Jump to content

The «Ultimate» File Sharing thread

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να το καινούριο(?) σαιτ για το kazza:

http://kppfree.narod.ru/kdown.htm :cool:

Και ένα σαιτ με πληροφορίες:

h**p://www.zeropaid.com/bbs/showthread.php?t=16805

Φιλικά Δημήτρης

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Egw exw thn 2.4.3. kai eimai yper euxaristhmenos!!! Telika a3izei na katebasw thn 2.6 h na perimenw thn epomenh?? Afou lete oti euath einai proxeirodouleia!!!

Epishs giati xalate ta link??? me **?

Basika mas prostateuei apotelesmatika apo tis eteries Big brother??Auto einai to 8ema!!!Ti ri8miseis prepei na kanoume gia auto!!

Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes.

Ρε παιδιά πείτε μου αν συμβαίνει και σε καναν άλλο.

Ενω είμαι internet το kazza είναι αποσυνδεδεμένω.Μετά απο λίγο συνδέεται,μετά ξανα αποσυνδέεται και αυτό συμβαίνει για πολύ ώρα... :cry:

Φιλικά Δημήτρης

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jim87 (23 Δεκ. 2003 , 13:20)

Ρε παιδιά πείτε μου αν συμβαίνει και σε καναν άλλο.

Ενω είμαι internet το kazza είναι αποσυνδεδεμένω.Μετά απο λίγο συνδέεται,μετά ξανα αποσυνδέεται και αυτό συμβαίνει για πολύ ώρα... :cry:

Αν έχεις τη lite έκδοση αν κάνει disconnect (που συμβαίνει) ξανασυνδέεται αυτόματα, δεν είναι τπτ. Μπορείς από τα properties να το αλλάξεις.

http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος murex (23 Δεκ. 2003 , 16:10)

Αν έχεις τη lite έκδοση αν κάνει disconnect (που συμβαίνει) ξανασυνδέεται αυτόματα, δεν είναι τπτ. Μπορείς από τα properties να το αλλάξεις.

Ναι την lite έχω αλλά αυτό δεν συνεβαινε παλιά.(Προχθές άρχισε)

Επίσης το περίεργο (και γι'αυτό έγραψα) είναι οτι θέλει κανα 15 :!: για να κάνει connect και μόλις είναι συνδεδεμένο κρατάει για κανα λεπτό αντε 2 το πολύ και μετά αποσυνδέεται πάλι για κάμποση ώρα. :eek:

Φιλικά Δημήτρης

Κυκλοφορεί μια φήμη που λέει οτι το kazaa lite έγινε με πληρωμή,αλυθευέι παιδιά?Παρακαλώ βοηθήστε :)

To lite.......αποκλειεται....αν εννοεις το κανονικο καζαα....μπορει.....παντως δεν νομιζω...το λαιτ λειτουργει κανονικα οποτε και το κανονικο ειναι δωρεαν.....(ως τωρα.) :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Αρχιμήδης (24 Δεκ. 2003 , 12:48)

Έχω ένα partial download από το DC++. Υπάρχει τρόπος να το δηλώσω στο emule και να το κάνει resume;

Καμια σχεση τα δυο προγραμματα και δικτυα μεταξυ τους.

Host

Ποιο πρόγραμμα file sharing είναι καλύτερο?

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra

122897885_Screenshot2023-02-162220155.jpg.e6f51eae4d98bfe4a1f50dd86c3c27d3.jpg

αυτο εχει βγει εδω και καιρο..το θεμα απ'οτι εχουν πει και τ'αλλα τα παιδια ειναι η υποστηριξη για μετεπειτα εκδοσεις σε σχεση με τους servers του κανονικου καζαα..αν υπαρξουν βεβαια..

Παιδιά μια ερώτηση/βοήθεια.Ποια προγράμματα p2p κάνουν για έναν που έχει συνδεσει isdn64? :)
Φιλικά Δημήτρης

antimetopizo ena provlima to dc++ eno eimai syndedemenos ston server pao na kano search kai den mou vgazei tipota .eno se allo pc pou dokimasa to idio prama ta apotelesmata vgena se xrono dt .an xerei kanei to logo as voithisei giati to programa einai gamato
http://www.thedeltaproject.eu/img/logo_detect.png

ρε παιδια χρησιμοποιει κανεις το Soulseek?? ολη μερα σημερα μου βγαζει could not connect to server..προβλημα με το firewall δεν υπαρχει γιατι δεν εχω αλλαξει τιποτα στα settings και ακομα εχω δοκιμασει να συνδεθω και με κλειστο το firewall αλλα παλι τιποτα..καμια βοηθεια κανεις?? οσοι το χρησιμοποιειτε συνδεεστε κανονικα??

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος OverClocker (26 Δεκ. 2003 , 12:48)

Ποιο πρόγραμμα file sharing είναι καλύτερο?

Αυτο ειναι καθαρα υποκειμενο. Καθε ενα εχει τα καλα του αλλα και τα κακα του και μεσα σε αυτα δεν βαζω το Kazaa καθως τα ψωμια του ειναι λιγα και το περασμα στην παρανομια μαλλον θα βαλει πιο βαθια την ταφοπλακα του. Παντως δυστυχως για τους περισσοτερους στην Ελλαδα τα καινουρια προγραμματα απευθυνονται σε κατοχους γρηγορων γραμμων.

Host

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dpetka2001 (26 Δεκ. 2003 , 21:32)

ρε παιδια χρησιμοποιει κανεις το Soulseek?? ολη μερα σημερα μου βγαζει could not connect to server..προβλημα με το firewall δεν υπαρχει γιατι δεν εχω αλλαξει τιποτα στα settings και ακομα εχω δοκιμασει να συνδεθω και με κλειστο το firewall αλλα παλι τιποτα..καμια βοηθεια κανεις?? οσοι το χρησιμοποιειτε συνδεεστε κανονικα??

probing server... success.

the server is up and running!

Για αυτή τη στιγμή που γράφω...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (27 Δεκ. 2003 , 00:33)

probing server... success.

the server is up and running!

Για αυτή τη στιγμή που γράφω...

και σ'εμενα το ιδιο βγαζει οταν ελεγχω τον server απο το web interface..το θεμα ειναι οτι δε συνδεεται παρολα αυτα..μου βγαζει could not connect to server.if your internet connection is up the server might be temporarily down..εσυ μπορεσες να συνδεθεις κανονικα η απλα ελεγξες το status του server??

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pininfarina (26 Δεκ. 2003 , 17:23)antimetopizo ena provlima to dc++ eno eimai syndedemenos ston server pao na kano search kai den mou vgazei tipota .eno se allo pc pou dokimasa to idio prama ta apotelesmata vgena se xrono dt .an xerei kanei to logo as voithisei giati to programa einai gamato
Μάλλον έχεις το ίδιο πρόβλημα που είχα αντιμετωπήσει και γω και λύθηκε αλλάζωντας στις ρυθμίσεις το active σε passive user :alien:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MaTRiX57 (27 Δεκ. 2003 , 14:57)

to kazaa lite xa8hke logw mhnhsewn apo thn etaireia tou original Kazaa...

gia to mellon to kazaalite deite to forum

klboard.ath.cx

ciao

Ρε παιδιά μια ερώτηση.

Τελικά το kazza lite χάθηκε και δεν κάνει updates και δεν μπορείς να κατεβάζεις ή απλός χάθηκε αλλα μπορείς να κατεβάζεις? :confused:

Φιλικά Δημήτρης