elthis Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 ρε παιδια ή εγω εκανα το λαθος ή η συγκεκριμενη rom καθε φορα που εχει κατι καινουργιο χρειαζεται full wipe... στο samsung galaxy 3 που ημουν με kyrillo rom οταν το παλικαρι εβγαζε update απλα την περνουσα απο το pc στη καρτα εμπαινα recovery mode και αμεσως πατουσα Install zip from SDcard κτλ κτλ ουτε wipe ουτε τιποτα.... Βεβαια δεν ξερω αν ηταν σωστο αυτο.... τεσπα τωρα το εχω μαθει το παιχνιδι απλα περνω ενα backup σε ενα παιχνιδι που παιζω και το επαναφερω αργοτερα Θελει full wipe κυριως λογω της αλλαγης framework αλλα και του phone.apk που εφυγε το toggle 2g/3g.Δε νομιζω οτι θα το συνεχισει αυτο με το full wipe, εκτος αν ερθει καποια νεα base (που ακουγεται οτι ειναι στο δρομο....;)). Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Θελει full wipe κυριως λογω της αλλαγης framework αλλα και του phone.apk που εφυγε το toggle 2g/3g.Δε νομιζω οτι θα το συνεχισει αυτο με το full wipe, εκτος αν ερθει καποια νεα base (που ακουγεται οτι ειναι στο δρομο.... ;)). ρε φιλε δεν γνωριζω ειλικρινα... αν δεν σου κανει κοπο να το αναφερεις οπως εκανες πιο πανω θα σου ημουν ευνωμον ... την περασες εσυ ειδες τελικα κατι?? εγω στο κατεβασμα ακομα :D Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 ρε φιλε δεν γνωριζω ειλικρινα... αν δεν σου κανει κοπο να το αναφερεις οπως εκανες πιο πανω θα σου ημουν ευνωμον ... την περασες εσυ ειδες τελικα κατι?? εγω στο κατεβασμα ακομα :D Δε καταλαβα τι δε γνωριζεις και τι πρεπει να αναφερω...:confused: Κατεβασε τη, κανε full wipe οπως εκανες στη προηγουμενη (πλεον στη 1η σελιδα θα βρεις αναλυτικο οδηγο) και περασε τη... Ναι,αξιζει...μια χαρα φαινεται μεχρι τωρα...;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Δε καταλαβα τι δε γνωριζεις και τι πρεπει να αναφερω... :confused: Κατεβασε τη, κανε full wipe οπως εκανες στη προηγουμενη (πλεον στη 1η σελιδα θα βρεις αναλυτικο οδηγο) και περασε τη... Ναι,αξιζει...μια χαρα φαινεται μεχρι τωρα...;) οχι ενταξη τωρα εχω μαθει για την διαδικασια... να αναφερεις αν βγει καινουργιο update αν χρειαζεται παλι full wipe αυτο τιποτα αλλο Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Καλησπέρα, για αυτούς που έχουν περάσει την v2.5. Έχει διορθωθεί το καινούργιο market; Δεν δουλεύει κανένα widget clock της Samsung, ούτε αναλογικό ούτε ψηφιακό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 παιδια ωραια η v2,5 Γρηγορη και σταθερη εως τωρα να ρωτησω ....???? μπαινει το νεο μαρκετ και αν ναι πως.... και επισης πως μπορω να περασω (χωρις bootloop ) τον κερνελ AbyssNOTEkernel28CustomLogo το θεμα του Kalagas_Mixed_Theme_CheckROM_v1.0 που εμπαινε χωρις προβλημα στην v2 μπαινει σε αυτην??? Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Σε λιγες μερες ερχετε το XXLA1 και απο οτι λένε θα λυθουν πολλά απο τα μικροπροβληματακια... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 (edited) Σε λιγες μερες ερχετε το XXLA1 και απο οτι λένε θα λυθουν πολλά απο τα μικροπροβληματακια... απο την samsung? EDIT : Στη κουζινα εχει το market fix το περναμε αυτο? Edited January 8, 2012 by TiAiNO Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilise Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Δεν ξέρω αν έχει ξαναγραφτεί και το παραθέτω: http://myplaisio.gr/news/%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B1-4500-mah-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-galaxy-note-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-mugen-power Μπαταρία 4500 mah Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Δεν ξέρω αν έχει ξαναγραφτεί και το παραθέτω: http://myplaisio.gr/news/%CE%BD%CE%A...BD-mugen-power Μπαταρία 4500 mah ωραιο ολο αυτο αλλα ξερουμε αν θα εχει καμοια επιπτωση στη συσκευη? δεν ξερω γι'αυτο ρωταω... δεν θα περνει περισσοτερη ταση απ'οτι πρεπει?? παντως αν ειναι comple για το Note η τιμη τον 85 ευρω περιπου δεν ειναι και λιγα Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfo1967 Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 ωραιο ολο αυτο αλλα ξερουμε αν θα εχει καμοια επιπτωση στη συσκευη? δεν ξερω γι'αυτο ρωταω... δεν θα περνει περισσοτερη ταση απ'οτι πρεπει?? παντως αν ειναι comple για το Note η τιμη τον 85 ευρω περιπου δεν ειναι και λιγα Μηπως αυτο εικαι καλυτερο και πιο οικονομικο στις μερες μας...?http://www.dhgate.com/3-7v-5000mah-li-ion-extended-battery-back/p-ff808081342a90fa0134550ac4b05742.html εμενα μου κρατα 1 μερα με συνεχες παιχνιδια απο την γυναικα μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 (edited) Μηπως αυτο εικαι καλυτερο και πιο οικονομικο στις μερες μας...?http://www.dhgate.com/3-7v-5000mah-l...ac4b05742.html εμενα μου κρατα 1 μερα με συνεχες παιχνιδια απο την γυναικα μου αυτο ειναι 5000mAh ??? LOL Το εχεις αγορασει?? απο που? Edited January 8, 2012 by TiAiNO Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 8, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 ωραιο ολο αυτο αλλα ξερουμε αν θα εχει καμοια επιπτωση στη συσκευη? δεν ξερω γι'αυτο ρωταω... δεν θα περνει περισσοτερη ταση απ'οτι πρεπει?? παντως αν ειναι comple για το Note η τιμη τον 85 ευρω περιπου δεν ειναι και λιγα H τάση παραμένει η ίδια, δεν επηρεάζει τη συσκευή. Εξάλλου η Mugen είναι επώνυμη εταιρία με τις καλύτερες after market μπαταρίες. παιδια ωραια η v2,5 Γρηγορη και σταθερη εως τωρα να ρωτησω ....???? μπαινει το νεο μαρκετ και αν ναι πως.... και επισης πως μπορω να περασω (χωρις bootloop ) τον κερνελ AbyssNOTEkernel28CustomLogo Βάλε τον kernel που είναι διαθέσιμος από το kitchenPro, είναι modified ανάλογα για να μην υπάρχουν προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfo1967 Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 (edited) αυτο ειναι 5000mAh ??? LOL Ττο εχεις αγορασει?? απο που? απο εκει που ειναι το λινκ.Εαν εισαι Αθηνα μπορω στο δειξω .3 πηρα και ο φορτιστης κανει για καθε μπαταρια.13 ευρω περιπου μονο με τα μεταφορικα μεσα.Το ασχημο ειναι οτι δεν εχει για ασπρο Edited January 8, 2012 by morfo1967 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 8, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Σε λιγες μερες ερχετε το XXLA1 και απο οτι λένε θα λυθουν πολλά απο τα μικροπροβληματακια... Θεωρητικά... μιας και δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 H τάση παραμένει η ίδια, δεν επηρεάζει τη συσκευή. Εξάλλου η Mugen είναι επώνυμη εταιρία με τις καλύτερες after market μπαταρίες. ωραια τοτε και η μπαταρια που λεει ο φιλος μας morfo1967 δεν ειναι ακομα καλυτερη? και φυσικα και πιο οικονομικη :D Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 8, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 ωραια τοτε και η μπαταρια που λεει ο φιλος μας morfo1967 δεν ειναι ακομα καλυτερη? και φυσικα και πιο οικονομικη :D Φθηνότερη είναι αλλά καλύτερη δεν είναι γιατί δεν είναι Mugen. Βέβαια η διαφορά στην τιμή είναι αξιοσημείωτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Για να παω από checkrom v1 σε v2.5 χρειάζεται να κάνω πριν wipe cache, dalvik cache και full wipe ή όχι αφού η ίδια η ρομ κάνει από μόνη της full wipe κατά την εγκατάσταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Για να παω από checkrom v1 σε v2.5 χρειάζεται να κάνω πριν wipe cache, dalvik cache και full wipe ή όχι αφού η ίδια η ρομ κάνει από μόνη της full wipe κατά την εγκατάσταση; ολα φιλε μου... ειπανε οτι υπαρχουν καποιοες αλλαγες που αναγκαστηκα κανεις full wipe.... κανε κανονικα να εισαι Ok Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 8, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Για να παω από checkrom v1 σε v2.5 χρειάζεται να κάνω πριν wipe cache, dalvik cache και full wipe ή όχι αφού η ίδια η ρομ κάνει από μόνη της full wipe κατά την εγκατάσταση; Ούτως ή άλλως περνώντας την v2.5 κάνει full wipe από μόνη της, είτε έχεις κάνει πριν, είτε όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 (edited) Ούτως ή άλλως περνώντας την v2.5 κάνει full wipe από μόνη της, είτε έχεις κάνει πριν, είτε όχι. δηλαδη μπορουμε και να την βαλουμε στην SDcard να μπουμε recovery mode και κατευθειαν να πατησουμε install zip from SDcard κτλ κτλ?? κοιτα τι μαθαινει κανεις :D Edit : και εγω εκανα wipe κανονικα ολα... ευχαριστω που το ειπες... δηλαδη τωρα αν ξανα βγαλει update απλα install zip from SDcard και ειμαστε Ok Edited January 8, 2012 by TiAiNO Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 8, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 δηλαδη μπορουμε και να την βαλουμε στην SDcard να μπουμε recovery mode και κατευθειαν να πατησουμε install zip from SDcard κτλ κτλ?? κοιτα τι μαθαινει κανεις :D Ναι, όλες τις custom rom έτσι (απλά) τις flashάρουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 απο εκει που ειναι το λινκ.Εαν εισαι Αθηνα μπορω στο δειξω .3 πηρα και ο φορτιστης κανει για καθε μπαταρια.13 ευρω περιπου μονο με τα μεταφορικα μεσα.Το ασχημο ειναι οτι δεν εχει για ασπρο Το καπάκι κουμπώνει καλά στη συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfo1967 Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Το καπάκι κουμπώνει καλά στη συσκευή; χωρις κανενα προβλημα.Αλλωστε ειναι για το Νote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 χωρις κανενα προβλημα.Αλλωστε ειναι για το Νote φιλε σου εχω στειλει μυνημα για να μου πεις που ειναι το μαγαζι... Αθηνα μενω Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts