Jump to content

force

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About force

  • Ημ. Γέννησης 26/03/1989

force's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Κάφτε τα όλα εκεί στην Αθήνα να σηκώσετε ντουβάρια μπας και πλουτίσει ο π0π0ς μερικών. Το καλύτερο είναι οτι παντού όλοι κράζουν μα κανείς δεν κάνει τίποτα. Α και κάτι άλλο, η διαφήμηση της GREENPEACE(με το κοριτσάκι) τα λέει όλα μα όλα πιστέυω.
  2. Σύμφωνα με το αρχείο που μου έδωσε η κοπέλα δεν γίνεται. Πάντως αν γίνεται πρέπει να είμαι σίγουρος 100% μην γίνει η στραβή και δεν παίρνω την μεταγραφή. Εντωμεταξύ τα ΚΕΣΥΠ στην περιοχή μου έχουν "κλείσει" από τις 9/7 που υποτίθεται έπρεπε να είναι ανοικτά για τυχών ενημέρωση στους υποψήφιους. Τέλος πάντων αν δεν γίνεται σκέφτομαι να δηλώσω ΤΕΙ Μηχανολογίας και να πάω στον ΠΕΙΡΑΙΑ, σπουδάζει κανένας από εσάς εκεί ή έχει κανέναν γνωστό να μου δώσει καμία πληροφορία ; είδα στις πιο παλιές σελίδες πως ασχόλεισαι με αυτοκίνητα κλπ ενώ διάβαζα πως ασχολείται και με υπολογιστές (προγραμματισμός κλπ) ενώ εντύπωση μου έκανε πως σε κάποιο εξάμηνο μελετάς και ρομποτική.
  3. Ολα τα nfs είναι καλά games και όσο προχωρούν πάνε και ακόμα καλύτερα, τώρα όσο αναφορά το pro street διάβαζα σε ένα περιοδικό πως λόγω του οτι τα γραφικά του θα είναι πολύ ρεαλιστικά θα έχει και αυξημένες απαιτήσεις σε θέμα hardware. Αnyway για να δούμε...
  4. Παιδία θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι. Και εγώ έδινα φέτος πανελλαδικές, στόχος μου ήταν από την αρχή το ΤΕΙ πληροφορικής της Αθήνας. Παρ' όλα αυτά δεν έβγαλα τόσα μόρια όσα χρειαζόμουν για να μπορέσω να περάσω εκεί. Θα ήθελα να μου πείτε αν γίνετε από κάποιο παρόμοιο τμήμα πληροφορικής να πάω με μετάγραφη στο ΤΕΙ πληροφορικής Αθήνας λόγω του οτι είμαστε πολύτεκνοι σαν οικογένεια. π.χ. αν γίνετε από το ΤΕΙ Πληροφορικής και τεχνολογίας υπολογιστών Λαμίας να πάω στο ΤΕΙ πληροφορικής Αθήνας ή από άλλο ΤΕΙ σχετικό με πληροφορική... δώστε μου τα φώτα σας, περιμένω reply :)
×
×
  • Create New...