Jump to content

Ειδήσεις


Avior
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από ότι και να είναι το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Βέβαια αν είναι εμπρησμός το λιγότερο που αξίζει στους εμπρηστές, είναι να τους κάψουν ζωντανούς.
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγκλημα κανονικό!:mad:

Προκειμένου να γίνουν κι αυτά οικόπεδα και βίλες, τα έκαψαν!:mad:

..αν μας πείραξαν οι 45C βαθμοί...σε λίγα χρόνια με 55C ??:worry::(

http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg

http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif

My love for you insatiable, not superficial

You 'LL never waLk aLone!

Link to comment
Share on other sites

νομίζω οφείλεται σε κολώνα της ΔΕΗ! Αληθεύει?

 

ΕDIT: "Η πυρκαγιά αυτή, η οποία, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ξεκίνησε από πυλώνα της ΔΕΗ, είχε κάψει μεγάλη έκταση, ενώ είχε προξενήσει ζημιές και σε αρκετά σπίτια στο χωριό Στεφάνι."

 

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=813221&lngDtrID=244

Link to comment
Share on other sites

Για το θέμα των πυρκαγιών, νομίζω μπορούμε να συνεχίσουμε εδώ.

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Link to comment
Share on other sites

Είμαι εξοργισμένος, μόνο εδώ γίνονται αυτά. Το ********* το κράτος κοιμάται και είναι ανύπαρκτο.

 

Περυσι που ειχε καει ολη η Ιβηρικη και η μιση Καλιφορνια που ησουν;

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Αν σκεφτείς ότι και αυτός στην φωτό φαίνεται λόγω ματιών σαν κινέζος, θα τους μπερδέψουμε όλους!:p

 

 

Ειδικά με την κόκκινη φανέλα... είναι σίγουρα Κινέζος από τη Ζιμπάμπουε!:D

EvEn DeAtH MaY DiE
Link to comment
Share on other sites

Κάφτε τα όλα εκεί στην Αθήνα να σηκώσετε ντουβάρια μπας και πλουτίσει ο π0π0ς μερικών. Το καλύτερο είναι οτι παντού όλοι κράζουν μα κανείς δεν κάνει τίποτα.

 

Α και κάτι άλλο, η διαφήμηση της GREENPEACE(με το κοριτσάκι) τα λέει όλα μα όλα πιστέυω.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Πλανητικό «παρών» από τη Μόσχα

«E» 10/8

http://media.feed.gr/filesystem/images/20070202/engine/assets_LARGE_t_420_73033_type11205.jpg

http://media.feed.gr/filesystem/images/20070810/engine/assets_LARGE_t_420_117372_type11205.jpg

 

 

Πού το πάει η Ρωσία του Πούτιν; Μέσα στο φετινό καλοκαίρι έστειλε υποβρύχιο με τη σημαία της στον βυθό του Βόρειου Πόλου, παραβίασε τον βρετανικό εναέριο χώρο στη Βόρεια Θάλασσα, έριξε βόμβες στη Γεωργία και χτες έφτασε ως την αμερικανική βάση Γκουάμ, στη μέση του Ειρηνικού, με πυρηνικά βομβαρδιστικά Tu-95! Κι ακόμη το ρωσικό Ναυτικό δήλωσε ότι θέλει να ξανακάνει αισθητή την παρουσία του στη Μεσόγειο, όπως τα «παλιά, καλά χρόνια». Αν δεν είναι όλα αυτά σημάδια πως η Ρωσία θέλει να ξαναγίνει υπερδύναμη, τότε οι λέξεις έχουν χάσει το νόημά τους...

Από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου είχαν να πετάξουν οι «αρκούδες» της ρωσικής αεροπορίας σε τόσο μακρινές περιοχές ευθύνης του ΝΑΤΟ. «Αναβιώσαμε μια παλιά παράδοση. Δύο νεαρά πληρώματα πέταξαν ως τη μέση του Ωκεανού και αντάλλαξαν χαμόγελα με τους Αμερικανούς συναδέλφους τους», είπε ο αρχηγός μακρινών πτήσεων της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας, Πάβελ Αντρόσοβ.

Οι Αμερικανοί «σηκώθηκαν» για να αναγνωρίσουν τα ρωσικά Tu-95, που έχουν τη δυνατότητα να πλήξουν με πυρηνικά το έδαφος του εχθρού, ακόμη κι αν οι επίγειες εγκαταστάσεις της Ρωσίας καταστραφούν από πυρηνικό χτύπημα.

Ο αρχηγός της ρωσικής αεροπορίας, πτέραρχος Ιγκόρ Χβόροβ, κάλεσε τη Δύση να συμφιλιωθεί με την πλανητική παρουσία της Μόσχας: «Δεν υπάρχει τίποτα το ασυνήθιστο στη δραστηριότητά μας. Πώς οι Αμερικανοί πετούν από τη χώρα τους ως το Γκουάμ, ή στο νησί Γκαρσία, στη μέση του Ινδικού;...».

Η πτήση των Τουπόλεφ Tu-95 κράτησε 13 ώρες, από τη βάση Μπλαγκοβεσένσκ, της ρωσικής Απω Ανατολής. Μία μέρα νωρίτερα ένα ζεύγος στρατηγικών βομβαρδιστικών Tu-160 (οι ΝΑΤΟϊκοί τα λένε «Μπλακ Τζακ» και οι Ρώσοι «Λευκούς Κύκνους») πραγματοποίησε επιτυχή ρίψη πυραύλων, σε μία πτήση χιλιάδων χιλιομέτρων, από τη νοτιοδυτική Ρωσία ως την Απω Ανατολή. Κι ο ίδιος ο Πούτιν έχει πετάξει με αυτό το αεροσκάφος.

Στο μεταξύ, η Μόσχα δείχνει διατεθειμένη να τραβήξει το σκοινί, ακόμη και με την Ουάσιγκτον, στο θέμα των αεροπορικών βομβών που έπεσαν στη Γεωργία. Ο αρχηγός του ρωσικού επιτελείου, Γιούρι Μπαλουγέβσκι, χαρακτήρισε «πρόκληση» τις κατηγορίες της Τιφλίδας κατά της Μόσχας, κι επέμεινε πως ο πύραυλος «απορρίφθηκε», και δεν «εκτοξεύθηκε», όπως ισχυρίζονται οι Γεωργιανοί.

Οι ΗΠΑ κατήγγειλαν τη ρωσική «πυραυλική επίθεση» κοντά στη Νότια Οσετία, η οποία θέλει να αποσχιστεί από τη Γεωργία, με την υποστήριξη της Μόσχας. Οι Γεωργιανοί φέρνουν εσπευσμένα το θέμα στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.

Πάντως η Ρωσία παραδέχτηκε έμμεσα πως το «λάθος» στη Γεωργία δεν ήταν και τόσο τυχαίο. Ο Μπαλουγέβσκι έκανε παραλληλισμό ανάμεσα στο μέλλον του Κοσσυφοπεδίου και των γεωργιανών επαρχιών της Αμπχαζίας και της Νότιας Οσετίας, που επιδιώκουν την ανεξαρτησία τους.

«Αν το Κόσοβο ανεξαρτητοποιηθεί, τότε η Γεωργία θα μπορούσε να χάσει τις δύο επαρχίες», είπε ο Μπαλουγέβσκι για να τ ακούσει η Δύση.

Από την άλλη πλευρά, το βήμα της Ρωσίας στον Βόρειο Πόλο κινητοποίησε και τον Καναδά, που διεκδικεί επίσης μέρος της υφαλοκρηπίδας. Ο Καναδός πρωθυπουργός Στίβεν Χάρπερ πραγματοποιεί έκτακτη τριήμερη επίσκεψη στις αρκτικές επαρχίες, όπου θα εξαγγείλει στρατιωτικά και οικονομικά προγράμματα δισεκατομμυρίων δολαρίων. Οι Αμερικανοί εκτιμούν ότι το υπέδαφος του Βόρειου Πόλου κρύβει το 25% των μη ανακαλυφθέντων κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου.

ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.
Link to comment
Share on other sites

Χιλιάδες άνθρωποι στο βόρειο ημισφαίριο παρακολούθησαν τη νύχτα της Κυριακής προς τη Δευτέρα τη φαντασμαγορική κορύφωση του φαινομένου των Περσείδων.

 

Οι διάττοντες αστέρες προσέφεραν το πιο εντυπωσιακό θέαμα σε σειρά ετών, καθώς φέτος το φαινόμενο συνδυάστηκε με το σκοτάδι της νέας σελήνης.

 

Κάθε χρόνο στις 12 Αυγούστου η Γη διασχίζει την τροχιά του κομήτη Σουίφτ-Τατλ και εκείνο το βράδυ έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μια «βροχή» από διάττοντες αστέρες.

 

Oι διάττοντες αυτοί ονομάζονται Περσείδες, επειδή το ακτινοβόλο σημείο τους, δηλαδή το σημείο του ουρανού από το οποίο φαίνονται να προέρχονται, βρίσκεται στον αστερισμό του Περσέα.

 

Όσο πιο σκοτεινό είναι το μέρος της παρακολούθησης, τόσο πιο εντυπωσιακό είναι και το οπτικό αποτέλεσμα.

 

Και φέτος οι συνθήκες ήταν ιδιαίτερα ευνοϊκές για την παρατήρηση του φαινομένου διά γυμνού οφθαλμού, καθώς το βράδυ είχαμε νέα Σελήνη και ο ουρανός ήταν σκοτεινός.

 

Τις καλύτερες ...θέσεις είχαν εξασφαλίσει οι πολίτες στη Δυτική Ευρώπη και τη Βόρειο Αμερική, αναφέρει το BBC.

 

 

 

http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content5/Photo/823982_b.jpgμοναδικο θεαμα εε;;

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*
Link to comment
Share on other sites

Άκουσα οτί στη Θεσσαλονίκη πέθανε ενας μαύρος επειδή τον καταδίωκαν 2 αστυνομικοί και αυτός πήδηξε απο ενα μπαλκόνι ντροπή τους,αντί να κοιτάξουν να πιάσουν αυτούς που κάνουν ληστείες και καίνε τα δάση,κυνηγάνε τους ανθρώπους που και είναι ήσυχοι στη χώρα μας και κοιτάζουν να βγάλουν ενα κομμάτι ψωμί, αν ομως αρχίσουν και αυτοί και εγκληματούν μην απορρήσετε γιατί, έλεος.
mobile fan user
Link to comment
Share on other sites

Πρόωρα κόπηκε το νήμα της ζωής 25χρονου Νιγηριανού, στη Θεσσαλονίκη. Ο νεαρός στην προσπάθεια του να διαφύγει από δυο άτομα, που εξέλαβε ως αστυνομικούς, πήδησε από τον πρώτο όροφο καφετέριας, και τραυματίστηκε θανάσιμα

 

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 9 χθες βράδυ στην Καλαμαριά , στην οδό Κομνηνών. Ο Νιγηριανός, ο οποίος ήταν μικροπωλητής πειρατικών CD, αντίκρισε δύο άτομα με πολιτική περιβολή. Θεωρώντας πως πρόκειται για αστυνομικούς αποπειράθηκε να φύγει από το μπαλκόνι, προκειμένου να μη υποστεί έλεγχο, όμως τελικά κατέληξε στο κενό. Η Αστυνομία ανακοινώσε ότι από τα μέχρι στιγμής στοιχεία των αστυνομικών ερευνών δεν προκύπτει ότι τα δύο άτομα ήταν αστυνομικοί ή ότι διενεργήθηκε αστυνομικός έλεγχος. Περίοικοι δήλωσαν ότι τα περιστατικά ελέγχων μεταναστών είναι σύνηθες φαινόμενο.

 

Ένταση επικράτησε αμέσως μετά στην περιοχή όταν ομοεθνείς του και άτομα που ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο παρεμπόδισαν την περισυλλογή του πτώματος και προξένησαν μικρές υλικές ζημιές σε διπλανά καταστήματα τραπεζών.

 

 

*Δεν ήταν αστυνομικοί

**Δεν έπρεπε να τρέξει.

Samsung S21 Ultra
Link to comment
Share on other sites

***Δεν έπρεπε να πηδήξει (ποσό μλκας ήταν ο συχωρεμένος; )

 

Μπορεί η αξιοθρήνητη αστυνομία μας να έχει κάνει σωρεία λαθών την τελευταία τετραετία αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι αθώα...

 

Ανεξάρτητος;

 

LOL

Link to comment
Share on other sites

14χρονος διώκεται για επίθεση με ......... λουκάνικοhttp://img20.imageshack.us/img20/1107/sausage35um5.th.jpg:food:

 

Με την κατηγορία της επίθεσης σε συνταξιούχο με ένα λουκάνικο βαρύνεται ένα 14χρονο αγόρι, το οποίο εμφανίστηκε ενώπιον δικαστηρίου στο Μάντσεστερ την Τετάρτη (22/8). Η μητέρα του χαρακτήρισε την κατηγορία «αστεία», ενώ η αστυνομία υποστηρίζει ότι δεν είχε άλλη επιλογή.

 

Ο ανήλικος, ο οποίος δεν κατονομάστηκε, συνελλήφθη μετά τις καταγγελίες ενός 74χρονου ότι του πέταξε μια πέτρα, η οποία τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν ένα λουκάνικο.

 

«Η δίωξη ήταν η μόνη επιλογή που είχαμε διότι το αγόρι είχε και άλλες φορές διαπράξει παρόμοιες πράξεις» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας του Μάντσεστερ. Και πρόσθεσε: «Η απόφαση των αστυνομικών να του απαγγείλουν κατηγορίες είναι απολύτως σύμφωνη με τη νόμιμη διαδικασία και ελήφθη υπόψη κάθε διαθέσιμη πληροφορία».

 

Ο εισαγγελέας, από την πλευρά του, φέρεται να δήλωσε στην εφημερίδα Manchester Evening News ότι «εάν πράγματι έκανε αυτό που λένε, τότε πρόκειται για μια πολύ άσχημη συμπεριφορά». Διερωτήθηκε ωστόσο: «Είναι άραγε προς το δημόσιο συμφέρον να διώκεται ποινικώς ένα 14χρονο παιδί που πέταξε ένα λουκάνικο;».

 

Η μητέρα του παιδιού ανέφερε ότι ο γιος της ανησυχεί μήπως σταλεί στη φυλακή και έσπευσε να προσθέσει ότι «είναι πέραν κάθε φαντασίας, ένα καθαρό αστείο. Αισθάνομαι αηδιασμένη».

Υ.γ. :fool:

Link to comment
Share on other sites

14χρονος διώκεται για επίθεση με ......... λουκάνικοhttp://img20.imageshack.us/img20/1107/sausage35um5.th.jpg:food:

 

Με την κατηγορία της επίθεσης σε συνταξιούχο με ένα λουκάνικο βαρύνεται ένα 14χρονο αγόρι, το οποίο εμφανίστηκε ενώπιον δικαστηρίου στο Μάντσεστερ την Τετάρτη (22/8). Η μητέρα του χαρακτήρισε την κατηγορία «αστεία», ενώ η αστυνομία υποστηρίζει ότι δεν είχε άλλη επιλογή.

 

Ο ανήλικος, ο οποίος δεν κατονομάστηκε, συνελλήφθη μετά τις καταγγελίες ενός 74χρονου ότι του πέταξε μια πέτρα, η οποία τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν ένα λουκάνικο.

 

«Η δίωξη ήταν η μόνη επιλογή που είχαμε διότι το αγόρι είχε και άλλες φορές διαπράξει παρόμοιες πράξεις» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας του Μάντσεστερ. Και πρόσθεσε: «Η απόφαση των αστυνομικών να του απαγγείλουν κατηγορίες είναι απολύτως σύμφωνη με τη νόμιμη διαδικασία και ελήφθη υπόψη κάθε διαθέσιμη πληροφορία».

 

Ο εισαγγελέας, από την πλευρά του, φέρεται να δήλωσε στην εφημερίδα Manchester Evening News ότι «εάν πράγματι έκανε αυτό που λένε, τότε πρόκειται για μια πολύ άσχημη συμπεριφορά». Διερωτήθηκε ωστόσο: «Είναι άραγε προς το δημόσιο συμφέρον να διώκεται ποινικώς ένα 14χρονο παιδί που πέταξε ένα λουκάνικο;».

 

Η μητέρα του παιδιού ανέφερε ότι ο γιος της ανησυχεί μήπως σταλεί στη φυλακή και έσπευσε να προσθέσει ότι «είναι πέραν κάθε φαντασίας, ένα καθαρό αστείο. Αισθάνομαι αηδιασμένη».

Υ.γ. :fool:

 

Καλά διώκεται επειδή είναι ανοιχτοχέρης;

Φαντάζομαι είδε τον παππού και του είπε:

"Παππούλη να σε κεράσω; Τσίμπα ένα λουκάνικο.":lol:

Τι λουκάνικο ήταν δεν μας είπαν όμως.

Τζουμαγιάς ή φρανκφούρτης;

Link to comment
Share on other sites

Δευτέρα 27 Αυγούστου και 9.30 π.μ θα ανακοινωθούνε οι βάσεις σύμφωνα με το γραμματέα του υπουρείου παιδείας με δηλωσή του στην ΝΕΤ.

Peugeotclub

Peugeot 406 ST 2000 1.600cc

Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο...

http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg

Link to comment
Share on other sites

«Πλασματική» αποδεικνύεται η μείωση, μέσα σε ένα χρόνο, της ανεργίας στο 7,7% (από 9,2%) που ανακοίνωσε η ΕΣΥΕ και «πανηγύρισε» ενόψει και των... εκλογών η κυβέρνηση.

 

Ο επιστημονικός συνεργάτης του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ Γ. Ρωμανιάς, σχολιάζοντας στην «Η» τα στοιχεία της ΕΣΥΕ, αποκάλυψε ότι η συγκεκριμένη μείωση της ανεργίας προήλθε, κυρίως, από τη... θεαματική αύξηση (κατά 70.000 άτομα) των ατόμων που βρέθηκαν μέσα στον χρόνο αυτό εκτός της αγοράς εργασίας και κατατάχθηκαν, πλέον, στους οικονομικά μη ενεργούς.

 

«Πρόκειται για μια μεγάλη μερίδα απογοητευμένων, οι οποίοι δεν κατάφεραν να βρουν απασχόληση στο συγκεκριμένο διάστημα και με βάση τη μεθοδολογία της Eurostat που ορθώς ακολουθεί η ΕΣΥΕ, δεν μπήκαν ούτε στην αγορά εργασίας ούτε στις λίστες ανεργίας για να θεωρούνται... άνεργοι», εξηγεί ο επιστημονικός συνεργάτης του ΙΝΕ της ΓΣΕΕ, υπενθυμίζοντας ότι αυτά τα 70.000 άτομα αποτελούν ένα ποσοστό 2%.

 

Με βάση τα στοιχεία της ΕΣΥΕ οι οικονομικά μη ενεργοί έφτασαν τον Μάιο του 2007 τα 4.309.757 άτομα, έναντι 4.239.721 που ήταν τον Μάιο του 06, παρουσιάζοντας μια ασυνήθιστα υψηλή αύξηση (+70.036 άτομα) σε σχέση με τα αμέσως προηγούμενα αντίστοιχα χρονικά διαστήματα (μεταξύ Μαϊου 06 και Μαϊου 05 είχαν αυξηθεί κατά 32.264 άτομα ενώ μεταξύ του Μαϊου 05 και του Μαϊου 04 ο αριθμός τους είχε εμφανίσει μείωση στα 4.207.457 άτομα έναντι 4.226.045, αντίστοιχα).

 

Την παραμονή των ατόμων αυτών στο περιθώριο και τον μη συνυπολογισμό τους στους ανέργους, προβλέπει και η ακολουθούμενη δειγματοληψία της ΕΣΥΕ η οποία θέτει 3 προϋποθέσεις για την απογραφή ενός ατόμου ως άνεργου: Να μην εργάζεται, να δηλώσει ότι επιθυμεί να εργαστεί, και να έχει προχωρήσει σε ενέργειες για την αναζήτηση εργασίας...

 

Ερωτήματα

Πρόσθετα ερωτήματα για τη διατηρησιμότητα ακόμη και του τελικού-τεχνητού ποσοστού ανεργίας, δημιουργεί η ποιότητα των προσφερόμενων θέσεων εργασίας.

 

Τα στοιχεία των συνδικάτων (αλλά και του ΙΚΑ - ΕΤΑΜ) δείχνουν ότι οι περισσότερες θέσεις εργασίας που δημιουργούνται είναι θέσεις προσωρινής και μερικής απασχόλησης.

 

Πηγή: imerisia.gr

http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif
Link to comment
Share on other sites

«Θα ήταν εξαιρετικά αφελές να υποθέσουμε ότι δεν θα υπάρξει άλλη ασθένεια σαν το AIDS, άλλος ένας Έμπολα ή άλλο ένα SARS αργά ή γρήγορα»... Ο ΠΟΥ προειδοποιεί ότι τα λοιμώδη νοσήματα εξαπλώνονται ταχύτερα από ποτέ και ζητά μέτρα απέναντι στον κίνδυνο παγκόσμιων επιδημιών.

 

Στην ετήσια έκθεση του ΠΟΥ υπογραμμίζεται ότι με 2,1 δισεκατομμύρια επιβάτες να ταξιδεύουν αεροπορικώς ετησίως υπάρχει υψηλός κίνδυνος για την εκδήλωση άλλης μίας μεγάλης επιδημίας όπως το AIDS, το Σοβαρό Οξύ Αναπνευστικό Σύνδρομο (SARS) και τον Έμπολα.

 

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας καλεί σε αυξημένες προσπάθειες διεθνώς για την καταπολέμηση της έξαρσης μεταδοτικών νοσημάτων και σε ανταλλαγή δεδομένων για τους ιούς, ώστε να προχωρήσουν οι επιστημονικές έρευνες για την ανάπτυξη εμβολίων.

 

Δίχως όλα αυτά, προειδοποιεί το συντονιστικό όργανο του ΟΗΕ για την Υγεία, θα υπάρξουν καταστροφικές επιπτώσεις στην παγκόσμια οικονομία και ασφάλεια.

 

Στην έκθεση υπό τον τίτλο Ένα Ασφαλέστερο Μέλλον ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας τονίζει ότι νέες ασθένειες εμφανίζονται με τον πρωτοφανή ρυθμό του ενός νοσήματος ανά έτος.

 

Από τη δεκαετία του 1970, 39 νέες ασθένειες έχουν εμφανιστεί και μόνο τα τελευταία πέντα χρόνια ο ΠΟΥ κατέγραψε περισσότερες από 1.000 επιδημίες, περιλαμβανομένων χολέρας, πολιομυελίτιδας και γρίπης των πτηνών.

 

Η ανταλλαγή δεδομένων, τεχνογνωσίας και τεχνολογίας μεταξύ ανεπτυγμένων και αναπτυσσόμενων χωρών είναι μία από τις «πιο εφικτές διαδρομές» προς την κατεύθυνση της διασφάλισης της παγκόσμιας υγείας.

 

Ο ΠΟΥ έχει εμπλακεί σε διαμάχη με την Ινδονησία σχετικά με τα δείγματα του ιού H5N1, του υψηλής επικινδυνότητας στελέχους της γρίπης των πτηνών. Η Τζακάρτα αρνείται να συνεργαστεί με τον ΠΟΥ φοβούμενη ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες θα χρησιμοποιήσουν τα δείγματα για την ανάπτυξη εμβολίων που θα είναι πολύ ακριβά για την Ινδονησία.

 

Η Κίνα έδωσε στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας πρόσβαση στα δείγματα του H5N1 μόλις τον περασμένο Ιούνιο, αναφέρει σχετικά το BBC.

 

Ο Οργανισμός καλεί όλες τις κυβερνήσεις να είναι ειλικρινείς και να ενημερώνουν άμεσα για τις εξάρσεις ιών, καθώς σχεδόν για τις μισές περιπτώσεις επιδημιών ειδοποιείται μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

 

Newsroom ΔΟΛ

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*
Link to comment
Share on other sites

Σκότωσε τη μητέρα του επειδή έχανε η ομάδα του

 

 

 

Ένας Νεοϋορκέζος κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε έως θανάτου τη μητέρα του με μία μπάρα γυμναστικής, καθώς βγήκε εκτός εαυτού ενώ παρακολουθούσε στην τηλεόραση τον αγώνα της αγαπημένης του ομάδος μπέιζμπολ.

 

 

Ο 25χρονος Μάικλ Άντονι οπαδός των Νιου Γιορκ Μετς παρακολουθούσε την ομάδα του να χάνει το Σάββατο, όταν ασυγκράτητος από οργή άρχισε να κτυπά τους τοίχους στην κατοικία του στο Κουΐνς, τόνισε χθες ο εισαγγελέας της περιοχής.

 

Ο πατέρας του Φρεντ Φίσμαν του φώναξε να σταματήσει, όμως ο Άντονι τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο και τον έριξε στο έδαφος, τονίζεται στο κατηγορητήριο.

 

Όταν η 61 ετών μητέρα του Άντονι Μαρί Φίσμαν προσπάθησε να επέμβει, ο κατηγορούμενος τη έπληξε μία φορά στο κεφάλι μ’ ένα μαχαίρι και κατόπιν την κυνήγησε στο δωμάτιο όπου τη χτύπησε επανειλημμένως με μία μπάρα γυμναστικής βάρους 9 κιλών.

 

«Είναι δύσκολο να φαντασθεί κανένας ένα πιο στυγερό έγκλημα από έναν γιό να επιτίθεται με τόση μανία στους γονείς του, και στη συνέχεια να ξυλοκοπεί έως θανάτου τη μητέρα του», τονίζει ο εισαγγελέας Ρίτσαρντ Μπράουν.

 

Ο Άντονι βρίσκεται υπό κράτηση κι αντιμετωπίζει ποινή ισόβιας κάθειρξης σε περίπτωση που καταδικασθεί.

 

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

 

http://www.sportime.gr/articles_inside. ... e_id=55671

Link to comment
Share on other sites

Προκλητικό βίντεο στο Ίντερνετ "τριχοτομεί" την Ελλάδα

 

http://www.contra.gr/images/xartis2308.jpg

 

Η Ήπειρος αποτελεί μέρος της Αλβανίας, η δυτική Μακεδονία ανήκει στα Σκόπια

και η Κεντρική Μακεδονία η Θράκη, και τα νησιά είναι μέρος της Τουρκίας, σύμφωνα με νέο βίντεο-πρόκληση που κυκλοφορεί στο YouTube.

Το βίντεο, το οποίο φημολογείται ότι διοχέτευσαν στο Ίντερνετ εθνικιστές Αλβανοί,

προβάλλεται από πολλά τουρκικά ΜΜΕ που έχουν δώσει μεγάλη έκταση στο θέμα, διαδίδοντας ουσιαστικά προπαγανδιστικά μηνύματα.

 

Στο βίντεο με τίτλο «τα σύνορα του χάρτη», η Ελλάδα φτάνει μέχρι το ύψος του Βόλου και από κει και πέρα Αλβανία,

ΦΥΡΟΜ και Τουρκία μοιράζονται τα υπόλοιπα ελληνικά εδάφη.

 

Πήγη

 

Το επίμαχο βίντεο

 

Ανεξάρτητος;

 

LOL

Link to comment
Share on other sites

Προκλητικό βίντεο στο Ίντερνετ "τριχοτομεί" την Ελλάδα

 

Η Ήπειρος αποτελεί μέρος της Αλβανίας, η δυτική Μακεδονία ανήκει στα Σκόπια

και η Κεντρική Μακεδονία η Θράκη, και τα νησιά είναι μέρος της Τουρκίας, σύμφωνα με νέο βίντεο-πρόκληση που κυκλοφορεί στο YouTube.

Το βίντεο, το οποίο φημολογείται ότι διοχέτευσαν στο Ίντερνετ εθνικιστές Αλβανοί,

προβάλλεται από πολλά τουρκικά ΜΜΕ που έχουν δώσει μεγάλη έκταση στο θέμα, διαδίδοντας ουσιαστικά προπαγανδιστικά μηνύματα.

 

Στο βίντεο με τίτλο «τα σύνορα του χάρτη», η Ελλάδα φτάνει μέχρι το ύψος του Βόλου και από κει και πέρα Αλβανία,

ΦΥΡΟΜ και Τουρκία μοιράζονται τα υπόλοιπα ελληνικά εδάφη.

Ποιός (εκτός από τα γελοία ΜΜΕ) ασχολείται με τις μ___κίες ακόμα πιο γελοίων και γραφικών εθνικιστών; Όσο γελοίοι είναι στη χώρα μας ΜΜΕ και εθνικιστές, άλλο τόσο είναι και έξω... :rolleyes:

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

 

★ ★ ★ ★ ★ ★

Link to comment
Share on other sites

Τραγικός είναι ο απολογισμός από την πυρκαγιά στη Μάνη, όπου έξι άνθρωποι παγιδεύτηκαν στις φλόγες στην Αρεόπολη με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο, ενώ αγνοείται η τύχη ενός ακόμη ατόμου. Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκαν οι νομοί Λακωνίας και Μεσσηνίας.

 

Χιλιάδες στρέμματα δάσους και σπίτια έχουν καεί, ενώ οι ισχυρότατοι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δυσχεραίνουν το έργο των εναέριων μέσων.

 

Τέσσερα χωριά στον Ταΰγετο -Καρβέλι, Λαδάς, Αράχοβα και Ελαιοχώρι- έχουν εκκενωθεί, καθώς και η κατασκήνωση στην Αγία Μαρίνα με 45 ηλικιωμένους. Κλειστός είναι ο δρόμος από τη Σπάρτη προς την Καλαμάτα.

 

in.gr

 

EDIT: :(

http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif
Link to comment
Share on other sites

Στις ειδήσεις πριν λίγο έλεγε για 5 άτομα νεκρά ένας εκ των οποίων πυροσβέστης...:cry:
Link to comment
Share on other sites

Δυστυχως διανυουμε μια ακομα θλιβερη μερα του καλοκαιριου :(

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Link to comment
Share on other sites

Στις ειδήσεις πριν λίγο έλεγε για 5 άτομα νεκρά ένας εκ των οποίων πυροσβέστης...:cry:

 

Οι νεκροί έχουν γίνει έξι, ενώ αγνοείται η τύχη ενός ακόμη ατόμου.

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=826163&lngDtrID=244

Link to comment
Share on other sites

Ναι, έκανε και σχετικό edit ο bel λίγο πιο πάνω.

Ελπίζω τουλάχιστον να μείνουμε σε αυτά τα νούμερα...

Κάηκαν και σπίτια... Κρίμα...:(

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...