haris10 Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 ola ok.. ekana seeding alla sto bwgt de mou vgazei to ratio pano apo to 0,00 pou eixa mexri tora... Παράθεση http://img228.imageshack.us/img228/2820/166708maxao3.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2007 ola ok.. ekana seeding alla sto bwgt de mou vgazei to ratio pano apo to 0,00 pou eixa mexri tora... Μάλλον έχεις κατεβάσει τα κέρατα σου και έχεις seedarei *****... Αστο πολύ ώρα να ανεβάζει μπας και δεν σε διαγράψουν. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris10 Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Μάλλον έχεις κατεβάσει τα κέρατα σου και έχεις seedarei *****... Αστο πολύ ώρα να ανεβάζει μπας και δεν σε διαγράψουν. :) ekei pou grafei omos downloaded sto bwgt exei 10GB k uploaded 0 kb... eno exo kanei seed... oxi poly alla exo kanei.. Παράθεση http://img228.imageshack.us/img228/2820/166708maxao3.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Μπορεί το torrent που seedareis να μην έχει leechers. Δοκιμασε να κατεβάσεις κάτι με πολλούς leechers για να φτιάξεις γρηγορότερα ratio... Και να θυμάσαι ότι πάντα ισχύει ο χρυσός κανόνας: «Χρειάζεται μια μέρα κατεβάσματος για να χαλάσεις το ratio σου, και 10 μέρες ανεβάσματος για να το φτιάξεις». Ή διαφορετικά «Μια μέρα κατεβάσματος έχει την ίδια μεταβολή στο ratio (σε απόλυτη τιμή) με 10 μέρες ανεβάσματος». Enjoy. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris10 Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Μπορεί το torrent που seedareis να μην έχει leechers. Δοκιμασε να κατεβάσεις κάτι με πολλούς leechers για να φτιάξεις γρηγορότερα ratio... Και να θυμάσαι ότι πάντα ισχύει ο χρυσός κανόνας: «Χρειάζεται μια μέρα κατεβάσματος για να χαλάσεις το ratio σου, και 10 μέρες ανεβάσματος για να το φτιάξεις». Ή διαφορετικά «Μια μέρα κατεβάσματος έχει την ίδια μεταβολή στο ratio (σε απόλυτη τιμή) με 10 μέρες ανεβάσματος». Enjoy. ok thanx..:happy: Παράθεση http://img228.imageshack.us/img228/2820/166708maxao3.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Ποια εκδοση του Bearshare εχει πιο πολλα αρχεια?? Ειχα την 5. κατι Αλλα εκανα μια βλακεια και το απεγκατεστησα Κατεβασα την τελευταια αλλα δεν εχει τιποτα :S Μηπως ξερει κανεις ποια εκδοση ψαχνω? Για να την ξανακατεβασω? Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakoulis Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 kapoiou p anoigoun ta hublist tou revconnect na mou pei kana 2 rwssika sos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris10 Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 einai kanenas melos sto oink?? einai kalo? kserete kanena allo site na mporeis na katebazeis poio grigora (gia kseni musiki--opos to bwgt..) telika sernete otan katevazeis apo torrentspy...:happy: Παράθεση http://img228.imageshack.us/img228/2820/166708maxao3.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 einai kanenas melos sto oink?? einai kalo? μακραν το καλυτερο σε οτι αφορα στη μουσικη 120000 albums αυτη τη στιγμη online....αλλα και το πιο αυστηρο σε θεματα ratio,cheating κτλ κτλ... Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 To βασικό πρόβλημα που έχει το Oink είναι ότι έχει λίγους leechers και γίνεται μάχη για το ratiο. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 ναι...αλλα σου επιτρεπει να ανεβαζεις ο ιδιος cd...αλλιως το ratio παει κατα διαολου... Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris10 Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 nai alla den mporeis na grafteis etsi .. thelei na sou kaneis kapoios invite apoti diabasa... exei kanenas? paidia k kati allo... gia na mporeis na kaneis upload poio grigora gia na ftiakseis to ratio sou prepei to file pou katebazeis na exei pollous leechers h pollous seeders?? edit: to vrika ligo poio piso... pollous leechers prepei na exei... :happy: k prepei na exei ligous seeders h den paizei rolo posoi seeders einai? Παράθεση http://img228.imageshack.us/img228/2820/166708maxao3.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 δυσκολα θα βρεις....και αυτο διοτι αν κανεις κανα cheat θα γινει ban και αυτος που σε καλεσε...στην καλυτερη των περιπτωσεων θα χασει τα invites του... προσωπικα,σταματησα να δινω για το oink....την επαθα once και τερμα... Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Παιδιά τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω στο limewire για να κατεβάζω σαν άνθρωπος; Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geeksada Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 To βασικό πρόβλημα που έχει το Oink είναι ότι έχει λίγους leechers και γίνεται μάχη για το ratiο. Οντως.. Γι'αυτο το OiNK το εχω για albums που δε βρισκω πουθενα αλλου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Ποια εκδοση του Bearshare εχει πιο πολλα αρχεια?? Ειχα την 5. κατι Αλλα εκανα μια βλακεια και το απεγκατεστησα Κατεβασα την τελευταια αλλα δεν εχει τιποτα :S Μηπως ξερει κανεις ποια εκδοση ψαχνω? Για να την ξανακατεβασω? Η 5.2.1 ηταν. :) Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Έχω φάει φρίκη τον τελευταίο καιρό με τα τορρεντς.. Στο γραφείο με 1mbit Static Forthnet φτάνω τα 110-130 τις καλες μέρες και 80-90 τις 'βροχερές' :P.. Στο σπίτι με 1mbit Vivodi στην καλύτερη (3-4 η ώρα το πρωί) φτάνω τα 100 ενώ την ημέρα σπάνια πάνω από 30-40... Και αυτά ενώ κατεβάζω τορρεντς με αρκετούς seedeers (πχ. ταινία από το TorrestSpy με 1500...). Φταίει κάποιο setting? Το Upload μου το έχω στο 9 και που κ που το ανεβάζω στο 15-17... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Παιδιά τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω στο limewire για να κατεβάζω σαν άνθρωπος; Ανοιγμα firewall και router(βρε κάτι μου θυμίζει αυτό..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Έχω φάει φρίκη τον τελευταίο καιρό με τα τορρεντς.. Στο γραφείο με 1mbit Static Forthnet φτάνω τα 110-130 τις καλες μέρες και 80-90 τις 'βροχερές' :P.. Στο σπίτι με 1mbit Vivodi στην καλύτερη (3-4 η ώρα το πρωί) φτάνω τα 100 ενώ την ημέρα σπάνια πάνω από 30-40... Και αυτά ενώ κατεβάζω τορρεντς με αρκετούς seedeers (πχ. ταινία από το TorrestSpy με 1500...). Φταίει κάποιο setting? Το Upload μου το έχω στο 9 και που κ που το ανεβάζω στο 15-17... προφανως το dslam σου φταιει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris10 Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 kanena site gia kseni mousiki kserei kaneis?:) Παράθεση http://img228.imageshack.us/img228/2820/166708maxao3.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
capacitor Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Καλησπέρα Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το BitTorrent.Ενώ το είχα ανοιχτό για να ανεβάσω το ratio μου μου εμφάνισε ένα μήνυμα για να κάνω αναβάθμιση στην έκδοση 5.4 αν θυμάμαι καλά.Πάτησα όχι αλλά όταν το έκλεισα το πρόγραμμα και το ξανάνοιξα έκανε απο μόνο install την νέα έκδοση.όμως το τορρεντ που ήτανε απο πρίν προστεθημένο δεν υπήρχε πλεόν μέσα και έτσι δεν μπορούσε να γίνει upload που με το ratio που έχω μου χρειάζεται πολύ. Όταν πάτησα στο κουμπί Προσθήκη βρήκα το path του αρχικού αρχείου τορρεντ προκειμένου να το ξαναβάλω για να γίνεται uploading αλλά τότε το BitTorrent μου βγάζει το εξής μήνυμα: "'Ένα διαφορετικό <το όνομα του αρχείου Torrent για το οποίο λέω> υπάρχει ήδη.Επιθυμείς να το αφαιρέσεις και να το παραγράψεις με τα περιεχόμενα αυτού του Torrent?" και μετά έχει επιλογή ΝΑΙ Ή ΟΧΙ. Όπως και να έχει το πράγμα θέλω να ξανακάνω το τορρεντ που έχω κατεβάσει να το βάλω για upload.Τι πρέπει να κάνω για να μην χάσω αυτά που έχω ήδη κατεβάσει;Δεν πιστέυω να χρειάζεται να το ξανακατεβάσω; Μπορείτε να με βοηθήσετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverakis Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Καλησπέρα Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το BitTorrent.Ενώ το είχα ανοιχτό για να ανεβάσω το ratio μου μου εμφάνισε ένα μήνυμα για να κάνω αναβάθμιση στην έκδοση 5.4 αν θυμάμαι καλά.Πάτησα όχι αλλά όταν το έκλεισα το πρόγραμμα και το ξανάνοιξα έκανε απο μόνο install την νέα έκδοση.όμως το τορρεντ που ήτανε απο πρίν προστεθημένο δεν υπήρχε πλεόν μέσα και έτσι δεν μπορούσε να γίνει upload που με το ratio που έχω μου χρειάζεται πολύ. Όταν πάτησα στο κουμπί Προσθήκη βρήκα το path του αρχικού αρχείου τορρεντ προκειμένου να το ξαναβάλω για να γίνεται uploading αλλά τότε το BitTorrent μου βγάζει το εξής μήνυμα: "'Ένα διαφορετικό <το όνομα του αρχείου Torrent για το οποίο λέω> υπάρχει ήδη.Επιθυμείς να το αφαιρέσεις και να το παραγράψεις με τα περιεχόμενα αυτού του Torrent?" και μετά έχει επιλογή ΝΑΙ Ή ΟΧΙ. Όπως και να έχει το πράγμα θέλω να ξανακάνω το τορρεντ που έχω κατεβάσει να το βάλω για upload.Τι πρέπει να κάνω για να μην χάσω αυτά που έχω ήδη κατεβάσει;Δεν πιστέυω να χρειάζεται να το ξανακατεβάσω; Μπορείτε να με βοηθήσετε; Gia dokimase allo torrent client (px. utorrent) k ksanakane load to arxeio toy poy kaneis upload....Mporei na doulepsei....Good luck.....(k me to kalo na anevei to ratio:cool: ) Παράθεση IBIS 5 "IBIS: just keep walking" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 παιδες καλησπερα...μια ερωτηση....το Αγγελος στο DC δεν λειτουργει πια? Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris10 Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 kanena site gia kseni mousiki kserei kaneis?:) doste kamia idea k se mas pou den kseroume re paidia...:p pou tha vro ta kainouria albums (ksena) pou vgainoun? Παράθεση http://img228.imageshack.us/img228/2820/166708maxao3.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 παιδες καλησπερα...μια ερωτηση....το Αγγελος στο DC δεν λειτουργει πια? Λειτουργεί κανονικότατα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts