Jump to content

Ειδήσεις

Avior
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δηλαδή; Τι λόγο έχουν να ρίξουν ένα αεροπλάνο με 100 επιβάτες που ήταν εξειδικευμένοι στην έρευνα του AIDS; :confused:

Μπορεί να βρήκαν θεραπεία για το έιτζ, κάτι που θα προκαλέσει ζημιά στις φαρμακευτικές. :ninja:

Λέω τώρα, ένα σενάριο συνωμοσιολογικό. :O

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπορεί να βρήκαν θεραπεία για το έιτζ, κάτι που θα προκαλέσει ζημιά στις φαρμακευτικές. :ninja:

Λέω τώρα, ένα σενάριο συνωμοσιολογικό. :O

Ναι, κατάλαβα τι εννοείς. Δύσκολο αλλά όχι απίθανο βέβαια. Άντε να μάθεις βέβαια τι πραγματικά έγινε κι εκεί και για ποιο λόγο το ρίξανε..

Ναι, κατάλαβα τι εννοείς. Δύσκολο αλλά όχι απίθανο βέβαια. Άντε να μάθεις βέβαια τι πραγματικά έγινε κι εκεί και για ποιο λόγο το ρίξανε..

Μην ξεχνάμε την κρίση στην Ουκρανία, μετά από μισή ώρα θα πέρναγε το αεροπλάνο του Πούτιν από εκεί.

Για να δούμε τι θα πουνε και τα μαύρα κουτιά για το ποιός ευθύνεται για την αλλαγή πορείας του αεροπλάνου. Αν και μάλλον γαργάρα θα το κάνουν και αυτό! :ninja:
Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Για να δούμε τι θα πουνε και τα μαύρα κουτιά για το ποιός ευθύνεται για την αλλαγή πορείας του αεροπλάνου. Αν και μάλλον γαργάρα θα το κάνουν και αυτό! :ninja:

Μη τα πιστεύεις αυτά Αλέξη. Δεν υπήρχε περίπτωση να πέρναγε αεροπλάνο με τον Πούτιν μέσα πάνω από εμπόλεμη ζώνη, και ειδικά τη συγκεκριμένη εμπόλεμη ζώνη..

Και μη νομίζεις ότι θα έπεφτε έτσι απλά...

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Μη τα πιστεύεις αυτά Αλέξη. Δεν υπήρχε περίπτωση να πέρναγε αεροπλάνο με τον Πούτιν μέσα πάνω από εμπόλεμη ζώνη, και ειδικά τη συγκεκριμένη εμπόλεμη ζώνη..

Και μη νομίζεις ότι θα έπεφτε έτσι απλά...

Λέτε ε; Πάντως και οι δύο πλευρές αλληλοκατηγορούνται εκμεταλευόμενοι αυτό το τρομερό δυστύχημα και θα έπρεπε να ντρέπονται.

Λέτε ε; Πάντως και οι δύο πλευρές αλληλοκατηγορούνται εκμεταλευόμενοι αυτό το τρομερό δυστύχημα και θα έπρεπε να ντρέπονται.

Δεν υπάρχει περίπτωση Αλέξη να πέρναγε από εκεί πάνω ο Πούτιν..

Δεν υπάρχει περίπτωση Αλέξη να πέρναγε από εκεί πάνω ο Πούτιν..

Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι το αεροπλάνο της Malaysian Airlines πέρασε πάνω από εμπόλεμη ζώνη ενώ θα μπορούσε να περάσει πάνω από την Ελλάδα και από τόσες άλλες χώρες. Μάλιστα πέρασε πάνω από την Συρία που η κατάσταση εκεί είναι πολύ χειρότερη από ότι στην Ουκρανία, τυχεροί στάθηκαν τη πρώτη φορά.

Και πώς ξέρουμε ότι ο Πούτιν δεν έβγαλε αυτή τη φήμη (ότι θα περνούσε το αεροπλάνο με αυτόν μέσα μετά από μισή ώρα δηλαδή) για να κατηγορηθούν οι Ουκρανοί, Ευρωπαίοι και Αμερικανοί;

Edited by Alex_tz

Κάτι θα γίνει.. δεν νομίζω να είναι όλα αυτά τυχαία..

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

Κάτι θα γίνει.. δεν νομίζω να είναι όλα αυτά τυχαία..

Δε ξέρω αλλά κι εμένα δε μου φαίνονται όλα αυτά φυσιολογικά έτσι ξαφνικά :confused:

μολις ειδα στις ειδησεις οτι κανενας επιζων απο το αεροπλανο της αλγεριας :(

Τι γινεται ρε παιδια?

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

μολις ειδα στις ειδησεις οτι κανενας επιζων απο το αεροπλανο της αλγεριας :(

Τι γινεται ρε παιδια?

Αν παίζει κάτι, σίγουρα εσύ, εγώ και ο καθένας εδώ μέσα, δε θα το μάθει ποτέ ;)

Ισως ξεσπάσει κάνας πόλεμος... ;;;

Νίκος

- 001 με την όπισθεν

Ισως ξεσπάσει κάνας πόλεμος... ;;;

Κι άλλος ένας θες να πεις. Βέβαια ο πόλεμος με τα αεροπλάνα δε νομίζω να έχει άμεση σχέση, εκτός από αυτό στην Ουκρανία.

Εμένα πάει αλλού το μυαλό μου. Πχ δες τη Malaysian Airlines. Μετά τα δύο περιστατικά με τα αεροπλάνα της, η εταιρεία πάει για κλείσιμο απ' ότι άκουσα. Σίγουρα η μετοχή της θα έχει πέσει πολύ χαμηλά. Άρα ίσως, λέω εγώ τώρα, όλα αυτά να γίνονται επίτηδες για να καταφέρει κάποια άλλη εταιρεία να εξαγοράσει την Malaysian σε τιμή χώμα. Ποιος ξέρει...

http://www.bloomberg.com/quote/MAS:MK

Kαι ο κόσμος τι τους έφταιξε;; Καλύτερα να χαλούσαν τα αεροπλάνα ή όλο να έκαναν καθυστερήσεις στις πτήσεις να μην πηγαίνει κανένας και τότε να κάνουν την (πιθανή) εξαγορά όπως λες ή να το κλείσουν ή ότι θέλουν.

Νίκος

- 001 με την όπισθεν

http://www.bloomberg.com/quote/MAS:MK

Kαι ο κόσμος τι τους έφταιξε;; Καλύτερα να χαλούσαν τα αεροπλάνα ή όλο να έκαναν καθυστερήσεις στις πτήσεις να μην πηγαίνει κανένας και τότε να κάνουν την (πιθανή) εξαγορά όπως λες ή να το κλείσουν ή ότι θέλουν.

Νίκο, μπροστά στα τόσα λεφτά, δεν υπάρχει γι' αυτούς ευαισθησία για τον κόσμο και τις οικογένειες..

Κι άλλος ένας θες να πεις. Βέβαια ο πόλεμος με τα αεροπλάνα δε νομίζω να έχει άμεση σχέση, εκτός από αυτό στην Ουκρανία.

Εμένα πάει αλλού το μυαλό μου. Πχ δες τη Malaysian Airlines. Μετά τα δύο περιστατικά με τα αεροπλάνα της, η εταιρεία πάει για κλείσιμο απ' ότι άκουσα. Σίγουρα η μετοχή της θα έχει πέσει πολύ χαμηλά. Άρα ίσως, λέω εγώ τώρα, όλα αυτά να γίνονται επίτηδες για να καταφέρει κάποια άλλη εταιρεία να εξαγοράσει την Malaysian σε τιμή χώμα. Ποιος ξέρει...

τραβηγμενο μου ακουγεται...πληρωσαν τους αυτονομιστες να κοιτανε τον ουρανο για το αεροπλανο?

could you do it again?

τραβηγμενο μου ακουγεται...πληρωσαν τους αυτονομιστες να κοιτανε τον ουρανο για το αεροπλανο?

Τραβηγμένο, ναι είναι, αλλά τι τους νοιάζει αυτούς ο πόνος του λαού;

Νίκο, μπροστά στα τόσα λεφτά, δεν υπάρχει γι' αυτούς ευαισθησία για τον κόσμο και τις οικογένειες..

Έτσι είναι δυστυχώς, όλα για τα λεφτά.:(

Νίκος

- 001 με την όπισθεν

Ιδιωτικο αεροπλανο συνετριβη στην σπαρτη, εχασε υψος μετα την απογειωση. 2 νεκροι.

could you do it again?

Ιδιωτικο αεροπλανο συνετριβη στην σπαρτη, εχασε υψος μετα την απογειωση. 2 νεκροι.

Να υποθέσω πως ο Μητσοτάκης ταξίδεψε με ένα αεροπλάνο φέτος; Δεν γίνεται αυτό, 5 αεροπορικά δυστυχήματα σε 7 μήνες.

• 1 year later...

· Από την 1η Ιουλίου επιβάλλεται φόρος 5% στις ευρυζωνικές συνδέσεις και 10% στη συνδρομητική τηλεόραση.

· Από την 1η Ιανουαρίου καθιερώνεται για πρώτη φορά ειδικός φόρος κατανάλωσης στον καφέ και στα… ηλεκτρονικά τσιγάρα. Οι δύο νέοι φόροι θα ισχύσουν από την 1η Ιανουαρίου του 2017.

http://www.naftemporiki.gr/finance/story/1100505

Ειδος πολυτελείας οι καφέδες και το ιντερνετ.

· Από την 1η Ιουλίου επιβάλλεται φόρος 5% στις ευρυζωνικές συνδέσεις και 10% στη συνδρομητική τηλεόραση.

· Από την 1η Ιανουαρίου καθιερώνεται για πρώτη φορά ειδικός φόρος κατανάλωσης στον καφέ και στα… ηλεκτρονικά τσιγάρα. Οι δύο νέοι φόροι θα ισχύσουν από την 1η Ιανουαρίου του 2017.

http://www.naftemporiki.gr/finance/story/1100505

Ειδος πολυτελείας οι καφέδες και το ιντερνετ.

Δυστυχως,τα ηλεκτρονικα τσιγαρα υποθετω τα υγρα στα περιπτερα θα ειναι...

Οσο για το ιντερνετ και τον καφε,θα κλεισουν και τις καφετεριες,το μονο που ακομα κραταει στη χωρα.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24