minovg Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Χωρίς να πειράξεις αυτά Που έχεις στο screenshot, πήγαινε στο Download Queue και κάνε δεξί κλίκ στα αρχεία που ΔΕΝ θέλεις να κατεβούνε και βάλε priority-> paused :) Aυτό το ξέρω, έλεγα μην υπάρχει τρόπος από τις επιλογές... Γιατί δεν είσαι όλη μέρα σπίτι για να ελέγχεις ποιο κατέβηκε και ποιο όχι. Αν τελειώσουν αυτά που κατεβαίνουν, τα Paused θα μείνουν γιαυτό... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brebosgeo Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 paidia kanena link gia na katebasw to dc+ kseretai giati opou prospathisa den Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Περίεργο, η homepage δεν λειτουργεί τώρα.. Δοκίμασε απο δώ http://sourceforge.net/projects/dcplusplus/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 paidia kanena link gia na katebasw to dc+ kseretai giati opou prospathisa den RevConnect Κατεβάζει από πολλές πηγές ταυτόχρονα, είναι "αδερφάκι" του DC++. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Σωστός ο minovg. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 paidia kanena link gia na katebasw to dc+ kseretai giati opou prospathisa den sto google ama pas 8a to vreis re megale. dc++ legetai. btw,protimw dc++ apo torrents k as vriskw ligotera. :mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brebosgeo Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 sto google ama pas 8a to vreis re megale. dc++ legetai. btw,protimw dc++ apo torrents k as vriskw ligotera. :mad: re megale ase to kserw alla den ok? paidia efxaristw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 RevConnect Κατεβάζει από πολλές πηγές ταυτόχρονα, είναι "αδερφάκι" του DC++. thanks man.ante,kairo exw na dw ton arh dw katw.8a pai3oyme fetos. :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Κατεβάζει από πολλές πηγές ταυτόχρονα, είναι "αδερφάκι" του DC++. Δυστυχώς δεν επιτρέπεται σε ορισμένα hub. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Δυστυχώς δεν επιτρέπεται σε ορισμένα hub. Δεν το καταλαβαίνει κανείς. Εγώ το χρησιμοποιώ πολύ καιρό τώρα και δεν με έχει ενοχλήσει κανείς. Γιατί να το κάνει άλλωστε, δεν κάνω κάτι παράνομο. Και είμαι και σε 5 hubs ταυτόχρονα. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steve62742 Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 paidia edo kai peripou 5 ores den exi katevasei oute 1mb to emule...ine logiko afto?edo kai 3 meres exi anevasei 850mb...dld posa prepei na anevaso(dld meta apo poso kero)tha mporo na katevazo kai ego kanonika?episis ti arxia prepei na vazo sta koinoxrista?sinithos se alla p2p vazo ton fakelo me ta mp3 mou(36giga) alla edo mallon ine axristo afou polla ine ellinika sosta? Παράθεση http://img571.imageshack.us/img571/7271/up74.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 Το emule χρειάζεται πολύ χρόνο, το έχουμε γράψει πολλές φορές αυτό. Το αρχείο που θέλεις αργεί να κατέβει αλλά το δίκτυο αυτό έχει τα πάντα. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 Το emule χρειάζεται πολύ χρόνο, το έχουμε γράψει πολλές φορές αυτό. Το αρχείο που θέλεις αργεί να κατέβει αλλά το δίκτυο αυτό έχει τα πάντα. Αυτο ξαναπες το !!! Μια φορα ειχα αφησει το PC αναμενο 3 μερες συνεχομενα με αρκετα Downloads να περιμενουν (με μπολικα Mb το καθενα ) και το αποτελεσμα ηταν να μην τελειωσει κανενα... Μετα απο αυτο το γεγονος, πηγα αγορασα ενα τεραστιο "παπουτσι" (να μην πω κατι πιο βαρυ) για το eMule, του το εδωσα και τωρα χρησιμοποιω αλλα προγραμματα οπως DC++, Limewire, Imesh... Η αληθεια βεβαια ειναι οτι το eMule τα εχει ολα, αλλα το προβλημα ειναι οτι εσυ πρεπει να εχεις αλλη τοση υπομονη ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 Guyz πείτε κανένα καλό κανάλι για DC++, εκτός από τo Angelos0! Παράθεση Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 Μια ερώτηση, στο eMule όταν κατεβάζεις κάποιο αρχείο στο sources όταν λέει π.χ. 97/103 τι εννοεί; Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 Αν και έχω καιρό να το χρησιμοποιήσω, νομίζω σημαίνει 97 το έχουν ολόκληρο και 103 είναι στο σύνολο. Αν κάνω λάθος διορθώστε με. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johniko Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 Ποιός μπορεί να μου πει πως να γίνω active στο dc++? με 'ολες της λεπτομέρεις δεν ξερω τίποτα. βοηθήστε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. November 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2005 Ποιός μπορεί να μου πει πως να γίνω active στο dc++? με 'ολες της λεπτομέρεις δεν ξερω τίποτα. βοηθήστε! Eδώ. Και μπες και στο Hub,όλο και κάποιος θα βρεθεί να σε βοηθήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evagelos Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 παιδια αντιμετοπίζω ένα πρόβλημα με το dc++. Λόγω των uploads "μπουκόνει" το router μου με αποτελεσμα να κατεβάζει με 1-2 bps. Υπάρχει καμία λύση σαν limit στο upload μου; Επίσης τι είναι το user count? Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 παιδια αντιμετοπίζω ένα πρόβλημα με το dc++. Λόγω των uploads "μπουκόνει" το router μου με αποτελεσμα να κατεβάζει με 1-2 bps. Υπάρχει καμία λύση σαν limit στο upload μου; Επίσης τι είναι το user count? Για upload limiter σου προτείνω το du super controller.Εναλλακτικά υπάρχει και το netlimiter :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Για upload limiter σου προτείνω το du super controller.Εναλλακτικά υπάρχει και το netlimiter :) Aπαγορεύονται τα Net Limiters στο Dc++.... :!: Μην τα έχετε στο share σας γιατί θα μπαν(ι)αριστείτε. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Aπαγορεύονται τα Net Limiters στο Dc++.... :!: Μην τα έχετε στο share σας γιατί θα μπαν(ι)αριστείτε. :p Βάλτο στα 10 kb/s για 384.Εξισορροπεί τέλεια την κατάσταση και δεν γίνεσαι αντιληπτός :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 παιδια αντιμετοπίζω ένα πρόβλημα με το dc++. Λόγω των uploads "μπουκόνει" το router μου με αποτελεσμα να κατεβάζει με 1-2 bps. Υπάρχει καμία λύση σαν limit στο upload μου; Επίσης τι είναι το user count? Πριν βάλεις net limiter δοκίμασε να ενεργοποιήσεις την επιλογή Use small send buffer, πολλές φορές βοηθάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Πριν απο λίγο κατάφερα επιέλους να κάνω sign up στο torrentbytes.!! Έχω δυο ερωτήσεις. 1)Που βλέπουμε -αν βλέπουμε- πόσο ratio έχουμε 2)Aν δεν έχουμε κατεβάσει/ανεβάσει τίποτα, για όσο καιρο χρειάζoνται αυτοί με χαμηλό ratio για να φάνε ban, και κατά συνέπεια δεν έχει φτιαχτεί το ratio υπάρχει περίπτωση να φάμε ban? Τhanks! Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. November 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2005 Πριν απο λίγο κατάφερα επιέλους να κάνω sign up στο torrentbytes.!! Έχω δυο ερωτήσεις. 1)Που βλέπουμε -αν βλέπουμε- πόσο ratio έχουμε 2)Aν δεν έχουμε κατεβάσει/ανεβάσει τίποτα, για όσο καιρο χρειάζoνται αυτοί με χαμηλό ratio για να φάνε ban, και κατά συνέπεια δεν έχει φτιαχτεί το ratio υπάρχει περίπτωση να φάμε ban? Τhanks! 1. Πατας profile στην αρχικη σελιδα και μετα πατας welcome, xxx (το username) και εχει το ratio. 2. Δεν γνωριζω αλλα θα το αναφερει στα FAQ. Παντως για κανα μηνα εισαι ενταξει. Μετα δεν ξερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts