Jump to content

The «Ultimate» File Sharing thread

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν ανοίξεις τα αρχεία torrent που αντιστοιχούν στα κατεβάσματα που είχες και το utorrent είναι ρυθμισμένο να αποθηκεύει τα downloads εκεί που είναι τα αρχεία, θα συνεχίσει μόνο του.

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οσοι χρησιμποιείτε DC++ να βάλετα την έκδοση 0.674m .

Αυτή η έκδοση επιτρέπει να κατεβάζετε το ίδιο αρχείο από πολλούς users ταυτόχρονα.

Κατι σαν torrent δηλαδή.;)

Το DC είναι ότι πρέπει για μικρά αρχεία και ολίγον εξεζητημένα.

Για ταινίες , παιγνίδια , μουσική , προγράμματα βλέπε Azureus ...

ΣΠΕΡΝΕΙ

εχω καιρο την έκδοση αυτή.Αλλα το να κατεβάζει ταυτόχρονα δεν ήξερα πως μπορει.Με ποιον τρόπο κατεβάζει απο πολλες sources?

εχω καιρο την έκδοση αυτή.Αλλα το να κατεβάζει ταυτόχρονα δεν ήξερα πως μπορει.Με ποιον τρόπο κατεβάζει απο πολλες sources?

Το dc δεν μπορεί να καταβάζει συγχρόνως από πολλές πηγές. Αυτό που μπορεί και το κάνει αυτόματα, όπως αναφέρεται και πιο πάνω, είναι το revconnect που βασίζεται πάνω στο dc αλλά είναι ξεχωριστό πρόγραμμα...

Αν ανοίξεις τα αρχεία torrent που αντιστοιχούν στα κατεβάσματα που είχες και το utorrent είναι ρυθμισμένο να αποθηκεύει τα downloads εκεί που είναι τα αρχεία, θα συνεχίσει μόνο του.

Έλα όμως που στα downloads που έχω κρατήσει δεν υπάρχουν τα torrent, επειδή όταν τα κατέβαζα έκανα άνοιγμα με utorrent και όχι αποθήκευση. Τώρα ;

...

Έλα όμως που στα downloads που έχω κρατήσει δεν υπάρχουν τα torrent, επειδή όταν τα κατέβαζα έκανα άνοιγμα με utorrent και όχι αποθήκευση. Τώρα ;

Πήγαινε στο φάκελο C:\Documents and Settings\User\Application Data\uTorrent

Εκεί πρέπει να υπάρχουν τα torrent σου.

ή ξαναβρες τα torrents και επελεξε στο mtorrent να αποθηκευσει τα αρχεια εκει που τα εχεις ηδη. ετσι θα δει αυτα που εχεις ολοκληρωσει και οσα χρειαζονται download και αναλογα θα seedαρει ή θα leechαρει :p

Αν δεν κάνω λάθος αποθηκεύονται τα torrents παρόλο που πατάς άνοιγμα και όχι αποθήκευση. Πήγαινε στο μTorrent και πάτα options/preferences/folders. Εκεί που λέει storage for torrent files θα δεις το directory στο οποίο αποθηκεύονται τα torrents αρχεία. Αν μέτα πας σε αυτό το path θα τα βρεις εκεί. Όλα αυτά εφόσον είχες πάρει backup και θυμάσαι το συγκεκριμένο directory.. τώρα το είδα ότι έκανες format:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

ασχετο αλλα χαρηκα που το ειδα, στα τορρενταδικα ανεβηκε το Vendetta σε dvd-r :up:

παει το ratio :happy:

οποιος το κατεβασει ας μας πει απο ποιοτητα πως ειναι :p

Ενδιαφέρων private tracker:

hxxp://www.dididave.com

thanks αλλα δυστυχως..."That email address is not acceptable. NO FREE EMAIL PROVIDERS"

καλα, εγω γραφτηκα αλλα πιθανον να με κανουν και ban. λεει οτι δε σου στελνουν mail για confirmation, οποτε...:D

ενταξει, βλακεια μου, αλλα τι να κανω;:)

Eγώ τους έγραψα στα @@ μου!:p

Eδώ έχει μαζεμένα πολλά torrent-sites!

Κι εδώ: http://torrent-finder.com/ (αν και μάλλον έχει ξαναειπωθεί)

Παιδιά έχω βάλει upload Forced σε όλα τα files στο μtorrent

αλλά το ratio στο bwgt δεν ανεβαίνει με τίποτα;

Νομίζω upload κάνω με 7...

Τι μπορώ να κάνω;

Θένκς

:)

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Παιδιά έχω βάλει upload Forced σε όλα τα files στο μtorrent

αλλά το ratio στο bwgt δεν ανεβαίνει με τίποτα;

Νομίζω upload κάνω με 7...

Τι μπορώ να κάνω;

Θένκς

:)

Μην κατεβάζεις, βρες όλα τα torrents που έχεις κατεβάσει πλήρως και βάλτα να seedάρουν και αύξησε το upload σου στα 10 kB/sec.

Οκ, σταμάτησα να κατεβάζω εδώ και 3 μέρες και κάνω συνέχεια seed.

Τα έχω βάλει όλα τα torrent που έχω κατεβάσει στο μtorrent

και mode seeding [F] αλλά τπτ ρε Κώστα εδώ και 2 μέρες έχω κολλήσει

στο 1.12...

Εννοώ η σύνδεσή μου είναι 384/128 νομίζω και στο upload έχω βάλει unlimited στα settings.

Τι σκατά φταίει.....pfffff

:(

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

στο 1.12...

Εννοώ η σύνδεσή μου είναι 384/128 νομίζω και στο upload έχω βάλει unlimited στα settings.

Φταίει ότι τα αρχεία μπορεί να τα κατεβάζουν 2 και να τα ανεβάζουν άλλοι 20 εκτος από εσένα και ότι αυτοί παίζει να έχουν καλύτερη σύνδεση από εσένα άρα τους προτιμάει.

Επίσης φταίνε οι υπεύθυνοι που επιτρέπουν σε άτομα να έχουν ratio 10 και 20 χωρίς να σκεφτούν ότι αναγκαστικά 10, 20 άλλοι θα έχουν 0.

In my dream I was drowning my sorrows

But my sorrows, they learned to swim

στο 1.12...

υπομονη θα κανεις δυστυχως...ειδικα αν ειναι μεγαλα τα αρχεια. εγω seedαρω ενα αρχειο, οχι στο bw απο τις 23/04, σχεδον 2 μηνες...:O

ασχετο αλλα χαρηκα που το ειδα, στα τορρενταδικα ανεβηκε το Vendetta σε dvd-r :up:

παει το ratio :happy:

οποιος το κατεβασει ας μας πει απο ποιοτητα πως ειναι :p

οσοι το κατεβασατε μην κανετε το λαθος να το καψετε. κατεβαστε πρωτα ενα patchακι που βγηκε για να γινει region free γιατι δεν παιζει αλλιως. χαλασα και το δισκακι :p

ποιοτητα τελεια παντως :up:

Καλά... τι γραμμή έχεις βάλει ρε nikoskat και κατεβάζεις έτσι άνετα τα dvd-r ?!? :D Αλήθεια το συγκεκριμένο πόσο σου πήρε να το κατεβάσεις (υποθέτω από κανα private tracker, ε) ?

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

re paidia mporei kapios na mou eksigisi ti ginete me to emule?to exo aniksi tora 15-18 ores kai exo afisi 1 arxio na katevenei...apo ta 699mb pou ine exi katevase mono 141kb!!!mipos kati prepei na rithmiso?kai oi piges tou ine 370/370...episis mipos kserete kana kalo private tracker me ksenes sires?