elthis Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 (edited) και μπορουμε δηλαδη να βαλουμε radio απο ics??? Χωρις να ειμαι σιγουρος γιατι δε το εχω δοκιμασει, εχω δει χρηστες που λενε οτι δουλευουν κανονικα τα modem απο ics σε GB... Edit: όσοι έχετε AlBa...:) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=25329267 Edited April 26, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Τελικα παίδες όσοι βάλατε την καινούργια Άλβα είστε ευχαριστημένοι ? Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Τελικα παίδες όσοι βάλατε την καινούργια Άλβα είστε ευχαριστημένοι ? Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Εγώ προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημενος.. Όλα δουλεύουν τέλεια, είναι πολύ smooth και η μπαταρια όπως με την alba v2 αφού πέρασα και το LP5 kernel.. Θα μείνω εδώ μέχρι τα άλλα τα σπουδαία!! Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Εγώ προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημενος.. Όλα δουλεύουν τέλεια, είναι πολύ smooth και η μπαταρια όπως με την alba v2 αφού πέρασα και το LP5 kernel.. Θα μείνω εδώ μέχρι τα άλλα τα σπουδαία!! Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Φαντάζομαι τα "προβληματάκια" παραμένουν ετσι? Λογικό θα μου πεις μια και η "βάση"της ρομ ειναι η ίδια . Ίσως την δοκιμάσω το weekend αφου κρατήσω μπακ απ την gb .. Επίσης μου φαίνεται ότι η ραμ λειτουργεί καλύτερα σε gb.. Με παγωτό έπεφτα και κάτω απο 100 πολλές φορές ενώ τωρα σπάνια κάτω απο 150... Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Φαντάζομαι τα "προβληματάκια" παραμένουν ετσι? Λογικό θα μου πεις μια και η "βάση"της ρομ ειναι η ίδια . Ίσως την δοκιμάσω το weekend αφου κρατήσω μπακ απ την gb .. Επίσης μου φαίνεται ότι η ραμ λειτουργεί καλύτερα σε gb.. Με παγωτό έπεφτα και κάτω απο 100 πολλές φορές ενώ τωρα σπάνια κάτω απο 150... Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Α εσύ είσαι Rom-λάγνος :p:p ποτέ δεν παρακολουθώ την Ram να σου πω την αλήθεια ίσως γιατί ποτέ δεν μου χρειάστηκε παραπάνω κάπου με τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ... γενικά το μόνο θέμα που μπορώ να πω ότι "έχω" είναι ότι με το bluetooth του αυτοκινήτου μου δεν συνδέεται "απρόσκοπτα" όπως συνέβαινε στην τελευταία Gingerbread... Πάντως είναι πολύ smooth και όλα δουλεύουν σωστά... έχω και το backup Μου από την chracks αλλά όσο περνά ο καιρός τόσο απομακρύνομαι από εκείνο το backup :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2012 Α εσύ είσαι Rom-λάγνος :p:p ποτέ δεν παρακολουθώ την Ram να σου πω την αλήθεια ίσως γιατί ποτέ δεν μου χρειάστηκε παραπάνω κάπου με τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ... γενικά το μόνο θέμα που μπορώ να πω ότι "έχω" είναι ότι με το bluetooth του αυτοκινήτου μου δεν συνδέεται "απρόσκοπτα" όπως συνέβαινε στην τελευταία Gingerbread... Πάντως είναι πολύ smooth και όλα δουλεύουν σωστά... έχω και το backup Μου από την chracks αλλά όσο περνά ο καιρός τόσο απομακρύνομαι από εκείνο το backup :happy: Rom-λάγνος :p Χαχαχα θεϊκό χαχαχαχα Φίλε δεν ξέρω αλλα την λειτουργικότητα και την ευκολία της gb γενικως έχει αρκετό δρόμο το παγωτο για να τα φτάσει.... Θα ριξω ένα βλέφαρο όπως σου ειπα την καινούργια άλβα αλλα ζορικα τα πράγματα ... Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Rom-λάγνος :p Χαχαχα θεϊκό χαχαχαχα Φίλε δεν ξέρω αλλα την λειτουργικότητα και την ευκολία της gb γενικως έχει αρκετό δρόμο το παγωτο για να τα φτάσει.... Θα ριξω ένα βλέφαρο όπως σου ειπα την καινούργια άλβα αλλα ζορικα τα πράγματα ... Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 :p:p πάντως αν είσαι πολύ ευχαριστημένος με κάποια GB δεν κάθεσαι εκεί...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Θα ήθελα να σας επιστήσω την προσοχή στο θέμα των leaked kernels που χρησιμοποιούν οι Ics roms (aosp+samsung based).O Entropy που είναι μελος της cyanogenmod team και δουλεύει στο project του open kernel είναι γενικά αντίθετος με τη χρήση των συγκεκριμένων leaked kernels (chinese leaks).Μπορείτε να διαβάσετε εδώ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=25365752&postcount=43 και όλο το thread εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1619630 .Υπήρξαν κάποια brickarismata στην τελευταία stunner, καποιοι υποστήριξαν οτι εφταιγε το script του setup και όχι ο kernel.Δεν έχω τη γνώση να το κρίνω, γενικά έχω δει αύξηση των προβλημάτων στις καινούργιες ics εκδόσεις και κατόπιν τούτου θεωρώ φρόνιμο να γυρίσω σε LC1 μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τους kernels :) Σημ. ο Chainfire γενικά ήταν αντίθετος με το repack όλων των chinese kernel leaks, έκανε το χατίρι της κοινότητας και rootare τον lp1 και τον lp5, του την έπεσαν κάποιοι ότι κακώς το έκανε γιατί κάποιοι ΚΑΚΟΙ χρήστες φλάσαραν και τον bootloader απο τις leak roms με αποτέλεσμα ο Chainfire να μην δεχτεί να rootarei τον τελευταίο lp6. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 παιδια εγω με τη βαση XXLC2 XXLC1 εχω προβλημα με το δικτυο λεει οτι δεν βρεθηκε και λυνεται μονο με επανεκινηση αλλαξα και modem αλλα τα ιδια......... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 :p:p πάντως αν είσαι πολύ ευχαριστημένος με κάποια GB δεν κάθεσαι εκεί...??? Αυτο θα κάνω όπως φαίνεται .. Η chrack ειναι βούτυρο αυτή την στιγμή ..νομίζω ότι ειναι η καλύτερη ρομ.. Για παγωτο διαβάζω ακόμη ότι πολλά παιδιά έχουν θέματα . Κατι άλλο ..σε μένα ακόμη και το tapatalk με άλβα και κρισκελο είχε λαγκ..ενώ σε gb πάει σφαίρα . Εσυ παρατήρησες κατι τέτοιο ? Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Αυτο θα κάνω όπως φαίνεται .. Η chrack ειναι βούτυρο αυτή την στιγμή ..νομίζω ότι ειναι η καλύτερη ρομ.. Για παγωτο διαβάζω ακόμη ότι πολλά παιδιά έχουν θέματα . Κατι άλλο ..σε μένα ακόμη και το tapatalk με άλβα και κρισκελο είχε λαγκ..ενώ σε gb πάει σφαίρα . Εσυ παρατήρησες κατι τέτοιο ? Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Στην προηγούμενη alba έκανε κάτι σπασίματα στην v3 το βλέπω μια χαρά.. Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Αυτο θα κάνω όπως φαίνεται .. Η chrack ειναι βούτυρο αυτή την στιγμή ..νομίζω ότι ειναι η καλύτερη ρομ.. Για παγωτο διαβάζω ακόμη ότι πολλά παιδιά έχουν θέματα . Κατι άλλο ..σε μένα ακόμη και το tapatalk με άλβα και κρισκελο είχε λαγκ..ενώ σε gb πάει σφαίρα . Εσυ παρατήρησες κατι τέτοιο ? Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 Εγώ είμαι ακόμα με την Chrack v13... Η v18 είναι καλή από μπαταρία??? Έχεις αλλάξει kernel??? Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Είναι όντως πιο καλή και σαν βάση άλλα και σαν μπαταρία...Αν και με franko 10 είναι ακόμα καλύτερη και πιο σμουθ... Συμπέρασμα δικό μου μετά από τότε που βγήκε είναι σταθερά εκεί... Nikos from Galaxy Note Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 (edited) Εγώ είμαι ακόμα με την Chrack v13... Η v18 είναι καλή από μπαταρία??? Έχεις αλλάξει kernel??? μπαταρια δεν καταλαβαινω και πολλα γιατι εχω 2 και τις αλλαζω συνεχεια...:p καλα τα παει ομως!(εχω τον κερνελ που ηταν μαζι με την ρομ..δεν αλλαξα κατι....) γενικα ειναι η καλυτερη ρομ για μενα οπως ειπα και πιο πανω! τα παντα (τα παντα ομως) λειτουργουν ρολοι! πεταει το κινητο...:) Είναι όντως πιο καλή και σαν βάση άλλα και σαν μπαταρία...Αν και με franko 10 είναι ακόμα καλύτερη και πιο σμουθ... Συμπέρασμα δικό μου μετά από τότε που βγήκε είναι σταθερά εκεί... Nikos from Galaxy Note συμφωνω... Στην προηγούμενη alba έκανε κάτι σπασίματα στην v3 το βλέπω μια χαρά.. Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5 χμμμ μια που σε πετυχα για δες λιγο και μερικα ακομη..:lol::lol: ο οπερα σου δουλευει κανονικα?(σε μενα αργουσε να κανει exit και γενικα ειχε μερικα "χαριτωμενα"! σε chrack μετα το τελευταιο update της εφαρμογης ειναι σαν να σερφαρεις σε pc....απιστευτος.... επισης facebook ειπες δεν εχεις ε? γιατι και εδω ειχα προβληματα! δεν προσάρμοζε σωστα τις εικονες..επρεπε να το γυρισω σε landscape και μετα ξανα σε portraid για να ερθουν οι εικονες απο το χρονολογιο στο "μεγεθος" της οθονης.. τελος οπως σου ειπα εχασα την προσαρμογή κειμενου σε ολους μα ολους τους broswers(εκτος οπερα...) μπορεις να δεις αν δουλευει ο dolphin σωστα με την νεα αλβα...? σε ταραξα ετσι????:lol::lol: Edited April 27, 2012 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 για τον κέρνελ φράνκο 10 να επιβεβαιώσω και εγώ ότι αποδίδει καλύτερα με την craks18 από ότι αποδίδει ο κέρνελ που φοράει η craks 18. στον τομέα μπαταρία μιλάμε πάντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 για τον κέρνελ φράνκο 10 να επιβεβαιώσω και εγώ ότι αποδίδει καλύτερα με την craks18 από ότι αποδίδει ο κέρνελ που φοράει η craks 18. στον τομέα μπαταρία μιλάμε πάντα εγω παντως δεν τολμαω να τον πειραξω.... ειχα παντα προβληματα με φρανκο(αργουσε να ανοιξει η οθονη μετα το ξεκλείδωμα κτλ) οποτε δεν το πειραζω ουτε για πλακα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 υπαρχει κανενα αρχειο με τις ρομ *****????θελω να κατεβασω προηγουμενεσ.... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 υπαρχει κανενα αρχειο με τις ρομ *****????θελω να κατεβασω προηγουμενεσ.... Παιδια, οσο τη γραφεται λαθος θα βγαζει αστερακια το post και δε θα καταλαβαινουμε τι εννοειτε!!!lololol Chrack λεγεται!!!:p Γιατι να βαλεις τις προηγουνες καλε???? Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DuDe_ Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Υπάρχει λόγος απο chrack v17 να πεταχτώ σε v18???? Είμαι σούπερ με 17..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 ναι και εγω τη chrack v17 θελω...που μπορω να τη βρω?? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Το κινητο σας εχει βολεψει;; Στελνω πολλα μηνυματα την μερα και δεν ξερω αν θα με βολεψει τοσο μεγαλη οθονη. Ειναι ευκολα στην μεταφορα και γενικοτερα στην καθημερινη χρηση κινητου; Ευχαριστω Edit: δεν επρεπε να το γραψω εδω. Αν ενοχλει, ας διαγραφει :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Το κινητο σας εχει βολεψει;; Στελνω πολλα μηνυματα την μερα και δεν ξερω αν θα με βολεψει τοσο μεγαλη οθονη. Ειναι ευκολα στην μεταφορα και γενικοτερα στην καθημερινη χρηση κινητου; Ευχαριστω Edit: δεν επρεπε να το γραψω εδω. Αν ενοχλει, ας διαγραφει :) όσοι το έχουμε μας βολεύει.Δε θα πάρεις άλλη απάντηση σε αυτό το thread..:p Πάνω σε αυτό το θέμα σε συμβουλεύω να μην ακούσεις ούτε τη μια μεριά, ούτε την άλλη.Να πας σε ένα κατάστημα, να το δεις, να το βάλεις στη τσέπη και γενικά να το δουλέψεις. Αν το θες για τηλέφωνο, δεν είναι σε γενικές γραμμές ότι πιο βολικό.Αν το θες για όλα τα υπόλοιπα πρώτα, είναι το ιδανικό. Πάντως μεταφέρεται άνετα, και για μηνύματα...όλη μέρα εδώ είμαι και γράφω από το Note...:p Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 όσοι το έχουμε μας βολεύει.Δε θα πάρεις άλλη απάντηση σε αυτό το thread..:p Πάνω σε αυτό το θέμα σε συμβουλεύω να μην ακούσεις ούτε τη μια μεριά, ούτε την άλλη.Να πας σε ένα κατάστημα, να το δεις, να το βάλεις στη τσέπη και γενικά να το δουλέψεις. Αν το θες για τηλέφωνο, δεν είναι σε γενικές γραμμές ότι πιο βολικό.Αν το θες για όλα τα υπόλοιπα πρώτα, είναι το ιδανικό. Πάντως μεταφέρεται άνετα, και για μηνύματα...όλη μέρα εδώ είμαι και γράφω από το Note...:p Εγινε φιλε μου ευχαριστω και ζητω συγνωμη για το offtopic. Ελπιζω να επιστρεψω μια μερα και να ρωτησω για ροοτ ρομ κτλ :D Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
depmode Δημ. April 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2012 Θα ήθελα να σας επιστήσω την προσοχή στο θέμα των leaked kernels που χρησιμοποιούν οι Ics roms (aosp+samsung based).O Entropy που είναι μελος της cyanogenmod team και δουλεύει στο project του open kernel είναι γενικά αντίθετος με τη χρήση των συγκεκριμένων leaked kernels (chinese leaks).Μπορείτε να διαβάσετε εδώ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=25365752&postcount=43 και όλο το thread εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1619630 .Υπήρξαν κάποια brickarismata στην τελευταία stunner, καποιοι υποστήριξαν οτι εφταιγε το script του setup και όχι ο kernel.Δεν έχω τη γνώση να το κρίνω, γενικά έχω δει αύξηση των προβλημάτων στις καινούργιες ics εκδόσεις και κατόπιν τούτου θεωρώ φρόνιμο να γυρίσω σε LC1 μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τους kernels :) Σημ. ο Chainfire γενικά ήταν αντίθετος με το repack όλων των chinese kernel leaks, έκανε το χατίρι της κοινότητας και rootare τον lp1 και τον lp5, του την έπεσαν κάποιοι ότι κακώς το έκανε γιατί κάποιοι ΚΑΚΟΙ χρήστες φλάσαραν και τον bootloader απο τις leak roms με αποτέλεσμα ο Chainfire να μην δεχτεί να rootarei τον τελευταίο lp6. Και γω σαν να αρχισα λιγο να το σκεφτομαι με φοβο και να εξηγησω το γιατι...να πω πρωτον πως ειμαι με imilka CM9 v3... Πριν απο λιγο και ενω ειχα βαλει το κινητο για φορτιση,παω να το παρω και το βρισκω σβησμενο :confused: ΠΑω να το ανοιξω και ενω δειχνει τη screen με τις πληροφοριες της συσκευης μολις παει να ξεκινησει το boot animation η συσκευη κλεινει :worry: Ευτυχως bootαρει σε CWM αλλα τα wipes (dalvic / system cache) δεν βοηθησαν και το μονο που δουλεψε ευτυχως ειναι επαναφορα απο backup (της ιδιας rom). ΠΗγε η ψυχη μου ... Kαμια ιδεα για το τι στραβωσε; δεν ειχα εγκαταστησει καμια εφαρμογη καινουργια σημερα ή καποιο αλλο mod. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. April 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2012 Καλημέρα αδέλφια. Μετά απο δύο εβδομάδες περιπλάνιση σε Alba-Stunner, είπα να ξαναγυρίσω στην εγγυημένη λειτουργία των Gb. Για αλλαγή πέρασα την Darky 3,4 Extreme Edition και έβαλα τον Franko 10. Παιδιά έχει εξαιρετική ταχύτητα (παρόμοια της Chrack) και σε συνδιασμό με το Darky Ota που το ανανεώνει με mods themes κ.λ.π. δηλώνω ενθουσιασμένος!!!:D Sent from my GT-N7000 using Tapatalk Beta-5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts