Jump to content

Nostalgia @ myphone.gr: Siemens SL45i


zerow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όταν οι εικόνες στο μυαλό μου γυρνούν σε άσπρο και μαύρο, σε μια πιο παιδική εποχή κινητής, τότε ο ηχητικός φθόγγος που σχηματίζει το αρτικόλεξο SL45i πραγματικά με ανατριχιάζει, με γεμίζει με εικόνες και χαμόγελο και με ταξιδεύει νοερά στο παρελθόν, παγώνοντας το παρόν.

 

Προτού καλά καλά θεσπίσουμε την κατηγορία [noparse]Nostalgia@myphone.gr[/noparse], όπως μπορούν να επιβεβαιώσουν και οι υπόλοιποι συντάκτες και φίλοι Editors/Moderators, «απαίτησα» το θέμα του SL45i. Τα γεγονότα που θα αφηγηθώ δίνουν περισσότερο την προσωπική μου νότα σε αυτό το κινητό θρύλο. Δε μπορώ να είμαι αντικειμενικός και δεν το θέλω εν προκειμένω. Κανένας «έρωτας» δε συγκρίνεται με τον πρώτο και αυτή είναι και η περίπτωση του εν λόγω Siemens μοντέλου. Συγχωρέστε -επομένως- απο μέρους μου, οτιδήποτε υπερβολικό και δικαιολογήστε με όσο μπορείτε. Οι λάτρεις της συσκευής πάντως, γνωρίζω οτι θα με «καταλάβετε» άμεσα...

 

Γυρίζουμε πίσω λοιπόν στις ημέρες του γυμνασίου, εκεί που σιγά σιγά όλα τα παιδιά έχουν αρχίσει να αποκτούν το προσωπικό τους τηλέφωνο. Περισσότερο απο περιέργεια και από ανάγκη να είναι μέσα στις εξελίξεις και πολύ λιγότερο απο πραγματική ανάγκη. Σε εκείνες τις μέρες λοιπόν που ο περισσότερος κόσμος στην Ελλάδα αποκτούσε το πρώτο του τηλέφωνο, εγώ απαιτούσα απο τους δικούς μου γονείς την ανάλογη «πολυτέλεια». Εισέπραξα όμως ένα μεγαλοπρεπέστατο «όχι», γεγονός που δικαιολογώ απόλυτα -πλέον- έστω και αν στη φάση εκείνη, με στεναχωρούσε -απουσία άλλων προβλημάτων.

 

Μία μέρα λοιπόν γυρνώντας απο το σχολείο, συζητώντας με τον πολύ καλό μου φίλο Σπύρο του εξιστορούσα το... «προσωπικό μου δράμα» προσθέτοντας στην περιγραφή πόσο μου άρεσε το Ericsson Τ68 που είχε έγχρωμη οθόνη και ελκυστικό σχεδιασμό. «Μα, μου λέει, έχω ένα τέτοιο σπίτι και κάθεται. Το θες;» Η αλήθεια είναι πως τσιμπήθηκα, καθώς μιλάμε για ένα ακόμη θρύλο της εποχής. «Ρε Σπύρο, σίγουρα;» τον ρώτησα και εισέπραξα ένα αφοπλιστικό «Φυσικά, το συζητάς;».

 

Λίγες μέρες αργότερα κρατούσα στα χέρια μου το Τ68 αλλά η χαρά μου δεν κράτησε πολύ καθώς το κινητό χρειάστηκε να επιστρέψει στον πραγματικό ιδιοκτήτη του. «Παύλο, μη στεναχωριέσαι θα σου δώσω ένα άλλο στη θέση του». Και εδώ πλέον ερχόμαστε στο κινητό που κανένα άλλο δεν κατάφερε να πάρει τη θέση του ως πρώτη μου προτίμηση.

 

Το SL45i δε το συμπάθησα με την πρώτη ματιά. Μπροστά στο σχεδιασμό του Τ68 «ωχριούσε», ενώ η... πορτοκαλί-μαύρη οθόνη του το έκανε να φαίνεται μία γενιά πίσω. Και όμως... είχα γελαστεί ολοκληρωτικά! Οι μέρες περνούσαν και εγώ ανακάλυπτα τη μία χάρη του κινητού πίσω απο την άλλη...

 

Τα πλήκτρα του -αν και δε φαίνονταν βολικά στο μάτι- είχαν τρομερή απόκριση (νούμερο ένα προσόν για τα άπειρα SMS που στέλναμε εκείνη την εποχή), η οθόνη του ήταν απόλυτα ευκρινής και μεγάλου μεγέθους (με τα μέτρα του 2001 πάντα), η μπαταρία του δεν αποτελούσε ποτέ θέμα προβληματισμού, ενώ η ποιότητα της επικοινωνίας αποτελούσε ένα απο τα πλέον σημαντικά του χαρακτηριστικά!

 

Μαζί με το κινητό, στη συσκευασία υπήρχαν και ακουστικά. «Τι να το κάνω το handsfree, μήπως μιλάω πολύ;» αναρωτήθηκα, μέχρι που μια μέρα βρήκα ένα φάκελο μέσα στην κάρτα μνήμης του κινητού και κάτι αρχεία με κατάληξη .mp3. Πάτησα άνοιγμα και άρχισε να παίζει. Μουσική πλημμύρισε το δωμάτιο απο το ηχείο! Είχα μείνει άφωνος! Πραγματική μουσική! Και όχι τα midi tones των υπόλοιπων συσκευών που νόμιζες ότι έπαιζες GAMEBOY. Έβαλα και τα ακουστικά και η αφωνία μου συνεχίστηκε. Χωρίς καν να ξέρω τι εστί MP3 ,ένα κινητό μου μάθαινε εν έτει 2001 τι σημαίνει να έχεις τη μουσική σου μαζί, με πιστότητα ήχου που ακόμα και σήμερα, σε κάποια «γωνιά» του μυαλού μου την αναπολώ.

 

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=bI5OB5EWHUc]SIEMENS "SL-45" Promotion Movie - YouTube[/ame]

 

Μιλώντας με ένα φίλο τις επόμενες ημέρες, μου είπε πιο συγκεκριμένα: «Κατέβασε τα αρχεία απο κει και βάλτα στην κάρτα μνήμης, για να ακούς». Να και ένα ακόμη «κόλπο» που μου έμαθε το θρυλικό Siemens μια δεκαετία περίπου πριν. Aπό τότε δεν αποχωρίστηκα ποτέ ξανά τα ακουστικά μου στις βόλτες μου, αν και... ποιότητα αναπαραγωγής όπως του SL45i δύσκολα βρήκα, ακόμα και σε κορυφαία smartphones του σήμερα.

 

Μετά έμαθα και τα Java παιχνίδια, τις εφαρμογές που εγκαθιστούσαμε μέσω H/Y, αν και λίγο με ενδιέφεραν και τότε. Παράλληλα άρχισα να ανταλλάσω εικονομήνυματα (!) με ένα ακόμη φίλο που είχε το SL42 (light έκδοση του SL45i) και κάπου εκεί η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.

 

Είχε έρθει η ώρα του αποχωρισμού καθώς και πάλι το κινητό έπρεπε να επιστραφεί εκεί που ανήκε. Το SL45i το χάρηκα πολύ λιγότερο από ότι θα ήθελα και από ότι άξιζε ένα τέτοιου βεληνεκούς κινητό. ΜP3, αποσπώμενη μνήμη μεγέθους 32MBytes αν θυμάμαι καλά (!), Java παιχνίδια, WAP, Τ9, μικρό μέγεθος, άψογο πομποδέκτη (πράγμα καθόλου δεδομένο εκείνες τις εποχές) και δυνατότητα να το αναβαθμίζεις μόνος σου! Σας... θυμίζει μήπως κινητό του σήμερα;

 

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=lT3f11bQmy0]SIEMENS SL45 - YouTube[/ame]

 

Το SL45i σαν... άλλος rock star με «αποχαιρέτησε», πολύ πριν δείξει τι μπορεί να κάνει στα αλήθεια αλλά με μια γερή δόση του τι είναι ικανό. Το λάτρεψα και το νοστάλγησα όσο κανένα άλλο. Έχω αλλάξει πάνω απο πενήντα συσκευές μέχρι και σήμερα και καμία (μα καμία) δεν με έκανε να νιώσω όπως το Siemens, καμία δεν έφθασε έστω και στο μισό το WOW factor που είχε αυτό, τηρουμένων των αναλογιών της κάθε εποχής. Θέλησα πολλές φορές να το ξαναφέρω στην κατοχή μου, αλλά πάντα κάτι μέσα μου με αποτρέπει. Δεν θέλω να μικρύνει έστω και στο ελάχιστο ο «μύθος» του, συγκρινόμενο με τα σημερινά μοντέλα, πράγμα αναπόφευκτο. Δεν θέλω να το δω με τα μάτια του σήμερα, προτιμώ να το φέρνω στη μνήμη μου με ασπρόμαυρες (ή... πορτοκαλί - μαύρες αν προτιμάτε) εικόνες και... ημέρες σαφώς πιο αθώες. Και εκεί είναι η θέση που του αξίζει, σε μια πιο ευτυχισμένη εποχή, την εποχή των παιδικών μας χρόνων, τότε που το κινητό ήταν... γλυκιά πολυτέλεια, κάτι άγνωστο, αλλά απίστευτα γοητευτικό...

 

http://content.myphone.gr/photo/full/2128/con-duong-am-nhac.jpg

 

Ελπίζω να σας έφερα στη μνήμη, ανάλογες νοσταλγικές στιγμές (όπως μας καλεί να κάνουμε και ο τίτλος του θέματος μας). Τι ιστορίες θυμάστε λοιπόν από το συγκεκριμένο μοντέλο; Τι εμπειρίες; Τι σας άρεσε περισσότερο και... τι είναι αυτό που σας κάνει να θυμάστε νοσταλγικά τις μέρες μαζί του; Αν θέλετε πάντως να θυμηθείτε ακόμα περισσότερα, επισκεφτείτε τις σελίδες του Αρχείου του myPhone.gr και την κατηγορία Siemens' Oldies, για να μάθετε τι... απασχολούσε τις «παλιοσειρές» του myPhone.gr, κάπου κοντά στο 2003: Siemens SL45i thread

 

Υ.Γ: Οφείλω ένα μεγάλο και δημόσιο ευχαριστώ στο φίλο μου Σπύρο για την παραχώρηση των κινητών του, που με τιμά με το να είμαι φίλος του και έχω τη χαρά να τον βλέπω ακόμα και σήμερα.

Edited by eLeKtriK EyE

Back to basics

 

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 106
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

πωπω τι μας θυμισες τωρα zerow...οντως και εγω νιωθω το ιδιο ανατριχιασμα βλεποντας και.μονο την εικονα αυτου του υπεροχου κινητου !!

μπραβο για το ποστ και τα ομορφα συναισθηματα που μας δημιουργησς.

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Link to comment
Share on other sites

Μολις ειχα αρχισει να ασχολουμαι με την κινητη τηλεφωνια, το πρωτο περιοδικο που αγορασα ειχε το sl45 εξωφυλλο. Το βρηκα εξωπραγματικο τηλεφωνο για την εποχη του μεχρι που επεσε στα χερια μου. Μια κοπελα το ακουμπησε στο τραπεζακι στην καφετερια και εκει αρχισε το σκαλισμα. File manager! Αναπαραγωγη gif αρχειου! Mp3, μινιμαλιστικο σχεδιασμο σε σχεση με αλλα κινητα της εποχης. Αλουμινενιο σωμα, irda. Ηταν το top για εμενα κινητο της εποχης μετα τη σειρα 9xxx της Nokia. Εγω ειχα το Nokia 6210 που ηταν το καλυτερο κινητο για το 2001 που ομως μπροστα στο sl45 εδειχνε featurephone vs smartphone.

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Link to comment
Share on other sites

ποπο ειναι το πρωτο κινητο μου αυτο !!!!!!

Ειχε και υπερυθρες και καρτα μνημης !!!!!

Ειμουν μολις 12-13 χρονω περιπου.

Edited by dimitrisOS
Digital-Doctor.blogspot.gr
Link to comment
Share on other sites

Το αποκορυφωμα της Siemens.

Απιστευτος σχεσιασμος που κανει μεχρι και την κεραια του να δειχνει ομορφη.

Δυστυχως δεν το απεκτησα ποτε...

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Link to comment
Share on other sites

δεν θυμαμαι πως εφτασε στα χερια μου, αλλα αν και εχω αλλαξει τοσες συσκευες, ειναι η μοναδικη που ειναι ακομα σε καποια κουτα στο δωματιο μου... ενα smartphone που δυστυχως βγηκε σε λαθος εποχη.... θεικο!!!!!!!!!!!!!
Link to comment
Share on other sites

Το έχω ακόμα και λειτουργεί κανονικά!

 

Χάρη σ' αυτό και κάποια άλλα κινητά της siemens γνώρισα και πολλά αξιόλογα άτομα, εδώ και πιο πριν στο unwired

RESPECT

Φιλικά Γιώργος
Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα. Ανήκω και εγώ στην κατηγορία των ανθρώπων που λάτρεψαν το συγκεκριμένο τηλέφωνο, όπως και το θρυλικό SX1.

Βέβαια το τηλέφωνο αυτό ήταν χρόνια ολόκληρα - μπροστά από τον ανταγωνισμό και θεωρώ ότι εάν υπήρχε ο αντίστοιχος - Steve Jobs- στη Siemens, θα μιλούσαμε ακόμα για τη συγκεκριμένη συσκευή.

Ομολογώ ότι η παρουσίαση ήταν εξαιρετική!:cool:

Link to comment
Share on other sites

αυτο που εχω αν πω ειναι οτι ειναι ενα απο τα κινητα που ηθελα να εχω και ποτε δεν απεκτησα γιατι κι εγω τοτε ημουν μικρος και αντιμετωπσα το οχι των γονιων μου. Θυμαμαι παντως ακομα οτι το ειχα δει σε μια βιτρινα και αυτο που θυμαμαι ιδιαιτερα (εκτος απο την εμφανιση του φυσικα) ειναι η καρτελα περιγραφης που ελεγε κατω κατω δυνατοτητα αναπαραγωγης mp3 κατι που κανενα αλλο κινητο δεν ειχε τοτε. Εξου και η ανεβασμενη του τιμη. Ετσι θα μεινει στη μνημη μου ως το πρωτο κινητο με αναπαραγωγη mp3.

 

Αυτο που μπορω να πω ειναι απο την εμπειρια μου με τα siemens ειναι η απιστευτη πιστοτητα ηχου που σε εκανε να δακρυζεις. Αυτο μπορω να το πω απο το siemens SX1. οσοι το ειχαν για λιγο στα χερια τους με θυμουνται αυτη τη στιγμη. Tα ακουστικα αλλωστε του SL45 μου θυμιζουν πολυ εκεινα του SX1. Ακομα τα εχω αλλα οχι το SX1 οποτε ειναι αχρησιμοποιητα πλεον. Νοσταλγια..

Edited by aristotelhs2060
Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!
Link to comment
Share on other sites

Ιστορικό τηλέφωνο και αυτό!

Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι τα simens είχαν όλους τους ελληνικούς χαρακτήρες στην δίεση αν θυμάμαι καλά....

Link to comment
Share on other sites

φιλοι μου καλησπερα και απο εμενα.. αυτο το κινητο τοτε το ηθελα αλλα δεν μπορουσα να το βρω και μου εμεινε ονειρο. και ηταν θυμαμαι απο τα πρωτα κινητα της κατηγοριας του..

οσο για siemens οποιος ανθρωπος ειχε το SX1 -οπως ανεφερε ενας φιλος πιο πανω- ξερει τι σημαινει.. φανταστικη οθονη, και μοναδικο design πολυ μπροστα για την εποχη του οπως ασφαλως και η τιμη του.. 564 ευρω το ειχα παρει.. επισης και ενα αλλο πανεμορφο siemens ηταν το st55 που ειχα

Link to comment
Share on other sites

Είναι το τηλέφωνο για το οποίο γράφτηκα στο unwired.gr και μετέπειτα myphone.gr. Μύθος, το iphone της εποχής του.
http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.
Link to comment
Share on other sites

δεν το ειχα ποτέ αυτο το κινητο, αλλά παντα μου αρεζε το χρωμα της οθονης και ο σχεδιασμος του γενικα. Το συγκεκριμενο κινητο, οπως και το προηγουμενο που σχολιασατε, στα ματια μου ειναι σχετικα 'εξελιγμενα', απο τη στιγμη που τα πρωτα μου κινητα δεν ειχαν mp3 ή ακομη και sms...

 

τωρα πια, σχεδον ολες οι συσκευες εχουν το ιδιο design (τετραγωνο touch), τότε σχεδον ολα τα μοντελα ειχαν μεγαλες διαφορες μεταξυ τους... ωραιες εποχες...

Link to comment
Share on other sites

Τι να πω για αυτό το κινητό...η πραγματική επανάσταση προσωποποιημένη..

Το πρώτο κινητό που έπαιρνε αποσπόμενη κάρτα μνήμης MMC, αναπαραγωγή mp3 με hardware αποκωδικοποιητή παρακαλώ! αποτέλεσμα ήχος αξεπέραστος σε κινητή συσκευή όχι μόνο για την εποχή του αλλά ακόμα και για σήμερα..

Java Support! θυμάμαι τότε είχε κυκλοφορήσει μια εφαρμογή που έστελνε FLASH SMS (απεικονιζόταν το μήνυμα κατευθείαν στην οθόνη του παραλήπτη χωρίς να χρειαζόταν να το ανοίξει) απίστευτες πλάκες με αυτό..

Δυστυχώς η συμβίωση μαζί του ήταν σύντομη ..κράτησε μόνο 8 μήνες, μου το έκλεψαν σε ένα μπαρ στην χαλκιδική, θυμάμαι πλήρωνα ακόμα τις δόσεις για το επόμενο τετράμηνο..

Το αναπολώ ακόμα και σήμερα, κανένα κινητό δεν έκανε τόσα πολλά άλματα μπροστά από τότε..

Long live SL45i

 

 

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

The sky moves on sideways
Link to comment
Share on other sites

To είχα πάρει όταν πρωτοκυκλοφόρησε ως δώρο για γενέθλια, κάπου στο 2001 νομίζω. Εξαιρετικός ήχος για την εποχή του, αλλά και ποιότητα κατασκευής και πιστότητα ήχου. Congrats για το review.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Link to comment
Share on other sites

Αχ αχ αχ...πως περασαν τα χρονια...απο 1999 με το πρωτο κινητο να ειναι το C25 και μεχρι και το 2007 με το CX75 δεν αλλαζα τα Siemens με τπτ δυστιχος το τοτε απιστευτο sl45 δεν περασε απο τα χερια μου λογο του s45 με το extra MP3 player που εφαρμοζε στο κινητο και το δουλευες απο το κινητο. Πραγματικα πολυ μπροστα η τοτε σειρα 45 κριμα που δεν τα καταφερε η τοτε Siemens να το εφαρμοσει και μετεπειτα. Πανε τα καλα χρόνια...τα πρωτα κινητα που μπορουσες σχεδον να σκαλισεις οτιδιποτε μεσα στο κινητο....

 

μπραβο στο nostalgia Team...θελω review sl10 :)

Edited by 3llinas
Link to comment
Share on other sites

Γιατί μας τα κάνετε αυτά ρε παιδιά :p

Siemens sl45i. Το καλύτερο κινητό της εποχής του. Ζηλεύαν όλοι μας,οι ΝΟΚΙΑΔΕΣ,ericssoνάδες τις λειτουργίες του και το σχεδιασμό του. Θυμάμαι που ενεργοποιούσες netmonitor με την εγγραφή του IMSI στην τελευταία θέση της κάρτας SIM. Επίσης θυμάμαι τα flashαρίσματα πόσο εύκολα και απλά ήταν. Που είναι ο aquasonic του unwired? :p Ε?

Κομψός σχεδιασμός,άψογη λειτουργία,φοβερός πομποδέκτης-ομιλία. Δε μπορώ να κατηγορήσω για κάτι αυτό το τηλέφωνο. Ήταν,είναι και θα είναι πάντα στην καρδιά μας. Κινητά σαν το Sl45i,T39m,6510 άνετα τα χρησιμοποιείς και σήμερα...

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

Hθελα να το εχω αλλα ηταν πολυ ακριβο.

 

απο τα καλυτερα κινητα ever και σιγουρα all time classic πια.

 

αυτο και το SX1

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Link to comment
Share on other sites

Αυτο δεν ειναι απλα νοσταλγια. Ειναι μια ουτοπια !

Ο,τι ομορφοτερο εχει παραχθει ποτε σε κινητο και στην εποχη που βγηκε ηταν γενικως πολυ μπροστα. Ακομα και τωρα να το πουλουσαν θα το αγοραζα (μου χει μεινει αποθημενο που δε το κανα). Οσοι το εχουν ακομα ειναι τυχεροι, εχουν πραγματικο κειμηλιο της τεχνολογιας, τα παιδια πιο πανω τα ειπαν αλλωστε καλυτερα απο εμενα.

Link to comment
Share on other sites

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ,ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ,ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΟ Κ.Α.!!!

 

Δεν έχω λόγια!Για μένα το πρώτο κινητό που έκανε την διαφορά στον τομέα της κινητής!Απλά....έκανε τα πάντα!Είχε γίνει τόσο παραμετροποιήσιμο που μέχρι και κινητά της σημερινής εποχής "κολώνουν"!Και μάλιστα ΔΕΝ ήταν smartphone!Από που να αρχίσω:

 

-Στιβαρός και πολύ ωραίος σχεδιασμός(αυτό κι αν ήταν ποιότητα και αντοχή ταυτόχρονα!)!

-Πρώτο κινητό με hot swap κάρτα μνήμης!

-Πρώτο κινητό με HARDWARE αποκωδικοποιητή mp3!!!Πολλά τωρινά και ακριβά κινητά θα το ζήλευαν!

-Υπέρυθρες

-ringtones σε mp3

-από SL45 έγινε ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ(μετά από 2 χρόνια κυκλοφορίας!) σε SL45i για να έχει ΠΛΗΡΗ υποστήριξη java!Με αυτή την κίνηση το κινητό κέρδισε άλλα 2 χρόνια άνετης κυκλοφορίας!

-Παραμετροποίηση σε μενού κ.α.

-Προγράμματα και παιχνίδια που ΕΓΚΑΘΙΣΤΟΥΣΕΣ ΕΣΥ!

-Πολύ καλή διαχείριση μπαταρίας αναλογικά με αυτά που έκανε(540 mAh) αλλά και λόγω εποχής!Να τονίζω ότι είχε βγει και 1000mah(!!!) που απλά εκτοξευόταν η αυτονομία!

-Τότε αν θυμάμαι καλά ΗΔΗ είχε βγει διάφορα gadgets που είχαν σχέση με την φορητότητα για μουσική στο κινητό αυτό κ.α.!

-Αν θυμάμαι καλά άνετα έπαιρνε 512ΜΒ μνήμη και μάλιστα έφτασε να υποστηρίζει μέχρι και 1GB(!!!)!Στα 2GB κώλωσε(αν και είχε ακούσει κάτι φήμες ότι με κάποιο patch κάποιοι κατάφεραν και λειτούργησαν μια τέτοια αλλά δεν είμαι σίγουρος!)

 

Μπορώ να μιλάω για ώρες!!!!Το έχω ακόμα αλλά δυστυχώς τα έχει φτύσει η μπαταρία του και δεν το έχω ψάξει για να βρω καμιά!!!

 

Υ.Γ.:Είναι το μοναδικό κινητό που σε forum όπως του myphone από τότε που κυκλοφόρησε και για 5-6 χρόνια υπήρχαν πολλά άτομα που ασχολιόντουσαν εκτενώς(υποστήριξη κ.α.)!!!Το γέλιο είναι ότι και μέχρι πριν λίγο καιρό κάποιος ρώταγε για αυτό αν δεν κάνω λάθος!

Edited by runner

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

Link to comment
Share on other sites

Απλα έρωτας και αυτό και το SX1 ... Πάω να τα βάλω για φόρτιση,ελπίζω να ζούν ακόμα μετά απο αρκετάααα χρόνια απραξίας,πάντως εμφανισιακά είναι και τα δύο σαν καινούρια! :):):) Τι μου θυμίσατε σήμερα...
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...