Guest bazile Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 θα σου ηταν ευκολο να μου εδινες ενα λινκ με το τυπου ακριβως εννοεις? Ευχαριστω για την απαντηση πριν... http://www.amazon.de/YAYAGO-EasyOut-Funktion-Original-Clean-Pad/dp/B005OPSCC4/ref=sr_1_15?s=ce-de&ie=UTF8&qid=1329650768&sr=1-15 Απο μέσα είναι μπορντό και ταιριάζει άψογα με το τηλέφωνο. Από προσωπική εμπειρια, συνήθω προκαλώ γρατζουνιές και σημάδια στην οθόνη από το να το έχω στην τσέπη μου ή στην τσάντα μαζί με άλλα αντικείμενα. Γι αυτό βολεύτικα με την παραπάνω θήκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimo187 Δημ. February 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2012 κι εγω σαν την παραπανω χρησιμοποιω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 http://www.expansys.com.gr/htc-sensation-meteor-slip-pouch-po-s570-218025/ πιο ομορφη απ της htc δεν βρηκα.... Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzouvar Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 παιδες καλησπερα, αν το αγορασω απο το expansys που δεν εχει ελληνικα παρα μονο ευρωπαικα, θα εχω κανενα προβλημα με τα ελληνικα? ισχυει οτι παιρνει πληροφοριες απο την sim? θα μπορω να τα περασω μονος μου? ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 εγώ είχα πάρει το απλό sensation από kinitomania και ήταν εισαγωγή από αγγλία και αμλεσως μόλις αναγνλωρισε την sim μου έβαλε επιλογή για ελληνικά η αγγλικά. Επίσης σε άλλη φάση είχα πάρει το sensation xe από πλαίσιο και ήταν τούρκικο αλλά το φέρνει κανονικά η ελληνική αντιπροσωπεία και θεωρείται ελληνικό, αμέσως μου έβγαλε την ίδια επιλογή για μενού, ελληνικά ή τούρκικα. Δυστυχώς τα πούλησα όλα λόγω κρίσης και έμεινα με ένα κινητό της πλάκας.... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzouvar Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 εγώ είχα πάρει το απλό sensation από kinitomania και ήταν εισαγωγή από αγγλία και αμλεσως μόλις αναγνλωρισε την sim μου έβαλε επιλογή για ελληνικά η αγγλικά. Επίσης σε άλλη φάση είχα πάρει το sensation xe από πλαίσιο και ήταν τούρκικο αλλά το φέρνει κανονικά η ελληνική αντιπροσωπεία και θεωρείται ελληνικό, αμέσως μου έβγαλε την ίδια επιλογή για μενού, ελληνικά ή τούρκικα. Δυστυχώς τα πούλησα όλα λόγω κρίσης και έμεινα με ένα κινητό της πλάκας.... :( κατ αρχιν λθπαμαι που αναγκαστηκες να δωσεις το κινητακι σου. λες λοιπον οτι δεν υπαρχει ρισκο στο να το παρω απο expansys ή απο το birdphone (ειναι και κοντα μου)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzouvar Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 τι εννοιεις?και οι δυο για ευρωπαικο μιλησαν...δεν το καλειπτει κανονικα η εγγυηση του birdphone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest alexmi900 Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 εγώ είχα πάρει το απλό sensation από kinitomania και ήταν εισαγωγή από αγγλία και αμλεσως μόλις αναγνλωρισε την sim μου έβαλε επιλογή για ελληνικά η αγγλικά. Επίσης σε άλλη φάση είχα πάρει το sensation xe από πλαίσιο και ήταν τούρκικο αλλά το φέρνει κανονικά η ελληνική αντιπροσωπεία και θεωρείται ελληνικό, αμέσως μου έβγαλε την ίδια επιλογή για μενού, ελληνικά ή τούρκικα. Δυστυχώς τα πούλησα όλα λόγω κρίσης και έμεινα με ένα κινητό της πλάκας.... :( ενα evo 3d δεν εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. February 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2012 Και αυτό της πλάκας έγινε :lol: Στο τέλος όπως πάει η τιμή θα σε πληρώνουν και όλας. Στο Saturn στη Γερμανία 270 ευρώ νομίζω πάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzouvar Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Όχι γιατί είναι παραεισαγωγής. Εσύ βέβαια θα το πηγαίνεις εκεί για service κι όχι στην Htc γιατί θα δουν την απόδειξη,θα δουν και το imei και δε θα το δεχθούν. Αν το είχες πάρει από γαλλικό μαγαζί, για παράδειγμα,και είχες την εκεί απόδειξη δε θα υπήρχε πρόβλημα. καλημερα, δεν το ειχα σκευτει αυτο...μια ζωη νοκια ελληνικα ειχα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bazile Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Και αυτό της πλάκας έγινε :lol: Στο τέλος όπως πάει η τιμή θα σε πληρώνουν και όλας. Στο Saturn στη Γερμανία 270 ευρώ νομίζω πάει. Μήπως εννοείς το Desire S? Γιατί το Sensation XE 450 ευρώ το πουλάνε. Προσοχή με την παραπληροφόρηση. Διαβάζει και άλλος κόσμος το thread, δεν είσαι ο μόνος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Μήπως εννοείς το Desire S? Γιατί το Sensation XE 450 ευρώ το πουλάνε. Προσοχή με την παραπληροφόρηση. Διαβάζει και άλλος κόσμος το thread, δεν είσαι ο μόνος. Για το ΗΤC EVO 3D. Δες το post 178 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 Όχι. Από ελληνικά μαγαζιά για να διατηρούμε θέσεις εργασίας!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 παιδια καλησπερα εχω βρει ενα sensation xe μεταχειρισμενο απο expansys να κανω την κινηση να το παρω? εχω το hd και λεω να αλλαξω λιγο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 ενα evo 3d δεν εχεις? Πάνε όλα παιδιά, άτιμη κρίση. Ναί το είχα πάρει τελευταίο, αφού έδωσα τα άλλα, αλλά δυό μέρες μετά μου ήρθε ραβασάκι (εξώδικο) και αναγκάστηκα να το δώσω, αν το ήξερα δεν θα το έπαιρνα δυστυχώς. Επειδή διαπίστωσα ότι δεν μπορώ να τα κρατάω λόγω των υποχρεώσεων και αγόραζα και μετά από 1-2 μήνες τα πούλαγα, κάθομαι πλέον στα αυγά μου και έχω ένα κινητό μόνο για να μιλάω της πλάκας. :(:( Στο θέμα μας όμως να πω ότι κι εγώ ξέρω ότι μόνο τα ελληνικά ή ευρωπαϊκά με πρωτότυπη απόδειξη καλύπτει η εδώ αντιπροσωπεία. Αν δηλαδή πάρει κάποιος αγγλικό ή γερμανικό από κινητομάνια ή birdphone δεν θα καλύπτεται από την εδώ αντιπροσωπεία, αλλά το παίρνει φτηνότερα και αν χρειαστεί το πάει σε αυτούς, απλά απάντησα για το θέμα της γλώσσας και μόνο προηγουμένως. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Η τελευταία επίσημη ρομ (το .exe αρχείο) ποια είναι και που θα το βρώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mageor Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1074559 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntfsi Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το LED notification. Αναβοσβήνει συνέχεια πράσινο. Για παράδειγμα λαμβάνω SMS / Εmail, και μετά αφού τα διαβάσω και τα κλείσω, ακόμα το λαμπάκι LED αναβοσβήνει πράσινο, δεν σταματάει ποτέ... Μόνο όταν κάνω επανεκκίνηση στο κινητό, σταματάει. Η εφαρμογή που χρησιμοποιώ για τα SMS είναι η Handcent SMS. Έχω απενεργοποιήσει οποιαδήποτε ειδοποίηση από την εφαρμογή του κινητού για μηνύματα. Ακόμα κι όταν αποεπιλέγω την ειδοποίηση για το LED notification της εφαρμογής Ηandcent SMS, το λαμπάκι ακόμα αναβοσβήνει, δε σταματάει.... Η εφαρμογή που χρησιμοποιώ για τα emails είναι αυτή που υπάρχει εγκατεστημένη στο κινητό "Email". Τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Hello ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 καλησπερα παιδια θελω να την παρω την κινηταρα και το εχω βρει στο e-shop 549 ξερει κανεισ να μου πει εαν ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας και εαν η εγγυηση του ισχυει κανονικα για εδω ελλαδα? ευχαριστω πολυ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Βρε άσε τον άνθρωπο να αγοράσει ότι θέλει :p . Και όσον αφορά το Nexus...προσωπικά έχω ενστάσεις σε πολλά θέματα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. February 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2012 Ενισχύουμε την εγχώρια αγορά !! :D . Πάντως είναι καλό το XE. To σκεφτόμουν και εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mageor Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Καλησπερα σε ολους...ειπα να κανω root στο κινητο και ενω εκανα s-off κανονικα δεν μπορω με τιποτα να βαλλω το 5.0.0.8 clockwork recovery...σε ενα οδηγο που διαβασα στο xda-devs λεει να κατεβασω ενα zip το βαζω στο root folder της sdcard και μπαινεις στον bootloader αφου προηγουμενως θα εχω πριν μετονομασει σε PG58IMG.zip. Δυστυχως τιποτα δεν γινεται οταν μπαινω στον bootloader... To αρχειο το πηρα απο αυτην την τοποθεσια http://download.clockworkmod.com/recoveries/recovery-clockwork-5.0.0.8-pyramid.zip Ευχαριστώ εκ των προτερων....εχει κανενα thread ειδικα για custom roms rooting και το κινητο μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourm Δημ. February 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2012 (edited) Καλησπερα σε ολους...ειπα να κανω root στο κινητο και ενω εκανα s-off κανονικα δεν μπορω με τιποτα να βαλλω το 5.0.0.8 clockwork recovery...σε ενα οδηγο που διαβασα στο xda-devs λεει να κατεβασω ενα zip το βαζω στο root folder της sdcard και μπαινεις στον bootloader αφου προηγουμενως θα εχω πριν μετονομασει σε PG58IMG.zip. Δυστυχως τιποτα δεν γινεται οταν μπαινω στον bootloader... To αρχειο το πηρα απο αυτην την τοποθεσια http://download.clockworkmod.com/recoveries/recovery-clockwork-5.0.0.8-pyramid.zip Ευχαριστώ εκ των προτερων....εχει κανενα thread ειδικα για custom roms rooting και το κινητο μας? Φιλε καλησπέρα. Για δοκίμασε αυτό http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=22943598&postcount=27 Για το δεύτερο ερώτημα http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1112 Edited February 27, 2012 by nsourm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmarine Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 καλησπερα μηπος ξερη κανενας στο sansetionXE για να μην παταω το power εχω βαλη το No lock να μου πει πως δουλευει δυο μερες τωρα το παλευω και τιποτα επεισης και για το missed call πως δουλευει ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. March 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2012 http://recombu.com/news/htc-sense-40---full-version-wont-be-coming-to-the-htc-sensation-line_M17125.html αρχισαν τα update αλλα με sense 3.6 Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts