Jump to content

The «Ultimate» File Sharing thread

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπον,το εχω αφησει απο τις 3.Το εχω βαλει να κατεβασει 4 αρχεια και εχει κατεβασει συνολικα 28mb.Τωρα που γυρισα και το ειδα,ειμαι παλι waiting.Ομως το upload μου ειναι σταθερα στα 10kb(οσο και το οριο που εχω βαλει).Aπο download ομως,ειμαι σταθερα παλι στο 0..

Όταν μιλάμε για υπομονή εννοούμε ημερών και όχι ωρών... :) Δεν περνάς στα τόρρεντς καλύτερα... ;)

-iPod Nano Chromatic 8 GB Red [product]

-iPhone 3G 16GB black

-MacBook Pro 15,4'', 2.53GHz, 4GB, HDD 500GB, NVIDIA GeForce 9400M+9600M GT 512MB

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τι να πω..δεν ξερω.Οι πρωτες εντυπωσεις ειναι πολυ αρνητικες.Ειδικα οταν στο limewire πιανω 25+ ταχυτητες για πλακα,με μονο 2-3 users..

Mε το port forwarding ήταν όλα οκ, μέχρι που σήμερα αγόρασα το Grandstream (ΑΤΑ για Voip κλήσεις). Τώρα πλέον ουσιαστικά το pc παίρνει ίντερνετ από το Grandstream. Το καλώδιο ethernet από το Speedtouch 530 πάει στη θύρα WAN του Grandstream και από τη θύρα LAN του Grandstream πηγαίνει στο pc άλλο καλώδιο ethernet.

Χάθηκαν όμως οι πόρτες, και μου βγάζει error... Προφανώς πρέπει να αλλάξω αυτό το 10.0.0.1 που είχα στο άνοιγμα των πορτών για Inside IP; Καμιά ιδέα; :worry:

Σήμερα μέχρισ της 7 το απόγευμα έχει εγγραφές το http://audionews.ru

Τρέξτε να προλάβετε...

:X :X :X :X :X :X :X

ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ...

Mε το port forwarding ήταν όλα οκ, μέχρι που σήμερα αγόρασα το Grandstream (ΑΤΑ για Voip κλήσεις). Τώρα πλέον ουσιαστικά το pc παίρνει ίντερνετ από το Grandstream. Το καλώδιο ethernet από το Speedtouch 530 πάει στη θύρα WAN του Grandstream και από τη θύρα LAN του Grandstream πηγαίνει στο pc άλλο καλώδιο ethernet.

Χάθηκαν όμως οι πόρτες, και μου βγάζει error... Προφανώς πρέπει να αλλάξω αυτό το 10.0.0.1 που είχα στο άνοιγμα των πορτών για Inside IP; Καμιά ιδέα; :worry:

Εγώ θα έλεγα να δοκιμάσεις να αλλάξεις το ip του Grandstream σε 10.0.0.x.

Έχω το US Robotics 9108 και κατεβάζω με το Bitcomet.

Ακούστε κάτι αξιοπερίεργο: όταν ανοίγω το Bitcomet στο pc μου (συνδεδεμένο στο USR με ethernet) μου βγάζει σήμα "not listening". Αλλάζω port, πάω πάλι στη σελίδα του triggering/forwarding (αν και δεν χρειάζεται καν, λόγω UPnP) και πάλι τίποτα. Και με 1-2 άλλους clients τα ίδια ή ανάλογα.

Μια μέρα δοκίμασα στον παλιό μου φορητό (μέσω wi-fi) και, ω του θαύματος, δούλεψε τέλεια. Τότε άρχισα να βρίζω το χρυσοπληρωμένο desktop μου:mad: Κάποια στιγμή όμως (δουλειά δεν είχε ο διάολος....) συνέδεσα το φορητό μου με ethernet και προς έκπληξή μου πήρα το γνωστό μήνυμα: "cannot listen to port ....". To desktop δεν έχει wireless card για να "λυθεί" το πρόβλημα μπακάλικα.

Όμως το PC φαίνεται να είναι αθώο και μάλλον φταίει το USR (ή εγώ :O ). Έχει κανείς να προτείνει καμιά ιδέα; :what:

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Σήμερα μέχρισ της 7 το απόγευμα έχει εγγραφές το http://audionews.ru

Τρέξτε να προλάβετε...

:X :X :X :X :X :X :X

Ti torrents έχει μέσα? Δεν έχω καταλάβει...

http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Trigger, δεν έχω δει επιλογή forward.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

Trigger, δεν έχω δει επιλογή forward.

Στα usr το forward είναι το virtual servers που έχει. (Εγώ έχω το 9105 αλλα οι ρυθμίσεις είναι ίδιες)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στα usr το forward είναι το virtual servers που έχει. (Εγώ έχω το 9105 αλλα οι ρυθμίσεις είναι ίδιες)

Σ' ευχαριστώ πολύ, θα το δοκιμάσω όταν πάω σπίτι.

Πάντως μου φαίνεται πολύ περίεργο να δουλεύει το UPnP στη μία περίπτωση (wi-fi) και να μη δουλεύει στην άλλη (ethernet).

-Candygram.

Εγώ θα έλεγα να δοκιμάσεις να αλλάξεις το ip του Grandstream σε 10.0.0.x.

Eννοείς στο configuration, να βάλω να ανοίγει πληκτρολογώντας το 10.0.0.2 π.χ. αντί του 192.168.2.1; Το έκανα κι αυτό αλλά δεν ανοίγει πάλι η πόρτα... Στο τεστ του μtorrent πάλι error βγάζει.

Επίσης μέσω command-> ipconfig /all βρήκα τα στοιχεία της IP, τα έβαλα στο Grandstream για static ΙP αλλά δεν κάνει login...

Έβαλα και από τις Συνδέσεις δικτύου των Windows τα ίδια για να το αναγνωρίσουν αλλά και πάλι τίποτα... :( :what:

Μετα την παταγωδη αποτυχια με το μουλαρι,ειπα να (ξανα)δοκιμασω τα torrents,αυτην την μορα με τον μΤορρεντ.Η πρωτη εντυπωση ειναι θετικη,απο την αποψη οτι...δουλεψε.Εγκατασταθηκε σωστα και εχω ξεκινησει να κατεβαζω ενα αρχειο που θελω.Το ερωτημα μου ειναι το εξης.Χρειαζεται να κανω καποιες ρυθμισεις για να βελτιωσω την ταχυτητα?Γιατι αυτην την στιγμη κατεβαζω με περιπου 3-7 και ''ανεβαζω'' με 7-10.Εχω πιασει βεβαια για λιγα δευτερολεπτα και 20-30,αλλα συνηθως ειμαι γυρω στα 5.Με 384 συνδεση,τι ταχυτητες ειναι φυσιολογικες?

Θα πρέπει να περιορίσεις τo upload στα 9-10 KB γιατί αλλιώς θα σου επηρεάζει αρνητικά το κατέβασμα, όπως απ' ό,τι καταλαβαίνω συμβαίνει τώρα.

Δεν έχω την εμπειρία να μιλήσω για φυσιολογικές ταχύτητες, πάντως όταν έχω πάνω από 20KB/s μέσο όρο είμαι ευχαριστημένος. Κυρίως εξαρτάται από το πόσοι έχουν και ανεβάζουν το αρχείο εκείνη τη στιγμή (seeders) αλλά και πόσοι το κατεβάζουν εκείνη την ώρα μαζί με σένα. Και στις δύο περιπτώσεις όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα. Αν είναι λίγοι θα περιμένεις πολύ, αν είναι πολλοί (π.χ. πάνω από 100) θα πρέπει να έχεις αρκετά ψηλή ταχύτητα. Tα torrent sites δίνουν τέτοιες πληροφορίες. Αν δεις κάπου 0,2,3 κλπ. seeders μάλλον δεν έχει νόημα να το επιχειρήσεις καν.

-Candygram.

Καλά μιλάτε σοβαρά;:confused: Τι να δείξουμε και να αποδείξουμε;

Εγώ είπα κάτι απλό,για να μπορούμε να "βρισκόμαστε" πιο εύκολα όσοι είμαστε εδώ μέσα.Αν δεν σας αρέσει μη το κάνετε..

Δεν είναι απαραίτητο. Μου έχει τύχει και με 1 seed να κατεβάσω βολίδα γιατί ήταν πίσω από γραμμή 10 Μbit. Μου έχει τύχει και με 0 seed να κατεβάσω πολύ γρήγορα απλώς γιατί οι leechers ήταν πολλοί και ο ένας με τον άλλο συμπλήρωναν το αρχείο. Με 384 γραμμή τα 30 Κb είναι ικανοποιητική ταχύτητα. Όμως δεν εξαρτάται από σένα γιατί οι πιο πολλοί βάζουν limit upload. 'Αμα κατεβάζεις από pubblic trackers τα πράγματα είναι πιο δύσκολα γιατί όποιος ολοκληρώσει, εξαφανίζεται. Τότε είναι φυσιολογικό να έχεις πιο χαμηλές ταχύτητες. Συνήθως είναι καλύτερα να κατεβάζεις πολλά torrents ταυτόχρονα ώστε να γεμίζεις την μπάντα.

-iPod Nano Chromatic 8 GB Red [product]

-iPhone 3G 16GB black

-MacBook Pro 15,4'', 2.53GHz, 4GB, HDD 500GB, NVIDIA GeForce 9400M+9600M GT 512MB

Ακριβώς, το Policy πίσω απο τα private trackers δουλεύει πάντως.

Επειδή οι users έχουν το incentive να ανεβάζουν όλο και περισσότερο να μην πέσει το ratio τους. Και έτσι έχουμε ψηλές ταχύτητες για να χορταίνουν τα μάτια μας :D .

It's what you do to me..

Γενική διαπίστωση είναι οτι το upload limit πρέπει να είναι γύρω στα 10-8kB/s. Στα torrents ειδικά αρκετό upload αναλώνεται στην επικοινωνία μεταξύ των clients (φέρε συ, παρε εσυ, ξαναστείλε εσυ, σταμάτα εσυ κλπ).
[sIGPIC][/sIGPIC]

Συνήθως είναι καλύτερα να κατεβάζεις πολλά torrents ταυτόχρονα ώστε να γεμίζεις την μπάντα.

Δεν είναι σίγουρη λύση γιατί μπορεί κάποιος που έχει πρόβλημα με πολλές συνδέσεις και λίγα πακέτα από ΟΤΕ, να έχει συνολικά χαμηλότερη ταχύτητα αν έχει πολλά torrents ανοικτά ταυτόχρονα. Το έχω πάθει με την παλιά 384.

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

Εσύ τίποτα, απλά οι κανόνες του angelos0 είναι πλέον γτπκ. Και καλά παίρνει πολύ ώρα η «συννενοήση» [:p] μεταξύ του cleint σου και του hub. Προφανώς έχει κόμπλεξ το hub και θέλει να έχουμε χαμηλό ping.
[sIGPIC][/sIGPIC]

<-O_Arxhgos-> You've been disconnected because the negotiation between your client and the hub took too long

ti kanw lathos???:mad:

Έχεις πολύ χαμηλά το upload στο Net Limiter. Δώσε και κάτι βρε αδερφέ. :whistle:

αληθεια..ποσο να το εχουμε??εγω το νετλιμιτερ το εχω οριο στα 10-11 αλλα για ολα τα προγραμματα(γενικα) οχι μονο dc++..τι λετε επιρεαζει το downloading που το εχω ετσι?