Jump to content

The «Ultimate» File Sharing thread

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω και εγω το ιδιο προβλημα με otentet και bitcomet.Δεν μπορω να κανω ταυτοχρονα upload και download,γιατι η ταχυτητα του download πεφτει δραματικα

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αυτό δεν είναι λογικό όμως.. Έχω και στη δουλειά ADSL (Forthnet) κ ενώ στέλνω με 10-12, κατεβάζω μέχρι κ 50+!! Και στο σπίτι με το ζόρι 33...!!

Περιορίστε το upload κάπου στα 8-9 kB/sec. Τώρα γιατί GiorgosH έχει τόσο μεγάλη διαφορά στην δουλειά, δεν ξέρω.. Εκεί κατα πάσα πιθανότητα έχεις και μεγαλύτερο bandwidth διαθέσιμο για upload και έτσι δεν σου μπουκώνει την σύνδεση.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Το ίδιο είναι... 512 και οι 2 κ η μόνη διαφορά είναι ότι στη δουλεια είναι Φορθ στατική ενώ στο σπίτι Βιβόντι Κιουμπ..

Στο σπίτι, ακόμα κ 1k/sec να κάνω upload πάλι πέφτει σε ελεινά επίπεδα το download μου... :(

Να σας θυμίσω (γιατί μάλλον το ξεχνάτε) ότι σε μια σύνδεση 512/128 τα 512kbps είναι το μέγιστο συνολικό bandwidth που έχετε στη διάθεση σας. Αυτό σημαίνει ότι συνολικά up+down είναι 512kbps. Με τον επιπλέον περιορισμό ότι το upload δεν ξεπερνάει τα 128kbps.

Επίσης, ελπίζω να έχεις και στα δύο μηχανήματα ακριβώς τις ίδιες ρυθμίσεις. Εκτός από τους περιορισμούς στην ταχύτητα και όλες τις άλλες, όπως το πόσες συνδέσεις θα ανοίγει το πρόγραμμα που είναι πολύ σημαντικό.

Να σας θυμίσω (γιατί μάλλον το ξεχνάτε) ότι σε μια σύνδεση 512/128 τα 512kbps είναι το μέγιστο συνολικό bandwidth που έχετε στη διάθεση σας. Αυτό σημαίνει ότι συνολικά up+down είναι 512kbps. Με τον επιπλέον περιορισμό ότι το upload δεν ξεπερνάει τα 128kbps.

Επίσης, ελπίζω να έχεις και στα δύο μηχανήματα ακριβώς τις ίδιες ρυθμίσεις. Εκτός από τους περιορισμούς στην ταχύτητα και όλες τις άλλες, όπως το πόσες συνδέσεις θα ανοίγει το πρόγραμμα που είναι πολύ σημαντικό.

Egw giati nomiza oti to 1o einai download bandwith kai to 2o upload kai oti to ena den epireazetai apo to allo ?

Na rwthsw kai kati allo:

Molis katevasa to azureus, ekana tis ruthmiseis kai ola.Katevasa to torrent pou thelw na katevasw kai to anoixa me tou azar.. alla edw kai 1+ wra me exei se anamonh kai thesi sto telos..

Kanw kati lathos?

Egw giati nomiza oti to 1o einai download bandwith kai to 2o upload kai oti to ena den epireazetai apo to allo ?

Λάθος νόμιζες. Το ξαναλέω άλλη μία φορά:

Ταχύτητα 384/128 στο aDSL σημαίνει ότι έχεις 384 download εφόσον δεν κάνεις upload ταυτόχρονα και 128 download εφόσον δεν κάνεις download ταυτόχρονα. Σε κάθε περίπτωση το άθροισμα upload και download δεν μπορεί να είναι πάνω από 384.

Επίσης: Όταν καταναλώνεται όλο το upload τότε το download μπορεί να πέσει δραματικά, λόγω του ότι δε μπορούν να γίνουν request τα πακέτα.

Σημειωτέον ότι όλες οι τιμές που ανέφερα παραπάνω είναι σε kbits / sec (8 kbits = 1 kbyte) και είναι θεωρητικές. Οι πραγματικές (αφαιρώντας το overhead βρίσκονται εμπειρικά πολλαπλασιάζοντας με 0.83.

Λάθος νόμιζες. Το ξαναλέω άλλη μία φορά:

Ταχύτητα 384/128 στο aDSL σημαίνει ότι έχεις 384 download εφόσον δεν κάνεις upload ταυτόχρονα και 128 download εφόσον δεν κάνεις download ταυτόχρονα. Σε κάθε περίπτωση το άθροισμα upload και download δεν μπορεί να είναι πάνω από 384.

Επίσης: Όταν καταναλώνεται όλο το upload τότε το download μπορεί να πέσει δραματικά, λόγω του ότι δε μπορούν να γίνουν request τα πακέτα.

Σημειωτέον ότι όλες οι τιμές που ανέφερα παραπάνω είναι σε kbits / sec (8 kbits = 1 kbyte) και είναι θεωρητικές. Οι πραγματικές (αφαιρώντας το overhead βρίσκονται εμπειρικά πολλαπλασιάζοντας με 0.83.

Katanohto..

Pantos se suzhthseis diavaza oti an oi alloi xrhstes kanoun upload mexri kai 10kbytes/s(se syndesh 384/128) den uparxei kamia meiwsh download..

Katanohto..

Pantos se suzhthseis diavaza oti an oi alloi xrhstes kanoun upload mexri kai 10kbytes/s(se syndesh 384/128) den uparxei kamia meiwsh download..

Μερικά DSLAMs δεν υλοποιούν σωστά τον κόφτη - αυτό είναι όμως η εξαίρεση. Ο κανόνας είναι αυτό που περιέγραψα παραπάνω.

αμφιβάλλω αν υπάρχουν Ελλάδα,anyway

καλο δεν θα ήταν να κάνουμε ένα ξεχωριστο thread μόνο για router γιατι μόνο για router μιλάμε...

Btw elektrik_eye σε έχω στείλει ένα πμ.σε παρακαλώ απάντα

Na rwthsw kai kati allo:

Molis katevasa to azureus, ekana tis ruthmiseis kai ola.Katevasa to torrent pou thelw na katevasw kai to anoixa me tou azar.. alla edw kai 1+ wra me exei se anamonh kai thesi sto telos..

Kanw kati lathos?

Tha me voithisei kapoios?:O

1)έχεις ξανα κατεβάσει τπτ απτο azureus?

2)τσέκαρε αν άλλο torrent μήπως δεν έχει seeders

--------

3)μετα τα κλασσικά,αν έχεις ανοίξει πορτες,αν έχεις αφήσει απτο firewall να περάσει...

ελπίζω να βοήθησα

1)έχεις ξανα κατεβάσει τπτ απτο azureus?

2)τσέκαρε αν άλλο torrent μήπως δεν έχει seeders

--------

3)μετα τα κλασσικά,αν έχεις ανοίξει πορτες,αν έχεις αφήσει απτο firewall να περάσει...

ελπίζω να βοήθησα

1)oxi prwth fora einai apo to azareus

2)eixe arketous

3)anoixa ena port sto router(6881) kai apenergopoihsa to firewall

να προσθέσω,οτι παρόλο που έχω το azureus και εγώ ποτε δεν μπόρεσα να κατεβάσω κάτι...

Λοιπον,δεν έχω άλλη ιδεα,αλλα προτείνω το bitspirit...Απτα καλύτερα που έχουν βγει...Αν θες λινκ πές να το γράψω

να προσθέσω,οτι παρόλο που έχω το azureus και εγώ ποτε δεν μπόρεσα να κατεβάσω κάτι...

Λοιπον,δεν έχω άλλη ιδεα,αλλα προτείνω το bitspirit...Απτα καλύτερα που έχουν βγει...Αν θες λινκ πές να το γράψω

Gia dwse!

Torrent client einai kai auto?

για δοκιμάσε αυτο...

http://fileforum.betanews.com/detail/1064929835/1

κανε το upload στα 9kb και βάλε το torrent που κατεβάζεις σε high priority και άστο να κατεβάζει/ανεβάζει...Απτους καλύτερους clients

παιδιά έχει κανείς άλλος πρόβλημα με downloading από το megauplaod...εμένα δεν μπαίνει καν στη σελίδα μέσα από τα links που βάζω στον firefox... Ενώ στην κεντρική του megaupload.com μπαίνει :confused: :confused:

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Χρησιμοποιώ το μtorrent και ενώ έχω κατεβάσει πάρα πολλά torrents όσο καιρό το χρησιμοποιώ, απο το tv torrents πάντα, μιας και είναι το μοναδικό που με άφησε ικανοπιημένο, τις τελευταίες μέρες, όλα τα torrents δεν κατεβαίνουν και υπάρχει μόνιμα το μήνυμα στο tracker status: tracker sending invalid data: connection to tracker refused due to insufficiend credits...

Τι μπορεί να φταίει; Απο την τελευταία φορά που κατέβασα επιτυχημένα, δεν έχω πειράξει απολύτως τίποτα. Μήπως φταίει το tv torrents;