Jump to content

Ειδήσεις


Avior
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν αντέχουμε πιά,δεν μπορούν να καταλάβουν?Τί μέτρα είναι αυτά που παίρνουν συνεχώς?:mad:

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν αντέχουμε πιά,δεν μπορούν να καταλάβουν?Τί μέτρα είναι αυτά που παίρνουν συνεχώς?:mad:

Τα μετρα αυτα δεν παρθηκαν αν διαβασες καλα.Ειναι προταση του ΔΝΤ.Σε αυτα τα μετρα πιεζουν ομως και η Ευρωπαικη Ενωση της οποιας ειμαστε μελος.Τα λεφτα που εδιναν καποιοι πολιτικοι για κοινωνικη πολιτικη,κοινως για να ξαναγινουν κυβερνηση στις επομενες εκλογες,ενω δεν υπηρχε η δυνατοτητα αυτων των παροχων, πληρωνουμε τωρα εμεις.

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

Link to comment
Share on other sites

Αναμονή στον Ελεύθερο Τύπο

 

Οι εργαζομένοι στον Ελεύθερο Τύπο και το City FM βρίσκονται σε εγρήγορση, καθώς ακούν δεξιά, αριστερά, πάνω και κάτω ότι ο διάδοχος ιδιοκτήτης θα είναι ο Βίκτωρας Ρέστης. Τίποτα προς το παρόν δεν είναι σίγουρο, αλλά όπως όλα δείχνουν, στην Ελλάδα δεν κλείνουν έτσι εύκολα φημερίδες.

 

Ελπίζουμε σε πολλές προσφορές !!!!

Link to comment
Share on other sites

... γραφει ο ΜΑΝΟΣ ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ (espressonews 28 / 7 / 09)

 

Διοικητής τμήματος κόβει κλήσεις στα περιπολικά

 

Ανεξήγητα πράγματα συμβαίνουν στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων, όπου έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων η πρωτοφανής απόφαση του διοικητή του να βγάζει στο δρόμο τους υφισταμένους του αστυφύλακες προκειμένου να κόβουν κλήσεις για παράνομη στάθμευση στους… συναδέλφους τους οδηγούς των περιπολικών και των συμβατικών αυτοκινήτων που παρκάρουν επί της οδού Καλλιδρομίου!

 

Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι ακριβώς ήταν αυτό που ώθησε τον διοικητή του τμήματος να αποφασίσει την… εξορία των υπηρεσιακών αυτοκινήτων από το σχετικά ασφαλή χώρο έξω από το τμήμα. Φαίνεται, όμως, τουλάχιστον παράξενο το γεγονός ότι υποχρεώνει τους αστυνομικούς-οδηγούς τους οι οποίοι έχουν χρεωθεί τα οχήματα να τα παρκάρουν αρκετά μακριά, σε περιοχή όπου οι επιθέσεις αντιεξουσιαστών αποτελούν καθημερινό φαινόμενο!

 

Επισήμως, αυτή είναι και η εξήγηση που δίνει ο διοικητής… Οτι, δηλαδή, σε μια ενδεχόμενη επίθεση τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα αποτελούν τον πρώτο και πιο ευπαθή στόχο των κουκουλοφόρων. Θεωρητικά, η απομάκρυνσή τους από το χώρο έξω από το τμήμα της οδού Καλλιδρομίου θα σώσει τα ίδια αλλά και το κτίριο του τμήματος, καθώς οι φλόγες από ένα αυτοκίνητο που γίνεται στόχος εμπρηστών μπορεί να επεκταθούν στη σκοπιά και, κατ’ επέκταση, στο τμήμα!

 

Ομως, ο αξιωματικός δεν υπολογίζει ότι με το να μετακινηθούν τα οχήματα στα γύρω στενά αποτελούν πιο προσιτούς στόχους για τους επίδοξους εμπρηστές! Και μάλιστα ακίνδυνους, αν σκεφτεί κάποιος ότι δεν είναι δυνατό να φρουρούνται τα αυτοκίνητα στους γύρω δρόμους, αλλά ούτε και να διακινδυνεύουν τη σωματική τους ακεραιότητα οι οδηγοί τους παραμένοντας κοντά τους για να τα φυλάνε!

 

Παρά τις διαμαρτυρίες των πληρωμάτων που επανδρώνουν τα αυτοκίνητα ωστόσο, ο διοικητής παραμένει αμετακίνητος στην απόφασή του… Οποιο υπηρεσιακό όχημα εντοπίζεται σταθμευμένο στην οδό Καλλιδρομίου, στο τμήμα μεταξύ της Ασκληπιού και της Χ. Τρικούπη, «στολίζεται» με κλήση για παράνομη στάθμευση!

 

Με εντολή του, μάλιστα, οι αστυνομικοί που «κόβουν» τις κλήσεις αναγράφουν επιδεικτικά ότι ο οδηγός ήταν… απών και αναφέρουν το ποσό του προστίμου, που φτάνει τα 80 ευρώ! Η τακτική αυτή έχει προκαλέσει τις έντονες αντιδράσεις των οδηγών και των πληρωμάτων των υπηρεσιακών αυτοκινήτων, που και το πρόστιμο αναγκάζονται να πληρώσουν από την τσέπη τους και να ψάχνουν με τις… ώρες στα στενά των Εξαρχείων ώσπου να βρουν μέρος να παρκάρουν!

 

...

να θυμασαι: Οι ερασιτέχνες έχτισαν την Κιβωτό. Οι επαγγελματίες έχτισαν τον Τιτανικό ...

 

καθως επισης: Οι νεοι ζουνε με ονειρα και οι γεροι με αναμνησεις ...

 

:respect:

Link to comment
Share on other sites

Και καλά τους κάνει ο διοικητής!! Δέ κατάλαβα όταν οι μπάτσοι κλείνουν το δρόμο ή εμποδίζουν την κυκλοφορία δέν είναι παράνομοι? Εμεις γιατί να πληρώνουμε σάν τους βλάκες!! Εμένα μου είχαν κόψει κλήση επειδή σταμάτησα σε δρόμο ο οποίος ήταν και μεγάλος και φαρδύς για 2 λεπτά να πάω στο περίπτερο δίπλα να πάρω κάρτα:mad::mad:

Το άλλο πάλι που τους βλέπω όλο ένα και περισσότερο να περνάνε με κόκκινο το φανάρι δέν είναι επικίνδυνο??

Link to comment
Share on other sites

Οι αγελάδεςμπορεί να μην το πιστέψουν, αλλά η Κόκα Κόλα ετοιμάζεται να λανσάρει το πρώτο αεριούχο γάλα στον κόσμο.

 

Το ρόφημα περιέχει αποβουτυρωμένο γάλα με ανθρακούχο νερό, άρωμα φρούτων και ζάχαρη. Οι ειδικοί παρασκεύασαν το ρόφημα στα εργαστήρια της εταιρείας στην Ατλάντα και η Κόκα Κόλα έχει ήδη αρχίσει τη δοκιμή του νέου ροφήματός της στην αγορά της Νέας Υόρκης.

 

Το «Vio» πωλείται προς 1,5 δολάριo και όπως δηλώνει κάποιος από τους δημιουργούς του η γεύση του είναι «σαν να κάνει πάρτι γενεθλίων μια πολική αρκούδα». Το ρόφημα θα διατίθεται σε τέσσερις γευστικές παραλλαγές.

 

Θα μπορούσε να θεωρηθεί υγιεινό με υψηλή διατροφική αξία αν και περιέχει 26 γραμμάρια ζάχαρη - όσο και μια μη διαιτητική Κόκα Κόλα - και 1,5 γραμμάριο λίπους.

 

Το «Vio» εντάσσεται σε μια ευρύτερη πρωτοβουλία της εταιρείας για την παραγωγή ροφημάτων με βάση το γάλα. Εάν η αποδοχή κριθεί ικανοποιητική στις ΗΠΑ θα αρχίσει η διάθεσή του και στον υπόλοιπο κόσμο.

 

Οι παραγωγοί γαλακτοκομικών προϊόντων ελπίζουν ότι το νέο ρόφημα θα ενισχύσει την κατανάλωση γάλακτος. «Οτιδήποτε βοηθάει στην πώληση του γάλακτος είναι καλό. Εάν η Κόκα Κόλα θέλει να εμπορευθεί αεριούχο γάλα, είμαστε ευτυχείς», δήλωσε στους «Τimes» ένας Βρετανός παραγωγός.

ΤΑ ΝΕΑ

Link to comment
Share on other sites

Μου θυμίζει το "παγωτό σόδα", το οποίο βέβαια δεν είναι κάτι καινούργιο, είναι απλά βανίλια παγωτό με σόδα.

 

The beverage comes in four flavors: peach-mango, very berry, citrus burst and tropical colada and evidently requires no refrigeration, perhaps owing to the fact that the nutrition label offers no mention of actual dairy content.

πηγή: http://www.psfk.com/2009/07/coca-cola-vio-skim-milk-with-a-fizzy-kick.html

 

:p

Link to comment
Share on other sites

Έχω την αίσθηση οτι θα γίνει το ίδιο με την coca colla vanilla. Θα πουλήσει πολυ στην Αμερική αλλά στην Ευρώπη δεν θα ευδοκιμήσει ποτέ. Βέβαια coca cola είναι αυτή, όλο και κάποιο τρόπο θα βρούν να το προωθήσουν.

 

PS: Θυμάται κανείς το Burn;

Άλλη μια αποτυχημένη (δυστυχώς) συνταγή.

Link to comment
Share on other sites

μέχρι να κυκλοφορήσει και να θέλει το δικό του τόπικ, εντάσσεται στις ''ειδήσεις''...

thanks..

Link to comment
Share on other sites

μονο σε εμενα ακουγεται αηδια?

 

Οχι:p.Ουτε να το φανταστω δεν μπορω, γαλα με ανθρακικο;Τι πινουν εκει στην Κοκα Κολα;Παντως εχουν και ετοιμη ιδεα για διαφημηση(η γεύση του είναι «σαν να κάνει πάρτι γενεθλίων μια πολική αρκούδα»:X) η οποια μαλλον θα ειναι του επιπεδου των προηγουμενων.

Link to comment
Share on other sites

mporeite na to dokimasete sto prwino sas.. exw sunadelfo stin douleia pou tou aresei na trwei ta dimitriaka tou me gala kai ligo anthrakouxo nero..

 

mod: sorry gia ta english alla den exw mporw na allaksw tin glwssa ston upologisti tis douleias..

IPHONE 4 The Ultimate
Link to comment
Share on other sites

kolabrou (και όποιος άλλος δικαιολογείται για τα greeklish):

μη κάνετε σα μωρά...οι δικαιολογίες αυτές είναι αστείες...αν δηλαδή ήταν Σεπτέμβρης και διαγραφόταν το ποστ, θα ήταν καλύτερα..?? στην τελική, δε καίγεται κανένας να διαβάσει για το τι τρώει ο συνάδελφός σου...γύρνα με το καλό στο σπίτι και γράψε το σχόλιό σου στα ελληνικά..

 

edit: o kolabrou (που στην τελική από αυτόν ''πιάστηκα'' μπήκε στη διαδικασία να στείλει pm...οι άλλοι ???)

 

συνεχίζουμε...!

Link to comment
Share on other sites

Γαλα με ανθρακικό; Ποιος θα το πάρει να το δώσει στα παιδιά του; Μεγαλύτεροι καταναλωτές γάλατος είναι τα παιδια! Πάμε καλά τώρα; Αστο να βουλιάξει!

Εκτός κι αν ο σκοπός είναι να πιάσουν το 1% της αγοράς που τους λείπει! Τότε μάλιστα.

Link to comment
Share on other sites

Καλά μη τρελένεστε... Όπως λέει και πιο πάνω δεν υπάρχει πραγματικό γάλα στη "συνταγή". Πρόκειται για ένα ακόμα χημικό ματζούνι που μάλιστα δε χρειάζεται και ψυγείο. Μακρυά!
EvEn DeAtH MaY DiE
Link to comment
Share on other sites

 

PS: Θυμάται κανείς το Burn;

Άλλη μια αποτυχημένη (δυστυχώς) συνταγή.

 

Για πείτε μου εμένα που δεν ξέρω...

Τι ήταν το burn?

Link to comment
Share on other sites

http://www.wisestartupblog.com/wp-content/uploads/2008/10/coke-burn-energy-drink.png

 

http://www.burnenergydrink.it/

 

Ααα ναι!Τώρα που το είδα θυμήθηκα κάτι διαφημίσεις του στην τηλεόραση...

Link to comment
Share on other sites

Λαθος γιατρου ή νεκροφανεια ......

http://www.sport-fm.gr/article/189494

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

Link to comment
Share on other sites

Ανοιχτά τα καταστήματα στη Γαλλία και τις Κυριακές

 

Ένας αμφιλεγόμενος νόμος -προσωπική επιλογή του προέδρου Σαρκοζί- εγκαινιάστηκε την Κυριακή στη Γαλλία.

 

Με το νόμο αυτό για πρώτη φορά την Κυριακή έμειναν ανοιχτά τα καταστήματα στο Παρίσι και σε άλλες μεγάλες γαλλικές πόλεις. Όποιος έκανε βόλτα χθες στη λεωφόρο Champs Elysees, τον πιο γνωστό δρόμο της πόλης του Φωτός, μπορούσε να διακρίνει γνωστά καταστήματα, όπως αυτά των πολυτελών δερματίνων ειδών Lancel και Louis Vuitton, να είναι ανοιχτά με απολύτως νόμιμο τρόπο. ... συνέχεια ...

Link to comment
Share on other sites

Όπως και οι περισσότεροι νόμοι που αφορούν τα καταστήματα, συμφέρουν τους πελάτες και δεν συμφέρουν τους υπαλλήλους...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

 

London is a state of mind

Link to comment
Share on other sites

Ο πρώτος νεκρός από τη νέα γρίπη στη χώρα μας.

 

23/8/09

 

Ο 23χρονος καρδιοπαθής που νοσηλέυονταν σε σοβαρή κατάσταση στο Ωνάσειο χτυπημένος από τη νέα γρίπη έχασε τη μάχη τις πρωϊνές ώρες της Κυριακής.

 

 

Υπενθυμίζουμε ότι ο 23χρονος νοσηλεύονταν στη Μονάδα Εμφραγμάτων του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου, που εκτός από τα οξύτατα καρδιολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, βρέθηκε θετικός και στον ιό της νέας γρίπης. Ο νεαρός άντρας φέρεται να κόλλησε τον ιό ενώ ήδη βρισκόταν στο θεραπευτήριο, είτε από κάποιο άτομο που τον επισκέφθηκε είτε από το προσωπικό της Μονάδας Εμφραγμάτων.

 

 

 

 

Πηγή:madata.gr

Link to comment
Share on other sites

H αιτία θανάτου ωστόσο δεν είναι η γρίπη

 

«Το περιστατικό δεν καταγράφεται ως θάνατος από τον ιό της γρίπης Α (Η1Ν1) σύμφωνα με τα διεθνή επιστημονικά δεδομένα, καθώς η λοίμωξη προσετέθη τα δυο τελευταία 24ωρα και δεν συνδέεται με το αίτιο του θανάτου» τονίζεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλλεγγύης.

 

via http://www.tvxs.gr/v18789

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...