vaggelis_23 Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Τι να πω ρε παιδια, 1)Ο θανατος του παιδιου απο τους μπραβους. 2) Μαχαιρωμα για παρκινγκ απο αστυνομικο. 3)Ενας βγηκε απο την φυλακη σημερα μετα απο 25 χρονια μεσα αφου ειχε βιασει και σκοτωσει 2 γυναικες.Γιατι δηλαδη τον βγαζουν?Δεν θα κανει τα ιδια? Εχει γεμισει η χωρα απο νταβατζιδες και νταηδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Εγώ να συγχαρώ όλους μας που ανεχόμαστε και τροφοδοτούμε τη νοοτροπία της παραλιακής που έχει κατακλύσει όχι μόνο τη Μύκονο, αλλά και όλα ανεξαιρέτως τα παραθεριστικά κέντρα. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει αυτός ο συρφετός με τους μαστουρωμένους κοπρίτες που ξυλοφορτώνουν όποιον τους στραβοκοιτάξει ή δεν τους αρέσει η φάτσα τους. Και επιπλέον βγαίνουν και στα παράθυρα τύποι σαν τον Παπαργυρόπουλο και υπερασπίζονται αυτή την κατάσταση. Αυτό είναι το χειρότερο. Δυστυχώς, για τη δημιουργία και την διατήρηση αυτής της νοσηρής πραγματικότητας, φταίμε όλοι μας. :rolleyes: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaTaMaN Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Συλλήψεις για δωροδοκία εξεταστών οδήγησης http://www.kathimerini.gr/kathnews/images/dot_clear.gif Οι τρεις κατηγορούμενοι συνελήφθησαν μετά από καταγγελία ιδιώτη υποψηφίου οδηγού, σύμφωνα με την οποία του ζήτησαν 400 ευρώ για να τον «περάσουν». Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν σήμερα δύο μέλη της επιτροπής εξετάσεων υποψηφίων οδηγών του Κέντρου Εξετάσεως Ελληνικού και ένας ιδιοκτήτης σχολής οδηγών, κατηγορούμενοι για δωροδοκία. Οι τρεις κατηγορούμενοι συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας μετά από καταγγελία ιδιώτη υποψηφίου οδηγού, σύμφωνα με την οποία του ζήτησαν 400 ευρώ για να τον «περάσουν» στις εξετάσεις για δίπλωμα αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας. Τα χρήματα, που είχαν προσημειωθεί, βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων. Τη συνεργασία των πολιτών και όλων των πολιτικών δυνάμεων, ζήτησε ο νομάρχης Αθηνών Γιάννης Σγουρός, για τον περιορισμό του χρηματισμού και της διαφθοράς, μετά από την επ' αυτοφώρω σύλληψη δύο μελών της επιτροπής εξετάσεων υποψήφιων οδηγών της Διεύθυνσης Μεταφορών. Ο κ. Σγουρός δήλωσε ότι «το περιστατικό αυτό προστίθεται σε μια σειρά άλλων παρόμοιων θλιβερών περιπτώσεων που εδώ και χρόνια βασανίζουν το δημόσιο τομέα». «Από το 2003 που έχω την ευθύνη της Νομαρχίας Αθηνών, έχω ζητήσει δημοσίως δυο πράγματα: πρώτον, από τους πολίτες να συνεργαστούμε για να περιορίσουμε το φαινόμενο του χρηματισμού και δεύτερον, από όλους τους υπουργούς Μεταφορών, κ.κ. Βερελή, Λιάπη και Χατζηδάκη, την αλλαγή του τρόπου πρακτικής εξέτασης των υποψηφίων, με την εισαγωγή ενός αδιάβλητου συστήματος εξέτασης που θα βασίζεται στις νέες τεχνολογίες και δεν θα υπεισέρχεται ο ανθρώπινος παράγοντας», είπε ο κ. Σγουρός. Παράλληλα, αναφέρθηκε στις ελλείψεις σε προσωπικό στη Νομαρχία, τις οποίες χαρακτήρισε «δραματικές». Τέλος, είπε ότι έδωσε εντολή για αναστολή των καθηκόντων των δύο υπαλλήλων, παράλληλα με τη διαδικασία της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης και της έρευνας από τη Διεύθυνση Εσωτερικού Ελέγχου της Νομαρχίας Αθηνών που έχουν ήδη ξεκινήσει. http://www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Απλά συγχαρητήρια στον τύπο που έκανε την καταγγελία για τους εξεταστές του διπλώματος οδήγησης. Από τους πλέον βρώμικους δημόσιους υπαλλήλους και καιρός είναι να καθαρίσει αυτή η βρωμιά. Θεωρείται πλέον αυτονόητη η ερώτηση "εσύ θα λαδώσεις ή θα δώσεις κανονικά;" όταν κάποιος λέει πως δίνει εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης. Δεν θα την ξεχάσω ποτέ τη σιχαμένη γριά που όταν πήγα να δώσω εξετάσεις μου είπε "ξέρεις, αν θέλεις μπορούμε να το σιγουρέψουμε" και που όταν την κοίταξα περίεργα φυσικά στράβωσε. :chair: Και αυτή η ιστορία πάει δεκαετίες τώρα και ακόμα ο κόσμος συνεχίζει να πληρώνει. "Πόσο έχει πάει ρε παιδιά το λάδι για τους εξεταστές πλέον;" "Κανά 50άρι ο καθένας μου φαίνεται παίρνουνε". Σιχάματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Απλά συγχαρητήρια στον τύπο που έκανε την καταγγελία για τους εξεταστές του διπλώματος οδήγησης. Από τους πλέον βρώμικους δημόσιους υπαλλήλους και καιρός είναι να καθαρίσει αυτή η βρωμιά. Θεωρείται πλέον αυτονόητη η ερώτηση "εσύ θα λαδώσεις ή θα δώσεις κανονικά;" όταν κάποιος λέει πως δίνει εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης. Δεν θα την ξεχάσω ποτέ τη σιχαμένη γριά που όταν πήγα να δώσω εξετάσεις μου είπε "ξέρεις, αν θέλεις μπορούμε να το σιγουρέψουμε" και που όταν την κοίταξα περίεργα φυσικά στράβωσε. :chair: Και αυτή η ιστορία πάει δεκαετίες τώρα και ακόμα ο κόσμος συνεχίζει να πληρώνει. "Πόσο έχει πάει ρε παιδιά το λάδι για τους εξεταστές πλέον;" "Κανά 50άρι ο καθένας μου φαίνεται παίρνουνε". Σιχάματα... Το θεμα ειναι πως αυτος που πληρωνει δε ξερει να οδηγει,γι'αυτο και βλεπεις τοσους νεκρους στους Ελληνικους δρομους καθε χρονο,δε λεω παιζουν και οι απαραδεκτοι δρομοι το ρολο τους αλλα ειναι και το λαδωμα ενας λογος που γινονται τοσα τρακαρισματα.Μιλαμε για εντελως ασχετους οδηγους που το μονο που κανουν ειναι να λαδωνουν ωστε να το βγαλουν το διπλωματακι στα σιγουρα,αφου δε ξερουν ουτε να παρκαρουν ουτε να βγουν στην εθνικη ουτε να κανουν δεξια οταν πηγαινουν με 70 χιλιομετρα.Φυλακη και αυτοι που λαδωνουν και αυτοι που δεχονται το λαδωμα,εδω και τωρα φυλακη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Ελεύθεροι οι άλλοι τρεις - Στη φυλακή ο φερόμενος ως κύριος δράστης της δολοφονίας του 20χρονου Αυστραλού Στη φυλακή οδηγήθηκε ένα από τα τέσσερα άτομα που κατηγορούνται για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του Αυστραλού τουρίστα στη Μύκονο. Πρόκειται για τον 25χρονο πορτιέρη του μπιτς μπαρ, που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο τραγικό επεισόδιο. Η είδηση αναλυτικά... Πηγή: in.gr Δεν έχω να σχολιάσω κάτι, απλά να συμφωνήσω με το ερώτημα που εξέφρασε ο τραγικός πατέρας του νεαρού Αυστραλού: Για ποιον λόγο συνεχίζουν τα ΜΜΕ και κρύβουν τα πρόσωπα των δραστών. Είναι απλά ηλίθιο κατ' εμέ. :X Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Τι έγινε στη Σαντορινή;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Δεν έχω να σχολιάσω κάτι, απλά να συμφωνήσω με το ερώτημα που εξέφρασε ο τραγικός πατέρας του νεαρού Αυστραλού: Για ποιον λόγο συνεχίζουν τα ΜΜΕ και κρύβουν τα πρόσωπα των δραστών. Είναι απλά ηλίθιο κατ' εμέ. :X Νομίζω (χωρίς να είμαι σίγουρος) πως ο νόμος απαγορεύει να δείχνουν τα πρόσωπα των υπόπτων/κατηγορουμένων στην τηλεόραση. Επίσης νομίζω πως αυτό επιτρέπεται μονάχα στα έντυπα μέσα (εφημερίδες, περιοδικά). Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rita09 Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Τι έγινε στη Σαντορινή;;;;;; Απ' ότι πρόλαβα να ακούσω κάποιος σκότωσε τη σύντροφο του και κυκλοφορούσε κρατώντας το κεφάλι της. Επίσης, τραυμάτησε και άλλα 5 άτομα. :mad::mad: Παράθεση Ποτε μην μαλωνεις με εναν ηλιθιο. Θα σε ριξει στο επιπεδο του και θα σε κερδισει λογω εμπειριας. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Φρικτό έγκλημα στη Σαντορίνη Αποκεφαλίστηκε 35χρονη γυναίκα στο χωριό Βουρβούλος 45χρονος Έλληνας αποκεφάλισε μια 35χρονη γυναίκα, που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν η σύντροφος του, και στη συνέχεια κυκλοφόρησε στους δρόμους του χωρίου Βουρβούλος της Σαντορίνης με το κεφάλι της στο ιδιωτικό αυτοκίνητο του. Όταν επιχείρησε να τον σταματήσει ένα περιπολικό, ο 45χρονος επιτέθηκε στο πλήρωμα του περιπολικού τραυματίζοντας έναν αστυνομικό με μαχαίρι και στη συνέχεια πήρε το περιπολικό για να συνεχίσει την φρενήρη κούρσα του στους δρόμους του νησιού. Κατά την διαδρομή του αυτή ο δράστης έπεσε πάνω σε μηχανάκι που επέβαιναν δυο γυναίκες ιατροί που κάνουν το αγροτικό τους στο νησί, τραυματίζοντας τις σοβαρά, με αποτέλεσμα να είναι απαραίτητη η αεροδιακομιδή τους στην Αθήνα. Μετά τη σύγκρουση του με το μηχανάκι, οι αστυνομικοί σε μικρή απόσταση από το σημείο επιχείρησαν να τον ακινητοποιήσουν πυροβολόντας τον και τραυματίζοντας τον στα πόδια. Mου θύμισε αυτό που έγινε προχτές στον Καναδά :worry: Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cosco Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Σαν ταινία τρόμου :cry: Παράθεση Buy, Sell or Rent Properties Around The World! - Real Estate Listings Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Mου θύμισε αυτό που έγινε προχτές στον Καναδά :worry: Τι έγινε προχθές στον Καναδά; :confused: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Τι έγινε προχθές στον Καναδά; :confused: Αν θες να ξαναμπείς σε λεωφορείο δε θες να μάθεις. Μισό να βρω που το διάβαζα και θα κάνω edit. edit: http://news.bbc.co.uk/2/hi/americas/7537675.stm Αλλού το διάβαζα αλλά πάρε τώρα ένα link απ'το bbc. btw στο liveleak έχει βγει και η συνομιλία των αστυνομικών με το κέντρο, όπου έλεγαν ότι τον έτρωγε παράλληλα :scared: Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Αν θες να ξαναμπείς σε λεωφορείο δε θες να μάθεις. Μισό να βρω που το διάβαζα και θα κάνω edit. edit: http://news.bbc.co.uk/2/hi/americas/7537675.stm Αλλού το διάβαζα αλλά πάρε τώρα ένα link απ'το bbc. btw στο liveleak έχει βγει και η συνομιλία των αστυνομικών με το κέντρο, όπου έλεγαν ότι τον έτρωγε παράλληλα :scared: Αυτά είναι... :worry: :scared: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Ναι ρε, τετοια λετε να μην ξαναπαω διακοπες...πουθενα! Αφου δεν ηταν στο Αμπεριστγουιθ, παλι καλα! :heat: Οχι τιποτ' αλλο αλλα εκει το police δεν ειναι μαθημενο σε τετοια...μονο πατρολ για μεθυσμενους κανει και τσαι στις 5μμ. Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Το θέμα είναι ότι του 'ρθε απ'το πουθενά. Κοιμόταν αμέριμνο το παλικάρι στο (γεμάτο κόσμο) λεωφορείο και ο άλλος από πίσω τον κάρφωσε χωρίς λόγο... Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Το θέμα είναι ότι του 'ρθε απ'το πουθενά. Κοιμόταν αμέριμνο το παλικάρι στο (γεμάτο κόσμο) λεωφορείο και ο άλλος από πίσω τον κάρφωσε χωρίς λόγο... Και μετά σου λένε Saw και ανοησίες. Εδώ τα καλά splatter... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Και μετά σου λένε Saw και ανοησίες. Εδώ τα καλά splatter...Μα απο τις ταινίες τα βλέπουν και τα κάνουν. Δίνουν τις καλύτερες ιδέες σε ψυχάκηδες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. August 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2008 Μα απο τις ταινίες τα βλέπουν και τα κάνουν. Δίνουν τις καλύτερες ιδέες σε ψυχάκηδες Το παλιό φιλοσοφικό ερώτημα, αν η τέχνη αντιγράφει τη ζωή ή η ζωή την τέχνη :p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Φρικτό έγκλημα στη Σαντορίνη Αποκεφαλίστηκε 35χρονη γυναίκα στο χωριό Βουρβούλος 45χρονος Έλληνας αποκεφάλισε μια 35χρονη γυναίκα, που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν η σύντροφος του, και στη συνέχεια κυκλοφόρησε στους δρόμους του χωρίου Βουρβούλος της Σαντορίνης με το κεφάλι της στο ιδιωτικό αυτοκίνητο του. Όταν επιχείρησε να τον σταματήσει ένα περιπολικό, ο 45χρονος επιτέθηκε στο πλήρωμα του περιπολικού τραυματίζοντας έναν αστυνομικό με μαχαίρι και στη συνέχεια πήρε το περιπολικό για να συνεχίσει την φρενήρη κούρσα του στους δρόμους του νησιού. Κατά την διαδρομή του αυτή ο δράστης έπεσε πάνω σε μηχανάκι που επέβαιναν δυο γυναίκες ιατροί που κάνουν το αγροτικό τους στο νησί, τραυματίζοντας τις σοβαρά, με αποτέλεσμα να είναι απαραίτητη η αεροδιακομιδή τους στην Αθήνα. Μετά τη σύγκρουση του με το μηχανάκι, οι αστυνομικοί σε μικρή απόσταση από το σημείο επιχείρησαν να τον ακινητοποιήσουν πυροβολόντας τον και τραυματίζοντας τον στα πόδια. Mου θύμισε αυτό που έγινε προχτές στον Καναδά :worry: :X:blink::knife: ... ρε παιδιά , τι είναι αυτά που γίνονται! Πλάκα κάνετε? ... γυρνάω από διασκέδαση και μπαίνω να δω τίποτα να γελάσω και διαβάζω την περίληψη του επόμενου SAW? 'ΕΛΕΟΣ ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Ο χουρχου δεν ανέφερε ότι προτού αποκεφαλίσει την γυναίκα σκότωσε και το σκυλί της!!! Τέτοια μανία; Άντε πες αυτή μπορεί να τον απατούσε... Το κακόμοιρο το σκυλί τι του έφταιξε;:( Επίσης δε ξέρω γιατί, αλλά μου φάνηκε αστείο που αναφέρει ότι οι 2 κοπέλες έκαναν το αγροτικό τους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 μαντρωστε τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Επίσης δε ξέρω γιατί, αλλά μου φάνηκε αστείο που αναφέρει ότι οι 2 κοπέλες έκαναν το αγροτικό τους... Μήπως δεν ξέρεις τι είναι το "αγροτικό" που αναφέρει για αυτό; Ρωτάω εγώ, γιατί δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το αστείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Μήπως δεν ξέρεις τι είναι το "αγροτικό" που αναφέρει για αυτό; Ρωτάω εγώ, γιατί δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το αστείο. Ότι είναι εντελώς άσχετο με την είδηση,αυτό μου φάνηκε αστείο. Δηλαδή αν είχαν ειδικότητα θα μου ανέφερε και τι ειδικότητα είχαν; ΕΛΕΟΣ... Όσο για το "αγροτικό", φυσικά και ξέρω τι είναι. Από χωριό είμαι.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Το θέμα είναι ότι του 'ρθε απ'το πουθενά. Κοιμόταν αμέριμνο το παλικάρι στο (γεμάτο κόσμο) λεωφορείο και ο άλλος από πίσω τον κάρφωσε χωρίς λόγο... Πλέον αναφέρθηκε και στον ελληνικό τύπο. http://www.e-tipos.com/newsitem?id=46814 Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts