HellasLover Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 exw cable sundesy kai pianw 200b/s taxutita...ti mporei na ftaiei? eimai apegnwsmenos please help! :cry: :) Παράθεση I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. August 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2005 exw cable sundesy kai pianw 200b/s taxutita...ti mporei na ftaiei? eimai apegnwsmenos please help! :cry: :) Προφανώς δεν έχεις γίνει active. Διάβασε τις οδηγίες στο Aggelos hub για το πώς θα γίνεις. Για τέτοια θέματα συζητάμε στο παρακάτω τόπικ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=332 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. August 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2005 Ουπς. Μεταφέρθηκαν εδώ τα 2 τελευταία ποστς. Ιλέκτρικ (ή όποιος άλλος) γράφτε και κανένα ότι τα μεταφέρνετε γιατί θα νομίζουν ότι μεταφέρω στο ίδιο τόπικ. :D Λοιπόν άλλο είναι το θέμα έχει σχέση με τον Αζουρέους και με εκνευρίζει αφάνταστα. Τελευταία μου κάνει τα εξής νούμερα: Ενώ το βάζω στο Unlimited download/upload από μόνο του μου κλείνει την "κάνουλα" συνεχώς ώσπου φτάνει στα 20Κ down και 5Κ up. :mad: Πάω στις ρυθμίσεις, το βάζω ξανά στο 0 (δηλαδή unlimited) κρατάει μόνο λίγο και μετά ξανά 20 και 5. :blink: Τι άλλο να κοιτάξω; Γιατί να μου περιορίζει από μόνο του παρόλο που το αφήνω ελεύθερο; :confused: :worry: EDIT: Τόσες μέρες το είχα αυτό το πρόβλημα και δεν το είχα αναφέρει εδώ... Χρειάστηκε να το γράψω στο myphone για να βρω τελικά μόνος μου την απάντηση... :p Είχα ένα ηλίθιο plugin για Auto Speed που μου χάλαγε τη δουλειά... Όλα οκ τώρα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bablyk Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Να ρωτήσω κάτι και εγω παιδια... Υπάρχει κάποιο File Sharing πρόγραμμα που να επιδέχεται χρονικές ρυθμίσεις για το upload και download, πχ να ρυθμίζει κάποιος το download rate να είναι υψηλό απο τις 00:00 ως τις 07:00 και χαμηλό τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας? Υπάρχει μήπως άλλο σχετικό πρόγραμμα που να πραγματοποιεί το παραπάνω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. August 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2005 Να ρωτήσω κάτι και εγω παιδια... Υπάρχει κάποιο File Sharing πρόγραμμα που να επιδέχεται χρονικές ρυθμίσεις για το upload και download, πχ να ρυθμίζει κάποιος το download rate να είναι υψηλό απο τις 00:00 ως τις 07:00 και χαμηλό τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας? Υπάρχει μήπως άλλο σχετικό πρόγραμμα που να πραγματοποιεί το παραπάνω?? Στην έκδοση 2.2 του shareaza (το οπόιο βγαίνει σε λίγες μέρες) θα υπάρχει η δυνατότητα μέσω της ατζέντας να ρυθμίζεις εσύ ποιες ώρες θες να συνδεθείς αν θες και αν θες με πλήρη ή περιορισμένη ταχύτητα... Δεν το έχω όμως δοκιμάσει να σου πω αν δουλεύει καλά... Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lebe Δημ. September 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2005 Paides exw ena provlhma me to dc.Prospathw sta connection settings ta valw th no-ip mou dieythynsh kai pote den ginetai Mporei na mou pei kapoios vhma pros vhma ti prepei na kanw. Mh me parapempsetai sto site tou aggelou giati etsi kanw ta vhmata kai de mou petyxainei Thnx prokatavolika Παράθεση STOP EATING JUNK FOOD :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geeksada Δημ. September 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2005 Να ρωτήσω κάτι και εγω παιδια... Υπάρχει κάποιο File Sharing πρόγραμμα που να επιδέχεται χρονικές ρυθμίσεις για το upload και download, πχ να ρυθμίζει κάποιος το download rate να είναι υψηλό απο τις 00:00 ως τις 07:00 και χαμηλό τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας? Υπάρχει μήπως άλλο σχετικό πρόγραμμα που να πραγματοποιεί το παραπάνω?? Μπορεις και με το NetLimiter.Εχει κατι σαν schedule που κανονιζεις καποιες συγκεκριμενες μερες και καποιες συγκεκριμενες ωρες να μειωνει το download και upload speed. Να ρωτησω κι εγω κατι..Εχει κανενας προβλημα με την τελευταια εκδοση το soulseek?Εμενα μου κρασαρει ολη την ωρα.Και με τις ποιο παλιες εκδοσεις δε μπορεις να συνδεθεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
froggy Δημ. September 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2005 Παιδιά sorry αν έχει ερωτηθεί ξανά,μπορείτε να μου πείτε από ποια site κατεβάζετε PC game torrents. Thanks :O Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας 420Χ150 και μέχρι 16Κ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2005 Παιδιά sorry αν έχει ερωτηθεί ξανά,μπορείτε να μου πείτε από ποια site κατεβάζετε PC game torrents. Thanks :O h**p://www.torrentleech.org h**p://www.torrentit.com h**p://www.torrentbytes.net/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. September 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2005 h**p://www.torrentit.com h**p://www.torrentbytes.net/ Δυο μηνες προσπαθω να κανω εγγραφη αλλα δεν το εχω καταφερει μεχρι στιγμης. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. September 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2005 Παιδιά μα τον Χριστό και την Παναγία πριν 10" μπήκα στο torrentbytes και πάτησα signup και μου έβγαλε κανονικά την σελίδα για να κάνω εγγραφή! Λέω θα ανοίξαν registrations... κάνω ένα back να δω καμιά ανακοίνωση δεν βλέπω τίποτα ξαναπατάω signup και ΠΑΡΤΑ πάλι το μήνυμα για το users limit :lol: Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. September 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2005 Παιδιά μα τον Χριστό και την Παναγία πριν 10" μπήκα στο torrentbytes και πάτησα signup και μου έβγαλε κανονικά την σελίδα για να κάνω εγγραφή! Λέω θα ανοίξαν registrations... κάνω ένα back να δω καμιά ανακοίνωση δεν βλέπω τίποτα ξαναπατάω signup και ΠΑΡΤΑ πάλι το μήνυμα για το users limit :lol: Κι εγώ αυτό ακριβώς είχα πάθει, αλλά μετά απο λίγο καιρό ξαναδοκίμασα κ έπιασε :w00t: Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
froggy Δημ. September 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2005 h**p://www.torrentleech.org h**p://www.torrentit.com h**p://www.torrentbytes.net/ Και στα 3 site δεν μπορώ να κάνω register. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας 420Χ150 και μέχρι 16Κ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 Free: h**p://isohunt.com/ h**p://www.mininova.org/ h**p://thepiratebay.org/ h**p://torrentreactor.net/ h**p://torrentspy.com/ Free Register: h**p://www.demonoid.com :) Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bablyk Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 Μπορεις και με το NetLimiter.Εχει κατι σαν schedule που κανονιζεις καποιες συγκεκριμενες μερες και καποιες συγκεκριμενες ωρες να μειωνει το download και upload speed. Να ρωτησω κι εγω κατι..Εχει κανενας προβλημα με την τελευταια εκδοση το soulseek?Εμενα μου κρασαρει ολη την ωρα.Και με τις ποιο παλιες εκδοσεις δε μπορεις να συνδεθεις.. Θα δοκιμάσω το Limiter. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2005 Παιδιά μα τον Χριστό και την Παναγία πριν 10" μπήκα στο torrentbytes και πάτησα signup και μου έβγαλε κανονικά την σελίδα για να κάνω εγγραφή! Λέω θα ανοίξαν registrations... κάνω ένα back να δω καμιά ανακοίνωση δεν βλέπω τίποτα ξαναπατάω signup και ΠΑΡΤΑ πάλι το μήνυμα για το users limit :lol: Καλά βρήκες ανοιχτά registrations και γύρισες να δεις ανακοινώσεις και ιστορίες λες και θα έφευγαν; Τι λάμας θεε μου. :p Εδώ βρισκεις ανοιχτές εγγραφές, και μέχρι να βάλεις τα στοιχεία σου και να πατήσεις sign up σου έχουν φάει τις θέσεις. Και εσύ καθόσουν και έκοβες βόλτες... Ήμαρτον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. September 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2005 http://strongdc.berlios.de/index.php?lang=eng ^^ Αξιζει να αντικαταστησω το DC++ με το StrongDC++? το χει δοκιμασει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. September 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2005 http://strongdc.berlios.de/index.php?lang=eng ^^ Αξιζει να αντικαταστησω το DC++ με το StrongDC++? το χει δοκιμασει κανεις? Αγόρι μου σου έιπα, ο μόνος client που κάνει σωστές δοσοληψίες είναι ο LDC++. ΤΕΛΟΣ! Τελείωσες ρε! Μήπως θες να'ρθω απο κει να σε σπάσω στο ξύλο? :!: Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. September 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2005 Λοιπον. Πστη! Που ξερεις οτι το στονγκ ντι σι σους κο γιου ες ει δεν ειναι καλυτερο? εσυ τι λες παιδακι μου? Μεθυσμενος εισαι? Το LDC++ υποστηριζει αναδοχους φορεις EDI PRW expression of excessive intelligence? Alertz. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. September 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2005 Τελειώνουν οι μέρες του Kazaa στην παρούσα μορφή του http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content5/Photo/647839_b.jpg Ομοσπονδιακό δικαστήριο της Αυστραλίας, όπου εδρεύει ο βασικός διανεμητής του λογισμικού Kazza, διέταξε τη Δευτέρα την εταιρεία να τροποποιήσει το πρόγραμμα ώστε να εμποδίζει την ανταλλαγή ταινιών και μουσικής που καλύπτονται από πνευματικά δικαιώματα. Ο δικαστής παραδέχτηκε ότι η τροποποίηση του λογισμικού είναι εξαιρετικά δύκολη και ότι στην ουσία η απόφασή του καθιστά αμφίβολη την επιβίωση του Kazaa. Η δισκογραφική βιομηχανία, που είχε κινηθεί δικαστικά κατά της Sharman Networks, κύριου διανομέα του Kazaa, χαρακτήρισε την απόφαση ορόσημο, καθώς οι συνέπειές της θα είναι παγκόσμιες. Ο δικαστής Μιούρεϊ Γουίλκοξ έκρινε ότι η Sharman δεν έλαβε κανένα μέτρο για να περιορίσει την ανταλλαγή πειρατικού λογισμικού, παρόλο που στο δικτυακό της τόπο είχε δημοσιεύσει μηνύματα κατά της πειρατείας. Το δικαστήριο ανέφερε ότι η Sharman είχε κάθε οικονομικό συμφέρον «να μεγιστοποιήσει, όχι να ελαχιστοποιήσει, την ανταλλαγή μουσικής». Η απόφαση κινείται στο ίδιο πνεύμα με απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ, σύμφωνα με την οποία τα δίκτυα ανταλλαγής αρχείων έχουν ευθύνη για τυχόν παράνομο υλικό που διακινούν οι χρήστες. Η Sharman, από την πλευρά της, υποστήριξε ότι το λογισμικό της λειτουργεί απλώς όπως ένα φωτοτυπικό μηχάνημα ή ένα κασετόφωνο, και ότι τo Kazaa δεν μπορεί να ελέγξει το διακινούμενο υλικό. Η εταιρεία προτίθεται τώρα να καταθέσει έφεση. Πάντως, αναλυτές των τάσεων στο Διαδίκτυο επισημαίνουν το τελευταίο διάστημα, μετά τις προσφυγές κατά της Sharman, οι χρήστες έχουν αρχίσει να στρέφονται στην εναλλακτική τεχνολογία του BitTorrent -το οποίο επίσης απειλείται από τη βιομηχανία- αλλά και στο eDonkey, ένα πρόγραμμα που δεν χρησιμοποιεί κεντρικούς διακομιστές για την αποθήκευση των αρχείων. in.gr Λέτε να πάψουν γενικώς το file sharing; Φιρί-φιρί το πάνε... :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. September 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2005 Λέτε να πάψουν γενικώς το file sharing; Φιρί-φιρί το πάνε... :X Όπως η γιαγιά μου δεν γίνεται να βγάλει ροδάκια και να γίνει πατίνι έτσι και η p2p τεχνολογία δεν πρόκειτε να πάψει να υπάρχει. Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. September 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2005 Λοιπον. Πστη! Που ξερεις οτι το στονγκ ντι σι σους κο γιου ες ει δεν ειναι καλυτερο? εσυ τι λες παιδακι μου? Μεθυσμενος εισαι? Το LDC++ υποστηριζει αναδοχους φορεις EDI PRW expression of excessive intelligence? Alertz. [offtopic]Φουσέκης ρούλζ :lol:[/offtopic] Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 Πάει για κλείσιμο το blue-white gt? Αγαπητα μελη θα θελαμε να σας ενημερωσουμε οτι δυστυχως αλλα η οικονομικη κατασταση της σελιδας εφτασε πλεον σε μηδενικα επιπεδα. Ατυχως ολο το καλοκαιρι οι συνεισφορες υπηρξαν μηδενικες με αποτελεσμα να βρισκομαστε στην χειροτερη θεση απο ποτε. Οπως γνωριζετε ολοι οι ποροι της σελιδας ειναι αποκλειστικα και μονο οι εθελοντικες συνεισφορες και τιποτε αλλο αλλα οπως ειπαμε αυτες ολο το καλοκαιρι δεν υπηρξαν καν. Οσοι απο τα παλαια αλλα και τα νεα μελη επιθυμουν ας βοηθησουν οταν και εαν εχουν την δυνατοτητα. Ευχαριστουμε. Dear all members, we wish to inform you that there is stringency. Unfortunately during summertime nobody stood in good stand as it concerns the tendering.As a result we are facing now serious problem. All members (old or new ones) who wish and can offer something are kindly requested to help as they wish. Thank you. PS Από pm που μου ήρθε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoskoul Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 Ρε παιδιά μήπως ξέρετε πως με τοDc++ μπορώ να συνδεθω σε τοπικό δίκτυο;μένω σε εστίες και ξέρω οτι γίνεται αυτο.δηλ. μέσα στο πανεπιστήμιο να ανταλλάσεις αρχεία με άλλους... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. September 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2005 Κοιτα ατυχια!!! Μολις πηγα να γραφτω στο torrentbytes. Βαζω username και τα σχετικα και μολις πατω sign, μου βγαζει user limit κτλ. :wacko: Καποιος με προλαβε. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts