wYkGfGS63atd9ntlt2mER5xbZAJb2eMkA7TRUqVYxuc/edit?pli=1 και αν θελω μετα να αλλαξω rom (ειτε απο cm9 αλλου , ειτε απο αλλη custom) ? thanks Αν θες όπως λέγαμε πιο πίσω πέρασε με mobile odin τον abyss kernel από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1362424 για να είσαι σίγουρα ασφαλής και στην συνέχεια περνάς την rom με full wipe. Να φανταστώ ότι είσαι σε stock ics με root σωστά? Στην συνέχεια από CM9 περνάς πάλι από recovery όπου θες απλά προτείνεται η χρήση του abyss γιατί θεωρείται πιο ασφαλής γι αυτές τις διαδικασίες... μην κάνεις reboot system πριν περάσεις την ρομ! Οπότε περνάς abyss --> recovery --> wipes --> install CM9 rom --> reboot system :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraris Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Όχι δεν απαιτείται. Μπορείς να περάσεις ότι αρχείο χρειάζεται στην εσωτερική σου κάρτα αποθήκευσης :) Σε ευχαριστω!!!! Οποτε περναω μια official ics 4 κ μετα το κανω root!!! Παράθεση Sony Ericsson W900,Sony Ericsson P990i , Nokia N95,Sony Ericsson Satio,Iphone 4 ,Samsung Galaxy Note ,Samsung Galaxy Nexus ,Lg Optimus 3D,Samsung Galaxy Note II, Huawei Ascend Mate,LG G, LG G PRO,Samsung Galaxy Note III ,Oneplus One, Huawei Ascend Mate 7,Xiaomi Mi4 ,OnePlus One ,LG G3 ,Iphone 6 Plus ,Samsung Galaxy Note Edge,Samsung Galaxy S6,Samsung Galaxy Note 4 Xiaomi Mi Note Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Αναγνωρίζει την εξωτερική κάρτα στην θέση /emmc αλλά την εσωτερική την βλέπει κανονικά στο /sdcard Μόλις τράβηξα σε 1080 και η αναπαραγωγή έγινε κανονικά μόνο όμως με τον MX player... στον native λέει αδυναμία αναπαραγωγής ;) Ξέρει κανείς τι να κάνω με τις επαφές μου? Δεν βρίσκω επιλογή μαζικής διαγραφής οπότε μία μία να σβήνω δεν παίζει... Αν ξαναπεράσω από πάνω προφανώς δεν θα τις σβήσει σωστά? μόνο με full wipe? Μου κανει εντύπωση γιατι στην προηγούμενη εκδοση cm9 έπαιζε με τον mx αλλα για μερικα δευτερολεπτα σωστα και μετα εχανε ο ηχος με το βιντεο να κυλαει πιο αργα..... γι αυτο ρωτάω..... Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Efthimis τελικά τις λέει αξίζει η ρομ; Θα μας κάνεις ένα mini review με τις αδυναμίες της κυρίως :p Πάντως από ότι διαβάζω s note κτλ δεν παίζουν.. Ακόμη τουλάχιστον.. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Efthimis τελικά τις λέει αξίζει η ρομ; Θα μας κάνεις ένα mini review με τις αδυναμίες της κυρίως :p Πάντως από ότι διαβάζω s note κτλ δεν παίζουν.. Ακόμη τουλάχιστον.. Sent from my note Έλα βρε! Κοίτα δεν πρόλαβα να την δω και καλά γιατί είχα πάρα πολύ δουλειά σήμερα..:blink: Δεν έχω δει κάτι που εμένα προσωπικά να με απογοητεύσει ή να με ξενίσει. Το S note εγώ το χρησιμοποιώ σπάνια οπότε και μπορώ να ζήσω χωρίς αυτό. Κατά τα λοιπά τα πάει πολύ καλά, δεν μου έχει κάνει το παραμικρό κόλλημα ή fc οπότε νομίζω ότι είναι μια πολύ καλή λύση αυτή την στιγμή μέχρι να δούμε σοβαρά μαγειρέματα πάνω στην επίσημη ics... δεν χάνεις και τίποτα να την βάλεις αν σου λείπει κάτι εκεί που είσαι... έχει και ζουμ στο video :p:p (όχι στο 1080 όμως, μόνο σε 720) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Έχει φλασάρει κανείς την ROcket ICS v1 να μας πει εντυπώσεις???? Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 kalagas με το τροπο που λεσ στο xda γινεται να φλασαρουμε το mixed theme σε οfficial ics??? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 kalagas με το τροπο που λεσ στο xda γινεται να φλασαρουμε το mixed theme σε οfficial ics??? όχι ακόμα.... Παιδιά πως φλασάρω τον Abbys με το PC ODIN??? Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 όχι ακόμα.... Παιδιά πως φλασάρω τον Abbys με το PC ODIN??? Θες να σου ανεβάσω κάπου το apk από το mobile Odin? Γιατί pc odin? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Θες να σου ανεβάσω κάπου το apk από το mobile Odin? Γιατί pc odin? Άσε τελικά το έλυσα... Φλάσαρα την Rocket και κάθε 30sec μου έκανε reboots... Και έπρεπε να γυρίσω σε GB... Ευχαριστώ... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Έλα βρε! Κοίτα δεν πρόλαβα να την δω και καλά γιατί είχα πάρα πολύ δουλειά σήμερα..:blink: Δεν έχω δει κάτι που εμένα προσωπικά να με απογοητεύσει ή να με ξενίσει. Το S note εγώ το χρησιμοποιώ σπάνια οπότε και μπορώ να ζήσω χωρίς αυτό. Κατά τα λοιπά τα πάει πολύ καλά, δεν μου έχει κάνει το παραμικρό κόλλημα ή fc οπότε νομίζω ότι είναι μια πολύ καλή λύση αυτή την στιγμή μέχρι να δούμε σοβαρά μαγειρέματα πάνω στην επίσημη ics... δεν χάνεις και τίποτα να την βάλεις αν σου λείπει κάτι εκεί που είσαι... έχει και ζουμ στο video :p:p (όχι στο 1080 όμως, μόνο σε 720) ετοιμαζομαι να την φλασαρω τωρα θα σου πω εντυπωσεις! θα γυρισω σε στοκ θα ρουταρω και θα την περασω απο πανω! ειναι η μονη ρομ που με κανει "κλικ" να την δοκιμασω! εντυπωσεις σε λιγο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Έχει φλασάρει κανείς την ROcket ICS v1 να μας πει εντυπώσεις???? μολις τελειωσα και τα ρεστορ απο τιτανιουμ , της εχω βαλει τον νοβα , θα σας πω αυριο να το σκαλισω λιγακι ... η cm9 nightly πολυ καλη ,αλλα θελω ολα τα καλουδια του galaxy note !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 μολις τελειωσα και τα ρεστορ απο τιτανιουμ , της εχω βαλει τον νοβα , θα σας πω αυριο να το σκαλισω λιγακι ... η cm9 nightly πολυ καλη ,αλλα θελω ολα τα καλουδια του galaxy note !!! Πολυ φοβάμαι από την μικρή μου περιπλάνηση μεταξύ διαφόρων custom roms ότι η nightly είναι η μόνη που αξίζει σε ics αυτή την στιγμή.. Δώσε και feedback από αυτή που πέρασες, είναι η μόνη που δεν εβαλα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AudiTT Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Περασα κι εγω την τελευταια nightly ics αλλα δεν πιανει δυκτιο καθόλου! Παω χειροκινητα βρισκει και τα τρια δυκτια επιλεγω wind που εχω συνδεεται για λιγο και μετα παλι εκτος δυκτιου!! Επισης δεν υπαρχουν βασικα πραγματα οπως το google play store. Υπαρχει καπου για κατεβασμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 (edited) Περασα κι εγω την τελευταια nightly ics αλλα δεν πιανει δυκτιο καθόλου! Παω χειροκινητα βρισκει και τα τρια δυκτια επιλεγω wind που εχω συνδεεται για λιγο και μετα παλι εκτος δυκτιου!! Επισης δεν υπαρχουν βασικα πραγματα οπως το google play store. Υπαρχει καπου για κατεβασμα? εγω μολις την εβαλα! και φουλ σημα εχω και το play store ειναι κανονικα... τα εκανες ολα σωστα? το GApps το φλασαρες? Πολυ φοβάμαι από την μικρή μου περιπλάνηση μεταξύ διαφόρων custom roms ότι η nightly είναι η μόνη που αξίζει σε ics αυτή την στιγμή.. Δώσε και feedback από αυτή που πέρασες, είναι η μόνη που δεν εβαλα;) θα συμφωνήσω! και μονο που ο στοκ broswer εχει text wrapping για μενα μου φτανει!:p :) efthimis31 τωρα καθε φορα που θα βγαινει update απλα recovery φλασαρουμε wipe και τελος ετσι δεν ειναι? (δεν χρειάζεται φουλ φορματ κτλ κτλ κτλ...) Edited May 15, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 efthimis31 τωρα καθε φορα που θα βγαινει update απλα recovery φλασαρουμε wipe και τελος ετσι δεν ειναι? (δεν χρειάζεται φουλ φορματ κτλ κτλ κτλ...) Ναι έτσι κάνεις περνάς από recovery χωρίς τίποτα και είσαι κομπλέ! Σήμερα πέρασα το πρώτο update! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AudiTT Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 εγω μολις την εβαλα! και φουλ σημα εχω και το play store ειναι κανονικα... τα εκανες ολα σωστα? το GApps το φλασαρες? βρηκα μεμονομενα καπου τα gapps αλλα δεν υπηρχε πουθενα το google play.Εχεις καποιο link? Επισης ενα αλλο προβλημα οτι δεν μπορω να κανω συνδεση το google account μου για να συγχρονισει τις επαφες μου που εχω εκει. Βαζω σωστα username και password και πεταει σφαλμα:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 βρηκα μεμονομενα καπου τα gapps αλλα δεν υπηρχε πουθενα το google play.Εχεις καποιο link? Επισης ενα αλλο προβλημα οτι δεν μπορω να κανω συνδεση το google account μου για να συγχρονισει τις επαφες μου που εχω εκει. Βαζω σωστα username και password και πεταει σφαλμα:mad: Gapps: http://goo.im/gapps/gapps-ics-20120422-signed.zip Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 εγω μολις την εβαλα! και φουλ σημα εχω και το play store ειναι κανονικα... τα εκανες ολα σωστα? το GApps το φλασαρες? βρηκα μεμονομενα καπου τα gapps αλλα δεν υπηρχε πουθενα το google play.Εχεις καποιο link? Επισης ενα αλλο προβλημα οτι δεν μπορω να κανω συνδεση το google account μου για να συγχρονισει τις επαφες μου που εχω εκει. Βαζω σωστα username και password και πεταει σφαλμα:mad: Η διαδικασία είναι η εξής: Φλασαρεις nightly, φλασάρεις google apps, reboot recovery, wipe data factory reset και reboot. Οτιδήποτε άλλο κάνεις δεν θα δουλέψει o συγχρονισμός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts