Jump to content

Ειδήσεις

Avior
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λογοκρισία στο διαδίκτυο

21 Ιανουαρίου 2009, 22:16

Πάνος Πικραμένος

Εικόνα τριτοκοσμικής χώρας με… μεταξικής έμπνευσης χαρακτηριστικά δίνει η Ελλάδα στον τομέα του internet, παρά τα μεγάλα λόγια περί «ψηφιακής εποχής» και επανάστασης στις τηλεπικοινωνίες και παρά τις συνταγματικές επιταγές περί «ελευθερίας του λόγου».

Ένας ομογενής από την Αυστραλία, παρακολουθώντας τα επεισόδια που συγκλόνισαν πριν από μερικές εβδομάδες την Ελλάδα, μετά τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου, είχε την ιδέα...>>>

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη είναι πλέον μια περιπέτεια και η Αστυνομία συνιστά στους οδηγούς να μην ταξιδεύουν αν δεν υπάρχει ανάγκη.

Zούμε στιγμές χούντας, μόνο που αντί για Συνταγματάρχες μας την έχουν επιβάλλει οι αγρότες.

Σύμφωνα με την απόφαση της συντονιστικής επιτροπής, από τις 10.00 το βράδυ ώς τις 10.00 το πρωί, στα Τέμπη θα άνοιγε μία λωρίδα ασφαλείας μόνο για έκτακτα περιστατικά και για τις τοπικές ανάγκες.

Σε λίγο μπορεί να ζητάνε και ταυτότητα για να σε αφήσουν να περάσεις.

Έχουν δίκιο οι αγρότες εδώ που τα λέμε.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Έχουν δίκιο οι αγρότες εδώ που τα λέμε.

Σε ποιο πράγμα έχουν δίκιο; Στα αιτήματά τους ή στη μορφή των κινητοποιήσεών τους;

Στο ότι η τιμή του σιταριού φέτος ήταν ξεφτίλα και ότι δεν δέχεται κανείς να κάνει ουσιαστικό διάλογο μαζί τους.Εντάξει είναι ακραίο να κλείνουν τους δρόμους εννοείται αυτό,υπάρχουν άλλες μορφές κινητοποιήσεως.

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Δηλαδη η Ο.Ε. την βγάζει καθαρή και η WADA ντοπαρισμένη...? :confused:

Έχω μπερδευτεί λιγάκι με την ιστορία αυτή.

Εικόνα τριτοκοσμικής χώρας με… μεταξικής έμπνευσης χαρακτηριστικά δίνει η Ελλάδα στον τομέα του internet, παρά τα μεγάλα λόγια περί «ψηφιακής εποχής» και επανάστασης στις τηλεπικοινωνίες και παρά τις συνταγματικές επιταγές περί «ελευθερίας του λόγου».

Τι βλακεια ειναι παλι αυτη!! Anyway, νομιζω οτι το παει πολυ μακρια η ζουγκλα με το να μιλαει για ανελευθερια λογου. Υπερβολες...

A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says:

"What religion are you?"

The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies,

"Yeah, but a catholic or protestant atheist?"

Τι βλακεια ειναι παλι αυτη!! Anyway, νομιζω οτι το παει πολυ μακρια η ζουγκλα με το να μιλαει για ανελευθερια λογου. Υπερβολες...

Ενδεικτικό της σοβαρότητάς τους... ;)

Δηλαδη η Ο.Ε. την βγάζει καθαρή και η WADA ντοπαρισμένη...? :confused:

Έχω μπερδευτεί λιγάκι με την ιστορία αυτή.

Κανένας δεν την έβγαλε ντοπαρισμένη μόνο η ελληνική ολυμπιακή επιτροπή!

مفاجأة

Στο ότι η τιμή του σιταριού φέτος ήταν ξεφτίλα και ότι δεν δέχεται κανείς να κάνει ουσιαστικό διάλογο μαζί τους.Εντάξει είναι ακραίο να κλείνουν τους δρόμους εννοείται αυτό,υπάρχουν άλλες μορφές κινητοποιήσεως.

Προσωπικά μιλώντας, όσο επιμένουν σε φασιστικές μορφές κινητοποιήσεων τα οποιαδήποτε αιτήματά τους μου είναι αδιάφορα. Ας ανοίξουν τους δρόμους και μετά το συζητάμε.

Wtf?

Προσωπικά μιλώντας, όσο επιμένουν σε φασιστικές μορφές κινητοποιήσεων τα οποιαδήποτε αιτήματά τους μου είναι αδιάφορα. Ας ανοίξουν τους δρόμους και μετά το συζητάμε.

Και εγω δενμπορω να καταλαβω πως καθεται μια κυβερνηση και συζηταει υπο τετοιους ορους. Υποβιβαζει το κυρος της (οποιο απεμεινε τελος παντων)

A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says:

"What religion are you?"

Και εγω δενμπορω να καταλαβω πως καθεται μια κυβερνηση και συζηταει υπο τετοιους ορους. Υποβιβαζει το κυρος της (οποιο απεμεινε τελος παντων)

Χθες στις ειδήσεις του Σκάι άκουσα τον Πάσχο(ντα) Μανδραβέλη να λέει ότι ο σημερινός υπουργός Γεωργίας πριν από αρκετά χρόνια (όταν φυσικά ήταν στην αντιπολίτευση) ήταν από τους πρώτους στα τρακτέρ. Επίσης κάπου είδα/διάβασα ότι κατά τη διάρκεια των συνομιλιών με τους αγρότες κάποια στιγμή διέκοψε για να εμφανιστεί live σε κάποιο δελτίο ειδήσεων. :wacko:

Τελικά είμαστε τελείως μπανανία...:(

Πολλοί myphoneάκηδες πέσαν να την φάνε όταν πρώτο άκουσαν την είδηση πάντως , να λέμε και την αλήθεια έτσι?

(και να σας πω την αλήθεια και γω μέσα μου πίστεψα ότι μπορεί να ήταν όντως ντοπέ)

Ο βλάκας ο Κυριακού για την ξεφτίλα αυτή , τι έχει να μας πει?

Πολλοί myphoneάκηδες πέσαν να την φάνε όταν πρώτο άκουσαν την είδηση πάντως , να λέμε και την αλήθεια έτσι?

(και να σας πω την αλήθεια και γω μέσα μου πίστεψα ότι μπορεί να ήταν όντως ντοπέ)

Ο βλάκας ο Κυριακού για την ξεφτίλα αυτή , τι έχει να μας πει?

Άρα η ΔΟΕ την έβγαλε ως θετική στο πρώτο δείγμα και ως αρνητική στον επανέλεγχο του δείγματος...? :confused:

Σκατά τα κάνανε, ελπίζω ο εισαγγελέας να τα ξεκαθαρίσει.

Άρα η ΔΟΕ την έβγαλε ως θετική στο πρώτο δείγμα και ως αρνητική στον επανέλεγχο του δείγματος...? :confused:

Σκατά τα κάνανε, ελπίζω ο εισαγγελέας να τα ξεκαθαρίσει.

Προσπαθουν να μπερδεψουν τον κοσμο...τον ελεγχο δεν τον εκανε η ΔΟΕ αλλα η IAAF.

http://www.in.gr/sports/article.asp?lngEntityID=978477&lngDtrID=1500

Μια χαρα ντοπε ηταν.

"What religion are you?"

500 εκ. ευρώ σε αγρότες

Πακέτο ενίσχυσης συνολικού ύψους 500 εκατομμυρίων ευρώ ανακοίνωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σωτήρης Χατζηγάκης.

http://www.skai.gr/master_story.php?id=108154

Ηθικό δίδαγμα; Αν κλείσεις τους δρόμους, παρανομήσεις και γράψεις στα παλαιότερα των υποδημάτων σου το υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο και κάθε έννοια δημοκρατίας και δικαίου, τότε παίρνεις αυτά που ζητάς.

"Κινητοποιήσεις από τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου εξήγγειλαν οι αγρότες της Πελοποννήσου, με αποκλεισμό του Ισθμού της Κορίνθου."

Οι αγρότες της Πελοποννήσου δεν θα πάρουν τίποτα ή δεν τους φτάνουν:lol:

Ηθικό δίδαγμα; Αν κλείσεις τους δρόμους, παρανομήσεις και γράψεις στα παλαιότερα των υποδημάτων σου το υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο και κάθε έννοια δημοκρατίας και δικαίου, τότε παίρνεις αυτά που ζητάς.

Αυτό είναι το κόλπο λοιπόν, κλείνουμε τους δρόμους όχι τα πανεπιστήμια;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

dum spiro, spero...

Αυτό είναι το κόλπο λοιπόν, κλείνουμε τους δρόμους όχι τα πανεπιστήμια;)

Eμπρός λοιπόν, ο κάθε πικραμένος ας βγει να κλείσει τους δρόμους. Εναλλακτικά, ας το κλείσουμε τελείως το μπ***δέλο (το κράτος εννοώ) να τελειώνουμε.

Μπα,δεν πιάνει πάντα.

Οι φοιτητές,για παράδειγμα,πήραν τα φρύδια μου.

Χρειάζονται νέες,πιο δυναμικές μορφές πάλης.

011110010110111101110101011101000111010101100010011001010010111001100011011011110110110100101111011101110110000101110100011000110110100000111111011101100011110101101111010010000110011100110101010100110100101001011001010100100100100001000001

00110000

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες, καθώς όπως είπαν, δεν ικανοποιήθηκαν από τις εξαγγελίες Χατζηγάκη.

http://www.skai.gr/master_story.php?id=108181

Σου λέει αφού άνοιξε το πορτοφόλι τόσο γρήγορα, γιατί να κάνουμε πίσω τώρα; Ένα έχω να πω: ΕΛΕΟΣ!

http://www.skai.gr/master_story.php?id=108181

Σου λέει αφού άνοιξε το πορτοφόλι τόσο γρήγορα, γιατί να κάνουμε πίσω τώρα; Ένα έχω να πω: ΕΛΕΟΣ!

Δεν θέλω να επεκταθώ μιας και απαγορεύεται να μιλάμε για πολιτικά - αλλά είναι φως φανάρι ότι θέλουν να ρίξουν κάτι .... και δεν εννοώ καμιά γκόμενα , όποιος κατάλαβε , κατάλαβε!;) Και όντως έλεος , με τέτοια κρίση που υπάρχει παγκοσμίως ...δεν τους φτάναν τα τόσα λεφτά που τους δίνουν - δηλαδή μόνο αυτοί είναι που χρειάζονται λεφτά στην χώρα αυτή?

Κρίμα και τους είχα σε υπόληψη:down:!!!

Είμαι σίγουρος ότι μετά από αυτούς έρχονται και οι άλλοι ... Ρεύμα , νερό , βενζινάδικα κτλ κτλ κτλ !!!!

Κρίμα και τους είχα σε υπόληψη:down:!!!

Εγώ πάλι όχι. Πάνε πολλά χρόνια που τους έχω καταλάβει, καθότι ζω στην "επαρχία" και όσο να 'ναι έχω πάρει χαμπάρι τον τρόπο που σκέφτονται και κινούνται, και δε μου αρέσει καθόλου... :mad:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

ΣΟΚ ακρωτηρίασαν μοντέλο - ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ

http://4.bp.blogspot.com/_Moz08RhEWgo/SXi2pdckUSI/AAAAAAAAElc/7RLC1yCPhh4/s1600/akrotiriasan4.jpghttp://2.bp.blogspot.com/_Moz08RhEWgo/SXi2pRMiYcI/AAAAAAAAElU/LmQeHY77u_g/s1600/akrotiriasan3.jpg

Σοκ στον κόσμο της ομορφιάς μετά τη δραματική εξέλιξη της υγείας της 20χρονη Mariana Bridi da Costa.

Η πανέμορφη κοπέλα που βλέπετε ήταν μια από τις επικρατέστερες για να εκπροσωπήσουν τη Βραζιλία φέτος στο διαγωνισμό ομορφιάς Miss World αλλά μια καταραμένη μόλυνση της άλλαξε τη ζωή.

Στις 30 Δεκεμβρίου η ..... συνέχεια .... (πηγή troktiko)

Πω και είναι μονάχα 20 χρονών!Νέα κοπέλα και τέτοια προβλήματα υγείας.Κρίμα :(

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg