dimo187 Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Μόλις του έκανα Root και για αρχή δοκιμάζω την CoinDroid 1.5.2 με Sence 4 μέχρι στιγμής όλα καλά πολύ πιο αμεσω στην απόκριση από πριν και το νέο Sence με την νέα μινιμαλ εμφάνιση πιο βολικό και γρήγορο. Εσείς με τι είστε στο XE σας εντυπώσεις; insert coin 5.5.0 πολυ ευχαριστημενος!σχεδον ποτε δεν κρασαρει το sense.σκεφτομαι να δοκιμασω και την coindroid αλλα φοβαμαι την μπαταρια..πως παει?εχει μεγαλη διαφορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maglaras Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Στα επίπεδα της μαμά με sence 3.6 έβγαλε την ημέρα με 30% υπόλοιπο αλλά και πολύ πείραγμα. Τώρα δοκιμάζω την OrDroid παλι με sence4 ενώ μοιάζουν υπερβολικά η CoinDroid μου έδειξε ότι είναι πιο ομαλη στην χρήση και μάλλον θα γυρίσω εκεί πάλι να δω πως θα είναι σε 24/7 χρήση Παράθεση HTC Touch • HTC Touch Pro • HTC Desire • HTC Sensation XE • Sony Xperia Z1 • LG G4 • Xiaomi Mi A1 • Xiaomi Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Εδώ και μερικές μέρες χρησιμοποιώ τα επίσημα nightly builds του cyanogenmod 9.Έχω εντοπίσει κάτι μικροπροβλήματα αλλά όχι σοβαρά. Δύο όμως έχουν αρχίσει να με ενοχλούν: 1. Είτε με το gosms pro, είτε με την stock εφαρμογή μηνυμάτων δεν μπορώ να στείλω mms. Με τις ίδιες ρυθμίσεις με την Android Revolution HD έστελνα κανονικά. 2. Προσπαθώντας να κάνω chek in με την εφαρμογή του facebook δεν μου εμφανίζει τις πιθανές τοποθεσίες χωρίς να ανοίξω το gps. Πάλι με την Android Revolution HD δεν είχα κανένα πρόβλημα. Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Stamatis_ Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 καλησπέρα , πριν 2 μέρες έκανα ένα thread και ρώταγα τι να προτιμήσω για νέο κινητό το sensation XE ή to galaxy nexus και όλοι απάντησαν το NEXUS χωρίς κανένας να βγει και να υποστηρίξει στο παραμικρό σημείο το ΧΕ εσείς που το έχετε και το χρησιμοποιείται τι άποψη έχετε ? Τόσο πολύ υπερτερεί το ΝΕΧUS σε όλα ? Δε σας κρύβω πως το ΧΕ το έχω ερωτευτεί και μου αρέσει πιο πολύ σχεδιαστικά , με δελεάζουν τα ακουστικά και για την camera του . Υ.Γ : Το ΧΕ έχει φωνητικές εντολές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrenzyGr Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 καλησπέρα , πριν 2 μέρες έκανα ένα thread και ρώταγα τι να προτιμήσω για νέο κινητό το sensation XE ή to galaxy nexus και όλοι απάντησαν το NEXUS χωρίς κανένας να βγει και να υποστηρίξει στο παραμικρό σημείο το ΧΕ εσείς που το έχετε και το χρησιμοποιείται τι άποψη έχετε ? Τόσο πολύ υπερτερεί το ΝΕΧUS σε όλα ? Δε σας κρύβω πως το ΧΕ το έχω ερωτευτεί και μου αρέσει πιο πολύ σχεδιαστικά , με δελεάζουν τα ακουστικά και για την camera του . Υ.Γ : Το ΧΕ έχει φωνητικές εντολές? Μπες στο gsmarena.com και δες τα 2 κινητά που σε ενδιαφέρουν. Έχει full specs.. Ναι έχει φωνητικές εντολές. Στα αγγλικά πάντα. Στην τελική δες εσένα πιο σε βολεύει πιο πολύ στο χέρι σου και για την χρήση που θες. :-) ότι άλλη απορία έχεις ρώτα ελεύθερα :-) Παράθεση Phone: HTC Sensation XE ROM: Charmeleon 5.1 Recovery: 4EXT Kernel:Bricked @1.78 MODS: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bazile Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 καλησπέρα , πριν 2 μέρες έκανα ένα thread και ρώταγα τι να προτιμήσω για νέο κινητό το sensation XE ή to galaxy nexus και όλοι απάντησαν το NEXUS χωρίς κανένας να βγει και να υποστηρίξει στο παραμικρό σημείο το ΧΕ εσείς που το έχετε και το χρησιμοποιείται τι άποψη έχετε ? Το ΝΕΧUS είχα την ευκαιρία να το πειραματιστώ μόνο για λίγα λεπτά, οπότε δεν μπορώ να κάνω λόγο για την απόδοση του. Ωστόσο η ποιότητα κατασκευής του ΧΕ είναι αξεπέραστη σε σχέση και με το ΝΕXUS (για μένα μετράει σημαντικά αυτός ο παράγοντας). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Stamatis_ Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Μπες στο gsmarena.com και δες τα 2 κινητά που σε ενδιαφέρουν. Έχει full specs.. Ναι έχει φωνητικές εντολές. Στα αγγλικά πάντα. Στην τελική δες εσένα πιο σε βολεύει πιο πολύ στο χέρι σου και για την χρήση που θες. :-) ότι άλλη απορία έχεις ρώτα ελεύθερα :-) Είδα στο gsmarena όπως μου πρότεινες και παρατηρώντας τα specs τους είδα : 5 MP, 2592x1944 pixels για την κάμερα του NEXUS και Super AMOLED c 16M colors Size720 x 1280 pixels, 4.65 inches (~316 ppi pixel density) για την οθόνη του . Ενώ 8 MP, 3264x2448 pixels για την κάμερα του ΧΕ και S-LCD capacitive touchscreen, 16M colors Size 540 x 960 pixels, 4.3 inches (~256 ppi pixel density) για την οθόνη του . Τώρα εγώ θέλω να ρωτήσω, όπως βλέπω τους αριθμούς το NEXUS έχει πολύ καλύτερη ο8όνη ενώ το ΧΕ έχει πού καλύτερη κάμερα, πόσο μεγάλη είναι η διαφορά της ποιότητας είναι σε αυτά τα 2 δηλαδή στο μάτι και ενώ χειρίζεσαι το κινητό τα παρατηρείς ? Επίσης πιο από τα 2 έχει φωτεινότερη και πιο ζωντανή ( χρωματικά) οθόνη ? Τέλος βλέπω πως για το NEXUS υπάρχουν άπειρες σελίδες συζητήσεων για προγράμματα αλλαγές λογισμικού κλπ κλπ ενς για το ΧΕ ελάχιστες , γιατί συμβαίνει αυτό ? Συχωρέστε με αν κάνω χαζές ερωτήσεις και φέρνομαι αδαής αλλά μετά απο το Sony Ericsson Vivaz που είχα αγοράσει δεν έχω ασχοληθεί καθόλου ( αν και σε αυτό ένα task manager και ένα Opera είχα περάσει) και δε θέλω να κάνω πάλι λάθος επιλογή όπως έκανα αγοράζοντας ένα Symbian κινητό . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeTaLiKa Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 πιο ζωντανη με φοβερα χρωματα ειναι η amoled του nexus. εγω ομως θα επελεγα το XE. πειτε με κολλημενο αλλα απο την ποιοτητα της htc και απο το sense δεν φευγω. επισης οι rom και το root ειναι το ιδιο και για το απλο sensation οποτε μαλλον γι αυτο δεν βλεπεις πολλα.παντως σιγουρα για οποιοδηποτε κινητο θα βρεις how tos και roms οποτε μην φοβασαι σχετικα με αυτο.φυσικα αλλα κινητα εχουν περισσοτερα και αλλα λιγοτερα αλλα μην νομιζεισ οτι τα περισσοτερα ειναι αυτοματα και καλυτερα.παντα 2-3 επικρατουν rom των top developer οι οποιοι φτιαχνουν για ολα τα κινητα οποτε το ιδιο ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Stamatis_ Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 η διαφορά που έχουν στη RAM είναι σημαντική και με τη χρήση στο ΧΕ θα φανεί πως 8α χρειαζόταν 1γιγα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeTaLiKa Δημ. May 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 τι να σου πω; σχετικο ειναι.αναλογα ποσο πολυ το φορτωνεις. δεν νομιζω να εχεις κανενα σοβαρο θεμα.εκτος αν κανεις ΤΟΣΟ πολυ multi tasking και μπουκωσει το τηλεφωνο.εγω παντως που το εχω δουλεψει δυο τρεις φορες δεν ειχα προβλημα.και μαλιστα μου φανηκε και παρα πολυ γρηγορο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. May 22, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2012 Οι συγκρίσεις συσκευών γίνονται αποκλειστικά στο θέμα της επιλογής συσκευής, οπότε θα παρακαλούσα η κουβέντα να συνεχιστεί εκεί. Ας παραμείνουμε εδώ στα του sensation se! Sent from my Motorola Atrix Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ablithik Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Καλησπερα σε ολους Αλλαξα το desire και πηγα σε sensation xe, προφανως εκανα καλα ... :lol::lol::lol: Λοιπον τρεχω InsertcoiN 5.4.0 by baadnewz και ειναι ψιλο καλη .... Μολις μαθω καλα το Titanium Backup θα δοκιμασω και αλλες ρομ.... Προτασεις για ρομ???? :food: υγ. διαβασα ολο το thread και επειδη καποιος ρωτησε, με χρηση titanium backup, μπορεις να κανεις restore τα παντα για να μην ξανασεταρεις το κινητο καθε φορα Παράθεση > InsertCoin 5.4.0 @ HTC Sensation XE ^ RevolutioN v3.0 Data++ @ HTC Desire ^ Symbian S60 5th edition @ Nokia 5800 XpressMusic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Αν είναι να μείνεις με Sense 3.6 βάλε την τελευταία έκδοση της InsertCoin, αλλιώς βουρ για Sense 4. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrenzyGr Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Όσες περισσότερες μπορείς και διάλεξε οποία σε βολεύει! Παράθεση Phone: HTC Sensation XE ROM: Charmeleon 5.1 Recovery: 4EXT Kernel:Bricked @1.78 MODS: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Εδώ και μερικές μέρες χρησιμοποιώ τα επίσημα nightly builds του cyanogenmod 9.Έχω εντοπίσει κάτι μικροπροβλήματα αλλά όχι σοβαρά. Δύο όμως έχουν αρχίσει να με ενοχλούν: 1. Είτε με το gosms pro, είτε με την stock εφαρμογή μηνυμάτων δεν μπορώ να στείλω mms. Με τις ίδιες ρυθμίσεις με την Android Revolution HD έστελνα κανονικά. 2. Προσπαθώντας να κάνω chek in με την εφαρμογή του facebook δεν μου εμφανίζει τις πιθανές τοποθεσίες χωρίς να ανοίξω το gps. Πάλι με την Android Revolution HD δεν είχα κανένα πρόβλημα. Βρηκα και αλλο προβλημα, σοβαροτερο απο τα παραπανω. Προσπαθωντας να κανω σημερα χειροκινητη επιλογη δικτυου, ωστε να μην γινει στραβη και μπω σε roaming, δεν εβγαζε λιστα με τα διαθεσιμα δικτυα και εβγαζε "Error while searching for networks" . Το ιδιο εμφανιζει και τωρα. Καμια ιδεα για το τι παιζει; Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. May 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2012 Προστέθηκε στο 1o post ένας οδηγός s-off για όσους έχουν αναβαθμιστεί στο ICS.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epantis Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Τι μπορω να κανω για να εχει το κινητο πιο δυνατο ηχο το sensation ειναι του αδερφου μου στο desire που εχω εγω ειδικα εαν ενεργοποιουσες το xloud σε μερικες ρομ ηταν παρα πολυ δυνατο.Του το εχω κανει root s-off κτλ εχτες που εκανα δοκιμες του περασα ordroid, rmix και μια με pokemon αλλα καμια δεν ειχε τον ηχο του desire! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Τι μπορω να κανω για να εχει το κινητο πιο δυνατο ηχο το sensation ειναι του αδερφου μου στο desire που εχω εγω ειδικα εαν ενεργοποιουσες το xloud σε μερικες ρομ ηταν παρα πολυ δυνατο.Του το εχω κανει root s-off κτλ εχτες που εκανα δοκιμες του περασα ordroid, rmix και μια με pokemon αλλα καμια δεν ειχε τον ηχο του desire! Στην pokemon πήγαινε στις ρυθμίσεις->pkmn tweaks->misc και ενεργοποίησε το xLoud... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foutre Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 πεδες το κινιτο το πηρε φιλαρακι απο VNP και δεν εχει μεσα ελληνικα τη κανω για να τα βαλουμε μεσα στο μενου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 πεδες το κινιτο το πηρε φιλαρακι απο VNP και δεν εχει μεσα ελληνικα τη κανω για να τα βαλουμε μεσα στο μενου. Εγκατέστησε το https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.c_lis.ccl.morelocale&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maglaras Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Έχει δοκιμάσει κανείς 32άρα mSD έχετε να προτείνεται καμία; Παράθεση HTC Touch • HTC Touch Pro • HTC Desire • HTC Sensation XE • Sony Xperia Z1 • LG G4 • Xiaomi Mi A1 • Xiaomi Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Έχει δοκιμάσει κανείς 32άρα mSD έχετε να προτείνεται καμία; Δεν χρειάζετε να κάνεις την ίδια ερώτηση και στα 2 forum. Από την στιγμή που η συσκευή σου είναι XE η ερώτηση στο θέμα του απλού Sensation διαγράφηκε. Όλες οι 32άρες παίζουν, καλύτερα να προτιμήσεις κάποια Sandisk ή Trancend. Για μένα μακριά από kingston. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Έχει δοκιμάσει κανείς 32άρα mSD έχετε να προτείνεται καμία; Αυτή --> http://www.ebay.co.uk/itm/Samsung-32GB-32G-micro-SD-microSDHC-SDHC-TF-Flash-Memory-Card-Class-10-/270836081957?pt=UK_AudioTVElectronics_PDAsAccessories_MemoryCards&hash=item3f0f16a525#ht_6534wt_1164 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maglaras Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 Δεν χρειάζετε να κάνεις την ίδια ερώτηση και στα 2 forum. Από την στιγμή που η συσκευή σου είναι XE η ερώτηση στο θέμα του απλού Sensation διαγράφηκε. οκ ... Απλά στο απλό έχει ποιο πολύ κόσμο από ότι εδώ με το ΧΕ. Στο θέμα μας έχεις δοκιμάσει εσύ 32ςαρα κάρτα η λόγο πείρας το είπες; Αυτή --> http://www.ebay.co.uk/itm/Samsung-32GB-32G-micro-SD-microSDHC-SDHC-TF-Flash-Memory-Card-Class-10-/270836081957?pt=UK_AudioTVElectronics_PDAsAccessories_MemoryCards&hash=item3f0f16a525#ht_6534wt_1164 Την έχεις δοκιμάσει; Παράθεση HTC Touch • HTC Touch Pro • HTC Desire • HTC Sensation XE • Sony Xperia Z1 • LG G4 • Xiaomi Mi A1 • Xiaomi Mi A2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. June 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2012 οκ ... Απλά στο απλό έχει ποιο πολύ κόσμο από ότι εδώ με το ΧΕ. Στο θέμα μας έχεις δοκιμάσει εσύ 32ςαρα κάρτα η λόγο πείρας το είπες; Λόγω χαρακτηριστικών του τηλεφώνου... 32άρα ψάχνω κι εγώ να πάρω τώρα γιατί η 16άρα τίγκαρε.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts