hasiotis_john Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Τρέξιμο για γερά κόκαλα http://zedomax.com/blog/wp-content/uploads/2008/11/10a-running-coach.jpg Αν θέλετε να έχετε γερά κόκαλα ξεκινήστε να κάνετε κάποια έντονη δραστηριότητα, καθώς σύμφωνα με έρευνα Αμερικανών επιστημόνων όσοι κάνουν γυμναστική υψηλής έντασης όπως τρέξιμο, έχουν μεγαλύτερη οστική πυκνότητα σε σχέση με όσους ασκούνται ήπια. Στη μελέτη συμμετείχαν συνολικά 42 άνδρες ηλικίας από 19 έως 45 ετών. Οι ειδικοί διαπίστωσαν ότι οι μορφές γυμναστικής οι οποίες ανάγκαζαν το σώμα να ασκείται ενάντια στη βαρύτητα, π.χ. το τρέξιμο, τα πηδηματάκια και η προπόνηση με βάρη έδειξαν να είναι πιο ευεργετικές για τα οστά σε σχέση με τις υπόλοιπες. Μικρότερη αντίσταση στα κόκαλα ασκείται με την άθληση χαμηλής έντασης όπως η ποδηλασία ή η κολύμβηση. Επομένως οι δραστηριότητες αυτές δεν συμβάλλουν τόσο στην ενδυνάμωσή τους. Η άσκηση με βάρη φάνηκε να βοηθάει στην ενίσχυση της οστικής πυκνότητας, όμως, σύμφωνα με τους ερευνητές, στη συγκεκριμένη περίπτωση τα μεγαλύτερα οφέλη φαίνεται να προέρχονται από την αύξηση της μυϊκής μάζας ....συνέχεια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 Παραθέτω την είδηση με επιφύλαξη και όχι ως προς το αν ισχύει: Αποζημιώνονται οι επιχειρήσεις που επλήγησαν κατά τα πρόσφατα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, σύμφωνα με σχετική τροπολογία που κατέθεσε στο ν/σ για τους αϋλους τίτλους ο υφ Οικονομίας Αθανάσιος Μπούρας. Στην τροπολογία προβλέπεται ότι οι καταστηματάρχες θα προσκομίσουν στο κεντρικό κατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδας, βεβαίωση του Επιμελητήριου και τα σχετικά τιμολόγια για την αποκατάσταση των ζημιών. http://news.ert.gr/el/20257-apozimioseis-gia-tis-zimies-sto-kolonaki.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. March 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2009 1) Ενδιαφέροντα όλα αυτά, αλλά μιλάμε για την Alumil. Η εταιρία κάνει κάτι πάρα πολύ απλό - παράγει προϊόντα ("συστήματα" για να χρησιμοποιήσω τη δική τους ορολογία) αλουμινίου. Με τον κατασκευαστικό κλάδο να πηγαίνει κατά διαόλου (τουλάχιστον διεθνώς - διορθώστε με αν η κατάσταση στην Ελλάδα είναι τελείως διαφορετική) πιστεύεις ότι η μείωση των τιμών από την Αλουμύλ θα αυξήσει τη ζήτηση; Ποια "ανταγωνιστική οικονομία" και ποια μείωση τιμών όταν πολλές εταιρίες είναι σε survival mode, τα profit margins πιέζονται απίστευτα και η ζήτηση έχει πιάσει πάτο; 2) Κι έφερα και ένα άλλο (πραγματικό) παράδειγμα πριν όσον αφορά 2 εταιρίες παραγωγής αυτοκινήτων (τουλάχιστον τα εργοστάσιά τους στην Αγγλία) οι οποίες μειώνουν την παραγωγή και (αντίστοιχα) τις αμοιβές. Αυτοί γιατί άραγε δεν ακολοθούν το παράδειγμα της μείωσης τιμών ώστε να αυξηθεί η ζήτηση; Ακόμα περισσότερο, γιατί τα συνδικάτα συμφωνούν και δεν πιέζουν προς την κατεύθυνση της μείωσης τιμών με διατήρηση ωρών εργασίας και αμοιβών; 1) Αν εγώ έχω μια εταιρεία που ασχολείται με το real estate και χρειάζομαι αλουμίνια στις κατασκευές μου και έρθει η Alumil και μου προσφέρει 30% ή 40% πιο φθηνά τα αλουμίνια, είναι απολύτως λογικό να θεωρήσω ότι είναι ευκαιρία να τα αγοράσω και να ξεκινήσω να χτίζω σπίτια. Φυσικά θα χρειαστώ και τσιμέντο! Άρα μια τσιμεντοβιομηχανία, για να μην έχει πρόβλημα με την μη διαθεσιμότητα του προϊόντος της θα μου πουλήσει επίσης φθηνό τσιμέντο κατά 30% ή 40%. Το ίδιο θα κάνει και η εταιρεία που θα μου πουλήσει τα πλακάκια και η εταιρεία που θα μου δώσει τα είδη μπάνιου και γενικά όλοι όσοι θα θελήσουν να μου πουλήσουν προϊόντα για τα σπίτια που χτίζω. Άρα στο τέλος θα έχω χτίσει σπίτια με 30% ή 40% λιγότερο κόστος. Οπότε εγώ σαν εταιρεία real estate, τώρα που έχω σπίτια φθηνά μπορώ για να προσελκύσω πελάτες να μειώσω το περιθώριο κέρδους μου από την πώληση του κάθε σπιτιού επίσης κατά 30% ή 40%. Άρα ο πελάτης – αγοραστής του σπιτιού θα έχει στην διάθεση του σπίτια σχεδόν στην μισή τιμή από ότι παλαιότερα. Οπότε είναι ευκαιρία να αγοραστούν πολλά σπίτια από όλους γιατί τόσο φθηνές τιμές δεν βρίσκεις πάντα. Από αυτήν την υπόθεση όλοι θα έχουν κέρδος, απλά οι εταιρείες θα έχουν μικρότερό κέρδος από ότι παλαιότερα. 2) Μήπως τα συνδικάτα βρέθηκαν στο δίλημμα «απόλυση ή μείωση μισθών». Και εμένα αν με στοχεύουν με όπλο και με ρωτήσουν «θέλεις να σε σκοτώσω ή να σε τραυματίσω;» θα διαλέξω να με τραυματίσουν! Η μείωση τιμών με σκοπό την αύξηση της ζήτησης προϋποθέτει ότι για μια περίοδο θα υπάρχουν μειωμένα κέρδη στην επιχείρηση, κάτι που δεν το αποδέχεται η αρχή του καπιταλιστικού συστήματος περί μεγιστοποίησης των κερδών. Πέρα αυτού, αν μειώσει τις τιμές μια εταιρεία μετά πρέπει να βρει τρόπο να δικαιολογήσει την αύξησή τους. Και αύξηση των τιμών πάντα πλήττει το κύρος μια εταιρείας. Άρα προτιμούν να κρατήσουν τις τιμές στα σημερινά ύψη που κατάφεραν να τις φτάσουν με την ελπίδα ότι η κοινωνία που της μειώνουν την αγοραστική δύναμη θα βρει τρόπο να αυξήσει την κατανάλωση της…. Τώρα πως θα γίνει αυτό το μαγικό; Με δανεισμό αναγκαστικά! Ναι αλλά αφού δεν δανείζουν οι τράπεζες σ επισφαλείς πελάτες (και καλά κάνουν) ποιος άλλος μαγικός τρόπος θα αυξήσει την αγοραστική δύναμη της κοινωνίας; Ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν… Και επειδή προφανώς δεν έχεις και μεγάλη επαφή με την οικονομική πραγματικότητα του σήμερα και τις διαστάσεις που έχει λάβει η κρίση, να σε ενημερώσω, ότι ακόμα και η διεθνής βιομηχανία πορνό αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και κάμψη στις πωλήσεις της. Πίστευε εσύ τώρα ότι με την μείωση των τιμών αντιμετωπίζεται η κρίση; Το πορνό είναι προϊόν υπερ- ελαστικής ζήτησης και δεν υπάρχει λόγος να πληρώνεις για να το αγοράζεις από την στιγμή που κυκλοφορεί δωρεάν στο Διαδίκτυο. Το ίδιο ισχύει και για οποιονδήποτε ασχολείται επιχειρηματικά με οτιδήποτε μπορεί να ψηφιοποιηθεί (ταινίες, τραγούδια, λογισμικό). Αυτός θα πεθάνει ούτος η άλλος ή στην καλύτερη περίπτωση θα φυτοζωεί και όσο πιο μεγάλη «οικονομική κρίσή» υπάρχει, τόσο πιο πιθανό είναι να αποκτήσει κάποιος το ψηφιοποιημένο προϊόν από την χαρά του τζάμπα που λέγετε Διαδίκτυο και όχι από τον έμπορο αυτού. Τώρα αν λέγοντας «βιομηχανία πορνό» εννοείς υλικά αγαθά όπως περιοδικά και ερωτικά βοηθήματα, ισχύουν όσα είπα και πιο πριν για την Alumil. Αν αντί για 5 μπορώ να αγοράσω ένα ερωτικό περιοδικό με 2 θα το προτιμήσω. Το μόνο που έχει να κάνει η εταιρεία που το παράγει είναι να βρει προμηθευτή για το χαρτί που θα της το πουλάει πιο φθηνά, να βάλει φθηνότερο τιμοκατάλογο διαφημίσεων για να προσελκύσει διαφημίσεις, να βρει φθηνότερο πρακτορείο διανομής κ.α. Και για να καταλάβεις την λογική μου, το πρακτορείο διανομής θα βρει φθηνότερο προμηθευτή βενζίνης και φθηνότερο προμηθευτή ανταλλακτικών για τα οχήματά του για να προσφέρει φθηνότερες υπηρεσίες στην εταιρεία που παράγει τα περιοδικά. Ο προμηθευτής βενζίνης θα βρει φθηνότερη εταιρεία που αντλεί πετρέλαιο η οποία θα αυξήσει την άντληση πετρέλαιο για να μπορεί να πουλάει φθηνό πετρέλαιο και να την προτιμήσει ο αγοραστής του πετρελαίου της. Άρα και πάλι καταλήγουμε στο ότι ή αύξηση της παραγωγής με ταυτόχρονή μείωση του κόστους διάθεσης αγαθών και υπηρεσιών, οδηγεί στην αύξηση της κατανάλωσης και κατά συνέπεια και της απασχόλησης. Αυτό που υποστηρίζεις εσύ (και το παρών οικονομικό σύστημα) είναι η μείωση της παραγωγής με παράλληλη μείωση της απασχόλησης ή των μισθών. Και ρωτώ εγώ: αν μου μειώσουν την αγοραστική δύναμη εμένα ως κοινωνία, πως αναμένουν από εμένα να αυξήσω την κατανάλωσή μου; Και να έχω χρηματικό απόθεμα τώρα είναι παράλογο να το επενδύσω σε αύξηση της κατανάλωσής μου από την στιγμή που στο μέλλον αναμένω την μείωση της αγοραστικής μου δύναμης!!! Είναι αδιέξοδο το οικονομικό σύστημα έτσι όπώς λειτουργεί τώρα! Η λύση είναι απλή: μείωση του κέρδους σε όλους τους επιχειρηματικούς τομείς της οικονομίας, μέσω μείωσης των τιμών και διατήρησης των μισθών και της απασχόλησης στα παρούσα ή ανώτερά επίπεδα, με μοναδικό στόχο την αύξηση της αγοραστικής δύναμης των καταναλωτών, που θα αυξήσει την κατανάλωση και κατά συνέπεια και τα επιχειρηματικά κέρδη θα επανέρθουν στα πρότερά επίπεδα. Η ζημία από αυτήν την λογική είναι ότι θα μειωθεί η δυνατότητα για καινοτομίες στην αγορά καθώς και τα φορολογικά έσοδα των κρατών, οπότε για να μην πληγεί η κοινωνική τους πολιτική θα περιορίσουν τις δαπάνες δημόσιων έργων. Φυσικά θα υπάρξει και οικολογική ζημία γιατί η αύξηση της κατανάλωσης προκαλεί αύξηση της χρήσης φυσικών πόρων. Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ δύο κρατουμένων σημειώθηκε στις φυλακές Αλικαρνασσού το πρωί της Τετάρτης. Και οι δύο κρατούμενοι μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Αποφασίστηκε, μάλιστα, η άμεση μεταγωγή του ενός από τους κρατούμενους στις φυλακές Κορυδαλλού. πηγή in.gr Ο ένας ήταν ο Περίανδρος (γνωστός της Χρυσής Αυγής) και ο άλλος ο Δημητράκης (γνωστός αντιεξουσιαστής). Ακόμα υπήρχε θάνατος μιας κρατούμενης κατα την μεταφορά της με πλοίο στην Κρήτη. Λογικά θα πούνε ότι αυτοκτόνησε (ενώ φορούσε χειροπέδες) και τα χτυπήματα πάνω της ήταν από τα "κουπιά" του πλοίου που άρχισαν να την κυνηγάνε... (όπως και οι ζαρντινιέρες κυνηγούσαν τον Κύπριο φοιτητή…). Μπορεί να πούνε και για ναρτκωτικά (εύκολη λύση) Live your myth in Greece... :!: Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 .............Ακόμα υπήρχε θάνατος μιας κρατούμενης κατα την μεταφορά της με πλοίο στην Κρήτη. Λογικά θα πούνε ότι αυτοκτόνησε (ενώ φορούσε χειροπέδες) και τα χτυπήματα πάνω της ήταν από τα "κουπιά" του πλοίου που άρχισαν να την κυνηγάνε... (όπως και οι ζαρντινιέρες κυνηγούσαν τον Κύπριο φοιτητή…). Μπορεί να πούνε και για ναρτκωτικά (εύκολη λύση) Live your myth in Greece... :!: Κρατούμενη πέθανε κατά τη μεταγωγή της Φως στα αίτια του θανάτου της 41χρονης κρατούμενης αναμένεται να ρίξουν οι τοξικολογικές εξετάσεις. Το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η νεκροψία, κατά την οποία αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας. Η γυναίκα μεταφερόταν μαζί με άλλους κρατουμένους συνοδεία αστυνομικών, με το πλοίο "ΚΡΗΤΗ ΙΙ" χθες το βράδυ από τον Πειραιά με προορισμό το Ηράκλειο. Σήμερα το πρωί, όταν το πλοίο πλησίαζε στο λιμάνι, οι αστυνομικοί πήγαν να ξυπνήσουν τους κρατουμένους και βρήκαν την 41χρονη σε κατάσταση λιποθυμίας. Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η κρατούμενη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο "ΠΕΠΑΓΝΗ", όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της ....συνέχεια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diplomat Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 O ένας ήταν ο Περίανδρος (γνωστός της Χρυσής Αυγής) και ο άλλος ο Δημητράκης (γνωστός αντιεξουσιαστής). :!: Αυτο ειναι σιγουρο? (δεν βρηκα το αρθρο, αλλα νομιζω το διαβασα χτες και δεν ελεγε τπτ) Παράθεση A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says: "What religion are you?" The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies, "Yeah, but a catholic or protestant atheist?" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 1) Αν εγώ έχω μια εταιρεία που ασχολείται με το real estate και χρειάζομαι αλουμίνια στις κατασκευές μου και έρθει η Alumil και μου προσφέρει 30% ή 40% πιο φθηνά τα αλουμίνια, είναι απολύτως λογικό να θεωρήσω ότι είναι ευκαιρία να τα αγοράσω και να ξεκινήσω να χτίζω σπίτια. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Η ανάλυσή σου είναι υπεραπλουστευμένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 Αυτο ειναι σιγουρο? (δεν βρηκα το αρθρο, αλλα νομιζω το διαβασα χτες και δεν ελεγε τπτ) Nαι http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=29521556 Πλακώνονται ο Δημητράκης με τον Περίανδρο και (όπως θα λεγε κι η γιαγιά μου) χ*στηκε η φοράδα στ'αλώνι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 Κατάληψη του Υπουργείου Υγείας από νοσηλευτές. Σε κατάληψη του υπουργείου Υγείας προχώρησαν οι νοσηλευτές, ζητώντας άμεσα προσλήψεις προκειμένου να καλυφθούν οι μεγάλες ελλείψεις προσωπικού στα νοσοκομεία. Συνέχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termi21 Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 Nαι http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=29521556 Πλακώνονται ο Δημητράκης με τον Περίανδρο και (όπως θα λεγε κι η γιαγιά μου) χ*στηκε η φοράδα στ'αλώνι. Α τώρα που είδα και το άρθρο, κατάλαβα ότι το Δημητράκης είναι επίθετο... Είπα και εγώ... "τσακώθηκε ο Περιάνδρος και ο Δημητράκης" μου ακουγόταν σαν "ο Γιαννάκης έδειρε το Γιωργάκη επειδή του πήρε το αυτοκινητάκι"... Αυτά συμβαίνουν στις φυλακούλες λοιπόν... Τι να πω... συγκλονίστηκα! :p Παράθεση EvEn DeAtH MaY DiE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 Πλακώνονται ο Δημητράκης με τον Περίανδρο και (όπως θα λεγε κι η γιαγιά μου) χ*στηκε η φοράδα στ'αλώνι. δεν συμφωνω...ασχετα με τι εκφραζει ο καθενας....αλλοιμονο αν επιλεγουμε να βασιλευει ο νομος της ζουγκλας στις φυλακες.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. March 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2009 δεν συμφωνω...ασχετα με τι εκφραζει ο καθενας....αλλοιμονο αν επιλεγουμε να βασιλευει ο νομος της ζουγκλας στις φυλακες.... Ούτε το επέλεξα, ούτε λέω ότι είναι το ιδανικό, ούτε με χαροποίησε. Απλά, 2 αποβράσματα* πλακώνονται στο διάδρομο της φυλακής. So what?? Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο.... Στην τελική δε σκοτώθηκαν κιόλας, μπουνιές πέσανε. So what θα ξαναπώ. :shifty: *Δεν τα ξέρω προσωπικά τα "παιδιά", αλλά ο ένας είναι ληστής τραπεζών κατηγορούμενος για φόνο και ο άλλος είναι γνωστός τραμπούκος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. March 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2009 Αστυνομική έρευνα σε Πανεπιστήμιο με πρυτανική άδεια Έρευνα στον Πανεπιστημιακό χώρο της Σχολής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, διενήργησε η Αστυνομία, για να ανακαλύψει τους δράστες κλοπής. Μετά από ειδική άδεια των πρυτανικών αρχών, αστυνομικοί της Σήμανσης ερεύνησαν ένα γραφείο του οποίου άγνωστοι είχαν διαρρήξει την πόρτα και είχαν κλέψει δύο μηχανές προβολής και 2 φορητούς υπολογιστές. Προανάκριση διενεργεί το ΑΤ Ζωγράφου ... συνέχεια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Aνεμοστρόβιλος φονιάς στη Νέα Μανωλάδα της Ηλείας http://www.zougla.gr/news/data/upimages/image.php?image=anemostrovilos-fonias2.jpg&width=600&height=230 ...συνέχεια..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diplomat Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Μπαραζ χακαρισμενων τουρκικων ιστοσελιδων απο Ελληνες χακερ! Δειτε εδω. Αν ανοιξετε μερικες ειναι ακομα χακαρισμενες. Αμα υπαρχει υπευθυνοτητα.. Παράθεση A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says: "What religion are you?" The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies, "Yeah, but a catholic or protestant atheist?" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Μπαραζ χακαρισμενων τουρκικων ιστοσελιδων απο Ελληνες χακερ! Δειτε εδω. Αν ανοιξετε μερικες ειναι ακομα χακαρισμενες. Αμα υπαρχει υπευθυνοτητα.. Μπορεί να χάκεψαν ιστοσελίδες αλλά τι πρέπει να πατήσει κάποιος για να δει αυτό που έβαλαν οι έλληνες χάκερ όταν είναι στην αρχική σελίδα της κάθε ιστοσελίδας;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Ε, δεν πειράζει. Μόνο οι τούρκοι θα κάνουνε;:shifty: Ας "παίξουμε" κι εμείς λίγο... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Ε, δεν πειράζει. Μόνο οι τούρκοι θα κάνουνε;:shifty: Ας "παίξουμε" κι εμείς λίγο... :rolleyes: συμφωνω και επαυξανω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Όλα τα χε η Μαριορή; Ένας φορητός υπολογιστής για κάθε παιδί 25/03/2009 Στο εξωτερικό δεν υπάρχει μαθητής χωρίς φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή Μία προεκλογική δέσμευση "ξεθάβουν" τα υπουργεία Οικονομικών και Παιδείας, προωθώντας το πρόγραμμα "Ένας φορητός υπολογιστής ανά μαθητή", το οποίο προβλέπει τη δωρεάν διανομή φορητών υπολογιστών σε όλους του μαθητές που θα εγγραφούν στην Α' Γυμνασίου την ερχόμενη σχολική χρονιά. Συνέχεια: http://www.skai.gr/master_story.php?id=115504 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Aνεμοστρόβιλος φονιάς στη Νέα Μανωλάδα της Ηλείας http://www.zougla.gr/news/data/upimages/image.php?image=anemostrovilos-fonias2.jpg&width=600&height=230 ...συνέχεια..... Πάντως σύμφωνα και με το δελτίο στη ΝΕΤ ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί αν όντως το αυτοκίνητο παρασύρθηκε από τον ανεμοστρόβιλο ή απλά τράκαρε σε κάποιο δέντρο εξαιτίας του ανεμοστρόβιλου.. άρα ας μη βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα.Αν ήταν όντως τόσο δυνατός ώστε να σηκώσει ολόκληρο αυτοκίνητο στον αέρα,δεν θα έκανε και μεγαλύτερες ζημιές γενικότερα;Εγώ το μόνο που είδα ήταν ελενίτ στον αέρα,κομμένες τέντες,σπασμένα δέντρα και διαλυμένα θερμοκήπια Όλα τα χε η Μαριορή; Συνέχεια: http://www.skai.gr/master_story.php?id=115504 Γιατί έτσι; Δεν θεωρείς απαραίτητο να μπει η τεχνολογία στα σχολεία;Γι' αυτό δεν φωνάζαμε τόσο καιρό; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Όλα τα χε η Μαριορή; Συνέχεια: http://www.skai.gr/master_story.php?id=115504 Πάρα πολύ καλο αυτό! Μα πάρα πολύ καλό. Το κόλλημα σου που είναι εσένα? :p Εγώ μια χαρά το βρίσκω. Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Εγώ το μόνο που είδα ήταν ελενίτ στον αέρα,κομμένες τέντες,σπασμένα δέντρα και διαλυμένα θερμοκήπια Δεν ξερω αν προσεξες και τα ξεκαυκουλομενα παγκακια τα οποια ηταν μεσα σε τσιμεντο. Γιατί έτσι; Δεν θεωρείς απαραίτητο να μπει η τεχνολογία στα σχολεία;Γι' αυτό δεν φωνάζαμε τόσο καιρό; :worry: Μαλλον εννοει οτι ενω γενικως ολη η παιδεια ειναι σαπια κατα τ αλλα θελουν και υπολογιστη που θεωρειται οτι ειναι για προχωρημενο επιπεδο παιδειας και για μαθητες που θα αξιοποιησουν τον υπολογιστη στη μαθηση και οχι σε chat μεσω αυτου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Δεν ξερω αν προσεξες και τα ξεκαυκουλομενα παγκακια τα οποια ηταν μεσα σε τσιμεντο. Δεν το πρόσεξα είναι η αλήθεια,αλλά άκουσα πολύ καλά αυτό που είπα παραπάνω.Ασε δε που θεωρώ απίθανο ένας ανεμοστρόβιλος να σηκώσει παγκάκι που είναι σωστά "χτισμένο" μέσα σε τσιμέντο.. Μαλλον εννοει οτι ενω γενικως ολοι η παιδεια ειναι σαπια κατα τ αλλα θελουν και υπολογιστη που θεωρειται οτι ειναι για προχωρημενο επιπεδο παιδειας και για μαθητες που θα αξιοποιησουν τον υπολογιστη στη μαθηση και οχι σε chat μεσω αυτου Ε καλά τι έχει να λέει αυτό; Τότε να μην δίνουμε και βιβλία στα παιδιά επειδή θα τα κάνουν σαΐτες :worry: Το αν η παιδεία είναι σάπια είναι άλλο θέμα.Μπορεί και να είναι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να κάνουμε προσπάθειες να την βελτιώσουμε.Εκτός αν δεν θέλουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Μαλλον εννοει οτι ενω γενικως ολοι η παιδεια ειναι σαπια κατα τ αλλα θελουν και υπολογιστη που θεωρειται οτι ειναι για προχωρημενο επιπεδο παιδειας και για μαθητες που θα αξιοποιησουν τον υπολογιστη στη μαθηση και οχι σε chat μεσω αυτου αλλά σίγουρα δε παύει να είναι ένα πολύ καλό μέτρο... μόνο απο τη πελυρά των γονέων να το δείς που δε θα χρειαστεί να αγοράσουν laptop αρκεί! Εξάλλου δε γίνεται να φτιάξουμε όλο το σύστημα παιδείας της χώρας και μετά να δώσουμε λαπτοπ :p Μικρά βήματα τη φορά. Φαντάσου να γίνεται κάθε χρόνο αυτό, για πολλά χρόνια. Μόνο search να μάθουν να κάνουν τα παιδια και να ενημερώνονται απο πολλές διαφορετικές πηγές σκέψου πόσο καλό θα τους/μας κάνει. Όχι σαν κάτι περιπτώσεις στη σχολή μου με άτομα που ετοιμάζονται να πάρουν πτυχίο (με 8-9 βαθμό πτυχίου) και πραγματικά δε ξέρουν να κάνουν ένα search. Για τμήμα πληροφορικής μιλάμε πάντα... Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Δεν το πρόσεξα είναι η αλήθεια,αλλά άκουσα πολύ καλά αυτό που είπα παραπάνω.Ασε δε που θεωρώ απίθανο ένας ανεμοστρόβιλος να σηκώσει παγκάκι που είναι σωστά "χτισμένο" μέσα σε τσιμέντο.. Μαλιστα στο βιντεο που εδειχνε τα σιδερενια ποδια απο τα παγκακια ειχαν και κομματι τσιμεντο. Ε καλά τι έχει να λέει αυτό; Τότε να μην δίνουμε και βιβλία στα παιδιά επειδή θα τα κάνουν σαΐτες :worry: Το αν η παιδεία είναι σάπια είναι άλλο θέμα.Μπορεί και να είναι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να κάνουμε προσπάθειες να την βελτιώσουμε.Εκτός αν δεν θέλουμε.Σκεψου οτι ηδη η χωρα ξοδευει πολυ λιγο απο το αεπ στην παιδεια,,καπου ειχα διαβασει οτι ειναι μονο το 7%, με τα χρηματα για τους υπολογιστες θα μπορουσαν να λυσουν προβληματα που εχουν ουσια οπως να διορθωσουν πολλα κτηρια που ειναι σαν τρογλες. Εχεις ενα μισογκρεμισμενο σπιτι και του βαζεις ολοκαινουργια σκεπη;; δεν ξερω αν καταλαβες τι θελω να πω...ειναι θεμα σωστης διαχειρισης δηλαδη. Τα υπολοιπα θα τα πει ο gmac αυτα που εννοει δηλαδη με τη μαριορη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts