siciliano Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Δηλαδή; Τι λόγο έχουν να ρίξουν ένα αεροπλάνο με 100 επιβάτες που ήταν εξειδικευμένοι στην έρευνα του AIDS; :confused: Μπορεί να βρήκαν θεραπεία για το έιτζ, κάτι που θα προκαλέσει ζημιά στις φαρμακευτικές. :ninja: Λέω τώρα, ένα σενάριο συνωμοσιολογικό. :O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Μπορεί να βρήκαν θεραπεία για το έιτζ, κάτι που θα προκαλέσει ζημιά στις φαρμακευτικές. :ninja: Λέω τώρα, ένα σενάριο συνωμοσιολογικό. :O Ναι, κατάλαβα τι εννοείς. Δύσκολο αλλά όχι απίθανο βέβαια. Άντε να μάθεις βέβαια τι πραγματικά έγινε κι εκεί και για ποιο λόγο το ρίξανε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Χάθηκε από τα ραντάρ της Αλγερίας αεροπλάνο με 116 επιβαίνοντες Τρίτο μέσα σε ελάχιστες μέρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Ναι, κατάλαβα τι εννοείς. Δύσκολο αλλά όχι απίθανο βέβαια. Άντε να μάθεις βέβαια τι πραγματικά έγινε κι εκεί και για ποιο λόγο το ρίξανε.. Μην ξεχνάμε την κρίση στην Ουκρανία, μετά από μισή ώρα θα πέρναγε το αεροπλάνο του Πούτιν από εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Για να δούμε τι θα πουνε και τα μαύρα κουτιά για το ποιός ευθύνεται για την αλλαγή πορείας του αεροπλάνου. Αν και μάλλον γαργάρα θα το κάνουν και αυτό! :ninja: Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Για να δούμε τι θα πουνε και τα μαύρα κουτιά για το ποιός ευθύνεται για την αλλαγή πορείας του αεροπλάνου. Αν και μάλλον γαργάρα θα το κάνουν και αυτό! :ninja: Μη τα πιστεύεις αυτά Αλέξη. Δεν υπήρχε περίπτωση να πέρναγε αεροπλάνο με τον Πούτιν μέσα πάνω από εμπόλεμη ζώνη, και ειδικά τη συγκεκριμένη εμπόλεμη ζώνη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Και μη νομίζεις ότι θα έπεφτε έτσι απλά... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Μη τα πιστεύεις αυτά Αλέξη. Δεν υπήρχε περίπτωση να πέρναγε αεροπλάνο με τον Πούτιν μέσα πάνω από εμπόλεμη ζώνη, και ειδικά τη συγκεκριμένη εμπόλεμη ζώνη.. Και μη νομίζεις ότι θα έπεφτε έτσι απλά... Λέτε ε; Πάντως και οι δύο πλευρές αλληλοκατηγορούνται εκμεταλευόμενοι αυτό το τρομερό δυστύχημα και θα έπρεπε να ντρέπονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Λέτε ε; Πάντως και οι δύο πλευρές αλληλοκατηγορούνται εκμεταλευόμενοι αυτό το τρομερό δυστύχημα και θα έπρεπε να ντρέπονται. Δεν υπάρχει περίπτωση Αλέξη να πέρναγε από εκεί πάνω ο Πούτιν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 (edited) Δεν υπάρχει περίπτωση Αλέξη να πέρναγε από εκεί πάνω ο Πούτιν.. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι το αεροπλάνο της Malaysian Airlines πέρασε πάνω από εμπόλεμη ζώνη ενώ θα μπορούσε να περάσει πάνω από την Ελλάδα και από τόσες άλλες χώρες. Μάλιστα πέρασε πάνω από την Συρία που η κατάσταση εκεί είναι πολύ χειρότερη από ότι στην Ουκρανία, τυχεροί στάθηκαν τη πρώτη φορά. Και πώς ξέρουμε ότι ο Πούτιν δεν έβγαλε αυτή τη φήμη (ότι θα περνούσε το αεροπλάνο με αυτόν μέσα μετά από μισή ώρα δηλαδή) για να κατηγορηθούν οι Ουκρανοί, Ευρωπαίοι και Αμερικανοί; Edited July 24, 2014 by Alex_tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Κάτι θα γίνει.. δεν νομίζω να είναι όλα αυτά τυχαία.. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Κάτι θα γίνει.. δεν νομίζω να είναι όλα αυτά τυχαία.. Δε ξέρω αλλά κι εμένα δε μου φαίνονται όλα αυτά φυσιολογικά έτσι ξαφνικά :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 μολις ειδα στις ειδησεις οτι κανενας επιζων απο το αεροπλανο της αλγεριας :( Τι γινεται ρε παιδια? Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 μολις ειδα στις ειδησεις οτι κανενας επιζων απο το αεροπλανο της αλγεριας :( Τι γινεται ρε παιδια? Αν παίζει κάτι, σίγουρα εσύ, εγώ και ο καθένας εδώ μέσα, δε θα το μάθει ποτέ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Ισως ξεσπάσει κάνας πόλεμος... ;;; Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Ισως ξεσπάσει κάνας πόλεμος... ;;; Κι άλλος ένας θες να πεις. Βέβαια ο πόλεμος με τα αεροπλάνα δε νομίζω να έχει άμεση σχέση, εκτός από αυτό στην Ουκρανία. Εμένα πάει αλλού το μυαλό μου. Πχ δες τη Malaysian Airlines. Μετά τα δύο περιστατικά με τα αεροπλάνα της, η εταιρεία πάει για κλείσιμο απ' ότι άκουσα. Σίγουρα η μετοχή της θα έχει πέσει πολύ χαμηλά. Άρα ίσως, λέω εγώ τώρα, όλα αυτά να γίνονται επίτηδες για να καταφέρει κάποια άλλη εταιρεία να εξαγοράσει την Malaysian σε τιμή χώμα. Ποιος ξέρει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 http://www.bloomberg.com/quote/MAS:MK Kαι ο κόσμος τι τους έφταιξε;; Καλύτερα να χαλούσαν τα αεροπλάνα ή όλο να έκαναν καθυστερήσεις στις πτήσεις να μην πηγαίνει κανένας και τότε να κάνουν την (πιθανή) εξαγορά όπως λες ή να το κλείσουν ή ότι θέλουν. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 http://www.bloomberg.com/quote/MAS:MK Kαι ο κόσμος τι τους έφταιξε;; Καλύτερα να χαλούσαν τα αεροπλάνα ή όλο να έκαναν καθυστερήσεις στις πτήσεις να μην πηγαίνει κανένας και τότε να κάνουν την (πιθανή) εξαγορά όπως λες ή να το κλείσουν ή ότι θέλουν. Νίκο, μπροστά στα τόσα λεφτά, δεν υπάρχει γι' αυτούς ευαισθησία για τον κόσμο και τις οικογένειες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Κι άλλος ένας θες να πεις. Βέβαια ο πόλεμος με τα αεροπλάνα δε νομίζω να έχει άμεση σχέση, εκτός από αυτό στην Ουκρανία. Εμένα πάει αλλού το μυαλό μου. Πχ δες τη Malaysian Airlines. Μετά τα δύο περιστατικά με τα αεροπλάνα της, η εταιρεία πάει για κλείσιμο απ' ότι άκουσα. Σίγουρα η μετοχή της θα έχει πέσει πολύ χαμηλά. Άρα ίσως, λέω εγώ τώρα, όλα αυτά να γίνονται επίτηδες για να καταφέρει κάποια άλλη εταιρεία να εξαγοράσει την Malaysian σε τιμή χώμα. Ποιος ξέρει... τραβηγμενο μου ακουγεται...πληρωσαν τους αυτονομιστες να κοιτανε τον ουρανο για το αεροπλανο? Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 τραβηγμενο μου ακουγεται...πληρωσαν τους αυτονομιστες να κοιτανε τον ουρανο για το αεροπλανο? Τραβηγμένο, ναι είναι, αλλά τι τους νοιάζει αυτούς ο πόνος του λαού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Νίκο, μπροστά στα τόσα λεφτά, δεν υπάρχει γι' αυτούς ευαισθησία για τον κόσμο και τις οικογένειες.. Έτσι είναι δυστυχώς, όλα για τα λεφτά.:( Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Ιδιωτικο αεροπλανο συνετριβη στην σπαρτη, εχασε υψος μετα την απογειωση. 2 νεκροι. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Ιδιωτικο αεροπλανο συνετριβη στην σπαρτη, εχασε υψος μετα την απογειωση. 2 νεκροι. Να υποθέσω πως ο Μητσοτάκης ταξίδεψε με ένα αεροπλάνο φέτος; Δεν γίνεται αυτό, 5 αεροπορικά δυστυχήματα σε 7 μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 · Από την 1η Ιουλίου επιβάλλεται φόρος 5% στις ευρυζωνικές συνδέσεις και 10% στη συνδρομητική τηλεόραση. · Από την 1η Ιανουαρίου καθιερώνεται για πρώτη φορά ειδικός φόρος κατανάλωσης στον καφέ και στα… ηλεκτρονικά τσιγάρα. Οι δύο νέοι φόροι θα ισχύσουν από την 1η Ιανουαρίου του 2017. http://www.naftemporiki.gr/finance/story/1100505 Ειδος πολυτελείας οι καφέδες και το ιντερνετ. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 · Από την 1η Ιουλίου επιβάλλεται φόρος 5% στις ευρυζωνικές συνδέσεις και 10% στη συνδρομητική τηλεόραση. · Από την 1η Ιανουαρίου καθιερώνεται για πρώτη φορά ειδικός φόρος κατανάλωσης στον καφέ και στα… ηλεκτρονικά τσιγάρα. Οι δύο νέοι φόροι θα ισχύσουν από την 1η Ιανουαρίου του 2017. http://www.naftemporiki.gr/finance/story/1100505 Ειδος πολυτελείας οι καφέδες και το ιντερνετ. Δυστυχως,τα ηλεκτρονικα τσιγαρα υποθετω τα υγρα στα περιπτερα θα ειναι... Οσο για το ιντερνετ και τον καφε,θα κλεισουν και τις καφετεριες,το μονο που ακομα κραταει στη χωρα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts