Βασίλης Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 Μία παρατήρηση που αφορά όλους όσους γράφουν εδώ ειδήσεις (το έχω κάνει και γω πολλές φορές ενώ δεν πρέπει). Αντιγράφω από την ανακοίνωση του MsK( Chat and Fun: Διαβάστε αυτό - Σας αφορά! ) :Αποφύγετε την παράθεση περιεχομένου από άλλα sites, χωρίς την αναφορά της πηγής και τη δημιουργία του απαραίτητου «συνδέσμου» (hyperlink) προς αυτά. Όπως εσείς δεν θα θέλατε να σας αντιγράφει κάποιος τα μηνύματά σας και να τα παρουσιάζει ως δικά σας, έτσι και εσείς θα πρέπει να σεβαστείτε το «έργο» των άλλων. Σε περίπτωση που το site από το οποίο επιθυμείτε να «παραθέσετε» περιεχόμενο απαγορεύει την αντιγραφή δημοσιευμένου υλικού, απλά παραθέστε τον απαραίτητο σύνδεσμο και συνοδέψτε τον με μια αναλυτική περιγραφή, ώστε να γνωρίζουν οι υπόλοιποι χρήστες τι θα... συναντήσουν αν τον ακολουθήσουν.Και πέρα από την αναφορά της πηγής,καλό είναι να μην βάζουμε ολόκληρο το κείμενο παρά ένα μικρό μόνο κομμάτι που θα περιγράφει τι ακριβώς θα διαβάσουμε πατώντας το link της πηγής του άρθρου.Φαντάζομαι αντιλαμβάνεστε το γιατί..άλλο να βρίσκουμε μια είδηση έτοιμη και να την διαβάζουμε ολόκληρη και άλλο να πηγαίνουμε να την διαβάσουμε εκεί που δημοσιεύτηκε πρωτίστως. Υ.Γ. Τα posts σχετικά με την επίμαχη πορεία στο κέντρο της Αθήνας αφαιρέθηκαν αφού οι ΟΠΧ αναφέρουν ρητώς ότι απαγορεύονται αθλητικά + οπαδικά σχόλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 τα σχολια δικα σας.. http://www.phileleftheros.com/Periodika/DownTown/DownTown_76.jpg http://nanakos.blogspot.com/2008/04/baby-dance-with-paedophile.html http://www.mediablog.gr/?p=2307 http://prezatv.blogspot.com/2008/04/6-down-town.html http://fevis-mydays.blogspot.com/2008/04/blog-post_12.html σε ενα απο τα προαναφερομενα μπλογκ υπαρχει ακομα μια πιο αποκαλυπτικη φωτο. εκει που ξεκιναει το "Lifestyle" και η γκλαμουρια, σταματαει η ηθικη κ η λογικη. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. April 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 Παιδεραστές όλης της Ελλάδας ... αύριο στα περίπτερα να πάρετε το DownTown ! Βάνα Μπάρμπα , δώσε το κοριτσάκι σε καμιά ανάδοχη οικογένεια , γιατί θα το καταστρέψεις! Είμαι περίεργος τι θα του λένε τα παιδάκια στο σχολείο του , όταν δουν την γυμνή φωτογράφιση! Πραγματικά ... ΈΛΕΟΣ!:X Φίλε Βασίλη , έχεις απόλυτο δίκιο γι' αυτό που είπες περί links των ειδήσεων , αλλά να σου θυμίσω ότι είμαστε Έλληνες ... πες μου σε παρακαλώ , πόσοι θα κάνουν click για να διαβάσουν ολόκληρη την είδηση , είμαι 100% σίγουρος ότι θα διαβάσουμε αυτήν που λέει μόνο ως το κλίκ...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAD 13 Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Υ.Γ. Τα posts σχετικά με την επίμαχη πορεία στο κέντρο της Αθήνας αφαιρέθηκαν αφού οι ΟΠΧ αναφέρουν ρητώς ότι απαγορεύονται αθλητικά + οπαδικά σχόλια. Δεν υπήρξαν αθλητικά ουτε οπαδικα σχολια ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ! Και αν εχεις προβλημα με κατι να εχεις το θαρρος να το βαζεις με κανονικα γραμματα κι οχι με ψειρες! Ουτε ηταν αθλητικό γεγονός! ΠΟΡΕΙΑ ΗΤΑΝ! φιλικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Η υπερβολή στο μεγαλείο της είστε. Δεν έχει πάει ποτέ κανείς σε παραλία υποθέτω. Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Η υπερβολή στο μεγαλείο της είστε. Δεν έχει πάει ποτέ κανείς σε παραλία υποθέτω. Πες τα ρε Xourxou... Γιατί προς στιγμήν ανησυχούσα ότι ήμουν μόνος... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Η υπερβολή στο μεγαλείο της είστε. Δεν έχει πάει ποτέ κανείς σε παραλία υποθέτω. Πες τα ρε Xourxou... Γιατί προς στιγμήν ανησυχούσα ότι ήμουν μόνος... Ρε σεις , πάτε καλά? ... πλάκα μας κάνετε? .... ξέρετε πόσοι ανώμαλοι την παίζουν τώρα με την photo? Ξέρετε τι ψυχολογικά προβλήματα θα έχει το κοριτσάκι που εκτέθηκε έτσι ! Σε τόσο μικρή ηλικία με μαλλί έτσι και κραγιόν και τις ρώγες απ' έξω? Αν κάνετε κόρες ... τότε θα καταλάβετε! Τότε να δω άμα είστε άνετοι και cool... Φιλικά ... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Ρε σεις , πάτε καλά? ... πλάκα μας κάνετε? .... ξέρετε πόσοι ανώμαλοι την παίζουν τώρα με την photo? Ξέρετε τι ψυχολογικά προβλήματα θα έχει το κοριτσάκι που εκτέθηκε έτσι ! Σε τόσο μικρή ηλικία με μαλλί έτσι και κραγιόν και τις ρώγες απ' έξω? Αν κάνετε κόρες ... τότε θα καταλάβετε! Τότε να δω άμα είστε άνετοι και cool... Φιλικά ... :) Φιλικά πάντα βρε hasioti, αλλά και ο Xourxou δίκαιο έχει. Δεν δείχνει τίποτα περισσότερο από ότι βλέπεις σε μία παραλία (μη σου πω ότι δείχνει και λιγότερα από αυτά που βλέπεις σε μία παραλία). Υ.Γ. Τι εικόνα έχεις πάνω από το κείμενο; Δεν μου την ανοίγει... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Δες την εδώ φίλε .. http://prezatv.blogspot.com/2008/04/6-down-town.html ... και διάβασε όλες τις αντιδράσεις από κάτω! Μπορώ να πω ότι είστε οι μόνοι που το πήρατε έτσι χαλαρά! Anyway ... Πιστεύω θα ήταν καλύτερα να μπει σε ξεχωριστό θέμα που θα το δουν και όλοι και όχι στις Ειδήσεις μέσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Δες την εδώ φίλε .. http://prezatv.blogspot.com/2008/04/6-down-town.html ... και διάβασε όλες τις αντιδράσεις από κάτω! Μπορώ να πω ότι είστε οι μόνοι που το πήρατε έτσι χαλαρά! Anyway ... Πιστεύω θα ήταν καλύτερα να μπει σε ξεχωριστό θέμα που θα το δουν και όλοι και όχι στις Ειδήσεις μέσα! Την είδα τη συγκεκριμένη φωτογραφία... Τέλος πάντων, εγώ εμμένω στην άποψη μου, δεν το βρίσκω και τόσο πια κακό. Μπορεί να κάνω και λάθος... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Ούτε εγώ κατάλαβα ποιο είναι το πρόβλημα. Εντάξει, την Μπάρμπα δεν την πάω αλλά μην είμαστε και υπερβολικοί. Το παιδάκι είναι μωρό ακόμα, σιγά το πράγμα, δεν είναι και κανά 14χρονο να πεις πως έχει αρχίσει να καταλαβαίνει από πιο πονηρά πράγματα. Και τα σχόλια του "θα τραυματιστεί για πάντα η παιδική ψυχούλα του" και "θα αποκτήσει ψυχολογικά προβλήματα για μια ζωή" είναι τραγικά, δεν είναι και σεξουαλική κακοποίηση πια το να κυκλοφορεί 5 χρονών μωρό γυμνό. Η ηλικία του είναι τόσο μικρή που το να κυκλοφορεί γυμνό δεν θα πρεπε να σοκάρει. Δηλαδή σε λίγο θα πρέπει να βαφτίζουμε τα μωρά και με ρούχα επειδή "υπάρχουν ανώμαλοι"; Στην παραλία δεν έχετε δει μωρά να γυρνάνε γυμνά; Υπερβολές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 +1 Αυτο ειναι το λιγοτερο... Υπαρχουν χιλιαδες σοβαροτερα θεματα!! Αν υπαρχουν ανθρωποι που την παιζουν τωρα με αυτη την φωτογραφια το προβλημα ειναι δικο τους! Στην παραπανω φωτο εγω δεν βλεπω τιποτα ερωτικο... Ουτε καν την Μπαρμπα μιας και την απεχθανομαι!! Με την ιδια λογικη και επιδειξιες υπαρχουν... Θα πρεπει ολοι εμεις να σταματησουμε να κυκλοφορουμε τη νυχτα ωστε να μην μπορουν να επιδειχθουν σε κανενα?!?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Για να τα ξεκαθαρίσουμε λίγο, το θέμα χωρίζεται σε 2 μέρη. Το ένα σκέλος είναι η ημίγυμνη φωτογράφηση του κοριτσιού, πάνω στο οποίο τείνω να συμφωνήσω με τους VeCo και Xourxoulitsos ότι δεν είναι κάτι τόσο τραγικό. Το άλλο θέμα είναι η έκθεση, δηλαδη, ανεξάρτητα από το αν φοράει ρούχα ή όχι, κατά πόσο είναι σωστό ένα μικρό παιδί, προφανώς χωρίς δυνατότητα κρίσης (6 χρονών είναι...), να εκτίθεται σε περιοδικά, τηλεοπτικά ριάλιτι κτλ και τι επιρροή μπορεί να έχει αυτό στην ψυχολογία του... Αυτό το θεωρώ πραγματικά πολύ λυπηρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 δεν κρινουμε ενα θεμα απο το ποσο σοβαροτερο ειναι απο τα υπολοιπα. για να λυσεις ενα προβλημα δε χρειαζεται ζητημα προτεραιοτητας. αν ειναι αυτη λογικη, τοτε να τα παρατησουμε ολα κ να λεμε παντα: υπαρχουν κ χειροτερα. αυτο ειναι αστειο, κ δειχνει ανευθυνοτητα. (το σχολιο αυτο ειναι γενικο για ολα τα ζητηματα) Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Το άλλο θέμα είναι η έκθεση, δηλαδη, ανεξάρτητα από το αν φοράει ρούχα ή όχι, κατά πόσο είναι σωστό ένα μικρό παιδί, προφανώς χωρίς δυνατότητα κρίσης (6 χρονών είναι...), να εκτίθεται σε περιοδικά, τηλεοπτικά ριάλιτι κτλ και τι επιρροή μπορεί να έχει αυτό στην ψυχολογία του... Αυτό το θεωρώ πραγματικά πολύ λυπηρό. Τι το διαφορετικο εχουν οι παιδικες διαφημισεις ρουχων, η συμμετοχη παιδιων σε τηλεοπτικες σειρες/παιχνιδια/διαφημισεις γενικοτερα?? Καθε μερα τα βλεπουμε... Το ιδιο πραγμα ειναι! Ναι μεν ειναι καπως xtreme η φωτογραφιση μιας και υπονοει μια ερωτικοτητα (απο την πλευρα της Μπαρμπα!) αλλα χωρις να ξεπερναει καποιος ηθικους φραγμους! Απλα δηλαδη προκαλει -για να πουλησει το περιοδικο- χωρις ομως να ξεπερναει τα τυπικα ηθικα ορια!! Πιθανοτατα πονταρει στο ρητο "Δεν υπαρχουν βρωμικες λεξεις/πραξεις/φωτογραφιες! Μονο βρωμικα μυαλα!" Και επαναλαμβανω οτι εγω δεν βλεπω το παραμικρο ερωτικο στοιχειο σε καμια απο τις φωτος που ειδα!! Οσο για τα ψυχολογικα προβληματα το πιθανοτερο ειναι οτι σε λιγα χρονια που θα μεγαλωσει και θα οριμασει θα δει οτι την βοηθησε στην καριερα της γιατι το μελλον της -με την Μπαρμπα για μαμα- ειναι προδιαγεγραμμενο!! Αν ηταν βεβαια το παιδι μου δεν θα υπηρχε περιπτωση να δωσω την συγκαταθεση μου... Αλλα καθε γονιος σκεφτεται διαφορετικο το συμφερον του παιδιου του και σε καμια περιπτωση δεν το κατακρινω αυτο... δεν κρινουμε ενα θεμα απο το ποσο σοβαροτερο ειναι απο τα υπολοιπα. για να λυσεις ενα προβλημα δε χρειαζεται ζητημα προτεραιοτητας. αν ειναι αυτη λογικη, τοτε να τα παρατησουμε ολα κ να λεμε παντα: υπαρχουν κ χειροτερα. αυτο ειναι αστειο, κ δειχνει ανευθυνοτητα. (το σχολιο αυτο ειναι γενικο για ολα τα ζητηματα) Εκτος απο αυτο: +1 Αυτο ειναι το λιγοτερο... Υπαρχουν χιλιαδες σοβαροτερα θεματα!! υπηρχε και αυτο: Αν υπαρχουν ανθρωποι που την παιζουν τωρα με αυτη την φωτογραφια το προβλημα ειναι δικο τους! Στην παραπανω φωτο εγω δεν βλεπω τιποτα ερωτικο... Ουτε καν την Μπαρμπα μιας και την απεχθανομαι!! Με την ιδια λογικη και επιδειξιες υπαρχουν... Θα πρεπει ολοι εμεις να σταματησουμε να κυκλοφορουμε τη νυχτα ωστε να μην μπορουν να επιδειχθουν σε κανενα?!?! Εσυ προτιμησες να μεινεις μονο στο πρωτο μερος... Good for you! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Ούτε εγώ κατάλαβα ποιο είναι το πρόβλημα. Εντάξει, την Μπάρμπα δεν την πάω αλλά μην είμαστε και υπερβολικοί. Το παιδάκι είναι μωρό ακόμα, σιγά το πράγμα, δεν είναι και κανά 14χρονο να πεις πως έχει αρχίσει να καταλαβαίνει από πιο πονηρά πράγματα. Και τα σχόλια του "θα τραυματιστεί για πάντα η παιδική ψυχούλα του" και "θα αποκτήσει ψυχολογικά προβλήματα για μια ζωή" είναι τραγικά, δεν είναι και σεξουαλική κακοποίηση πια το να κυκλοφορεί 5 χρονών μωρό γυμνό. Η ηλικία του είναι τόσο μικρή που το να κυκλοφορεί γυμνό δεν θα πρεπε να σοκάρει. Δηλαδή σε λίγο θα πρέπει να βαφτίζουμε τα μωρά και με ρούχα επειδή "υπάρχουν ανώμαλοι"; Στην παραλία δεν έχετε δει μωρά να γυρνάνε γυμνά; Υπερβολές... Προσωπικά συμφωνώ μάζι όσο όσο δεν παίρνει άλλο... :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Τι το διαφορετικο εχουν οι παιδικες διαφημισεις ρουχων, η συμμετοχη παιδιων σε τηλεοπτικες σειρες/παιχνιδια/διαφημισεις γενικοτερα?? Καθε μερα τα βλεπουμε... Το ιδιο πραγμα ειναι! Ναι μεν ειναι καπως xtreme η φωτογραφιση μιας και υπονοει μια ερωτικοτητα (απο την πλευρα της Μπαρμπα!) αλλα χωρις να ξεπερναει καποιος ηθικους φραγμους! Στις διαφημίσεις είναι διαφορετικό γιατί υποδύεται το παιδί ένα ρόλο, εδώ εκθέτει τον εαυτό του (και όχι κάποιο ρόλο) σε πρωτοσέλιδο περιοδικού και μάλιστα σε όχι και ό,τι καλύτερη πόζα. Με το ίδιο σκεπτικό άλλο η εμφάνιση μικρών παιδιών σε τηλεοπτικά σίριαλ κι άλλο σε τηλεριάλιτι, όπου ουσιαστικά εκθέτουν την (υπο διαμόρφωση) προσωπικότητα τους και το χαρακτήρα τους στην κρίση τόσων πολλών ανθρώπων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. April 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2008 Ρε παιδιά τι λέτε; Το ίδιο είναι να βαφτίζεις ένα μωρό, το ίδιο να ντύνεις την κόρη σου lolita, με κραγιόν και μαλλί *; Το γυμνό σε αυτή την ηλικία είναι αθώο, ακριβώς επειδή είναι αγνό όταν πχ ένα μωρό τρέχει γυμνό στην παραλια. Όταν συνοδεύεται από τίτλους του στυλ "μονες στο σπίτι", έντονο κραγιόν, μαλλί 20 χρoνης και στυλ, τότε σταματάει να είναι αγνό και γίνεται αισχρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 Ρε παιδιά τι λέτε; Το ίδιο είναι να βαφτίζεις ένα μωρό, το ίδιο να ντύνεις την κόρη σου lolita, με κραγιόν και μαλλί *; Το γυμνό σε αυτή την ηλικία είναι αθώο, ακριβώς επειδή είναι αγνό όταν πχ ένα μωρό τρέχει γυμνό στην παραλία. Όταν συνοδεύεται από τίτλους του στυλ "μόνες στο σπίτι", έντονο κραγιόν, μαλλί 20 χρoνης και στυλ, τότε σταματάει να είναι αγνό και γίνεται αισχρό. Πες τα ρε gmacο γιατί ...:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 Ρε παιδιά τι λέτε; Το ίδιο είναι να βαφτίζεις ένα μωρό, το ίδιο να ντύνεις την κόρη σου lolita, με κραγιόν και μαλλί *; Το γυμνό σε αυτή την ηλικία είναι αθώο, ακριβώς επειδή είναι αγνό όταν πχ ένα μωρό τρέχει γυμνό στην παραλια. Όταν συνοδεύεται από τίτλους του στυλ "μονες στο σπίτι", έντονο κραγιόν, μαλλί 20 χρoνης και στυλ, τότε σταματάει να είναι αγνό και γίνεται αισχρό. Κοιτα, το 'μονες στο σπιτι" μου εκανε και μενα για πιθανο υποννοουμενο. Αλλα μαλλον δεν ειναι δεδομενου οτι ειναι οντως μονες στο σπιτι (δεν ειναι παντρεμενη η Μπαρμπα ετσι; ) και προφανως αλλο εννοουσαν. Το μαλλι και το κραγιον ειναι κακογουστια αλλα ολα τα κοριτσακια παιζουν ετσι, δεν νομιζω οτι ειναι σεξουαλικο υπονοούμενο . Οπως και να χει, εγω βλεποντας τις φωτο δεν πηγε το μυαλο μου οτι εχει συμβει κατι κακο. Μην βλεπουμε παντου φαντασματα. Κακο πραγμα οτι χρησιμοποιει την κορη της για να προβληθει η ιδια, αλλα εχει συμβει πολλες φορες, και δεν νομιζω να την επηρεαζει (την μικρη) αρνητικα. Τελος, νομιζω οτι η υπερβολη που διακρινεις τις αντιδρασεις καποιων, αλλα και το γεγονος οτι ναι μεν το κριτικαρουμε, αλλα ολοι εχουν και τις φωτος να τις δειξουν (για τα Blogs μιλαω), μαλλον κακο κανει παρα καλο. Νομιζω οτι αν καποιοι ενδιαφερονταν πραγματι, απλα δεν θα αναπαρηγαγαν τις φωτογραφιες. ;) Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 Το μαλλι και το κραγιον ειναι κακογουστια αλλα ολα τα κοριτσακια παιζουν ετσι, δεν νομιζω οτι ειναι σεξουαλικο υποννοουμενο. Αν όλα τα 6χρονα έχουν το στυλ * από αυτή την ηλικία, μάλλον τα πράγματα είναι χειρότερα από όσο νόμιζα. :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 εμενα η γνωμη μου ειναι οτι δεν με πειραξε το πως φωτογραφιθηκε (στησιμο και ενδυμασια) αλλα οτι φωτογραφιθηκε γενικα, προωθει το παιδι της για να παρει αυτη δημοσιοτητα αυτο ειναι χειροτερη εκμεταλλευση απ'οτι οτι να δειξει το κορμι του μωρου γιατι μωρο ειναι ακομη Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 Ρε παιδιά τι λέτε; Το ίδιο είναι να βαφτίζεις ένα μωρό, το ίδιο να ντύνεις την κόρη σου lolita, με κραγιόν και μαλλί *; Το γυμνό σε αυτή την ηλικία είναι αθώο, ακριβώς επειδή είναι αγνό όταν πχ ένα μωρό τρέχει γυμνό στην παραλια. Όταν συνοδεύεται από τίτλους του στυλ "μονες στο σπίτι", έντονο κραγιόν, μαλλί 20 χρoνης και στυλ, τότε σταματάει να είναι αγνό και γίνεται αισχρό. Αν όλα τα 6χρονα έχουν το στυλ * από αυτή την ηλικία, μάλλον τα πράγματα είναι χειρότερα από όσο νόμιζα. :shifty: Πες τα χρυσόστομε. Έχουμε ξεφύγει εντελώς μου φαίνεται. :X Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 Πες τα χρυσόστομε. Έχουμε ξεφύγει εντελώς μου φαίνεται. :X Άστους pano είναι μέχρι να κάνουν καμιά κόρη ~ τώρα έξω από τον χορό τα λένε πολύ ωραία! Σαν καλόγρια θα την ντύνουν , όταν δουν τα "περίεργα" βλέμματα στον δρόμο από τον κάθε ανώμαλο! Ας ψάξουν να δουν στατιστικά και να βρουν πόσες κατασχέσεις με παιδοφιλικό υλικό γίνεται καθημερινά (.. και στην Ελλάδα φυσικά)!!! Ούτε συντηρητικοί είμαστε , ούτε παλαιών αρχών ... απλά μέσα στην μπίχλα που ζούμε - καλύτερα είναι να μην δίνουμε και παραπάνω στόχο και πρόκληση στον κάθε σάπιο μυαλό! Και αν η κυρία Μπάρμπα , με δηλώσεις "είμαστε μόνες στο σπίτι"... είναι σίγουρη ότι δεν θα της έρθει κανείς από το παράθυρο με καμπαρντίνα και ένα γλειφιτζουράκι στο χέρι ... μπράβο της! Στην θέση της θα φοβόμουν λίγο! Αυτά και το κλείνω το θέμα από την μεριά μου ... ο καθένας έχει την γνώμη του και είναι δεκτή φυσικά, εγώ έχω και θα έχω αυτή! Πάντως ξαναθυμίζω ότι έξω από τον χορό ....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 Αν όλα τα 6χρονα έχουν το στυλ * από αυτή την ηλικία, μάλλον τα πράγματα είναι χειρότερα από όσο νόμιζα. :shifty: Αυτο καταλαβες να λεω; :worry: Ειπα οτι ολα τα κοριτσακια παιζουν ετσι, οχι οτι κυκλοφορουν ετσι στο δρομο. Εσυ δηλαδη δεν εχεις δει κοριτσακια να φορουν τα τακουνια της μαμας και τα κολιε, κτλ και να παιζουν ετσι στο σπιτι; :!: Πες τα χρυσόστομε. Έχουμε ξεφύγει εντελώς μου φαίνεται. :X Άστους pano είναι μέχρι να κάνουν καμιά κόρη ~ τώρα έξω από τον χορό τα λένε πολύ ωραία! Σαν καλόγρια θα την ντύνουν , όταν δουν τα "περίεργα" βλέμματα στον δρόμο από τον κάθε ανώμαλο! Ας ψάξουν να δουν στατιστικά και να βρουν πόσες κατασχέσεις με παιδοφιλικό υλικό γίνεται καθημερινά (.. και στην Ελλάδα φυσικά)!!! Ούτε συντηρητικοί είμαστε , ούτε παλαιών αρχών ... απλά μέσα στην μπίχλα που ζούμε - καλύτερα είναι να μην δίνουμε και παραπάνω στόχο και πρόκληση στον κάθε σάπιο μυαλό! Και αν η κυρία Μπάρμπα , με δηλώσεις "είμαστε μόνες στο σπίτι"... είναι σίγουρη ότι δεν θα της έρθει κανείς από το παράθυρο με καμπαρντίνα και ένα γλειφιτζουράκι στο χέρι ... μπράβο της! Στην θέση της θα φοβόμουν λίγο! Αυτά και το κλείνω το θέμα από την μεριά μου ... ο καθένας έχει την γνώμη του και είναι δεκτή φυσικά, εγώ έχω και θα έχω αυτή! Πάντως ξαναθυμίζω ότι έξω από τον χορό ....:) Ναι οκ, ο καθενας εχει την αποψη του, αλλα αμα αρχισει ο καθενας να λεει για τον αλλο οτι εχει ξεφυγει και να βαζουμε περιεργα smilies, μαλλον δεν το εννοουμε αυτο. Επισης, το να αναφερει κανεις σε καθε θεμα "Τι να πεις τωρα, κατσε να το ζησεις πρωτα" ή "Αμα δηλαδη συνεβαινε στο παιδι σου πως θα αντιδρουσες" ειναι υπερβολικο. Δεν μπορει να εκφραζουμε αποψη μονο αμα ζουμε καποια πραγματα αλλιως να ακουμε τους υπολοιπους που ειναι ειδημονες. Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts