minovg Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 εσυ δηλαδη εχεις χρησιμοποιησει τη συγκεκριμενη επιλογη και εχεις 30αρια? αν ναι τι νουμερο βαζεις? Εγώ τα έχω στο 15 και 25 αντίστοιχα. Και ναι συνήθως πιάνω από 25Κ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις PPPoE αντί για PPPoA. Και ελπίζω να έχεις και κλειστά τα firewall. Τι ΡΡοΕ δοκίμασα, τι κλειστά firewall , τι άλλα ports , τι διαφορετικές ip (με τις ιρ ειναι ολα οκ ) και ομως . ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ! Αδυνατώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Ειλικρινά.... :cry: :cry: Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 Τα φώτα σας παιδιά σχετικά με το DC... Μου έτυχε κάτι που μου την έδωσε πολύ. Ενώ ήμουν μια χαρά, ξαφνικά βλέπω χθες το πρωί ότι έφαγα μπανάρισμα από 2 hubs για τον παρακάτω λόγο: <-•¤THC¤Security¤•-> You're banned from this hub by [THC]High-Life™ because: IP: 39,522,222,290 B - the share size had too many same numbers in it :shock: :eek: Πλάκα με κάνουν; Πρέπει κάθε φορά να μετράω τα bytes μου; Kαι αν τυγχάνει να έχει πολλά ίδια νούμερα να με μπανάρουν; Μια βδομάδα μπαν γιαυτό το λόγο... :wacko: :blink: Το έχει ξαναπάθει κανείς σας αυτό; :worry: Και το δεύτερο Hub βγάζει τον παρακάτω λόγο: <-Alexander_the_Great-> Banned. You are banned, unban on forum - http://www.netw******** // PL: Jestes zbanowany na tym hubie, Unban na forum - http://www.network*****nt-hub.pl/ Reason: Fake share - No nie oszukuj !!! _ban_1W Remaining: 4days 21hours Τι fake αρχείο "νο νιε οτζουτζούκ" είναι αυτό; :blink: Για Τούρκο με πέρασαν; :confused: Δεν έχω εγώ τέτοια αρχεία... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geeksada Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 Ναι,το εχω ξαναδει αυτο αλλα ελεγε εβλεπα πως αυτοι που τρωγανε ban κανανε share πχ 999,999,999 B οποτε μαλλον ηταν fake.Αλλα απο κατω ελεγε πως σε περιπτωση που εχετε καποιο προβλημα στειλτε PM ή κατι τετοιο(προφανως για περιπτωσεις σαν τη δικια σου).Στειλε PM σε καποιον op και θα σε ξαναβαλουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 Ναι,το εχω ξαναδει αυτο αλλα ελεγε εβλεπα πως αυτοι που τρωγανε ban κανανε share πχ 999,999,999 B οποτε μαλλον ηταν fake.Αλλα απο κατω ελεγε πως σε περιπτωση που εχετε καποιο προβλημα στειλτε PM ή κατι τετοιο(προφανως για περιπτωσεις σαν τη δικια σου).Στειλε PM σε καποιον op και θα σε ξαναβαλουν. Πώς να στείλω ΡΜ και σε ποιον αφού είμαι μπαναρισμένος και δεν μπαίνω στο hub; :confused: :worry: Καλά τι βλακεία αυτό με τα bytes... :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 Πάντως κι εγώ που είχα φάει ban στα 2 μεγαλύτερα hubs του DC (για άγνωστο λόγο) απλά άλλαξα το nick μου και μπήκα κατευθείαν. Τουλάχιστον σε αυτά δεν κάνουν ban την ip. Για δοκίμασέ το. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 Πάντως κι εγώ που είχα φάει ban στα 2 μεγαλύτερα hubs του DC (για άγνωστο λόγο) απλά άλλαξα το nick μου και μπήκα κατευθείαν. Τουλάχιστον σε αυτά δεν κάνουν ban την ip. Για δοκίμασέ το. ;) Mπα δε πιάνει. :( Η ΙΡ μου μπαναρίστηκε, όχι το νικ φαίνεται. Και το κακό είναι ότι αυτή την ΙΡ την έχω κανά μήνα τώρα. Δε λέει να αλλάξει. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 Mπα δε πιάνει. :( Η ΙΡ μου μπαναρίστηκε, όχι το νικ φαίνεται. Και το κακό είναι ότι αυτή την ΙΡ την έχω κανά μήνα τώρα. Δε λέει να αλλάξει. :O Ε κάνε κανα reboot το modem ντε! Δε χάλασε ο κόσμος αν μείνεις και μερικά δευτερόλεπτα Offline :p Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 Μπα ALR, δεν αλλάζει πάντα η IP με το reboot.. Εμένα αλλάζει όποτε του καπνίσει... Μια φορά είχα την ίδια IP για 2μιση-3βδομάδες (και είχα κάνει πολλά reboot στο διάστημα αυτο) και μια άλλη φορά η IP κράτησε μόνο 1 μέρα :P Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 Ανάλογα με τον ISP. Στην HOL που είμαι τώρα, για να αλλάξει η ΙΡ πρέπει να μείνω με κλειστό modem για κανά μισάωρο. :cry: Ανέφικτο δηλαδή. :p Είχα ως torrent client τον Αζουρέο. Δοκίμασα τον μtorrent και είναι εκπληκτικός. :up: Καταναλώνει μόνο 5ΜΒ μνήμη, το προγραμματάκι είναι πάρα πολύ ελαφρύ, το ινστάλ του είναι μόλις 105ΚΒ! :w00t: Έχω να πω τα καλύτερα. Ταχύτητες άνω των 35 σταθερά, που με τον Αζούρ έβλεπα μόνο ελάχιστες στιγμές. Συστήνεται ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Μακράν ο καλύτερος client, χωρίς ρυθμίσεις-σταυρόλεξο. :up: Θερμά ευχαριστώ στον χρήστη hostolis για την πρότασή του. :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. November 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2005 Καλησπέρα και καλή εβδομάδα downloaders! :D Ξέρει κανείς ποιά είναι η δουλειά του Search Spy στο RevConnect; Έχει καμιά χρησιμότητα; Επιρρεάζει την ταχύτητα στα downloads; :rolleyes: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. November 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2005 Καμία επίπτωση και δεν χρησιμέυει σε τίποτα. Απλά αν το υποστηρίζει το hub βλέπεις τι searches γίνονται εκείνη την ώρα (αλλα όχι ποιος τα κάνει). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. November 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2005 Hostoli όπου χρειάστηκα βοήθεια αρκετές φορές μου την παρείχες. :) Σε ευχαριστώ πολύ! ;) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. November 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2005 Guyz, μια ερώτηση! Θέλω να κάνω format στο pc! Το πρόβλημα είναι ότι έχω στο Azureus ένα dvd, από τό οποίο έχουν κατέβει μόνο τα 2 από τα 4.36Gb! Πως θα γίνει, μετά το format, να συνεχίσει το download από τα 2Gb και να μην ξαναρχίσει από την αρχή; Το dvd το έχω βάλει να αποθηκευτεί σε άλλο partition από αυτό που θα κάνω format! Αν κάνω ένα copy του φακέλου "Azureus" μέσα από το program files και το ξανακάνω paste μετά το format λέτε να δουλέψει; Μια βοήθεια παιδιά γιατί δεν λέει να ξαναρχίσω το κατέβασμα από την αρχή! :( Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2005 Δε χρειάζεσαι κανέναν φάκελο του αζουρέους. Απλά τον φάκελο με το αρχείο των 2 γίγα χρειάζεσαι και το τόρεντ το ξανακατεβάζεις από τον τράκερ που το βρήκες (τα 40-50ΚΒ δηλαδή). Μετά θα διαλέξεις προορισμό τον φάκελο που έχεις ήδη το αρχείο. Θα το τσεκάρει και θα συνεχίσει από κει που σταμάτησε. :D By the way, υπάρχουν άτομα που χρησιμοποιούν ακόμα αυτό τον Αζουρέο; :confused: :worry: Με java, με 60-100ΜΒ κατανάλωση ΡΑΜ, με συχνά κολλήματα, με ταχύτητες χελώνας; :wacko: Εξήγησα τους λόγους που όλοι πρέπει να χρησιμοποιείτε το μtorrent λίγα ποστ πιο πάνω. Πραγματικά καμιά σχέση. Κι εγώ Αζουρέο χρησιμοποιούσα. Μετά το φορμάτ είναι ευκαιρία να φάει σουτ ο βάτραχος. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. November 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 Thanks για την απάντηση! Και εγώ για σουτάρισμα το πάω το Azureus! Δεν μου λες, αν μετά το format δεν βάλω το Azureus, αλλά βάλω το μTorrent και κάνω αυτά που μου λες θα ξανακατέβει από τα 2Gb, έτσι; Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 Thanks για την απάντηση! Και εγώ για σουτάρισμα το πάω το Azureus! Δεν μου λες, αν μετά το format δεν βάλω το Azureus, αλλά βάλω το μTorrent και κάνω αυτά που μου λες θα ξανακατέβει από τα 2Gb, έτσι; Αυτό δε μπορώ να στο εγγυηθώ... Ε κάνε κι εσύ λιγάκι υπομονή μέχρι το φορμάτ. Ας κατέβει πρώτα το τόρεντ και μετά κάνεις το φορμάτ. Τόσο επείγον είναι; :O :p Αζουρέους σάξ κυριολεκτικά παιδιά. Το μτορεντ είναι φοβερό. Ούτε ινστάλ ούτε τίποτα. Άμεσο πρόγραμμα με άμεσες ταχύτητες. Βάλτε την ίδια port που είχατε και στον Αζούρ για να μη χρειάζεται να κάνετε αλλαγές στον ρούτερ σας για το port forwarding. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. November 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 Απο χθες το βραδυ μου κανει παιχνιδακια το torrentleech και το torrentbytes και δεν ανοιγει.Ειμαι ο μονος;;; :O Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. November 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 Απο χθες το βραδυ μου κανει παιχνιδακια το torrentleech και το torrentbytes και δεν ανοιγει.Ειμαι ο μονος;;; :O Και εγώ τα ίδια στο torrentbytes. :O :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. November 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 Όντως το τόρρεντλιτς δεν ανοίγει, και μόλις θυμήθηκα είχανε βγάλει ανακοίνωση πως θα κάναν αναβάθμιση στους σέρβερς τους. Πάντως ο τράκερ δουλεύει σε μένα (απο ήδη ανοιχτά τόρρεντς κάνει άπντεητ κανονικά). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. November 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 Μμμ μαλιστα.Thanks guys για την επιβεβαιωση. :) Η βλακεια ειναι οτι δεν ειχα διαβασει την ανακοινωση και δεν εχω βαλει τιποτα να κατεβαινει απο καποιον απο τους 2... :p Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. November 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 Αντικατέστησα τον azur με τον μtorrent και ερωτώ:πρέπει να αλλάξω ρυθμίσεις στο router (speedtouch) ή κάνουν και αυτές που είχα ήδη για τον azur; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 Αντικατέστησα τον azur με τον μtorrent και ερωτώ:πρέπει να αλλάξω ρυθμίσεις στο router (speedtouch) ή κάνουν και αυτές που είχα ήδη για τον azur; Όχι μην πειράξεις τίποτα στο σπιντ-τάτς. Απλά στον μ τόρεντ βάλε για πορτ αυτήν που είχες για τον Αζούρ. ;) (η 6881 αν δεν την είχες αλλάξει στον Αζούρ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 Στη μετάβαση μου από ABC σε μTorrent, τα μισοκατεβασμένα αρχεία συνέχισαν κανονικά από εκεί που τα είχα σταματήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 Ακόμα down torrentleech και torrentbytes :( Το torrentit είναι ακόμα OK, αν και θα έχει κι αυτό κάποιο downtime για κάτι αναβαθμίσεις που θα κάνουνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts