gpou Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Βασίλης (13 Οκτ. 2004 , 12:42) Σας αφιερωνω το βιντεο απο το F16 που σκοτωσε καμμια 50αρια αμαχους που περπατουσαν στο δρομο και τον πιλοτο να λεει "oh dude"... Pou einai to link gia to video??? :worry: :worry: :worry: :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 Aν αυτοί η 50 άμαχοι ήταν οι τύποι στο χωριο που έκαψαν τον άνθρωπο (αν και 1000 σε αριθμό) δεν θα μου καιγόταν καρφάκη!! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 Δεν μπορώ να καταλάβω τι λογική αφού οι αμερικανοί σκοτώνουν ας αρπάξουμε και εμείς μερικούς ξένους και ας τους κόψουμε τα κεφάλια. Και από τι στιγμή που κανένας από αυτούς δεν ήταν στρατιώτης. Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 όταν ο άλλος δεν ξέρει με τι τρόπο να σώσει την χωρα του καταφεύγει πολλές φορες σε πράξεις που δεν είναι και τόσο (σωστές) είναι απλά πράξεις απελπισίας...έτσι είναι Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 πέθανε ο Βλάσης Μπονάτσος [περισσότερα] Παράθεση http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Epicouros (13 Οκτ. 2004 , 13:56) Δεν μπορώ να καταλάβω τι λογική αφού οι αμερικανοί σκοτώνουν ας αρπάξουμε και εμείς μερικούς ξένους και ας τους κόψουμε τα κεφάλια. Και από τι στιγμή που κανένας από αυτούς δεν ήταν στρατιώτης. Χωρίς να θέλω να πάρω το μέρος των τρομοκρατών, την λογική βομβαρδίζω άμαχους, γιορτές γάμων και γυναικόπαιδα μπορείς να την καταλάβεις; Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Τώρα εδώ που τα λέμε δεν είναι σωστό να τους λέμε τρομοκράτες...επειδή αλλοιώθηκαν τελείως οι έννοιες τεχνηέντως από πολλούς θα τις "υοθετησουμε" και εμείς? Πατριώτες θα τους έλεγα εγώ τρομοκράτες είναι οι αμερικανοι.πως είναι δυνατών ο τρομοκράτης να είναι αυτός που πολεμάει για να φύγουν οι κατακτητές από την χωρα του,με αυτό το σκεπτικό και εμείς ήμασταν τρομοκράτες όταν πολεμούσαμε με τους τούρκους. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona (14 Οκτ. 2004 , 12:22) Τώρα εδώ που τα λέμε δεν είναι σωστό να τους λέμε τρομοκράτες...επειδή αλλοιώθηκαν τελείως οι έννοιες τεχνηέντως από πολλούς θα τις "υοθετησουμε" και εμείς? Πατριώτες θα τους έλεγα εγώ τρομοκράτες είναι οι αμερικανοι.πως είναι δυνατών ο τρομοκράτης να είναι αυτός που πολεμάει για να φύγουν οι κατακτητές από την χωρα του,με αυτό το σκεπτικό και εμείς ήμασταν τρομοκράτες όταν πολεμούσαμε με τους τούρκους. Συμφωνώ μαζί σου αλλά μην ξεχνάμε ότι οι περισότερες οργανώσεις που δρούν αυτή την στιγμή στο Ιράκ δεν είναι ιρακινές αλλά παρακλάδια της Αλ-κάιντα. Οι Ιρακινοί που πολεμάνε για την πατρίδα τους δεν πάνε να σκοτώσουν πολίτες κυνηγάνε τους Αμερικάνους και Άγγλους στρατιώτες. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arfi-gorgona (14 Οκτ. 2004 , 12:22) Τώρα εδώ που τα λέμε δεν είναι σωστό να τους λέμε τρομοκράτες...επειδή αλλοιώθηκαν τελείως οι έννοιες τεχνηέντως από πολλούς θα τις "υοθετησουμε" και εμείς? Πατριώτες θα τους έλεγα εγώ τρομοκράτες είναι οι αμερικανοι.πως είναι δυνατών ο τρομοκράτης να είναι αυτός που πολεμάει για να φύγουν οι κατακτητές από την χωρα του,με αυτό το σκεπτικό και εμείς ήμασταν τρομοκράτες όταν πολεμούσαμε με τους τούρκους. Ημαρτον :!: !Ε οχι να λεμε πατριωτες τους δολοφονους!Ειπαμε,να ειμαστε αντι-αμερικανοι,ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ!! :wacko: Εμεις πολεμουσαμε τους Τουρκους,δεν αποκεφαλιζαμε Βουλγαρους,Ιταλους,Αγγλους,Ισπανους και ολους τους λαους του κοσμου!Ξεχνατε τις βαθυτατα βαρβαρικες πραξεις της Αλ Καιντα?? :blink: :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Εμεις πολεμουσαμε τους Τουρκους,δεν αποκεφαλιζαμε Βουλγαρους,Ιταλους,Αγγλους,Ισπανους και ολους τους λαους του κοσμου!Όταν λες «σκοτώναμε» πώς νομίζεις το κάναμε ακριβώς; Σε πληροφορώ και Τούρκους «σκοτώναμε», και Αιγυπτίους, και Έλληνες βολεμμένους/προδότες. Όποιος συνεργάζεται με τον κατακτητή είναι άξιος της μοίρας του. Οι Φιλέλληνες (το 21) βεβαίως είχαν ειδική μεταχείρηση αλλά σε πληροφορώ και Φιλελληνες «σκοτώσαμε». Άν θυμάμαι καλά (μπορεί να μου διαφεύγει κάτι), άνθρωποι που πήγαν να βοηθήσουν τον λαό του Ιρακ δεν αποκεφαλίστηκαν: Οι δύο Ιταλίδες εθελόντριες που επέστρεψαν πρίν λίγες βδομάδες στη χώρα τους δήλωσαν έτοιμες να ξαναπάνε στο Ιρακ. Οι τρεις Ιάπωνες, που και αυτοί επέστρεψαν σώοι στην Ιαπωνία, δήλωσαν πως οι Ιρακινοί είανι μαχητές της ελευθερίας. Οι ιρακινοί διαξέγουν έναν αμυντικό πόλεμο--με τη δική μου ηθική έχουν το δίκαιο με το μέρος τους. Και γω θα αποκεφάλιζα όποιον ερχόταν στη χώρα μου και βίαζε τον 15χρονο αδερφό μου ή κατουρούσε πάνω στον ανήμπορο πατέρα μου (βλέπε Abu Ghraib). Παράθεση http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Φίλιππος (14 Οκτ. 2004 , 15:05) Όταν λες «σκοτώναμε» πώς νομίζεις το κάναμε ακριβώς; Σε πληροφορώ και Τούρκους «σκοτώναμε», και Αιγυπτίους, και Έλληνες βολεμμένους/προδότες. Όποιος συνεργάζεται με τον κατακτητή είναι άξιος της μοίρας του. Οι Φιλέλληνες (το 21) βεβαίως είχαν ειδική μεταχείρηση αλλά σε πληροφορώ και Φιλελληνες «σκοτώσαμε». Άν θυμάμαι καλά (μπορεί να μου διαφεύγει κάτι), άνθρωποι που πήγαν να βοηθήσουν τον λαό του Ιρακ δεν αποκεφαλίστηκαν: Οι δύο Ιταλίδες εθελόντριες που επέστρεψαν πρίν λίγες βδομάδες στη χώρα τους δήλωσαν έτοιμες να ξαναπάνε στο Ιρακ. Οι τρεις Ιάπωνες, που και αυτοί επέστρεψαν σώοι στην Ιαπωνία, δήλωσαν πως οι Ιρακινοί είανι μαχητές της ελευθερίας. Οι ιρακινοί διαξέγουν έναν αμυντικό πόλεμο--με τη δική μου ηθική έχουν το δίκαιο με το μέρος τους. Και γω θα αποκεφάλιζα όποιον ερχόταν στη χώρα μου και βίαζε τον 15χρονο αδερφό μου ή κατουρούσε πάνω στον ανήμπορο πατέρα μου (βλέπε Abu Ghraib). Επειδη χρησιμοποιεις τη λεξη ''σκοτωναμε'' συνεχεια και ρωτας τι εννοω με τη χρησιμοποιηση αυτης,σου απαντω οτι δεν εχω χρησιμοποιησει τη λεξη ''σκοτωναμε''.! :!: Επισης,δεν μπορω να παρω το μερος υπανθρωπων οι οποιοι σκοτωνουν αδιακριτα !Μη μου πεις οτι δεν εχουν σκοτωσει αθωους και οι Ιρακινοι? :!: Γι αυτο το λογο,αηδιαζω με τις βαρβαρικες αντιανθρωπινες πραξεις Αμερικανων και Ιρακινων ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Αγνοουνται 2 ελληνικα F16..λεγεται οτι οι πιλοτοι μαλλον προλαβαν να χρησιμοποιησουν το συστημα εκτιναξης... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio1975 Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Βασίλης (14 Οκτ. 2004 , 16:36) Αγνοουνται 2 ελληνικα F16..λεγεται οτι οι πιλοτοι μαλλον προλαβαν να χρησιμοποιησουν το συστημα εκτιναξης... :worry: Δύο διθέσια μαχητικά αεροσκάφη τύπου F-16 αγνοούνται από το μεσημέρι της Πέμπτης. Τα αεροσκάφη απογειώθηκαν από την Αγχίαλο για εκπαιδευτική πτήση. Κατά τη διάρκεια της τακτικής άσκησης τα αεροσκάφη χάθηκαν από τα ραντάρ στις 3.15 μ.μ. ενώ πετούσαν στην περιοχή του Πηλίου. Στην περιοχή βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού τους. Πάντως, υπήρξε σήμα εγκατάλειψης, γεγονός που δημιουργεί ελπίδες ότι οι τέσσερις πιλότοι πρόλαβαν να τα εγκαταλείψουν Παράθεση Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Βρεθήκαν τα πρώτα συντρήμια των αεροπλάνων στο Πήλειο. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 οι πιλότοι? Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Μαλλον οι πιλότοι δεν σωθήκαν... ακουστηκε το σημα εγκαταλειψης αλλα μαλλον εγινε οταν προσκρουσε στο εδαφος. το σημα εγκαταλειψης ειναι ενας "θορυβος" που εκπεμπεται απο τον ασυρματο οταν ξεκινησει η αλληλουχια της εγκαταλειψης... ειναι ενα συρμα που τραβαει ενα διακοπτη οπως φευγει το καθισμα.. αυτο μπορει να τραβηχτει και οπως το αεροπλανο συντριβεται... τελοςπαντων μακαρι τα παιδια να ειναι καλα γιατι χάσαμε πολλους φετος :( :( Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Η ωρα εχει παει 1 και ακομα δεν εχει βρεθει τιποτα αν και ψαχνουν εδω και 10 ωρες περιπου.. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bomber21 (14 Οκτ. 2004 , 14:39) Ημαρτον :!: !Ε οχι να λεμε πατριωτες τους δολοφονους!Ειπαμε,να ειμαστε αντι-αμερικανοι,ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ!! :wacko: Εμεις πολεμουσαμε τους Τουρκους,δεν αποκεφαλιζαμε Βουλγαρους,Ιταλους,Αγγλους,Ισπανους και ολους τους λαους του κοσμου!Ξεχνατε τις βαθυτατα βαρβαρικες πραξεις της Αλ Καιντα?? :blink: :blink: File mou den exeis idea ti shmenei pollemos mou fenete...ston polemo ola ginontai!!akoma kai a8woi pe8enoun kai h mhpws exeis thn entypsh oti kai meis den exoume skwtosei a8wous?Pare xamparh oti otan o allos erxete sthn xwra sou kaneis ta panta gia na fygei.kai poloi apo autous tous a8wous pou skwtosan eixan paei me thn seira tous gia na skwtosoun tous irakinous,anoixte ligo ta matia sas akou tromokraths opoios 8elei na prostatepsei thn xwra tou....Den shmenei oti synfonw giati den symfonw genika me ton pelemo alla den ginetai kai alliws sthn periptwsei auth.Oi (laoi) tou kosmou symaxoun me tous amerikanous gia tis epi8eseis sto irak den einai kai toso a8woi!!! Kai kamia al-caida den 8a ekane tpt an den eixan prwta epite8ei h x@moures h amerikanoi.Oti ginetai ginetai apo autous tous skatoamerikanous gia na mhn sou pw oti polla(an oxi kai ola) ta exoun sthmena gia na exoun pathma na kanoun tis epi8eseis.giati karfi den tous kaigete gia ton lao tous mono ta fraga kai ta symferonta tous koitane!!!! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2004 Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα ακόμη εντοπίστηκαν σήμερα το πρωί στο Πήλιο οι σοροί των τεσσάρων χειριστών των δύο μαχητικών F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας που συνετρίβησαν χθες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exmanos Δημ. October 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2004 Υποτιθεται οτι το θεμα ειναι:Ειδήσεις - Σ Ο Κ..... Διαβαστε λοιπον μια.. Νομοσχεδιο που απαγορευει την υποβολη γυναικων σε ιατρικη εξεταση παρθενιας ενεκρινε η επιτροπη δικαιοσυνης του τουρκικου κοινοβουλιου.Το νομοσχεδιο προβλεπει για τους παραβατες ποινη φυλακισης απο 3 μηνες εως 1 χρονο.Στο πλαισιο της προσπαθειας της να ευθυγραμμισει τη νομοθεσια της με τα κριτηρια της κοπεγχαγης η τουρκικη κυβερνηση προχωρει σε τροποποιησεις. No comments....:p Παράθεση NO ROTOR-NO MOTOR!!! MUNCH MUNCH PISTONS FOR LUNCH!!! MAZDA RX7-FD3S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. October 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2004 Xaxaxaxaxa wraia twra 8a mporoun ta to pnigoun kai afoba to kouneli :p Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. October 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2004 Αν και δεν ηταν τοσο "ειδηση σοκ",μιας και η υγεια του μετα το τυχημα που ειχε με το αλογο ενεα χρονια πριν,καθε αλλο παρα καλη ηταν,στο μυαλο μου ετσι εφυγε ο "υπερανθρωπος" Christopher Reeve... :cry: http://www.collegehumor.com./img/d/death_of_superman_big_1.w492.jpg H δυναμη του,αξιοζηλευτη...:!: Το κουραγιο του,παραδειγμα...:!: Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio1975 Δημ. October 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2004 Αν η καλή σας υποστηρίζει, πως δεν θα σας απατήσει ούτε στον ύπνο της, μην την εμπιστεύεστε απόλυτα! Μια γυναίκα υπνοβάτης στην Αυστραλία εγκαταλείπει τη συζυγική της κλίνη κάθε βράδυ και …συνευρίσκεται με άλλους ερωτικούς συντρόφους. Σύμφωνα με την εφημερίδα Morning Herald του Σίδνεϊ, ο σύζυγος άρχισε να "ψυλλιάζεται" την υπόθεση, όταν ανακάλυψε προφυλακτικά γύρω από το σπίτι, ενώ ένα βράδυ έπιασε στα πράσα την "κοιμισμένη" γυναίκα του να ερωτοτροπεί με έναν ξένο στον κήπο! Μιλώντας στην εφημερίδα, ο γιατρός που κουράρει την ...υπερσεξουαλική υπνοβάτη τόνισε, πως πρόκειται για παθολογική κατάσταση, η οποία στους ιατρικούς κύκλους είναι γνωστή ως "σεξουαλικότητα ατόμου σε κατάσταση ύπνου". Ακόμα όμως κι αν πρόκειται για ασθένεια, σίγουρα είναι μια καλή δικαιολογία για τους απανταχού μπερμπάντηδες! και οχι μονο βεβαια πηγη http://www.ert.gr Παράθεση Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. October 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2004 ’ντε πες μου μετά την κρατάς αυτήν την γυναικα? τι παθολογική και "ξεπαθολογικη" μου λες εμενα... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. October 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2004 Εδώ ταιριάζει: Πάει ένα ανδρόγυνο στο γιατρό. Παίρνει το λόγο η γυναίκα και λέει: Γυναίκα: Γιατρέ μου έχουμε ένα πρόβλημα. Γιατρός: Τι πρόβλημα; Γυναίκα: Ξέρετε γιατρέ μου, εγώ κι ο άνδρας μου είμαστε παντρεμένοι 20 χρόνια. Γιατρός: Συγχαρητήρια, αλλά ποιο είναι το πρόβλημα; Γυναίκα: Όταν ξυπνήσουμε το πρωί, ορμάω στον άνδρα μου, τον βάζω κάτω, τον φιλάω, τον χαϊδεύω και κάνουμε έρωτα. Γιατρός: Δε βλέπω πού είναι το πρόβλημα. Βέβαια, λίγα ζευγάρια μετά από τόσα χρόνια γάμου διατηρούν τόσο έντονη σεξουαλική ζωή, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα έλεγα ότι είναι κάτι το ανησυχητικό. Γυναίκα: Δεν τελείωσα γιατρέ μου. Όταν ο άνδρας μου επιστρέψει από τη δουλειά για μεσημεριανό, πριν φάμε του ορμάω, τον βάζω κάτω, τον φιλάω, τον χαϊδεύω και κάνουμε έρωτα. Γιατρός: Με εκπλήσσει η έντονη σεξουαλική σας δραστηριότητα σε αυτή την ηλικία, αλλά σίγουρα δεν θα ανησυχούσα. Πολλά ζευγάρια θα ήθελαν να είναι σαν και σας. Γυναίκα: Μα δεν τελείωσα γιατρέ μου. Όταν ο άνδρας μου επιστρέψει το βράδυ από τη δουλειά, του ορμάω, τον βάζω κάτω, τον φιλάω, τον χαϊδεύω και κάνουμε έρωτα. Πριν πέσουμε να κοιμηθούμε του ορμάω, τον βάζω κάτω, τον φιλάω, τον χαϊδεύω και κάνουμε έρωτα. Τη νύχτα ενώ κοιμάται, τον ξυπνάω του ορμάω, τον βάζω κάτω, τον φιλάω, τον χαϊδεύω και κάνουμε έρωτα. Γιατρός: Οφείλω να ομολογήσω ότι δεν έχω ξανακούσει τέτοια περίπτωση, αλλά εύχομαι να συνεχίσετε έτσι. Αφού σας προίκισε η φύση με τέτοια αντοχή, χαρείτε το όσο είναι καιρός. Άνδρας: Δεν τελείωσε γιατρέ μου. Αφού φύγω για τη δουλειά, έρχεται ο γαλατάς του ορμάει, τον βάζει κάτω, τον φιλάει, τον χαϊδεύει και κάνουν έρωτα. Έρχεται ο ταχυδρόμος του ορμάει, τον βάζει κάτω, τον φιλάει, τον χαϊδεύει και κάνουν έρωτα. Φωνάζει τον θυρωρό, του ορμάει, τον βάζει κάτω, τον φιλάει, τον χαϊδεύει και κάνουν έρωτα. Έρχεται ο μπακάλης με τα ψώνια του ορμάει, τον βάζει κάτω, τον φιλάει, τον χαϊδεύει και κάνουν έρωτα. Έρχεται ο χασάπης του ορμάει, τον βάζει κάτω, τον φιλάει, τον χαϊδεύει και κάνουν έρωτα. Αν πάλι έρθει ηλεκτρολόγος του ορμάει, τον βάζει κάτω, τον φιλάει, τον χαϊδεύει και κάνουν έρωτα. Αν έρθει υδραυλικός του ορμάει, τον βάζει κάτω, τον φιλάει, τον χαϊδεύει και κάνουν έρωτα και πάει λέγοντας... Γιατρός: Α, εσείς κυρία μου είσθε άρρωστη!!! Γυναίκα (κλαίγοντας): Βλέπεις, Γιώργο μου! Δεν είμαι πoυτάνα η γυναίκα! Άρρωστη είμαι. Α-Ρ-Ρ-Ω-Σ-Τ-Η!!!!!!! Παράθεση http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts