GTHOM Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 παιδια Θελω να βαλω την v19.1 Πρεπει να βαλω την v19 πρωτα κ μετα wipe cache και dalvik cache και περασμα την v19.1; αυτη τη στιγμη φοραω την chracks full v7 τι λετε για την CriskeloRomNOTE.v3?? ευχαριστω Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 21, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Θελω να βαλω την v19.1 Πρεπει να βαλω την v19 πρωτα κ μετα wipe cache και dalvik cache και περασμα την v19.1; αυτη τη στιγμη φοραω την chracks full v7 Όχι, βάζεις την v19, κάνεις factory reset, αφήνεις τη συσκευή να μπουτάρει κανονικά, μπαίνεις πάλι recovery, περνάς την ν19.1 και είσαι έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Βγήκε AbyssNote kernel 3.3 και φαίνεται καλός. Δεν τον έχει ανεβάσει ακόμα στο XDA; Δεν τον βρήκα κάπου? :lost: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 21, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Δεν τον έχει ανεβάσει ακόμα στο XDA; Δεν τον βρήκα κάπου? :lost: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=21645914&postcount=1700 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=21645914&postcount=1700 Δεν το είχα δει. Thanks! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1437583 δεν μπορω να κατεβασω το theme v1.1 για CheckRom V3 Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Όχι, βάζεις την v19, κάνεις factory reset, αφήνεις τη συσκευή να μπουτάρει κανονικά, μπαίνεις πάλι recovery, περνάς την ν19.1 και είσαι έτοιμος. τα εκανα φιλε μου και την περασα . στις πληροφοριες για το τηλεφωνο την εχει σαν rocket v19 ετσι ειναι η θα επρεπε να την λεει v19_1??? ευχαριστω Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Βγήκε AbyssNote kernel 3.3 και φαίνεται καλός. Εγώ δεν τα έχω πάει πότε καλά με αυτόν τον AbyssNote... Όποια έκδοση και να έχω βάλει ανεβάζει θερμοκρασία το κινητό... Και χωρίς να πειράξω τίποτα, governor undervolting κλπ... Και έτσι στην μια ώρα γυρνάω στον CF-root... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1437583 δεν μπορω να κατεβασω το theme v1.1 για CheckRom V3 Εγώ μπορώ κανονικά... Μόλις το τσέκαρα... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 εξερετικός ο καινουργιος spedmod http://touristinparadise.blogspot.com/2012/01/samsung-galaxy-note-download-speedmod.html Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Εγώ μπορώ κανονικά... Μόλις το τσέκαρα... This file is either removed due to copyright claim or is deleted by the uploader. αυτο μου βγαζει και στη προσπαθεια να κατεβασω το v1.0 και το v1.1 Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 This file is either removed due to copyright claim or is deleted by the uploader. αυτο μου βγαζει και στη προσπαθεια να κατεβασω το v1.0 και το v1.1 Έχει τόσους συνδέσμους για κατέβασμα, δοκίμασε τους όλους όχι μόνο τον πρώτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 εξερετικός ο καινουργιος spedmod http://touristinparadise.blogspot.com/2012/01/samsung-galaxy-note-download-speedmod.html Είμαι σταθερά σε abyss, δεν εχω μπει στη διαδικασία να τον δοκιμάσω. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του έναντι του abyss; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 (edited) παιδια ο φιλος ο elthis ειχε πει για ενα προγραμμα που παιζει ταινιες στο κινιτο μας το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να το βρω :/ ξερει κανεις καποιο ? :D Edit : Σ'ευχαριστω πολυ φιλε μου Edited January 22, 2012 by TiAiNO Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 (edited) παιδια ο φιλος ο elthis ειχε πει για ενα προγραμμα που παιζει ταινιες στο κινιτο μας το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να το βρω :/ ξερει κανεις καποιο ? :D Ειναι αυτο εδω. Απλα βαζεις χυμα στη καρτα σου μια ταινια (.avi, .mkv κτλ), υποτιτλους αν θες, και την ανοιγεις με το ΜΧ video player...:) edit: Μονο εγω εχω battery draining με τον abyss 3.3???Επισης δε μενει πολυ ωρα στο sleep mode. Δεν αλλαξα καμια ρυθμιση και παραμενω στη rr v.19_1. Edited January 22, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 edit: Μονο εγω εχω battery draining με τον abyss 3.3???Επισης δε μενει πολυ ωρα στο sleep mode. Δεν αλλαξα καμια ρυθμιση και παραμενω στη rr v.19_1. Εγώ τον πέρασα εχθές (με την Rocket v.18) και ως τώρα δεν έχω παρατηρήσει πρόβλημα με την μπαταρία. Βέβαια είναι λίγες οι ώρες, αλλά δεν βλέπω κάτι ύποπτο μεχρι στιγμής. :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 (edited) Ειναι αυτο εδω. Απλα βαζεις χυμα στη καρτα σου μια ταινια (.avi, .mkv κτλ), υποτιτλους αν θες, και την ανοιγεις με το ΜΧ video player...:) edit: Μονο εγω εχω battery draining με τον abyss 3.3???Επισης δε μενει πολυ ωρα στο sleep mode. Δεν αλλαξα καμια ρυθμιση και παραμενω στη rr v.19_1. Δοκιμασε τον καινουριο speadmod... Εξερετικος και απο μπαταρια υπνο βαθυ... @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ Για πειτε μου στο jkay οταν κατεβαζουμε την μπαρα πως γινετε να εμφανιζονται οι δυο σειρες με τις εφαρμογες??? Δεν μπορω να το βρω με τιποτα... Edited January 22, 2012 by galanakop Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Δοκιμασε τον καινουριο speadmod... Εξερετικος και απο μπαταρια υπνο βαθυ... @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ Για πειτε μου στο jkay οταν κατεβαζουμε την μπαρα πως γινετε να εμφανιζονται οι δυο σειρες με τις εφαρμογες??? Δεν μπορω να το βρω με τιποτα... Πήγαινε στις ρυθμίσεις του jkay και τικάρισε στο Edit quick launch panel ότι θέλεις.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 (edited) Πήγαινε στις ρυθμίσεις του jkay και τικάρισε στο Edit quick launch panel ότι θέλεις.:) Τιποτα... Μονο την μια μπαρα μου εμφανιζει... Ειμαι με rocket19.1 και kalagas theme @@@@@@@@@##### Και κατι αλλο... Τωρα που κοιταω την εκδοση τις ρομ μου γραφει οτι φοραω την v19 ενω εγω εχω περασει την v19.1 Edited January 22, 2012 by galanakop Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 22, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 στις πληροφοριες για το τηλεφωνο την εχει σαν rocket v19 ετσι ειναι η θα επρεπε να την λεει v19_1??? Τωρα που κοιταω την εκδοση τις ρομ μου γραφει οτι φοραω την v19 ενω εγω εχω περασει την v19.1 Έχει ξεχάσει να το αλλάξει, μη σας απασχολεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 (edited) Τιποτα... Μονο την μια μπαρα μου εμφανιζει... Ειμαι με rocket19.1 και kalagas theme @@@@@@@@@##### Και κατι αλλο... Τωρα που κοιταω την εκδοση τις ρομ μου γραφει οτι φοραω την v19 ενω εγω εχω περασει την v19.1 Εγώ έχω περάσει την Criskelo V3 πάνω από την 19_1 και μου τις εμφανίζει και τις δύο κανονικά! Κάποιος άλλος με Rocket ίσως σε βοηθήσει περισσότερο. Στο Set status bar options έχεις τικάρει την επιλογή Show quick launch panel;;; Edited January 22, 2012 by pandrits Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Εγώ έχω περάσει την Criskelo V3 πάνω από την 19_1 και μου τις εμφανίζει και τις δύο κανονικά! Κάποιος άλλος με Rocket ίσως σε βοηθήσει περισσότερο. Οκ ευχαριστω παντως... Για πες εντυπωσεις απο criskelo μιας και ειχες και την rocket θα μας δωσεις πιστευω καλες διαφορες αν βεβαια υπαρχουν... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Τιποτα... Μονο την μια μπαρα μου εμφανιζει... Ειμαι με rocket19.1 και kalagas theme @@@@@@@@@##### Και κατι αλλο... Τωρα που κοιταω την εκδοση τις ρομ μου γραφει οτι φοραω την v19 ενω εγω εχω περασει την v19.1 Από την εφαρμογή του JKay πας στο edit status bar και μετά διαλέγεις το quick launch να φαίνεται... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Από την εφαρμογή του JKay πας στο edit status bar και μετά διαλέγεις το quick launch να φαίνεται... οκ μου είπε ο pantiris... Ανεβάζεις καινουρια version απο οτι διάβασα...ειναι αλήθειά!!! Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 παιδια καλησπερα μετα την rocket v19_1 πηγα να περασω την CriskeloRomNOTE.v3 αλλα ΜΑΛΛΟΝ δεν θελει να περασει. ενω κανω ολα ενταξει φτανει εκει που γραφει samsung μετα βγαζει το boot και μετα παλι samsung και ολο αυτο γινεται. περιμενω 10 λεπτα αλλα τιποτα..... μπορει καποιος να βοηθησει γιατι το κανει αυτο??? δεν ειναι η πρωτη φορα που περναω ρομ ευχαριστω πολυ Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts