hostolis Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 Υπάρχει πρόγραμμα που αντί να του βάζεις μέγιστο μπαντγουιθ να του βάζεις ελάχιστο? Netlimiter (προτείνω την έκδοση 1.3 και όχι την 2) και super du control. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 Netlimiter (προτείνω την έκδοση 1.3 και όχι την 2) και super du control. ΕΛΑΧΙΣΤΟ bandwidth ζητάει να βάζεις. Οχι μέγιστο. Δεν γνωρίζω κανένα τέτοιο πρόγραμμά γιατί δεν εχει και νόημα προφανώς. Οσο μπορει να πιάσει το κατεβαστήρι θα πιάσει. Υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις σε διαφορα p2p/clients που ορίζεις να αρχίσει να κατεβάζει απο περισσότερους χρήστες ή περισσότερα αρχεία από τη queue list αν η ταχύτητα κατεβάσματος πεσει κάτω από κάποιο οριο στο active download. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 Μια ερώτηση ρε παιδια.. Εχω φτιάξει το port forwarding για το μTorrent κ δοκιμάζω να κατεβάσω torrents που έχουν τα πιο πολλα downloads (και πιο πολλα peers/leeches) αλλά κ πάλι δεν κάνει αρκετα connections το μTorrent και πάνω απο 15k/sec δεν κατεβάζω ενώ έχω FORTHnet 384.. Ακόμα κ όταν το βάλω να κατεβάσει 6-7 μαζί πάλι δεν έχω συνολική ταχύτητα πάνω απο 15.. Τι συμβάινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 Μια ερώτηση ρε παιδια.. Εχω φτιάξει το port forwarding για το μTorrent κ δοκιμάζω να κατεβάσω torrents που έχουν τα πιο πολλα downloads (και πιο πολλα peers/leeches) αλλά κ πάλι δεν κάνει αρκετα connections το μTorrent και πάνω απο 15k/sec δεν κατεβάζω ενώ έχω FORTHnet 384.. Ακόμα κ όταν το βάλω να κατεβάσει 6-7 μαζί πάλι δεν έχω συνολική ταχύτητα πάνω απο 15.. Τι συμβάινει? Το τεστ για το port forward το περνάει επιτυχώς; Σου βγάζει ΟΚ το μtorrent; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 ΕΛΑΧΙΣΤΟ bandwidth ζητάει να βάζεις. Οχι μέγιστο. (...) Σωστός, παρανόησα το ποστ του φίλου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 Ναι το έχω κάνει σωστα.. Και στο Azureus και στο μTorrent δεν μου έβγαλε NAT Error... Τώρα δοκίμασα να βάλω χειροκίνητα τα speed settings δίνοντας 49/8 αλλά πάλι τα ίδια...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wael Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 http://forum.utorrent.com/viewtopic.php?id=3912 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 Χμμ... Ευχαριστώ πολύ.. Το τσέκαρα κ άλλαξα μερικές απο τις Advanced ρυθμίσεις.. Για να δουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 τι σκατα γίνεται;; σήμερα επισκέφτηκα την σχολή με τον σκληρό μετά απο 3 εβδομάδες:shifty: ανοίγω λοιπόν το μtorrent και ΤΙΠΟΤΑ!! μου πέταξε το κλασικό μήνυμα ότι απαγορεύεται η εγκατάσταση αρχείων και το ανοιγμα των .exe:blink: ενώ το azureus έκατσε κανονικά:wacko: (πριν δεν είχα κανένα πρόβλημα με κανένα απο τα 2) Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 ΕΛΑΧΙΣΤΟ bandwidth ζητάει να βάζεις. Οχι μέγιστο. Δεν γνωρίζω κανένα τέτοιο πρόγραμμά γιατί δεν εχει και νόημα προφανώς. Οσο μπορει να πιάσει το κατεβαστήρι θα πιάσει. Υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις σε διαφορα p2p/clients που ορίζεις να αρχίσει να κατεβάζει απο περισσότερους χρήστες ή περισσότερα αρχεία από τη queue list αν η ταχύτητα κατεβάσματος πεσει κάτω από κάποιο οριο στο active download. Δεν το θέλω για το κατεβαστήρι αλλά όταν κατεβάζω πολλά δεν μπορεί να πάρει ανάσα ο firefox και το msn και το να βάζω μέγιστες δεν βοηθάει γιατί η συνδεση παίζει έτσι αν γινόταν να εξασφάλιζα ας πούμε 5kb για firefox και 2-3 για msn θα ήταν ποιο άνετα τα πράγματα... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 Μια ερώτηση ρε παιδια.. Εχω φτιάξει το port forwarding για το μTorrent κ δοκιμάζω να κατεβάσω torrents που έχουν τα πιο πολλα downloads (και πιο πολλα peers/leeches) αλλά κ πάλι δεν κάνει αρκετα connections το μTorrent και πάνω απο 15k/sec δεν κατεβάζω ενώ έχω FORTHnet 384.. Ακόμα κ όταν το βάλω να κατεβάσει 6-7 μαζί πάλι δεν έχω συνολική ταχύτητα πάνω απο 15.. Τι συμβάινει? Ξυπνήστε Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 Δηλαδή είναι θέμα γραμμής και όχι θέμα software? Και γιατί όταν κάνω ενα download απο το Firefox με πολυ μεγαλύτερη ταχύτητα απ' ότι στο P2P πρόγραμμα (αλλά όχι στη max της γραμμής) μπορώ και κάνω browse & είμαι στο MSN χωρις λαγκάρισμα στο chat? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 (αλλά όχι στη max της γραμμής) 1ον αυτό και 2ον το download από τον browser χρησιμοποιεί http, ftp πρωτόκολο δηλαδή ελάχιστα Packets Per Second ;) Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 φίλε τα p2p ξες ότι μοιράζονται οι χρήστες αρχεία μεταξύ τους. στην Ελλάδα κυριαρχεί 128kbps upload και έτσι αυτόματα 128kbps download. κάτι καλύτερο αντιστοιχεί και download απο ξένους οι Έλληνες με μεγάλο upload rate. Οι πιο πολλοί servers(ftp,http) έχουν τεράστια χωριτικότητα καί έτσι κατεβάζουμε με 40(384kbps) --------------------- Αν κατάλαβα καλά αυτό που εννούσε κάτι τέτοιο συμβαίνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 τι σκατα γίνεται;; σήμερα επισκέφτηκα την σχολή με τον σκληρό μετά απο 3 εβδομάδες:shifty: ανοίγω λοιπόν το μtorrent και ΤΙΠΟΤΑ!! μου πέταξε το κλασικό μήνυμα ότι απαγορεύεται η εγκατάσταση αρχείων και το ανοιγμα των .exe:blink: ενώ το azureus έκατσε κανονικά:wacko: (πριν δεν είχα κανένα πρόβλημα με κανένα απο τα 2) WTF? Στην ιδια σχολή είμαστε; :p Ακριβώς το ίδιο μου πέταξε και μένα. Κατέβασα την 1.4.1 ΒΕΤΑ και όλα ΟΚ. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 WTF? Στην ιδια σχολή είμαστε; :p Ακριβώς το ίδιο μου πέταξε και μένα. Κατέβασα την 1.4.1 ΒΕΤΑ και όλα ΟΚ. ;) πώρε τις κάνατε τις σχολες σας ελεύθερο κατεβαστήρι :p ------------ γιατι οι 2 torrent-clients(bitspirit & utorrent) δεν συνδέονται με περισσότερους απο 20-30 χρήστες.δεκάδες seed-αρουν. Κάτι είδα σε μια σελίδα που patch-αρω ένα αρχείο των windows και μετα είμαι καλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 WTF? Στην ιδια σχολή είμαστε; :p Ακριβώς το ίδιο μου πέταξε και μένα. Κατέβασα την 1.4.1 ΒΕΤΑ και όλα ΟΚ. ;) lol:p μπααα,τοσο καιρό θα σε είχα προσέξει.:lol: 4 άτομα είμαστε με σκληρούς στη σχολή. αύριο θα ανεβάσω και screenshot για να ζηλέψτε οι υπόλοιποι:D Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. February 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2006 γιατι οι 2 torrent-clients(bitspirit & utorrent) δεν συνδέονται με περισσότερους απο 20-30 χρήστες.Δεν έχει σχέση ο client. Μέσα απο τον εκάστοτε client ορίζεις τα max connections δεκάδες seed-αρουν.ε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. February 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2006 αα.seeders είναι αυτοι που δίνουν το αρχείο(uploaders) αυτό λέω. Εγώ πάντως στο bitspirit δεν είδα κάτι τέτοιο αφου το εξερέυνησα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. February 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2006 Δεν έχει σχέση ο client με το πόσους seeders έχει ένα αρχείο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. February 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2006 το ξέρω αυτό απλώς ρωτάω αφου γράφει η σελίδα οτι εχει 100 seeders γατι εμένα βρίσκει 22-30. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpartsi Δημ. February 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2006 Γιατί εκείνη τη στιγμή μπορεί να μην είναι όλοι συνδεδεμένοι.... Η σελίδα βγάζει seeders άτομα που ναι μεν έχουν κατεβάσει ολόκληρο το αρχείο αλλά μπορεί να είναι off-line εκείνη τη στιγμή... Δεν έχει γρήγορο update. Πρέπει να περάσει μέρα χωρίς σημάδια ζωής για να σε βγάλει από τους seeders. Παράθεση -iPod Nano Chromatic 8 GB Red [product] -iPhone 3G 16GB black -MacBook Pro 15,4'', 2.53GHz, 4GB, HDD 500GB, NVIDIA GeForce 9400M+9600M GT 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 δε ξερω ισως ειμαι και offtopic αλλα μετα απο καποιοες περιπλανησεις στο #mp3s του grnet βρηκα καποιους users με βιντεοκλιπακια σε μορφη 3gp.Επειδη ομως ειναι πολλα και το irc κατεβαζει ενα ενα,μηπως γνωριζει καποιος αν θα μπορουσαμε να τα βρουμε καπου μαζεμενα για mass download,ειδικα αυτοι που εχουν dsl??? Ευχαριστω. PM me θα με διευκολυνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angski86 Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 ρε παιδια οταν ανοιγω το limewire μου λεει οτι υπαρχει firewall και δεν συνδεεται ενω εχω απενεργοποιησει το firewall των windows που αλλου μπορω να ψαξω να δω για να δω που υπαρχει firewall για να το βγαλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. February 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2006 αν το μόνο firewall που έχεις στο pc σου είναι αυτό των windows τότε ξαναενεργοποιήσε το και στην λίστα με τα προγράμματα βάλε μέσα το limeware. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts