Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note (N7000)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χριστος ανεστη, χρονια πολλα.

Ειναι ενα γνωστο προβλημα σε καποιες ics rom.Εχει να κανει απ οτι νομιζω με τη προθεση +30.Αν οι αριθμοι σου ειναι ετσι, εκει ειναι το προβλημα.Αν ειναι χωρις τη προθεση, ολα ειναι οκ...

Ωχχχ μην μου λες τέτοια.. Γιατί θα πρέπει να τα δω ένα ένα και τώρα δεν υπάρχει χρόνος..

Επίσης δεν μπορώ να βρω πως επιλέγεις ένα κείμενο..

Πχ αυτά που γράφω τώρα πως θα τα επιλέξω ;;;

Δεν βρίσκω την επιλογή πουθενά.. :confused:

EDIT ΤΟ ΒΡΉΚΑ..

Θέλει λίγο τον χρόνο του τελικά το παγωτό γιατί όντως αλλάζουν πολλά πράγματα :)

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-6

Edited by freddaras

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Χρονια πολλα παιδια...:)

Οσοι εχετε την AlBa καντε install το παρακατω zip καιμετα ενα wipe dalvik για να εχετε το καινουριο Snote και ολα τα S αρχεια χωρις f/c...:)

Το δοκιμασα πρωτα σε μενα πριν το ανεβασω...:)

http://www.mediafire.com/?a87yo9eef8a7s97

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Χρονια πολλα παιδια...:)

Οσοι εχετε την AlBa καντε install το παρακατω zip καιμετα ενα wipe dalvik για να εχετε το καινουριο Snote και ολα τα S αρχεια χωρις f/c...:)

Το δοκιμασα πρωτα σε μενα πριν το ανεβασω...:)

http://www.mediafire.com/?a87yo9eef8a7s97

Ευχαριστούμε για το λινκ θα το λινκ θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία.

Μια ακόμη ερώτηση παίδες. Πως συγχρονιζεις το ημερολόγιο με το social hub του Facebook?

Ενώ κάνω συγχρονισμό για το ημερολόγιο τα event δεν εμφανίζονται με τίποτα :confused:

Η μπαταρία όντως είναι τρομερή.. :)

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-6

παιδια καλημερα σε ολους χρονια πολλα ευχομαι υγεια χαρα σε ολους και στις οικογενειες σας.... Παρακαλω πολυ θελω βοηθεια γιατι θα αρχισω να καντιλιαζω και μερες που ειναι δεν ειναι ωραιο.... ΕΝΤΕΛΩΣ ξαφνικα σημερα κατεβηκα με 17% μπαταρια και εβαλα το κινιτο να φορτισει... Ωραια μεχρη εδω μετα απο καποιες ωραιες με πηραν τηλεφωνο και κατεβηκα απο το κρεβατι να το ανοιξω μια χαρα και εδω... λεω αφου με ξυπνησαν ας μην παω να κοιμηθω παλι και καθομαι στο pc ξαφνικα απο το πουθενα ενω φορτιζε κανει τρου τρου τρου λες και εβαζες - εβγαζες το καλοδιο της φορτισεις ακυρες στιγμες μου ανοιγε μια οικονα απο τον καιρο και εδιχνε τα δικα του ακυρο τελειος..... λεω θα εχω κοληση τιποτα απο μια ******* που κατεβασα εχθες απο το internet του κινιτου.... Μπαινω στο κοπο και του εκανα update σε v18 chrack's εκανα φορματ και στην καρτα μνημης ολα ολα ( εντομεταξι να πω επισεις οτι πηγα να το συνδεσω με τον υπολογιστη και παλι τα ιδια οχι συνεχεια αλλα ετσι απο μονο του φορτιζε και εκανε ξαφνικα τον ηχο που σας ειπα και δεν μου εβγαλε ποτε μα ποτε την επειλογη να συνδεθω στο pc ) τα περασα ολα kernel / v18 / themes kalagas....Το συνδεσα στο pc μου εβγαλε να συνδεθω στο υπολογιστη ολα οκ αλλα μετα απο λιγα δευτερολεπτα ελεγε τα δικα του... αφερεθηκε η καρτα μνημης εκλεισε το παραθυρο στον υπολογιστη που ανοιξε για το κινητο... ΤΙ ΣΚΑΤΑ γα-μω την καταδικη μου μπορει να συμβενει??? Δηλαδη τι πρεπει να του βαλω και ματακι επανω?? μου το εχουν σκατοφαει γα-μω την ζιλια που υπαρχει στον κοσμο γα-μω
kTm Duke 690

το λογο δεν καταλαβαινω?? ουτε μου επεσαι να ταρακουνιθει τιποτα τιποτα απολυτος

ps : Παιδια ειλικρινα το πηγα στο pc του αδελφου μου μηπως φταει το δικο μου... Το συνδεω μπροστα και η μανα μου γιατι απο τα καντιλια μου εχουν πεσει εδω περα τωρα παραξενεφτικε και εκεινη τι εγινε?? το συνδεω τρου φορτιζει 2 δευτερο λεπτα μετα τρου ενδιξη φορτισεις μετα παλι τρου παλι το ιδιο... ξαφνικα με εβαλε στο Voice talk απο μονο του δεν το ακουμπουσα τιποτα απολυτος.... Τι σκατα ρε που-στη θα το σπασω το κεφαλι μου ειλικρινα

Edited by TiAiNO
kTm Duke 690

ΩΡΑΙΑ το εκλεισα το εβαλα να φορτισει και απλα δεν κανει τιποτα... θες να το επαναφερω?? οκ κανενα προβλημα κατεβαζω αυτη που ειχα τοτε που το πηρα

ps: το ανοιξα παλι και το συνδεσα μολις φορτοσαν ολα.. Τωρα τιποτα μολις το συνδεσα ενα τρου και υσηχια φορτιζει κανονικα... Θα το φορτισω και θα περασω stock rom αλλα και παλι ετσι θα καταλαβουμε τιποτα? :(

Edited by TiAiNO
kTm Duke 690

ΩΡΑΙΑ το εκλεισα το εβαλα να φορτισει και απλα δεν κανει τιποτα... θες να το επαναφερω?? οκ κανενα προβλημα κατεβαζω αυτη που ειχα τοτε που το πηρα

ps: το ανοιξα παλι και το συνδεσα μολις φορτοσαν ολα.. Τωρα τιποτα μολις το συνδεσα ενα τρου και υσηχια φορτιζει κανονικα... Θα το φορτισω και θα περασω stock rom αλλα και παλι ετσι θα καταλαβουμε τιποτα? :(

Καταλαβαινω την ανησυχια σου αλλα σε παρακαλω προσπαθησε να γραφεις ελληνικα για να καταλαβουμε το προβλημα και να μπορεσουμε να σε βοηθησουμε.

Οπως σου ειπε και ο athanaso77 περασε stock rom και κανε format σε ολες τις sdcards που εχεις. Πολυ πιθανο απο το σκαλισμα να εχεις δημιουργησει προβλημα στο framework-res.apk ή στο systemui.Δεν θελω να μου αγχωνεσαι.

Edited by afilopou

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Καταλαβαινω την ανησυχια σου αλλα σε παρακαλω προσπαθησε να γραφεις ελληνικα για να καταλαβουμε το προβλημα και να μπορεσουμε να σε βοηθησουμε.

Οπως σου ειπε και ο athanaso77 περασε stock rom και κανε format σε ολες τις sdcards που εχεις. Πολυ πιθανο απο το σκαλισμα να εχεις δημιουργησει προβλημα στο framework-res.apk ή στο systemui.Δεν θελω να μου αγχωνεσαι.

τι εγραψα φιλε που δεν καταλαβες? :/ αν λες για τα ορθογραφικα συγνωμη αλλα ποτε δεν τα πηγαινα καλα ποσο τωρα βεβαια μ'αυτο το ξαφνικο που ετυχε... Κοιτα να δεις δεν εχω ακουμπισει τιποτα απολυτος μια που ειχα περασει την Chrack's v17 και το themes του kalagas και απο κει και περα ολα δουλευαν ρολοϊ απο τα "εντερα" του κινητου με καποιο προγραμμα ( root explorer ) πως λεγεται τελος παντων δεν εχω ακουμπισει τιποτα ειλικρινα δεν εχω καν περασει τετοιο προγραμμα... Τωρα εχει ηρεμησει και το φορτισα και ολα οκ , μονο οταν το βαζω στο pc φορτιζει και αν το βγαλω και το ξανα βαλω για 2 - 3 φορες τοτε μου βγαζει την ενδειξη για να συνδεθω με τον pc αλλιως απλα φορτιζει λες και ειναι στη μπριζα :/ σκαλομα τελειως?

Edit : Οσο για τα format και τα σχετικα... Εκανα φυσικα format στη CardSD και αφου περασα την Chrack's v18 με kernel franco 10 και το θεμα παλι του φιλου kalagas εκανα full wipe x2 οπως κανω αλλωστε σε καθε update που κανω στο κινητο

Edit 2 : και κατι ακομα εχω αγορασει τον προσαρμογεα που βγαζει σε USB οταν το βαζω κανονικοτατα βγαζει στις ειδοποιησεις συνδεθηκε ο προσαρμογεας USB κτλ... Μολις συνδεσω μετα καποιο stick τιποτα..... Ακρα του ταφους σιωπη

Τωρα παλι που το δοκιμασα δουλεψε κανονικοτατα ρολοι ολα... Θα με τρελανει τι να πω..? Ο.ο

Edited by TiAiNO
kTm Duke 690

τι εγραψα φιλε που δεν καταλαβες? :/ αν λες για τα ορθογραφικα συγνωμη αλλα ποτε δεν τα πηγαινα καλα ποσο τωρα βεβαια μ'αυτο το ξαφνικο που ετυχε... Κοιτα να δεις δεν εχω ακουμπισει τιποτα απολυτος μια που ειχα περασει την Chrack's v17 και το themes του kalagas και απο κει και περα ολα δουλευαν ρολοϊ απο τα "εντερα" του κινητου με καποιο προγραμμα ( root explorer ) πως λεγεται τελος παντων δεν εχω ακουμπισει τιποτα ειλικρινα δεν εχω καν περασει τετοιο προγραμμα... Τωρα εχει ηρεμησει και το φορτισα και ολα οκ , μονο οταν το βαζω στο pc φορτιζει και αν το βγαλω και το ξανα βαλω για 2 - 3 φορες τοτε μου βγαζει την ενδειξη για να συνδεθω με τον pc αλλιως απλα φορτιζει λες και ειναι στη μπριζα :/ σκαλομα τελειως?

Edit : Οσο για τα format και τα σχετικα... Εκανα φυσικα format στη CardSD και αφου περασα την Chrack's v18 με kernel franco 10 και το θεμα παλι του φιλου kalagas εκανα full wipe x2 οπως κανω αλλωστε σε καθε update που κανω στο κινητο

Edit 2 : και κατι ακομα εχω αγορασει τον προσαρμογεα που βγαζει σε USB οταν το βαζω κανονικοτατα βγαζει στις ειδοποιησεις συνδεθηκε ο προσαρμογεας USB κτλ... Μολις συνδεσω μετα καποιο stick τιποτα..... Ακρα του ταφους σιωπη

Τωρα παλι που το δοκιμασα δουλεψε κανονικοτατα ρολοι ολα... Θα με τρελανει τι να πω..? Ο.ο

Προσπαθησε λιγο τα ορθογραφικα και οι προτασεις σου να βγαζουν νοημα.Μην το παρεις ασχημα απλα θα ποσταρεις καποια απορια και δεν θα σου δινει κανεις απαντηση.

Stock rom μεσω pc odin περασες?Εχεις ακομα την custom rom+custom kernel?Αν ναι ξηλωσε τα ολα

Edited by afilopou

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Προσπαθησε λιγο τα ορθογραφικα και οι προτασεις σου να βγαζουν νοημα.Μην το παρεις ασχημα απλα θα ποσταρεις καποια απορια και δεν θα σου δινει κανεις απαντηση.

Stock rom μεσω pc odin περασες?Εχεις ακομα την custom rom+custom kernel?Αν ναι ξηλωσε τα ολα

Ναι εχω ακομα custom rom και kernel... Θελω να το κρατησω λιγο ακομα διοτι δεν βλεπω κατι στραβο προς ωρας ολα λειτουργουν φυσιολογικα... Θα ενημερωσω οταν το δοκιμασω για την φορτισει με κλειστο κινητο αυτο μονο περιμενω προς ωρας παντως ειναι μια χαρα ουδεν προβλημα

kTm Duke 690

Ναι εχω ακομα custom rom και kernel... Θελω να το κρατησω λιγο ακομα διοτι δεν βλεπω κατι στραβο προς ωρας ολα λειτουργουν φυσιολογικα... Θα ενημερωσω οταν το δοκιμασω για την φορτισει με κλειστο κινητο αυτο μονο περιμενω προς ωρας παντως ειναι μια χαρα ουδεν προβλημα

Οκ φιλε.Απλα θα σου συνιστουσα να το κανεις το clean install

Οκ φιλε.Απλα θα σου συνιστουσα να το κανεις το clean install

Clean install εννοεις απο custom rom και kernel και να παω σε official?? θα το κανω φιλε μου αμα δω οτι δεν φορτιζει οταν ειναι κλειστο το κινητο διοτι μονο αυτο περιμενω να δω γενικα το κινητο τωρα δεν εχει καποιο προβλημα δουλευει οπως δουλευε πριν ενοχλησω το forum... Θα ενημερωσω παντως για τυχον προβληματα... Γνωμη σου ειναι να περασω official και να το παω να το δουν??

kTm Duke 690

παιδια καμια λυση στο προβλημα που εχει το note σχετικα με τα χρώματα εχει βρεθει? εννοω αυτο το εφφε που φενεται σε μερικα προγραμματα π.χ. skype , σαν να εχεις 16bit χρωμα αντι για 32bit και οι διαβαθμισεις των χρωματων φαινονται γραμμωτες, σαν σκαλοπατια. Εβαλα μεχρι και ICS (alba) για να δω μπας και το εχουν λυσει αυτο το προβλημα αλλα εξακολουθεί να υπαρχει. :(

Εαν για παραδειγμα εγκαταστησω απο το market , το spectrum ICS LWP , εχει επιλογή για 32bit χρωμα, και εξαφανίζονται αμεσως τα σκαλοπατάκια. Αρα ειναι θεμα καθαρα του λειτουργικου, δεν τρεχει τα προγραματα σε 32bit χρωμα για καποιο λογο.

παιδια καμια λυση στο προβλημα που εχει το note σχετικα με τα χρώματα εχει βρεθει? εννοω αυτο το εφφε που φενεται σε μερικα προγραμματα π.χ. skype , σαν να εχεις 16bit χρωμα αντι για 32bit και οι διαβαθμισεις των χρωματων φαινονται γραμμωτες, σαν σκαλοπατια. Εβαλα μεχρι και ICS (alba) για να δω μπας και το εχουν λυσει αυτο το προβλημα αλλα εξακολουθεί να υπαρχει. :(

Εαν για παραδειγμα εγκαταστησω απο το market , το spectrum ICS LWP , εχει επιλογή για 32bit χρωμα, και εξαφανίζονται αμεσως τα σκαλοπατάκια. Αρα ειναι θεμα καθαρα του λειτουργικου, δεν τρεχει τα προγραματα σε 32bit χρωμα για καποιο λογο.

Δεν εχει βρεθει κατι...περιμενουμε με την επισημη αναβαθμιση σε ics να λυθουν αυτα τα προβληματα...

Follow me on XDA

Clean install εννοεις απο custom rom και kernel και να παω σε official?? θα το κανω φιλε μου αμα δω οτι δεν φορτιζει οταν ειναι κλειστο το κινητο διοτι μονο αυτο περιμενω να δω γενικα το κινητο τωρα δεν εχει καποιο προβλημα δουλευει οπως δουλευε πριν ενοχλησω το forum... Θα ενημερωσω παντως για τυχον προβληματα... Γνωμη σου ειναι να περασω official και να το παω να το δουν??

Γνωμη μου ειναι να του βαλεις official και να το παρακολουθησεις μερικες μερες.Αν δεν στο ξανακανει ειναι πολυ πιθανο το προβλημα σου να δημιουργηθηκε απο το συνδυασμο custom rom+custom kernel

Επισης εγραψες πριν οτι κατι κατεβασες απο το internet .τι?

Edited by afilopou

Επισης εγραψες πριν οτι κατι κατεβασες απο το internet .τι?

Ενα προγραμμα για να ξεκλειδωνει τα κλειδωμενα wi-fi το εχει και στο play store και εγραφε ενας απο κατω οτι σε οποιον δεν δουλευει να μπει στο google και να πατησει το ονομα του αρχειου ( δεν το θυμαμαι ) και να το κατεβασει δουλευει... Ε αυτο εκανα και εγω μαλλον αυτη ηταν η ετια του προβληματος ακομα και τωρα ολα καλα Δοξα το Θεο

Edit : Ενταξη φιλε ολα καλα φορτιζει και κλειστο

Edited by TiAiNO
kTm Duke 690

Χρονια Πολλα παιδια.

Εχω επιστρεψει σε Criskelo V7 (nandroid backup) με franco kernel #10 (απλα ο καλυτερος GB kernel), γιατι απλα βαρεθηκα τις μισες μεταφρασεις, τα κινεζικα απομειναρια απο εδω και απο εκει και τις περιεργες συμπεριφορες (επαναφορα απο titanium backup κλπ).

Υποδειγματικα καλη και smooth rom, με τον εξαιρετικο αυτο kernel.

Προσωπικα δε θα φλασαρω αλλη ICS ROM μεχρι την ελευση της επισημης (παρα μονο αν εχουμε ενα καλο international leak), πανω στην οποια θα πατησουν ολοι οι devs για να μας δωσουν ενα αψογο ICS port.

Edited by v@gelis

Χρονια Πολλα παιδια.

Εχω επιστρεψει σε Criskelo V7 (nandroid backup) με franco kernel #10 (απλα ο καλυτερος GB kernel), γιατι απλα βαρεθηκα τις μισες μεταφρασεις, τα κινεζικα απομειναρια απο εδω και απο εκει και τις περιεργες συμπεριφορες (επαναφορα απο titanium backup κλπ).

Υποδειγματικα καλη και smooth rom, με τον εξαιρετικο αυτο kernel.

Προσωπικα δε θα φλασαρω αλλη ICS ROM μεχρι την ελευση της επισημης (παρα μονο αν εχουμε ενα καλο international leak), πανω στην οποια θα πατησουν ολοι οι devs για να μας δωσουν ενα αψογο ICS port.

Χρόνια πολλά! Συμφωνώ απολύτως, με όσα είπες. Προτιμώ μια τελεία GB Rom πλήρως λειτουργικη, παρά τις ημιτελείς ICS. Ανυπομονώ βέβαια να ξεπεραστούν όλα τα μικρα πλέον bugs που υπάρχουν αλλά για να μην κοροϊδευόμαστε χωρίς την κυκλοφορία της official ICS από τη Samsung δε πρόκειται να μείνει ικανοποιημένος ένας απαιτητικός κάτοχός του Note που ψάχνει μια ολοκληρωμένη, γρήγορη και σταθερή Rom για καθημερινή χρήση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

||||||||||||||[be the change you want to see in the world]|||||||||||||||

Χρόνια πολλά! Συμφωνώ απολύτως, με όσα είπες. Προτιμώ μια τελεία GB Rom πλήρως λειτουργικη, παρά τις ημιτελείς ICS. Ανυπομονώ βέβαια να ξεπεραστούν όλα τα μικρα πλέον bugs που υπάρχουν αλλά για να μην κοροϊδευόμαστε χωρίς την κυκλοφορία της official ICS από τη Samsung δε πρόκειται να μείνει ικανοποιημένος ένας απαιτητικός κάτοχός του Note που ψάχνει μια ολοκληρωμένη, γρήγορη και σταθερή Rom για καθημερινή χρήση.

Τι λείπει από την AlBa πχ για να την πεις σταθερή, γρήγορη και για καθημερινή χρήση;

προσωπικά δεν έχω κανένα από τα προβλήματα που ανέφερε ο βαγγέλης και το titanium δουλεύει άψογα επίσης.

Follow me on XDA

Τι λείπει από την AlBa πχ για να την πεις σταθερή, γρήγορη και για καθημερινή χρήση;

προσωπικά δεν έχω κανένα από τα προβλήματα που ανέφερε ο βαγγέλης και το titanium δουλεύει άψογα επίσης.

Η νέα Alba όντως λύνει τα τελευταία bugs απλά δεν εχω προλάβει να τη δοκιμάσω ακόμα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

||||||||||||||[be the change you want to see in the world]|||||||||||||||

Δεν ειναι μονο η σταθεροτητα Ηλια, ειναι ενας συνδυασμος πολλων πραγματων σε μια τετοια περιπτωση.

Μισες μεταφρασεις (λογικο), κινεζικα στοιχεια απο εδω και απο εκει (s-planner, ρυθμισεις exchange email κλπ κλπ) κι ενα feeling οτι θα πρεπει συνεχεια να πατσαρουμε για να διορθωνουμε μικρες ατελειες (call log, keyboard κλπ).

Δουλευει καλα, αλλα προσωπικα θελω μια rom που να προοριζεται εξαρχης για τη συσκευη μου, απαλλαγμενη απο τα πειραματικα στοιχεια που ειναι εμποτισμενα ολα τα τελευταια leaks.

Αλλωστε παιζουν τοσο καλα οι τελευταιες GB roms (η δε αυτονομια με την τελευταια εκδοση του franco kernel ειναι εκπληκτικη), που δε βλεπω το λογο γιατι να κυνηγησω να χτισω οπως θελω μια beta ICS ROM, που ξερω οτι θα πεταξω απο μερα σε μερα, οταν ερθει το επομενο leak...

Δεν ειναι μονο η σταθεροτητα Ηλια, ειναι ενας συνδυασμος πολλων πραγματων σε μια τετοια περιπτωση.

Μισες μεταφρασεις (λογικο), κινεζικα στοιχεια απο εδω και απο εκει (s-planner, ρυθμισεις exchange email κλπ κλπ) κι ενα feeling οτι θα πρεπει συνεχεια να πατσαρουμε για να διορθωνουμε μικρες ατελειες (call log, keyboard κλπ).

Δουλευει καλα, αλλα προσωπικα θελω μια rom που να προοριζεται εξαρχης για τη συσκευη μου, απαλλαγμενη απο τα πειραματικα στοιχεια που ειναι εμποτισμενα ολα τα τελευταια leaks.

Αλλωστε παιζουν τοσο καλα οι τελευταιες GB roms (η δε αυτονομια με την τελευταια εκδοση του franco kernel ειναι εκπληκτικη), που δε βλεπω το λογο γιατι να κυνηγησω να χτισω οπως θελω μια beta ICS ROM, που ξερω οτι θα πεταξω απο μερα σε μερα, οταν ερθει το επομενο leak...

Σιγουρα ο καθενας δουλευει στη συσκευη του διαφορετικες λειτουργιες απ οτι καποιος αλλος.Πειραματικα στοιχεια θα υπαρξουν και οταν βγει η επισημη ics μεχρι οι devs να δουν τι δουλευει καλα και τι οχι.

Προσωπικα οποια λειτουργια χρειαζομαι δουλευει οπως πρεπει σαν να εχω GB.Η δε τελευταια AlBa, αλλα και αυτη που ανεβασα χθες, εχει ολα τα fixies που ελειπαν.

Δε νομιζω λοιπον να της λειπει κατι συμαντικο.Σιγουρα θα θελαμε να εχει καποια στοιχεια που χρειαζεται ο καθενας διαφορετικα, αλλα και στις GB εκδοσεις ισχυει αυτο.Π.χ. καποια ειναι πιο smooth η καλυτερη σε μπαταρια αλλα το ''θεμα'' της δε μας αρεσει, καποιες, οπως πριν λιγο καιρο η darky, στελνανε τους χρηστες σε bootloop κτλ.

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι η AlBa (τη midnote δε την εχω δοκιμασει, μιας και εχει περισσοτερα θεματακια αφου εχει επεμβει περισσοτερο ο dev), ειναι για καθημερινη χρηση.

υ.γ.:Και παλι βεβαια θα πεταξεις τη GB που εχεις τωρα οταν βγει η επισημη ics...:D

Follow me on XDA